Harmadik hullám – tények mérlegelése a tisztánlátásért

A TV+ csatorna vendégei: Dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József.

Helyzetértékelés a harmadik hullám magyar és nemzetközi tényeinek felsorakoztatásával.

19 thoughts on “Harmadik hullám – tények mérlegelése a tisztánlátásért

  1. Ez a Gates már kinézetre is egy rémisztő pszichopata. De csak egy láncszeme a Deep State-nek.

 1. Teljesen egyetértek Önökkel! Önök a normalitást képviselik. Felfoghatatlan, hogyan tudnak egyesek ilyen gonosz dolgot erőltetni!

 2. Lehetne többet tudni arról, amit Pócs doktor a videón 10.30 körül a Nemzetközi Bíróság (Hága) által befogadott perről futólagosan említett?

 3. Már két helyről hallottam, hogy fel lehet íratni az IVERMECTIN-t háziorvossal itthon. Ez igaz? Tényleg elérhetővé tették Magyarországon? Dícséretes hír lenne… Valaki tud valamit erről?

  1. Az ivermektin egy hatóanyag. Ezt tartalmazó készítményeket eddig is lehetett kapni-pl.: Noromectin- állatgyógyászati üzletekben.
   Ez ugyanis egy féreghajtó.

   1. De azok bőrre fújósak. És izopropanolnaban vagy benzaledehidben vannak, lenyelni nem túl jó, ha egyébként is beteg az ember. Humángyógyászati célú TABLETTA kellene. Csehország, Szlovákia engedélyezte!
    Adagolásra komoly orvoscsoport adott már ajánlást:
    https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/01/FLCCC-Alliance-MATHplus-Protocol-ENGLISH.pdf

    Itt étrendkiegészítőket is írnak, én ezeket szereztem be (ha betegednék le):
    Cink szerves 25 mg
    Quercetin 475 mg
    D vitamin+K 2200 NE
    C vitamin 500 mg
    melatonin 3 mg

 4. Tisztelt Doktor Urak!

  Sajnos mindenki kihagyja a következő fontos tényezőt: ezelőtt nagyon sokan, mint jómagam is, amikor megfáztam vagy influenzás voltam, soha nem mentem el orvoshoz. Megvettem a lázcsillapítót meg a C-vitamint és elvoltam otthon addig amíg helyre jöttem.
  Nagyon sokan voltak ezzel így, az bizonyos.
  Most, ennek a hisztériának a hatására, ezek az emberek is megjelennek a statisztikában, mert – a már ismert módon és eszközökkel – , rájuk ijesztettek, hogy szörnyű járvány van és akár meg is halhatnak.
  Azok az emberek, akik eddig otthon épültek fel, most ijedtükben elmennek orvoshoz.
  Így az elkövetők azt mondhatják: “Lám, több a megbetegedés. Látod már mekkora a járvány?”

  Mindenesetre ebből is látszik, mennyire körmönfont a terv, amit követnek, nyílván számítottak erre.
  Csak ki kellett várniuk, amig ez a réteg is megriad annyira, hogy szokását félretéve most orvoshoz forduljon.
  Szerintem ezt nagyon-nagyon fontos hangoztatnunk az érveléseink során.

 5. Névváltoztatással az emberek birka-bizalmáért
  Átnevezték az AstraZeneca oltóanyagát
  Mostantól kezdve Vaxzevriának hívják az AstraZeneca és az Oxfordi Egyetem által közösen kifejlesztett oltóanyagot.
  A névváltoztatást a svéd gyógyszerügyi hatóság, a Läkemedelsverket jelentette be.

  KÖZLEMÉNYÜKBEN HANGSÚLYOZTÁK, HOGY CSAK AZ OLTÓANYAG NEVE VÁLTOZIK MEG, AZ ÖSSZETÉTELE NEM.

  https://index.hu/kulfold/2021/03/30/atneveztek-az-astrazeneca-oltoanyagat/

 6. THE CORBETT REPORT: THE HISTORY OF THE ROCKEFELLER ‘MEDICINE’ – ‘FOLLOW THE MONEY’ [02.11.2013]
  Nagyon ajánlom mindenkinek ezt a most is nagyon aktuális, 2013-ból eredő videót. Egyik, publikációiban közölt adatakokat igen lelkiismeretesen körüljáró, igazoló kedvencemtől, James Corbett-től:
  https://www.bitchute.com/video/w53nAmoWTEYE/
  (angolul)

  1. Gondolom mindenki előtt ismert, hogy az ANTSZ / KÖJÁL / tisztiorvosi, eredetileg Gyáli úti
   főépületét is annó a Rockefeller Foundation finanszírozta , amiről talán még mindig ott tanúskodik a márvány emléktábla?
   Na persze csakis filantróp indíttatásból…

   1. No persze!
    Azt se felejtsük el, hogy amikor ezek filantróp, úgymond emberbaráti indíttatásból cselekszenek, “ember” alatt csak a maguk fajtáját értik, és nem miránk , a “profánokra” gondolnak ezalatt.
    Minden lépésük, megnyilvánulásuk a megtévesztésen alapul.

 7. “Ha meg a politika oldaláról nézzük történetesen a magyarországi helyzetet, akkor azt a megdöbbentő fejleményt tapasztalhatjuk, hogy a két, szinte zsigerileg szemben álló tábor (kormánypártiak és ellenzékiek, azaz „nemzetiek” és „balliberálisok”) a járvány súlyosságának és kezelési módjának megítélésében lényegében teljesen egyetértenek, és csakis részletkérdésekben kakaskodnak egymással.

  Az ellenzék abban például nem tudta megtagadni önmagát – nem tudott felülemelkedni „labanc” ösztönein –, hogy az aktuális birodalmi készítményekben szentül higgyen, a „nemzeti” kormány által támogatott készítményekre pedig eleve gyanakodjon; a nyugati, brüsszeli vonal balliberálisainknak csakis haladó és üdvös lehet mostanság, a keleti vonal pedig maradi, nacionalista, fasiszta.

  De abból a meggyőződésükből, hogy veszedelmes világjárvány tombol, s ez világszintű lezárásokat, bezárkózásokat, távolságtartásokat, maszkviselést és a „vészhelyzetnek” megfelelő erőteljes rendfenntartást követel, sem a kormányoldali erők, sem az ellenzéki hangadók nem hajlandók egy jottányit sem engedni. Mint ahogy abból a meggyőződésükből sem, hogy „ezen a válságon csakis a tömeges oltás segíthet”. Sőt! A teljes körű! Már a kisgyerekekre és a várandós kismamákra is szemet vetettek!

  Amikor tehát kormányoldalról azt halljuk, hogy „a baloldal oltásellenes”, ebből egy szó sem igaz. Nem egyéb ez kampányfogásnál; hogy mégis kísérleteznek vele, ez számunkra egy fontos tényre utal: a közvéleményben – legalábbis egyelőre – mindenképpen többségben vannak azok, akik támogatják a kormány és az ellenzék lényegében azonos járványkezelési és oltási politikáját, stratégiáját. Emiatt lehet a siker esélyével megbélyegezni, lejáratni a politikai ellenfelet azzal a hamis váddal, hogy „oltásellenes”. (Varga Domokos György)
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/koronavirus-jarvany-uj-toresvonal-ketteszakado-tarsadalmak-csaladok-tisztelt-olvaso-1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük