Geert Vanden Bossche: Ha az oltások folytatódnak, csak sértetlen immunitással lehet majd túlélni

Ha folytatjuk a tömeges oltást a megerősítő oltásokkal, ha nem teszünk semmit a fertőző nyomás ellen és beoltjuk az összes gyereket, az eredmény katasztrofális lesz! Börtönbe, zárhatnak ha nincs igazam!

https://www.bitchute.com/video/zmtxpnbFf200/


Felirat: Alcyon Plejádok

6 thoughts on “Geert Vanden Bossche: Ha az oltások folytatódnak, csak sértetlen immunitással lehet majd túlélni

 1. Hol vannak ilyenkor a magyar illetékesek? Egyszerűen elképesztő az a szakmai dilettantizmus ahogy a covid kérdést kezelik már az elejétől… Ki fogja vállalni a felelősséget a következményekért? Dr. Merkely, Szlávik, Boldogkői, Rusvai, Müller Cecília…?

  Az ész megáll, kezdik a gyermekek oltását 4 nap múlva:
  https://koronavirus.gov.hu/cikkek/megnyilt-regisztracios-honlap-az-5-11-eves-gyermekek-oltasahoz

  Időpontfoglalás oltásra
  http://www.vakcinainfo.gov.hu – Regisztráljon a koronavírus elleni védőoltásra!
  Megnyílt a regisztrációs honlap az 5-11 éves gyermekek oltásához
  2021. december 08. – 11:04

  A mai nappal megnyílt a vakcinainfo.gov.hu regisztrációs honlap az 5-11 éves gyermekek oltásához is. A gyermekek oltása az erre kijelölt kórházi oltópontokon és a házi gyermekorvosoknál fog történni. A gyermekek oltására kijelölt kórházi oltópontokra az internetes időpontfoglalót fogjuk megnyitni néhány napon belül, ennek dátumáról külön tájékoztatást fogunk adni. Az interneten azok a szülők fognak tudni majd időpontot foglalni, akik érvényes regisztrációval rendelkeznek. Emellett a gyermekvakcinát igénylő házi gyermekorvosok is fognak kapni a vakcinaszállítmányból. A jövő héten érkező szállítmány várhatóan 69 ezer gyermek oltását teszi lehetővé december 15-től.
  (…)

 2. Adalék a fentebb elhangzottakhoz:

  https://www.peakprosperity.com/pfizer-safety-data-released-and-its-not-good/?utm_source=Peak+Prosperity+Newsletter&utm_campaign=caf80d815d-weekly-peak-newsletter&utm_medium=email&utm_term=0_d77483a02b-caf80d815d-144469765

  Valahogy véget kellene vetni ennek az őrületnek.

  Chris Martensont már a járvány kirobbanásának első perceitől követem. Soha nem bezél félre és minden mondata alaposan dokumentált. Nem bélyegezhető összeesküvés elmélet terjesztőnek.:) Bár a mai világban már semmin nem csodálkozom.

 3. Teljesen egyetértek a doktorral. Egy kapaszkodó hogy mégse dőljünk a kardunkba:
  Ő ugye állatorvos is. Van alapja a vírusos tömeges oltásfélelmének, nevezetesen a Marek betegség ( tyúkherpesz) elleni 40+éves állategészségügyi gyakorlat a szárnyasoknál. Versenyt futnak a mutálódó vírusokkal, egyre pathogénebb és virulensebb változatokat eredményeznek a vakcináik a beoltott madarakban. Régebben volt fent a neten, állatorvosi szaklapban egy nagyon jó elemzés, de már eltüntették. Talán azért, mert a fantasztikus HPV ( humán) oltásuk ezek alapján lett kifejlesztve… De:
  Azt azért mrglobal tudja ha meglépi a tömeges koronavírusoltást, ő sem ússza meg. Kiirtja az emberiséget. Ha meg vmi metafizikai jelenség a mrglobal, akkor a játszóterét veszti el. Emberek nélkül nincs hatalma. Uh azt gondolom, más van a vakcináik zömében ( grafén, paraizék stb) . Azzal pedig meg lehet küzdeni, igaz, lehetséges sőt felettébb lehetséges, hogy a saját bázist ( engedelmes bólogató egyének) tömegét teszi el láb alól. Akik maradunk, na mi nem játszunk az ő játékszabályai szerint. Mindenképp: visszanyal a fagyi. Áldást mindenkire!

 4. Ps. A parazita jelenléte a kotyvalékaikban megmagyarázhatná a “shedding’ jelenséget ( önterjesztő vakcinák), a mérgezéses tüneteket beteg és nem beteg embereknél ( tu toxinokat termelnek), az ivermectin hatékonyságát. És a ,V.I.P-k ( mrglobal) könnyedén védekezhetnek nem úgy mint a megaszuper mutációs koronavírusok ellen. Lehet igaz, meg lehet nem az, de logikus. Mivel minden kotyvalék titkos, ezért bármi igaz lehet. Egy egy gyógynövénycseppes parazitairtó kúra rengeteget javít az egészségen, mondom ezt ( büszkén) oltatlanul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük