A MILÁNÓI BÍRÓSÁG TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ ÍTÉLETE

A MILÁNÓI BÍRÓSÁG TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ ÍTÉLETE MEGVÁLTOZTATTA AZ OLASZORSZÁGI SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKAT ÉRINTŐ EDDIGI KEDVEZŐTLEN BÍRÓSÁGI HATÁROZATOKAT: EZZEL TÖRVÉNYELLENESNEK MONDTA KI A MUNKAVÁLLALÓK ELBOCSÁTÁSÁT.

A szociális és egészségügyi dolgozók csoportjára vonatkozott legelőször a vakcina kötelezővé tétele, akik közül az ellenállókat a munkáltatók kímélet nélkül elbocsátották. Volt egy sajnálatos negatív végzés, amelyről és az ezt követő tucatnyi hasonló döntésről a fősodrú média széles körben beszámolt elrettentésül a még ellenálló egészségügyi dolgozók számára, hogy azok a helyzetbe beletörődve végleg lemondjanak az egészséghez és a munkához való jogukról.

Néhány perccel ezelőtt kaptam értesítést az ELSŐ ÉRDEMI ÍTÉLETRŐL, tehát nem sürgősségi határozatról, hanem EGY VÉGLEGES ÍTÉLETRŐL, amely kimondta, hogy a munka alóli felfüggesztés jogsértő volt, valamint hogy az elmaradt fizetéseket a munkavállaló számára visszamenőleg ki kell fizetni. Ez nem pusztán egy jó ítélet, hanem egy rendkívüli ítélet, mivel a felfüggesztés jogellenességének elvét szankcionálja. A bíró, aki ráadásul a leghitelesebb olasz bíróságról és nem egy perifériáról érkezett, leszögezte, hogy a munkavállalónak ugyan nem kell visszatérnie a munkába, de joga van a fizetéshez.

Ezzel az ítélettel a konkrét peres ügy megoldódott ugyan, a hatalmi narratíva másik alappillérének – mely szerint az oltatlanok veszélyesebbek, mint az oltottak – lerombolása még mindig hátra van. Ez a különálló per a megfelelő európai uniós fórumon már folyamatban van.

A mostani kedvező ítélet alapján elmondhatjuk, hogy Olaszországban végre érvényesült a jog és ezzel ellenkezőjére fordult a törvénytelenség térnyerésének tendenciája. Tehát újult erővel támadásba lendülünk, hogy jogi úton megakadályozzuk a többi egészségügyi szakember, iskolai személyzet és a diákok elleni bárminemű megkülönböztetést.

Az ítélet teljes szövegét a következő órákban teszik közzé.

Benedetto Marcello, Sandri & Taraldsen Ügyvédi Iroda


Forrás: https://www.santalex.eu/causa-obbligo-vaccinale-sanitari?fbclid=IwAR2Pon6YTs-54AFvuj2pmA7BFX1Zk03dT6sM_rcG-ns9eJdDnmOjoXPWnSE, https://www.facebook.com/studiolegalesandri

24 thoughts on “A MILÁNÓI BÍRÓSÁG TÖRTÉNELMI JELENTŐSÉGŰ ÍTÉLETE

 1. A berlini operaénekes, Bettina Ranch most az oltási mellékhatások miatt a korházban van. Az illétékes orvos azzal az indoklással
  nem jelenti az esetet, hogy egy jelentés számára a praxisának a bezárását jelentené.

  Forrás:
  https://de.rt.com/inland/124273-nach-impfung-im-krankenhaus-berliner-opernsaengerin-mit-vorwuerfen-gegen-mediziner/

  Mik a müvésznő panaszai ?

  Elöször is a korházi elbocsájtási ok nem tartalmazza azt, hogy miért került be a korházba és ott a müvésznő milyen kezelést kapott.
  Az orvosi rendselkezésre álló jelentés valami zavaros véletlen esetről szól.

  A müvésznő legföbb baja, hogy a hangja lényegesen megváltozott. És lényegében ezért ment az orvoshoz. Aki a következőket
  diagnosztizál nála: Ataxie és egy gyenge Facialisparese-t. És ehhez jön a felső arctérben egy Parese.

  Az állapota egyszer jobb, máskor rosszabb.

  A betegségének a következménye, hogy az összes fellépését le kellett mondani, mivel még mindig orvosi kezelésben részesül.
  És a betegség tünetei sajnos még mindig tartanak.

 2. Tisztelt Doktor Urak!

  Felhívom a figyelmüket Professor Christian Perronne nyilatkozatára. A professzor korábban a WHO európai tanácsadó csoportjához tartozott, immunológus, járványos betegségek és trópusi betegségek specialistája. Egy drámai helyzetre hívja fel a figyelmet, mely most ősztől kezdődően fog kialakulni és az oltottakat érinti. Reméljük, hogy nem így lesz.

  https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/

 3. Hogyan lehet valakit elbocsátani annak alapján, hogy nem akarja beoltatni magát? Aki ilyesmivel próbálkozik az jogi analfabéta. Ha viszont tisztában van a joggal, akkor egy bűnöző és nem érdemli meg a jog védelmét, ha például valakinek arra szottyan kedve, hogy az utcán jól pofán vágja. Hiszen hozzanak bármilyen új törvényt is, semmiféle törvény nem működhet retroaktív módon (azaz visszamenőleges hatállyal). Mindenkinek van munkaszerződése, amibe bele van foglalva minden felmondási ok. Ha a munkatörvénykönyv meg is változik, akkor sem lehet semmit visszamenőleges hatállyal megváltoztatni. És eddig még nem is beszéltem a diszkriminációról. Meg az ártatlanság vélelméről. Hiszen ha én nem vagyok beteg, akkor engem nem lehet diszkriminálni akkor sem, ha nem engedem magam letesztelni. Hiszen elég, ha azt mondom: egészséges vagyok. Ha nem látszik hogy beteg vagyok, akkor mindenki köteles elfogadni, hogy egészséges vagyok. In dubio pro reo. Ha ez nem így lenne, akkor bárkiről ki lehetne jelenteni, hogy ha nem veti magát alá egy önkéntes hazugságvizsgálatnak, az egy bűnöző.

 4. Ez a nesze semmi, fogd meg jol. A ledolgozott időt kifizetik, de az állásukba nem helyezik vissza őket.

 5. Én véletlenül egy pénzügyi tranzatrakciónál ezt a választ kaptam a banki tevékenység után.

  “Azok akik az oltásokat megkapták már nem rendelkeznek az emberi jogaikkal mert transzhumánnak nyilvánitják.
  A Legfelsőbb Bíróság 2013 -as ügyiratában – Pathology vs Myriad Genetics, Inc – az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága kimondta, hogy nem szabadalmaztathatja az emberi DNS -t, mivel az „a természet terméke”. Az ítélet végén azonban a Legfelsőbb Bíróság azt írta, hogy ha az ember genomját mRNS -vakcinákkal szeretné megváltoztatni (jelenleg használják), akkor a (módosított) genomot szabadalmaztatni lehet.
  Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki megkapta a „vakcinát”, most technikailag „szabadalmaztatott”. Bármi, ami szabadalmaztatott, „tulajdon”, és a „transz -ember” definíciója alá tartozik.
  Minden olyan személy, akit jogilag „transz -embernek” minősítenek, nem fér hozzá az emberi jogokhoz vagy az állam által biztosított jogokhoz. Ez azért van, mert nem minősülnek 100% -ban organikusnak vagy embernek.
  Ezért technikailag bárki, aki rendelkezik ezzel a „vakcinával”, már nem férhet hozzá az emberi jogokhoz. A közelmúltban néhány jogi dokumentum foglalkozott ezzel, ezért hamarosan tisztázni kell ezt. Jelenleg a legfelsőbb bíróság ítélete érvényes.
  A Legfelsőbb Bíróság teljes határozata:
  http://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf
  https://davidicke.com/…/big-pharma-mrna-vaccine-will-be… /
  A Big Pharma mRNS vakcinát David Icke szabadalmazására használják
  https://thecovidblog.com/…/supreme-court-pfizer-moderna… dna/
  Legfelsőbb Bíróság: Pfizer, Moderna et al. birtokolhatják a génjeiket, miután beadták nekik a laboratóriumban létrehozott mRNS-t, DNS-t
  WASHINGTON, DC-Ennek a cikknek a kiáltása a jó Dr. Carrie Madej (maa-DAY).
  Egyike azon ezer orvosnak és tudósnak világszerte, akik világszerte hirtelen „összeesküvés -elméletíróknak” és „dezinformációknak” minősítették a mainstreamet és a közösségi médiát. Dr. Madej szakértői véleményt mond a COVID-19-ről és a kísérleti felvételekről. Egyelőre még a Twitteren és a Facebookon van. Dr. Madej egy vírusos videóban is szerepel, amely figyelmezteti az embereket a kísérleti mRNS -re és vírusvektor -felvételekre.

  Támogatásnak küldtem pénzösszeget amit visszautaltak forwald és nem értettem azt sem miért de ezt kaptam utána. Oltatlan vagyok pláne nem értettem miért.
  TÉNYKÖZLÖK EZT MIÉRT NEM TUDJÁK TUDHATJÁK AZ ÉRINTETTTEK? Mert nem tudják! Én is egy pénzösszeg visszafizetésénél a banki tevékenységgel kapcsolatban kaptam!” DIcke mit keres ebben a dologban?
  Ha jól értem az oltások transzhumánná teszik az embereket és igy az oltóanyagot kiadó cég tulajdoná válnak???
  NWOnak ez lenne a célja velük?
  Ez az eröszakos oltások lényege? Gyerekekkel IS?

  1. Valóban valami ilyesmi a tervük.
   Aki nem oltat, az belehal a munka- és pénz nélküli helyzetükbe; aki oltat, az belehal az oltás mellékhatásába vagy megmarad, de akkor egy távirányított gépezetté válik, és akkor abba hal bele, előbb vagy utóbb, igy vagy úgy.

   Az alábbi interjú második felében elhangzottakból kiderül hogy a Pfizer és egyéb gyógyszeróriás cégek szabadalmaztattak olyan technológiákat aminek lényege hogy az emberi testbe e vakcinák által juttatott nanorészecskék olyan ágenseket tartalmaznak amelyek által az adott szervezet biológiai paraméterei távolról manipulálhatók. Ez magában foglalja többek közt azt is hogy az illető távolról megölhető, ami persze “természetes halálként” mindig magyarázható lesz. Emellett magában foglalja azt is amire fenti komment utal, hogy az ember valóban egyfajta gépezetté azaz tárggyá válik, sőt annak tulajdonává is lehet aki tárggyá tette, és mint ilyen megvált emberi és egyéb szabadságjogaitól. Elnézést hogy nem tudjuk ezt másképp kifejezni: kedves vírus és vakcinahívők, és egyéb álmodozók, akik úgy képzelik hogy a pénzóriások és a kormányok javukat akarják. tessenek végre felébredni és megérteni hogy az emberiség irányítása zseniális pszichopaták kezében van, és ha mást nem is tehetünk, legalább mutassunk ellenállást hogy ne tegyük ily könnyé a dolguk a mi saját népirtásunk elvégezni!

   Dr. Robert Young: What’s in COVID shots, why graphene, who is responsible
   https://www.brighteon.com/da39cb7b-4d2e-4dda-b02e-663c58004c65

 6. Olaszország most hozott egy olyan törvényt, hogy oltás nélkül senki, sehol sem dolgozhat. Akkor ez most hogy?
  Nem kekeckedés, tényleg érdekel.

 7. Ivermermectin alkalmazása Mo.-on ?
  Mikor lesz rá Mo. engedély ?

  – Egy Pilisvörösvári nő megrendelte, azt hiszem Filipinből, ezt a szert.
  A magyar rendőrség fekete autója a reggeli órákban kiment hozzá házkutatást tartani.
  A vége egy mea culpa ( én vétkem ) lett. A magyar államügyészség elé került a nő ügye.
  – A nem független világszarvezet, a WHO nem tudja eldönteni, hogy a szer jó, vagy nem.
  – A nem népi politikát folytató No.-ban a klinikai emberteszt után nem tudják eldönteni, hogy jó, vagy rossz.
  Az indoklás az, hogy kevés emberen kisérleteztek, holott vagy 1500 személy vett részt a kisérletben.
  – A magyar Kásler Miklós szerint ( 2010 május ) hamarosan megkapja az ivermectin az engedélyt.
  – A szomszédos Szlovákiában a szer használata nincs betiltva, de a forgalmazása igen, de nagyon nagy a kereslet ezen szer iránt.
  Szlovákia jelenleg Ausztriából hozza be az ivermectin-t.
  – Ausztriában az ivermectin kapható, de az alkalmazás jogi oldala nem tiszta.
  – A liberális usa-ban az ivermectin alkalmazása nincs betiltva, de az elkalmazása ellen nagy propaganda folyik.
  – A liberälis Sväjcban az Ivermectin nem kapható. De a használata kifejezetten nem tiltott.

  Az általános szabály a legtöbb liberális országban az, hogy nagyon súlyos esetekben még a korházi klinikai alkalmazása is
  megengedett az ivermectin nevü paraziták ellenes gyógyszernek.
  És a másik megállapítás az, hogy ez a szer a emberi szervezetben felgyülemlett virusok mennyiségét nagyon rövid idő alatt
  drasztikusan csökkenti. Az ivermectin bevételekor a dózis megfelelő alkalmazása nagyon fontos. Egyesek big pharmától már
  azt állítják, hogy usa-ban már több ember került a magas ivermectin dózis miatt a korházba. De más források ezt már többször
  megcáfolták. Állítólag eddig egy ember sem halt meg a magas dózis ivermectin bevétele miatt.

  1. Bocsika a hibákért:
   A nem független világszervezet, a WHO
   Kásler Miklós 2021 májusában mondott ilyent.

  2. A Covid-1984 halálkultusz hívői és az oltáspártiak körében terjed a “vicc”, miszerint ha az állatorvoslásban is használatos parazitaölő Ivermectint akar valaki beszerezni, csatoljon magáról és a lováról egy fotót.

   Erre válaszul született az alábbi mém: a kép jobb oldalán látható a kancafejű zérócovid megszállott, kiwilandi rendőrállam despotája, Jacinda Ardern (a mormon, aki 2008-9-ben a trockista ‘Szocialista Ifjak Nemzetközi Uniójának’ (IUSY) elnöke lett).

   https://dailystormer.su/wp-content/uploads/2021/09/E-tKlAKWEAIAfi7.jpeg

   további móka:
   https://babylonbee.com/news/new-zealand-to-sink-entire-country-into-the-sea-to-stop-single-case-of-covid/

 8. Ez nagyszerű hír, de a történelmi jelentősége annak lenne, ha érvényt is szereznének a bírói döntésnek.
  Ugyanis, már régen meg kellett volna bukjon az egész pLandémi a pCR tezstek alkalmatlanságát kimondó ítéletek, vizsgálatok miatt.

 9. Hát persze! Épp most hozták be Olaszországban,hogy csak az dolgozhat aki be van oltva! Minden munkahelyen! Nem csak eü ☝️??

 10. Sajnos, itthon nem vesznek tudomást semmiről, ami ellenük szól. Csak nyomják a süket dumát, hogy minden vakcina hatásos és biztonságos. Mindent elkövetnek, csak ” oltakozzál”. Hazudnak reggel, délben, este. És még mindig nagyon sok ember hisz a médiának. Csak azok bizalma rendül meg, akiknek a vakcinák komoly rendellenességeket okozotak. De sajnos, azok egy része is még mindig azt mondja, hogy vakcina nélkül lélegeztető gépre került volna. Nem tudom, mi kellene ahhoz, hogy belássák, át lettek verve.

 11. Kérem, hogy aki csak teheti, írja rá a jelenlegi Merkely-féle plakátokra, hogy HAZUGSÁG!

 12. Alex nevű írással értek egyet
  Kisérleti Egereknek Nézik az
  Embereket Egyrészének Beadják az Oltásokat Másoknak nem Figyelik a Reakciókat ,hogy Később
  Irànyítani Tudják a Társadal-
  makat!!! Ki van ez Talålva Szándėkosan ,EZ a Legújabb Fegyver a Világban!!! Főleg az Emberek Ritkítása a Cél!!!

 13. Hogy állunk? Van konkretum amit egész eu-ben lehet alkalmazni ebben a tárgykörben?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük