Kovid után szabadon – kiút a mókuskerékből – MOGY 2023 Dr. KOVÁCS MÓNIKA -FEKETE ZOLTÁN

Szent Korona Igazsága Tanácsadó és Jogvédő Egyesület SZKITA Egyesület – és az orvosokatisztanlatasert.hu szervezésében, valamint a Szkíta Veszprémi Önkormányzat támogatásával a Magyarok Országos Gyűlésén.

További előadások a Szkíta sátorban:

Augusztus 11-12-13
Augusztus 11. péntek

11:00 – 11:20 Josovits Edit: HUN-SZKÍTA tudat és gyakorlat a KÖZÖSSÉG ŐSI szolgálatában
11:20 – 11:50 Josovits Edit: 5000 ezer éves HUN energetikai gyógyászati alapok, tudományos leletek
-Tű nélküli akupunktúrás DNS aktiválás az ősi tudás alkalmazásával
11:50 – 12:30 Ludányi Horváth Attila: Szkíta ÖRÖKSÉGÜNK a SZAKRÁLIS társadalmi REND
12:30 – 13:00 EBÉDSZÜNET – NAGY ERIKA – HANGTÁL BEMUTATÓ
13:00 – 13:40 Subás Bódi Tibor: A magyar teremtő szer elemei és megnyilvánuló hatásai
14:00 – 14:40 Dr. Tamasi József: Őseink gyógyászata hogyan határozza meg a jövő orvoslását
15:00 – 15:40 Nagy Gábor: A Szkíta nemzetiség stratégiai terve
16:00 – 16:40 Schall Attila: Gyógyítás és valós kapcsolat az égi világgal a magyar hagyományban Nimródtól – Mátyásig (Gyakorlati útmutató, hogy mit ültess, hogy egészséges maradj)
17:00 – 17:40 Orosz M. Zoltán: A civil összefogás lehetőségei az egészséges lakókörnyezetért (Lásd GÖDI ELBUKÁS tanulságai) – Daróczi Zoltán: Ipari beruházás mellett hogyan lehet életben maradni „Lenni vagy nem lenni” – Az egészségtudatosság lehetőségei
18:00 -18:40 Kiss Zoltán Nitai: Legyen B terved az önellátásra
Augusztus 12. szombat

9:30 – 10:00 Dr. Horkovics_Kovács János: A mRNS oltások orvosi tapasztalatai
10:00 – 10:40 Dr. Bardócz Zsuzsa – Botka István: Az új világ és a rend?
11:00 – 11:40 Kozma Éva: Az akkumulátorgyártás halálos veszélyei SZÁMOKBAN
12:00 – 12:40 Dr. Kovács Mónika – Fekete Zoltán: Kovid után szabadon – kiút a mókuskerékből
12:40 – 13:30 EBÉDSZÜNET – NAGY ERIKA – HANGTÁL BEMUTATÓ
13:30 – 14:15 Dr. Pócs Alfréd: Legyenek újra a szkíták hatalmon az egész világon
14:30 – 16:00 Dr. Hossó Andrea: Nemzetközi körkép – Áttekintés a világ és Magyarország helyzetéről
16.15 – 17:00 Dr. Szilák László: A mRNS vakcina gyermekeinkbe „kényszerítése” a kötelező oltások révén
Dr. Ormay Péter: Gyermekkori „védő”- oltások felülvizsgálatának kezdeményezése
Pállay-Kovács Szilvia: Új generációs gyermekek, a gyermekek lelki egészsége
17:30 – 18:15 Alexander Horsch: Ősi hangszereken – koncert

Augusztus 13 vasárnap

10:00 – 11:15 Lőcse István: Érzelmi intelligencia a daganatos megbetegedések és a COVID esetében – Öngyógyítás és Mindfulness gyakorlatok
11:30 – 12:30 B Nagy Gyula: Az élő víz szerepe Sumériától Egyiptomon keresztül napjainkig
12:30 – 13:00 EBÉDSZÜNET
13:00 – 13:40 Dudás Jenő: A Magyarság Nemes Életmódja, Étele-Élete, Háza-Hazája ETELKÖZBEN
14:00 – 15:00 Ertsey Attila: Egy pénz- és tulajdonreform körvonalai egy globális valutakrízis előszobájában

3 thoughts on “Kovid után szabadon – kiút a mókuskerékből – MOGY 2023 Dr. KOVÁCS MÓNIKA -FEKETE ZOLTÁN

 1. https://www.youtube.com/watch?v=yw_FqSZ3W7c
  Most először hallottam előadóként Dr. Hossó Andreát, nem pedig interjú alanyként. Úgy beszélt részleteiben a gazdasági erőfölény működéséről számos példán keresztül, hogy közben nem emelte ezt ki, szóba se hozta. Kiváló előadás született, amelyben eddig nem tárgyalt kényes kérdéseket is felvállalt.
  Ahol konfliktus lehet a közönség és egy előadó között, az szerintem egy általánosan érdekes jelenség, ami eddig nem lett körbejárva. Az átlagemberek, mint én is, várjuk annak programját és hívó szavát, akihez lehet csatlakozni, aki vállal vezető szerepet. Egyidejűleg aki pedig vezető szerepet vállalna, nem feltétlenül mutatja meg magát és a programját, de várja, hogy tömegek csatlakozzanak hozzá. Titkos emberhez nem lehet csatlakozni, nem feltárt vagy rossz programhoz se, csak elemzések bemutatásához se. Aki eddig közszereplőként sikeres volt, az olyan programmal volt sikeres, ami tömegeknek elfogadható, ehhez pedig meg kell méretni a programoknak, hogy helyeslésre, korrekcióra vagy elvetésre kerüljenek. Hiba szerintem azt várni, hogy átlagemberek összefogjanak. Az átlagember nem fog összefogni, és ez normális is, mindig egy vezető/kezdeményező fog össze egy csoportot közös célok megvalósítása érdekében. (Pl. Vukics Ferenc- MOGY.) Ezt az össze nem fogást bárki előadónak a hallgatóság szemére hányni kontraproduktív, és sikertelenséget szül. Külföldön több lehet a vezetésre vállalkozó, irányítani merő, célorientált jelentkező, talán ezért érezhető az, hogy ott az összefogás erősebbnek látszik, ami valójában tudatos vezetők köré csoportosulás.
  Az ebben az előadásban is ajánlott „fogjunk össze” szlogen olyan, mint a „vigyázzunk egymásra”. A „változz meg” is. Mi lenne, ha úgy gondolkoznánk, hogy a meglévő potenciák alapján ki mire képes ahhoz, hogy támogasson egy vezető által és programmal jelzett változást? Ki mit tud hozzátenni?
  Az pedig egy további különleges jelenség, amikor egy fedőprogram neve alatt álruhában támogatókat vár egy titkos, előre megálmodott program mögé annak már kialakult (nyílt vagy titkos) vezetősége, aminek valószínűleg csekély támogatása lenne, ha kiderülnének a részletek. Ezért lehet, hogy az is megjelenik, hogy „nincs is program”, vagy „nem kell”.
  Persze nem biztos, hogy pontos a megfogalmazásom, de igyekeztem a kérdést felvázolni, amivel évek óta többször szembesültem, és jelenleg kritikus pont.

 2. A CSATÁT AZ NYERI MEG, AKI A SZELLEMI HÁBORÚT MEGNYERI, AZ EMBERISÉG

  Közel 50 éves koromig azt hittem, hogy okos, művelt vagyok, és rendelkezem az életemhez szükséges tudással, és nagyjából eligazodom a világ dolgaiban.
  Aztán jött a devizahitel, ami minden téren kiütött, és rájöttem, hogy semmit nem tudok, és semmit sem értek a világról, és akkor kezdtem beleásni magam az alternatív forrásokba, amiért nagyon hálás vagyok sokaknak, Dr. Bogár Lászlónak, Dr. Drábik Jánosnak, Kubibnyi Tamásnak, dr. Hossó Andreának, és még rengeteg embernek, aki kinyitotta a szememet és értelmemet a valóság megismeréséhez.

  Tőlük megtanulhattuk, hogy van egy világ, amelyet látunk, és benne élünk, és van egy másik világ, amely irányít bennünket, már ha hagyjuk.
  Megvallom őszintén, hogy ezidáig nem hallottam Rudolf Steiner nevét, és semmit nem hallottam a munkásságáról.
  Írásai számomra nehezen értelmezhetők, mert ő spirituálisan sokkal magasabban szinten állt, mint mi vagyunk, ezért kellett hozzá Dylan Charles “fordítása”, hogy szavai, mondanivalói, – amelyek rendkívüliek-, érthetővé váljanak.

  De a mostani helyzet kapcsán nagyon szíven ütöttek az alábbi sorok:
  – Az emberi faj lelki támadás alatt áll. Rudolf Steiner figyelmeztetett-e erre egy évszázaddal ezelőtt, amikor azt mondta, hogy egy „oltás” lesz az emberiség legyőzésének eszköze.
  Ez a „vakcina” – folytatja – blokkolna minden kommunikációt a szellemvilágból, ami azt jelenti, hogy semmilyen üzenet vagy impulzus nem juthat át a „fényszellemeken”, akiknek mindig az a célja, hogy segítsék az emberiség fejlődését, és beteljesítsék SORSunkat.

  – Ez a vakcina lesz az, amely “eltávolítja az emberek lelkéből a spiritualitás iránti hajlamot”.
  Az ilyen vakcinával a éteri test leválik a fizikai testtől, és akkor a lélek és az Univerzum közötti kapcsolat instabillá válik, és később megszakad. Amikor a vakcina a tudatot az anyagba tolja, akkor az ember soha többé nem érheti el a tudatot, és anyagi síkon marad, és elveszti emberi mivoltját.

  – Az emberiség spirituális háborúban áll. A világban sokan megértették, hogy a világ többdimenziós, és nem fizikai lények élnek vele együtt, jók és gonoszok egyaránt, akik mindig háborúban állnak velünk és egymással.

  – Ha az emberek kifejezik természetes emberi hajlamukat a spirituális növekedésre, akkor megszabadulnak a félelemtől és a szorongástól, és hatékonyan kialakítanak egyfajta immunitást a negatív entitások hatásaival szemben.
  Ha nem, akkor rezgésünk vonzza az ellenséges szellemeket, és öntudatlanul a befolyásuk alá esünk.

  – Mindaz, ami negatív érzelmekből, szorongásból, félelemből és babonából, kétségbeesésből vagy kétségből táplálkozik, valójában ellenséges erők az érzékfeletti világokban, és heves támadásokat szabadítanak fel az emberek ellen, miközben táplálkoznak. Ezért mindenekelőtt azzal kell kezdeni, hogy a spirituális világba lépő személy legyőzi a félelmet, a gyengeség érzését, a kilátástalanságot és a szorongás.

  Steiner előadássorozatában azt is elmondta, hogy az 1800-as években az emberiség legyőzte a gonoszt, mivel képes volt spirituálisan fejlődni. De aztán az első világháborút követően a a szakrális birodalmak eltörlésével, sötét erő olyan módon vette át a hatalmat minden téren, hogy az z embereket bérmunkássá és fogyasztókká, ösztönlényekké degradálta, és fényévekre kerültünk az isteni önvalónktól.

  Kitalálta a tömegpszichózist, és annak intézményrendszerét, amit mára komplett iparrá fejlesztve a média, a sziliciumvölgyi rablóbárók, és a médiának nevezett félelemipar teljesen leuralja az embert.
  Már nincs tudatunk, hanem gondolkodás nélkül azt tesszük, amit mondanak nekünk.

  Az információ nem tudás, pláne nem az érdekvezérelT dezinformáció.
  Tehát első lépésként el kell zárni valamennyi információs csatornát, és dezinformációt, akkor örökre száműzzük a hazugságot, és a szorongást és a félelmet a szívünkből és a lelkünkből.
  Minden eseményről szóló hírt, ami közvetlenül nem érint bennünket, és nem vagyunk ráhatással, ki kell zárni az életünkből.
  Vissza kell állítani szűkebb-tágabb családi életünket, baráti-társas kapcsolatunkat a COVID-előtti szintre.
  Ha kikapcsoljuk a negatív érzelmeket, akkor ezek az erők nem tudnak hatással lenni ránk.
  A fogyasztói társadalom hedonizmusa öszönállattá silányított bennünket, és kizárólag az anyagiak hajszolása tölti ki az életünket.
  De az élet célja nem az, hogy a legújabb mobiltelefonért, autóért, és plazmatévéért tegyük magunkat adósrabszolgává.

  Az egészséges emberi szervezetnek van egy rezgészszáma, az a Schumann-szám.
  Ez hatással van a Föld rezgésszámára is, ami az ionoszféra, a Föld szívdobbanása.
  Le kell csendesíteni a lelkünket, meditálni kell, imádkozni, és legfőkébben vissza kell találni Istenhez, és le tudjuk győzni a gonoszt.
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Schumann-rezonanci%C3%A1k

  Rudolf Steiner írása Itt:
  https://nikolaosanaximandros.gr/antimetopizoume-enan-pnevmatiko-polemo/

  Ajánlom David Icke-videóját is: AZ eli nem mindenható, hatalma annyi, amynnit mi adunk neki:
  https://www.bitchute.com/video/rerFuLIE89fM/
  Még mielőtt valaki kétségbe vonná szavaimat, és Rudolf Steiner vízióját, itt van egy 2005-ös videó arról, hogy Bill Gates azt magyarázza a CIA-nak, hogy kell kiiktatni a hit központját egy vakcina segítségével:
  https://www.youtube.com/watch?v=vaSCjV6wsQQ

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük