Kutatók, orvosok és egy ügyvéd a Covid19-ről, a vakcinákról és a gyermekek oltásáról

Kinek a hibája? Malone, Cole, McCullough.

https://angelikamihalik.substack.com/p/kinek-a-hibaja?s=w

4 thoughts on “Kutatók, orvosok és egy ügyvéd a Covid19-ről, a vakcinákról és a gyermekek oltásáról

 1. Nálunk van, aki alternatív médiát követ, van, aki fő médiát. Időnként egyeztetünk, hol mi jelenik meg, és ebből mit érdemes meghallani. Már nagyon rég kívántam egy földrengést a georgiai kövek alatt. Kicsit másképp, és idővel, de ez a kívánás teljesült. A kövek robbanása után a média robbanását kívánom. Azt, hogy ez az összeállítás berobbanjon a közmédiába. -:)

 2. Látni kell a megvalósulást. A sötétség kioltja önmagát s világunk fénybe borul. Nem vágyni, hanem megtörténtként látni is – a Szellem ereje -a Teremtő erő- így működik.
  A Netflixen van fent egy sorozat, How to change your mind” már csak az első részben – az LSD mint tudatmódosítás ill tudatkiterjesztés- megmutatja hogy miről szólt a világunk és mivé tud válni.
  Spirituális megvilágosodással harc nélkül győzhetünk. Ha rájövünk hogy kik és mik vagyunk valójában. Hajrá új világtársak. Lássuk ahogy Béke van. Az ért: elem az ért: elme mind: ennek.

 3. Nem akárkik mondják el véleményüket az mRNA oltások súlyos ártalmairól, tehát az elhangzottak kétségbe vonása szóba sem jöhet. Hasonló véleményen van egy „laikus”, Zuckerberg, a Facebook főnöke is: https://newspunch.com/leaked-video-hypocritical-zuckerberg-caught-blasting-experimental-covid-jabs-to-inner-circle/.
  Mindebből következik, hogy nyilvánvalóan az egyes kormányok és egészségügyi szakembereik szintén pontosan ismerik a „járvánnyal” és oltásokkal kapcsolatos tényeket, valamint a mögöttes szándékokat:
  Bill Gates Admits He Wants To Lower The Population Using Vaccines and Abortion
  https://www.brighteon.com/e299958a-9751-4ada-a8ab-b7dce1ebbb3d.
  Tehát, ha a fentiek ellenére mégis tovább propagálják vagy rákényszerítik saját lakosságukra a génmódosító oltásokat és egyebeket, akkor azt vagy Bill Gates (és mások) szándékaival egyetértésben teszik, vagy súlyos és elháríthatatlan, külső eredetű kényszer hatására.

  1. Semmi nem menti fel őket, sőt !!!

   A magyarnak és kormánynak mondott felekezet, törvénybe iktatta, hogy ő olthatatlan, mert fontos személyek !?

   Az a lötty ha olyan elképesztően megvédene mint ahogy hirdetik, az elképesztően gyilkos vírus ellen, mint ahogy hirdetik, akkor semmivel sem magyarázható, hogy ők miért mentették fel saját magukat a lötty beinjekciózása alól !?

   A médiának és orvos társadalomnak nevezett központi vezérelt gittegyletei közül senki nem tette fel a kérdést, még csak félénken sem, hogy vajon miért !?

   Azért, mert pontosan jól tudják, hogy pusztítanak, ölnek vele. Kimondhatatlanul aljas, farizeus pofával, merkelytől orbánig mindegyik “óvja a nemzetet”( mind a két szó hazugság, mert nem óvja, hanem öli, nemzet meg nincs ), szemrebbenés nélkül !!!

   Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy egy orvosegyetemet valóban elvégzett valaki, nem fogja fel, hogy a testbe juttatott mesterséges génmanipulációs bármi, fog a DNS-re hatni, illetve a véráramba kerülve a test számtalan fuunkcióját ellátó, szabályozó vegyületeket, szerveket manipulálni fogja, hiszen a manipulálás céljával adták be !? Tudom, hogy az orvosok mennyire meg vannak vezetve a “tudományos folyóiratok, tudományos szakcikkeivel”, plusz a legtöbbje olyan totál idióta, hogy csak rámenős gyógyszerügynökként tevékenykednek . Szerencsétlen vén hülyéket 10-15 féle “gyógyszerrel” tömik, látom, amikor kifizetik a 17-26 ezer forintokat a mérgekre.

   Szóval nincs itt semmilyen tévedés, aki ezeket felmenti, bármire hivatkozva, az maga is csak egy jellemtelen, takonygerincű tetvedék, embernek minden szempontból pont olyan selejt, mint védencei !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük