Oltásáldozatokat keressük!

Mint ismeretes decemberben feltettünk egy cikket, amelyben folyamatosan frissítettük a külföldi oltásáldozatokról szóló híreket. Akkor még Magyarországon nem voltak ismertek áldozatok. Az idővel egyre több hírt lehet hallani mindenfelől, akik az oltás után betegedtek meg, vagy haláloztak el.

A magyar járványügyi taktika az, hogy ezeket az áldozatokat teljesen elhallgatják, így a nagy közönség úgy érzékelheti, hogy nincs is ilyen áldozat. Nos létrehoztunk egy email címet, oltasaldozatok@gmail.com ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. Az egyetlen kérésem az, hogy konkrét adatok legyenek: név, lakhely, foglalkozás, bármi, ami alapján beazonosítható és nem vádolhat minket senki azzal, hogy kitalációkat terjesztünk.

Jelszó: csak a nyilvánosság és a tudás képes gátat szabni a nácizmusnak!

Nos nézzük az eddig beérkezett híreket. Nem mindenhová írom oda az adatokat, mert több levélíró külön kérte, hogy ne tegyem. Sokan nem kérték, hogy ne közöljem a telefonszámot és egyéb adatokat, de egyenlőre védve a személyiségi jogokat, az ő adataikat, fényképeiket sem közlöm. Egyre több levél érkezik, látszik, hogy a lehetőség hiánypótló, hiszen sehol nem követik a mellékhatásokat, sehol nem teszik őket közzé és sehol nem lehet utánanézni. Úgy hogy ma este igyekszem sok levelet felrakni még.

44 thoughts on “Oltásáldozatokat keressük!

 1. Kitűnő kezdeményezés, segítek, ahol tudok, bár személy szerint én nem ismerek károsodottat – még egyenlőre.
  Sok sikert!

 2. Kedves Tisztánlátó Orvosok!
  Egy nagyon kicsit “off” a téma, de kihasználom a lehetőséget, hogy felvehetem Önökkel a kapcsolatot: Jó lenne valahogyan kórboncnokokkal, patológusokkal is keresni az együttműködés lehetőségét (tudom, nagyon nehéz lesz az állásféltés miatt, de meg kell próbálni), mert ők is rengeteg hasznos információval tudnak szolgálni a boncolások elmaradása miatt. Mi tudjuk, miért van ez, és hozzuk is nyilánosságra. Esetleg petícióban követelni az elhunytak boncolását?
  Köszönöm, hogy meghallgattak.
  Sok sikert, Frank Dóra

 3. Javaslom, hogy protonmail email címre menjenek az oltáskárosult beszámolók, mert a googleban egyre kevésbbé lehet megbízni.

  A protonmail titkosított.

  1. RE: svájci protonmail

   https://privacy-watchdog.io/truth-about-protonmail/

   Radware – CEO Roy Zisapel (Unit 8200), partnered with Swiss-based ‘secure’ email service Protonmail (+VPN), which is also used by CERN (Hadron collider) employees, to provide an ‘attack mitigation system’ (AMS).

   https://digests.digitalisationworld.com/news/46214/protonmail-chooses-attack-mitigation-system

   http://www.jwire.com.au/radware-cyber-soldiers/

   UPDATE April 3, 2020: The information in this article is outdated. As of last year, we no longer have any contract with Radware. (unable to confirm or deny independently!)
   https://protonmail.com/support/knowledge-base/protonmail-israel-radware/

   Természetesen az igaz, hogy biztonság/adathalászat szempontból szinte bármi megteszi a Google (& egyéb ‘Nagytestvér Figyel’ BigTech) termékei helyett; titkosítani pedig lehet például asszimetrikus PGP-vel (pretty good privacy)…

 4. Én tudok egy áldozatot, de nem hiszem, hogy megírhatnám a család helyett, hogy kiről van szó. Hozzájuk kell eljuttatni a lehetőséget. És talán a halottszemlét végző orvosokat is jó lenne megtalálni.

   1. Sajnos van, de mivel egyedül élt a hatósági boncolás szívelégtelenséget állapított meg.
    Az Astra után lett beteg, már jobban érezte magát annyira, hogy otthon tevékenykedett is.
    Fia látogatta. Jobban lét után egy reggelre meghalt. Alap betegség-cukor. 56 éves volt.
    Soha nem tudjuk meg az igazságot.

    Másik eset hasonló, már jobban volt, dolgozni készült és tüdőembóliában reggelre elhunyt.
    kb egyidős volt az előző emberrel./ Sportolt, jó kondiban lévő ember./
    Sajnos az első esetben túl naiv a család, valóban ezzel így mit sem ér az egész ide konkrétumok kellenének./ ezzel egyetértek/
    Egy kívülállónak még annyi infót sem adnak, mint a hozzátartózónak.
    A TV mélyrehatóan butít!

 5. Valóban hasznos lenne ha végre az emberek is nyilatkoznának a saját történeteikkel. Sajnos engedély nélkül bárkinek az adatait nyilvánosságra hozni nem lenne helyénvaló. A haláleseteket összefüggésbe hozni is nehéz, annak ellenére is hogy az oltás után történt, mivel nem ismerik el és más diagnózist jelölnek meg a halál okaként. Nálunk is történt két eset amiről tudok. Ezek közvetlen az oltás után 2-3 napon után egy idős és egy középkorú páciens elhalálozott. Feltűnő az összefüggés, de a halál okaként itt is más lett megjelölve.

 6. JÓ NAPOT KÍVÁNOK !!ENGEM SZEMÉY SZERINT NAGYON ÉRDEKEL HOGY MI AZ IGAZSÁG A KINAI VAKCINÁT ILLETÖEN!! TÖBB CIKK FOGLALKOZIK VELE HOGY NEM VÁLTJA KI AZ IMUN VÁLASZT ,EZÉRT KELL EGY HARMADIK OLTÁS: ERRŐL MÉRT NEM BESZÉLNEK ?? NYOLC HONAPOT MONDANAK ADDIG MÉG NAGYON SOK KÁROSULT LEHET HISZ MOST IS AZ CSAK NEM NYÍLVÁNOS! KÉREM VÁLASZOLJON IGAZ EZ AZ ÁLLITÁS?? KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

 7. Úgy hallottam, kis hazánkban már az AstraZeneca indiai változata (CoviShield) is elérhető lesz. Hurrá!!!

  https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-hungary-vaccines/hungary-approves-new-chinese-vaccine-and-covishield-for-emergency-use-idUSS8N2CC029

  Az alábbi cikk alapján Indiában hivatalosan eddig 412 súlyos mellékhatással járó esetről tudnak, melyből 79 végződött halállal. A helyi hatóságok szerint természetesen nincs összefüggés az oltás és a halálozás közt; a CoviShield pedig teljesen biztonságos – no persze….

  https://greatgameindia.com/heart-attack-brain-stroke-covid-19-vaccine/

 8. És azért félreértés ne essék, nem lenne jó, ha Magyarország 1 személy körüli féldiktatúra lenne, én KIZÁRÓLAG csak a COVID kezelésre gondoltam, Magyarországnak szabadságra van szüksége, és minél több szuverenitásra (elszakdni a Deep State-től), legyen egy erős nemzeti egységkormány, amelyet nem gáncsolnak el folyamatosan külső és belső ellenségek, de szükség van egy kontrollmechanizmusra, ami biztosítja az összes politikai és polgári szabadságjogot, illetőleg egyéb ellenőrzési mechanizmusokat. A jelenlegi politikai szisztéma sajnos a nemzet megosztását szolgálja, mindez azért is hátrány, mert több évszázados hagyománya van annak, hogy ebben az országban van (min.) 2 egymással végzetesen szemben álló politikai csoport, amíg ez a szkizofrén állapot fent áll addig nemzeti egységről nem is nagyon lehet beszélni (turáni átok). Az egy személy körül irányított hatalom pedig nem jó, inkább egy nemzeti egységet képviselő szakértői (ERŐS és SZAKRÁLIS) kormány lenne helyes, a pártoskodó elemek háttérbe szorításával. Azaz semmilyen körülmények között nincs szükség Magyarországnak sem diktatúrára, sem féldiktatúrára, vagy negyeddiktatúrára, de egy korlátlan hülyeséget biztosító pszichopata vadliberális kormányzásra sem!

 9. Tisztelt Doktor Úr!

  Nagyszerű kezdeményezés! Jó lenne látni heti vagy havi szinte legalább egy db számadattal, hogy milyen mértékben is növekszik az oltás utáni károsultak száma. Megtennék, hogy ezt az egy adatot, vagyis a beérkezett panaszok számát közzé teszik?

 10. Tisztelt Doktor Urak! A jelenleg is kezelés alatt álló barátom – érthető okokból – nem járult hozzá adatainak közléséhez, de ahhoz igen, hogy esetét röviden, abból a célból megírjam, hogy mások gyorsabb diagnosztizálását, kezelését segíthessük vele. Pfizer oltást kapott, amelynek következtében – immáron klinikailag is igazoltan – Guillain-Barré szindrómás lett. Sajnos elég sok vizsgálaton átesett, mire a diagnózis felállt és az állapota ennek megfelelően súlyos.
  A wikipedia – egyebek mellett – ezt írja erről a betegségről: “”Néhány esetet kiválthatott influenza vírus és influenza oltás. 1976-os sertésinfluenza járvány utáni influenza immunizációt követően megnövekedett a Guillain–Barré-szindrómás betegek száma. 1 000 000 beoltott között 8,8-nál fejlődött ki a betegség. Azóta, a vakcinációnak tulajdonítható esetek közeli megfigyelése bebizonyította, hogy az influenza maga is képes GBS-t okozni. Az esetek kisszámú megnövekedését figyelték meg időszakos oltási kampányok során, azonban nem azonos mértékben.”” Minden más forrás is szerepelteti az oltást a kiváltó okok között.
  Esetének summázata talán az, hogy e ritka oltási szövődmény megjelenésére akkor gondoljunk, ha az oltást követő napokban a lábujjaktól induló, egyre feljebb terjedő mozgás gyengeség jelentkezne, melyet változó intenzitású érzészavar kísér. A tünetek közt jelentkező légzési elégtelenség tucatnyi, sokkal valószínűbb okból – pl. COVID következtében – is előállhat, így a zsibbadásos tünetek megjelenése ébresszen gyanút az oltási szövődményt elszenvedőkben, más ne. Nem tudom, hogy sikerült-e az esetet úgy megfogalmazni, hogy az a néhány orvos, vagy pórul járt beteg, aki olvassa és találkozik a szindróma tüneteivel, kapjon egy tippet, de közben ne keltsünk indokolatlan félelmet azokban az oltottakban, akik belerúgtak a széklábba és zsibbad a lábujjuk. Ha nem, nyugodtan mellőzzék, vagy töröljék.

 11. Családtag, 51 éves. Csütörtökön kapta meg az Astra Zeneca szombaton már fájlalta a lábát, gyulladasnak tűnt, felhivta az orvosát és az kórházba küldte , tipikus mellékhatás, trombózis. Csak az időben érkezett segitsegen múlt hogy nem lett nagyobb baj? Mélyvénás trombózis. ?

 12. Tisztelt Tisztá(bba)n Látó Orvosok!

  Mondjuk, még nem haltam meg, de valami rémes betegség ,,került rám”, szerintem a kínai vakcina mellékhatásaként, melyet március 1-e körül kaptam meg először. *** Először nem tudtam, mit észlelek, és ,,nem fogtam” a vakcinára, de a mai naphoz képest (03. 30.) mindig is túlérzékeny bőröm a bal (főleg a felső)lábszáron érintésre fájt kb. 2 hét óta!!! Ilyet még soha nem tapasztaltam, pedig rengeteg csípés, csalánkiütés stb. nehezítette fiatalságomat. Mivel nem erősödött, mindig hideg ujjaimmal lapogattam, bár gyulladást akkor még nem észleltem. *** Mivel ki lehetett menni a Margitszigetre, majd végre újra kinyitott a Füvészkert is, erre a két helyre többször elmentem, a(z) Msz-en a kis Vadaskertet is sokszor megcsodáltam, ám legutóbb, amikor – először azt hittem! – ,,túlfotóztam”, túljártam magam, szinte az egész testem izomzata (inak?) fájni kezdett, de otthon egy délutáni bealvással ez elég jól elmúlt, bal combom bőre se volt érzékeny (03. 25.). *** 2021. március 26-án kisebb piros foltok voltak bal combomon, a térd fölött, kicsit melegek voltak, így boldogan indultam a F-kertbe, ahol kisebb fotózás után kicsit napoztattam arcom, amikor háziorvosunk asszisztense hívott tel-on, hogy kb. 3 nap múlva lenne a 2. oltás. Mondtam neki, hogy szerintem bőrallergiát kaptam már az elsőtől is, és valami enyhén szaggató fájdalom van bal combomban (!), de szerinte: ,,Az lehetetlen.” Mivel mindig mindenkivel kedves teremtés, ,,hittem” neki, de hétfőre ,,virradóra” egészen a nemiszervemig ill. térdem alattig ,,foltosodtam” pirosan. Így hétfőn azonnal a Bőrgy. Klinikára siettem, ahol megállapították, hogy ÖVSÖMÖRÖM (azaz, mégse ,,öröm”!) van!!! *** Azóta is rettenetesen fájok, a piros foltok fölhólyagosodtak, és csak mától (03. 30.) kaptam meg a ,,gyógyszereket”. Az egyik gyógyszerész szerint egyre többen jönnek ugyanezzel a panasszal, és mindet kínai vakcinával oltották!!! *** A ,,happy-end” az, hogy két héttel eltolták a 2. oltás beadását, mondván, ,,immunhiányos” vagyok, holott az emelt C- és D-vitamin még csak lázassá sem tett! *** Rázókenőcsöt is kaptam, mely köztudottan mentolos, így hűtő hatású, de a bőröm jelenleg is ,,lángol”, tűzforró, és az idegfájdalom is folyamatos, csak állni vagy lassan menni jobb, ülni, feküdni gyötrelem!!! *** Mivel ez fertőző, ezért Húsvétkor SE láthatom gyönyörű unokáimat, pedig egy kis családi megnyugvást szerettünk volna!!! *** Köszönöm, ha legalább elolvasnak, tenni már nem sokat lehet :-(! *** Áldással és jó egészséget kívánva mindenek ellenére mindenkinek: I. P. J.

 13. Az anyukám,Koczka Józsefné az első Pfizer vakcina után sem érezte,jól magát.Fáradékony volt és fájlalta a gyomrát,de a fáradékonysága és a gyomor próblémája,már az oltás elött is volt,így nem gondoltam rosszra.A második oltás után két napra begörcsölt a gyomra és harmadnapra,hogy bekerült ,meghalt.84 éves volt,súlyos betegségekkel és 36 kiló kb.Nem bírta a szervezete az oltás kiváltotta immunválaszt.

 14. Az anyukám 84 évesen ,pacemakerrel,sclerosis multiplex betegséggel,ami fiatalon kezdődött,de 38 éves korára leállt a gyulladásos folyamat,de a mozgásában korlátozottá vált,így is élete végéig dolgozott a családjára otthon.Az oltást nagyon akarta,mert nem mert ismerőssel találkozni a vele lakó családtagokon kívül.Az első oltást még kibírta,fájt mindene és a gyomra is,alig bírt enni.Talán ennyi elég is lett volna,hiszen csak 36 kiló volt.A második oltás után pár napra begörcsölt a gyomra.Kórházba került és ott meghalt.

 15. Álláspontom szerint a vakcina veszélyes, és népírtásra alkalmas lehet, és megvalósulhat a sárga veszedelem! A vakcina génterápia, és az tiltott. A fő probléma hogy a világ kormányai bedőltek egy blöffnek, hogy a vírustól az utcán hullanak az emberek, és ezt videón is bemutatták. Már tudjuk hogy ez nem igaz. Kínában nincs vírus, és valószínűleg nem is volt. A kormányok és a Magyar kormány is úgy kezeli a vírust, mintha az emberekben képződne, és fertőzik egymást. A védekezési stratégia rossz! A kormány nem vizsgálja a fő okot, hogyan terjed emberre, és hogyan lehetne megállítani a szándékos fertőzéseket. A szándékos fertőzés okai lehetnek, vakcinák, tesztek, import áruk, élelmiszeren, levegőben esőfelhőkkel stb…
  Jelen védekezési stratégiával soha nem lehet megállítani a vírust. Mellékelek egy videót, amely bemutatja a covid tesztek hogyan fertőznek. Vizsgálatra szorul hogy a hőre mozgó MORGELLONOK milyen kárt okoznak a szervezetben, és milyen vírust, bacilust terjesztenek. A Morgellonok jelen vannak a maszkokon, vagy akár a kínai termékeken is.
  https://aeronet.cz/news/video-potvrzeno-na-zaberech-zachycene-chirurgicke-rousky-a-sterove-antigenni-testy-vyrobene-v-cine-jsou-kontaminovany-morgellony-vlaknovymi-robotickymi-polymerovymi-cervy-vyvinutymi-v-americkem-mit/?fbclid=IwAR0sZ_FljbdpIfpv1uaLUlYbaGiB0T3JXbNScruFGXx8Tn7DP_7JT3vUpHI
  https://rumble.com/vf4itv-mikroskop-zachytil-morgellona-na-chirurgick-rouce-ten-se-zaal-hbat-kdy-se-n.html
  https://rumble.com/vf4ixr-mu-ze-vcarska-objevil-v-originln-zabalenm-nskm-testu-pod-mikroskopem-morgel.html

 16. Sziasztok!
  Nagyon jó ez a kezdeményezés. Egy javaslatom lenne, kérem fontolják meg. Ezekre a történetekre sokan azt fogják mondani, hogy kamu, kitaláció, hamisítvány. Csak rémisztgetik az embereket. Legyen rá lehetőség, hogy a kétkedők, akik azt hiszik, mellékhatások nem léteznek, hogy személyesen is találkozhassanak olyanokkal, akik elvesztettek valakit az oltás után.
  Nekem nagyon fura volt idáig, hogy külföldi lapokon, médiákban olykor beszámolnak oltások utáni mellékhatásokról. Magyarország az egyetlen ország, ahol az oltás után soha semmi baj nem történt.
  Nem vagyok oltásellenes, de fontosnak tartom, hogy mindenki mérlegeljen, és felelősségteljesen döntsön.
  Sajnos a média csak a propagandát nyomja. Ráadásul ráoltottak a járvány tetőfokára. Nem veszik észre, hogy ezért ugrottak meg a számok és hullanak az emberek mint a legyek?
  Sok sikert a kezdeményezéshez!

  1. Hát akkor, amikor a gyülekezési jogunkat is felfüggesztették, akkor nem tudom, hogy hogyan lehetne találkozzanak a károsultak a kétkedőkkel. Jó a meglátás, de egyenlőre nem kivitelezhető. Ráadásul az egy másik attitűd, ha valaki károsultként feladatának érzi, hogy segítsen megelőzni mások károsodását. Jó lenne, ha sok ilyen ember lenne.

   1. Oltatlan vagyok. Nemrégiben kórházban voltam.Két negatív teszttel osztályra vittek. Valaki valamiért kézzel ráírta az egyik leletemre, hogy covid19vuhan pozitív.Jöttek a nővérek..Ott azonnal megszűntek a jogaim.Úgy éreztem magam, mint akit letartóztattak és börtönbe visznek. Készültek, hogy átvisznek a covid osztályra.Hamarosan kiderült, hogy alaptalan a dolog, valaki csak úgy ráírta. Utólag sokat gondolkodtam róla, hogy ezt miért írhatták rá.Nagyon súlyos szepszisem volt..talán azt gondolták nem élem túl és növelem így a statisztikát..

  2. A megoldás az lehetne a javaslatodra, hogy egy ügyvéd kézbe venné az eseteket, és perközösség alakulna. A Bíróság előtt indulhatnának a kártérítési perek. Sok bizonyított eset után a felelősök is feljelenthetők lennének, akár népírtás vádjával.

 17. Nekem egy kerdesem lenne a Doktor urakhoz! Utana lehet nezni valahol hogy nem lehetseges e hogy azota ugrottak meg a halalozasok szama amiota oltanak??? Orvosi korokben nem terjed ez a hir hogy amiota tomeges az oltas azota tobb a halott? Nem lehet hogy az dobta meg ennyire az aldozatok szamat?

 18. Egy ismerősöm halt meg, Astra Zeneca oltás után egy héttel, szive vitte el állitoóag, amugy semmi baja nem volt..

 19. Egy csodálatos szegedi oktatóm ment el (03.26). Nevét nem közölném, ennyi adatból interneten rákeresve megtalálható a gyászjelentése. Rövid ideig tartó súlyos betegségben hunyt el, viszont azt sokan nem tudják, hogy előtte 2-3 héttel orosz vakcinát kapott.

 20. A szüleim felett lakó 52 éves rendőrfőtörzsőrmester az oltás után kb.3 héttel hirtelen meghalt.

 21. Azt miből lehet tudni, hogy az oltás miatt haltak meg? Ha valaki covid-ban meghal az oltás után rövid idővel, az lehet hogy már fertőzött volt az oltáskor vagy utána pár nappal kapta meg, tehát oltás nélkül is meghalt volna.

  1. Abból hogy aki nem injekcióztatta magát semmi baja . A tesztek csalások , a kórházak ezer euro kapnak minden kovid jegyzett beteg után . A beteg szerencsejen emberséges doktorokon múlik hogy ha lázas és bekerül a korhazba nem öli meg az eljárás . Aki ellenáll lenyugtatozzák infúzió , laz esetén gépre megy . Ápolók nővérek európai videokban IS arról beszélnek hogy nincs újjáelesztés nincs idő meg úgy is meghalna …. Oltás nélkül 3szor eselyesebb èlni . Ez reszben üzlet reszben tarsadalmi strategiai kisérlet .

 22. Az anyósom és az apósom a kínai vakcina után 2 hét múlva nagyon legyengültek, étvágytalanság stb.
  Az apósom 39,5 fokos lázzal csak napok múlva hívta az orvost és így került az intenzív osztályra covid pozitív tesztel! [A feleség negatív!]
  Tüdőgyulladás, alacsony vér oxigén, később közepesen súlyos tüdőembólia.
  Napokig semmi információt nem kapott a család [a telefont nem veszik fel]!
  Ismerős segítségével sikerült elerni, hogy 1 hét után mindennap hívja a lányát a kezelőorvos.
  Utolsó tájékoztató szerint szerencsére javult az állapota.
  Az anyósom az jobban lett, de az idegösszeomlás szélén van.
  Ezek után megkerdezte, hogy mi mikor oltatjuk be magunkat!!!!

 23. Somogy megye településein már nagyon sok idõs ember meghalt miután megkapták a Pfizer 1-et, vagy az astra zenecát. Hetesen az idõsek otthonában is az oltás után sok gondozott ember meghalt és közöttük egy 37 éves ápoló is. Mostmár esedékes a 2. adag is. Mit lehet tenni ha a somogy megyei vezér, Móring József Attila is az elsõk között oltatta be magát Pfizerrel. Erdemes megnézni a somogy megyei polgármesterek, politikusok Facebook oldalait. Ugyanazt a propagandát nyomják és persze magukat is beoltatják.
  https://www.facebook.com/polgarmester
  https://www.facebook.com/Ko%C3%B3s-Csaba-polg%C3%A1rmester-114375893327784
  https://www.facebook.com/Dr.Lengyel.Robert
  https://www.facebook.com/M%C3%B3ring-J%C3%B3zsef-Attila-520665788016274/
  https://www.facebook.com/gelencsera

 24. A feljelenteseket hol miként lehet megtenni ? Bűncselekmény tehát a rendőrségen vagy népirtás ami ensz hatáskör és hágai biróságnál ? Egyénenkent vagy csoportosan hatásos ? Ezen a héten 3 oltas utani gyors halálról tudok , marciusban 7en estek aldozatul . 31-70 év között . Lépni kell fel kell jelenteni számonkérni remhirterjesztés félelemkeltés emberölés stb jogcímen . Hol a szervezett összefogás aki leállitja ezt és kórházi igazgatokat hivatalok vezetőit protokoll készitőket orvosokat àpolókat rendőröket szerforgalmazókat politikusokat médiaszereplőket kampányszervezőket tanácsadókat piti celebeket felelősségre vonja ?

 25. Tisztel Dokik!

  Az oldal nagyon fontos, de talán – ha nem is ugyanilyen, de hasonlóan – fontos lenne az is, hogy megtudjuk, hogy hány olyan halott lehet, akinek a halottvizsgálati papírjára csak ráírták, hogy covidBAN halt meg, pedig a halálának maximum kísérője (vagy akár még az SEM) lehetett a covid.

  https://mediaforras.com/egyetlen-eset-eleg-volt-hogy-elinduljon-a-lavina-a-brit-sajto-megkerdojelezte-a-covid-halalozasi-adatok-hitelesseget-509

 26. https://dailyexpose.co.uk/2021/03/30/f-o-i-request-shows-2207-died-within-28-days-of-having-the-covid-vaccine-in-scotland-during-february/

  A skót Skócia közegészségügyi információszabadság iránti kérelemből kiderült, hogy huszonnyolc napon belül 2207 ember halt meg, miután februárban Pfizer / BioNTech mRNS vakcinát vagy Oxford / AstraZeneca vírusvektor oltást kapott.


  “A rendelkezésre álló legfrissebb halálozási adatok alapján (február 26-ig) 2207 ember halt meg az oltást követő 28 napon belül (az oltás és a halál közötti napok száma 0-27, ahol 0 az oltás napja).”

  Nálunk mi lehet a helyzet?

 27. Tisztelt Doktor Urak!

  Jelen üzenetben nem szimplán egy vakcinát és mellékhatásait szeretném leírni, így kicsit hosszabb lesz.
  Apám Pilisszentkereszti lakos 68 éves, egész életében egészséges volt, kissé elhízott, tavaly komoly tüdőgyulladást kapott (nem korona), amit nem feküdt ki rendesen. Az egész koronacirkusz, ahogy az ún. harmadik hullám beindult és a kormány egyre zsarnokibb és fenyegetőbb lett, úgy adta meg ő is magát a hatalomnak. Külföldön élek és a bátyám is, így csak a szintén nyugdíjas ismerőseivel van napi kapcsolatban apám. Két hónapja még ki akart várni az oltással, 3 héttel később már büszkén mondta, hogy szputnyikkal beoltatta magát, mert a barátai oltatlanul nem hajlandók vele érintkezni, és a hatalom is megígérte, hogy májustól mindenki visszakapja a régi életét, aki oltott. Egy hét múlva ágynak esett lázzal, a vérnyomása is felment. Több, mint egy hét elteltével az egyik barátjától kapott gyorsteszt pozitív lett, így a háziorvos kórházba küldte, ahol negatív tesztet adott, amit újabb teszt követett, aminek az eredményére még vár. Kérdésemre apám elmondása szerint nincs összefüggés az oltás és a betegség között, mivel a (solymári bejelentett lakcím miatt ottani) háziorvosa ezt mondta. (Hogy is mondhatna mást, mikor felelősséget nem vállal egy kísérleti vakcináért). Tehát több, mint két hete súlyos influenzaszerű tünetekkel van otthon, úgy hogy jóformán senkivel nem találkozott az elmúlt hónapokban. Jelenleg a második oltástól való elállás helyett a teszteredménytől függően várja az orvosa engedélyét a feltehetően (végzetes) második dózis beadatására. Bármit mondok, vagy kérdezek, végül az jön ki, hogy a régi életét csak így tudja visszakapni. Tágabb családi körben mindenki oltatni akar, még az is, aki tudja milyen következményekre számítson, pusztán félelemből, vagy tagadás okán.

  Üdvözlettel: V. Barna

 28. Üdvözletem! Bár azt mondtam, leszámoltam a coviddal, de még ezt a pár sort rááldozom. Férjemmel túlestünk az első oltakozáson. Beleegyeztünk a kínai vakcinába. Kedden jelentkeztünk a második oltakozásra a háziorvoshoz. Leadtuk a oltakozási lapot, melyen szerepel az 1: kínai…Mikor oltottak, éreztem, hogy ez a tű más, mint az előző, de nem tartottam jelentősnek. A kötelező félórás várakozás közben behívtak kettőnket, s egyszerűen közölték: csere történt. Én kérdeztem rá, hogy mivel cserélték el?Astrával- volt a válasz. És ez szerepel is az oltakozási könyvünkön: 2. Astra.Másnap nagyon-nagyon beteg voltam, szinte önkívületben. De ez úgy sem érdekel senki illetékest. Majd 1 hónap múlva jelentkezni kell ellenanyag vizsgálatra. Nem is az bánt, hogy így bennem van egy olyan vakcina, amit nem kértem volna, hanem MEG SEM KÉRDEZTEK, annyi elnézés, hogy “elrontottam a napjukat”, s utólag sem egy telefon sem, na, hogy van? A lelkem fáj.Üdvözletem.

 29. Tisztelt Tamasi Dr.!
  Nagy tisztelője vagyok. Érdeklődéssel olvasom a hiteles megszólalalásaikat.
  Arra kérném, hogy reflektáljon az alábbi cikkre, melynek csak a címét tudom elküldeni, mert a linket nem sikerült bemásolnom:
  “Többen is koronavírusban haltak meg egy Paksi szülinapozás után, mindenki megfertőződött”
  Mindenki elkapta a koronavírust, aki ott volt a születésnapi ünnepségen. (10 fő) Ketten nem élték túl a fertőzés. (Brájen; 2021. 04. 11. Az RTL adta le a videót; NLC.HU AKTUÁLIS)
  Válaszát előre is köszönöm.
  Üdvözlettel: Felkai Ferenc

  1. Kedves Uram! RTL egy main stream média. Azt is meg kell kérdőjelezni, ha kérdeznek. Minden évben volt influenza járvány, ha megfertőződtek, akkor akár mindenki beteg lett. Nincs boncolás, nem tudni valóban miben halt meg. Ez a félelemkeltés. Igy folyik. Hazudnak reggel, délben, este és már semmi nem hihető nekik.

 30. Pårom 70 éves holnap menne Siropharm oltåsra. Idegileg rosszållapotban van. Ėn feleség oltåsėllenes vagyok. Tudomásom szerint a kinai vakcinåt 60 éves korig adhatjåk. De a netes tajékoztatòn nincs korhatår.

 31. Jó napot kívánok! Az én drága nagypapám a kínai vakcinát kapta meg. Az 1. oltás előtt a mamám szólt a doktorúrnak, hogy a papa még mindig nincs jól, fullad, sípol a tüdeje, nem lett jobban attól a gyógyszertől amit távgyógyítással felírt neki. Legyintett csak és beadta neki az oltást. Mint utólag kiderült infarktusa is volt a papának, csak nem szólt senkinek, hogy rosszul érzi magát. Szóval megkapta az 1. oltást, továbbra is egyre rosszabbul volt, mikor mentek a 2. oltásra a mama ismét szólt, hogy csináljanak valamit mert látja a papán hogy szenved. Beadták a 2. oltást és utána csináltak EKG-t ami nagyon rossz lett, azonnal elküldte őket a korházba. Vezetés közben is rosszul lett, de végül oda értek a korházba. Órákig vizsgálták, majd haza engedték azzal, hogy valamilyen daganat van a tüdején, kellenek majd még vizsgálatok. A korházból kijövet összeesett és ismét infarktust kapott. Tüdőrákja volt áttéttel, oxigénnel volt csak jobban. Az orvos aki kezelte, azt mondta a mamának, hogy nem kell aggódnia, nincs nagy baj. A zárójelentés szerint az oxigén nem sürgős. A háziorvoshoz elvitte a mama a papírokat és ő közölte a szörnyű hírt. 1 hétig tudott a papa velünk lenni az oxigén nélkül. Nyílván a rák hamarabb ott volt már a szervezetben, de az, hogy infarktust kapott és hogy ilyen gyorsan elment szerintem köze lehet a vakcinának és a nem megfelelő orvosi ellátásnak. Először ki kellene alaposan vizsgálni az embert és csak utána beadni, ha szeretné az ember és ha az egészsége is engedi.

 32. Juniusban kapta pfázert vérkeringési probléma láb és kéz zsibad hőhullámok izzadás remegés zöld kék foltok mintha összevertek volna.ORVOS VÁLASZA MAJD ELMULLIK

 33. A Facebookon vannak ilyen csoportok.Pl..Mellékhatások az oltás után,Covid-19 elleni oltást kapottak tapasztalatai…
  Talán ők szívesen adják az arcukat(?)

 34. Csatlakozom Balogh Imrénéhez.
  A Pfizer után a feleségem kezei zsibbadtak hónapokig. Apósom pedig alig tudott járni, most kezdi úgy-ahogy érezni a lábát.
  Nekem pedig teljesen indokolatlan vérömlenyek keletkeztek a testemen. Sosem voltam érzékeny a mechanikai behatásokra, de most teljesen rejtett, védett helyeken is kék-zöld vagyok időnként. Nem beszélve arról, hogy egy zúzódás normális esetben két hét alatt teljesen eltűnik. Nekem egy egyhe zúzódásom – igazi mechanikai behatástól – majdnem 2 HÓNAP alatt gyógyult meg. Elég aggasztó.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük