Újabb eljárás indul Ursula von der Leyen ellen!

A “Liberum”, spanyol emberi jogi egyesület panaszt nyújtott be Brüsszelben az Európai Bizottság elnöke és Stella Kyriakides egészségügyi biztos ellen. Három keresetet nyújtottak be Brüsszelben az Európai Unió és a Belga Királyság hatóságaihoz.

Itt olvasható el az erről szóló sajtónyilatkozat: https://drive.google.com/file/d/1_kW_fh2B6wE7Bpf4GXgeLtMwlyJS3xgs/view

A “Liberum” szerint mind von der Leyen, mind Kyriakides bűncselekményt követtek el a kovid-“vakcinák” megvásárlásakor. Az ellenük felhozott vádak: közfeladatokkal való visszaélés, sikkasztás, közokiratok megsemmisítése, köztisztviselők megvesztegetése.

Luís María Pardo, a “Liberum” jogi csapatátának képviseletében Brüsszelbe utazott, hogy személyesen juttassa el a panaszokat a Belga Ügyészséghez, az Európai Ügyészséghez és az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz.

https://transition-news.org/eilmeldung-strafanzeige-gegen-ursula-von-der-leyen


Biró Éva

5 thoughts on “Újabb eljárás indul Ursula von der Leyen ellen!

 1. De van Lejjebb Ursula ellen egyre gyűlnek a feljelentések, csak a gazságszolgáltatás nem talált még elég indokot, hogy bilincsben elvigye a bűntársaival együtt. A népirtás és egyéb emberiség elleni bűncselekmények ugyanis nem verik ki a biztosítékot a hivatalos szerveknél. Pedig – legjobb esetben is – már az életfogytiglanit kellene töltenie egy sötét és dohos cellában, penészes kenyéren és poshadt vízen, virgonc patkányok társaságában.
  Ehelyett élvezi a velejéig romlott, sötét globalista figurák luxuséletét, háborítatlanul utazgat és utasításokat osztogat a mi kontónkra.
  Amíg be nem nyújtják neki a számlát. Ami előbb vagy utóbb mindenképpen bekövetkezik, és minél később, annál drágábban kell megfizetnie neki és a hasonszőrűeknek.
  Azért reménykedjünk, hogy egy nap, nem is olyan soká, akad olyan törvénytisztelő, tökös uniós polgár, aki bilincsben viszi el a sátánista némbert oda, ahová való.

 2. Az egész brüsszeli EU-gépezet ellen indulhatna eljárás! Gőzerővel az európai társadalmak és az egyének életének totális tönkretételén dolgoznak nap nap után. Az emberi test, jogok, megélhetés minden létező területén. Ebben a megszállott klíma- és zöld idiotizmusuk a fő csapásirány és ürügy minden másra:

  https://uncutnews.ch/eu-parlamentarierin-straft-eu-mit-ihren-knallharten-luegen-stoppt-die-klimadiktatur/
  Az EP-képviselő megbünteti az EU-t „kőkemény hazugságaiért”: „Állítsák meg a klímadiktatúrát!”
  2023. május 12

  A fogyasztók nincsenek félretájékoztatva a termékek környezeti hatásairól. Nem, a fogyasztóknak egyenesen hazudnak. Ezt Marcel de Graaff, az FVD európai parlamenti képviselője mondta kedden az Európai Parlamentben a fogyasztók szerepvállalásáról a „zöld átmenet” érdekében szóló vitában.
  „Az EU maga is hazudik és csal a mezőgazdasági termeléssel, a CO2-kibocsátással, a dízel- és benzinüzemű autókkal kapcsolatban, hogy keresztülvigye az éghajlatvédelmi menetrendjét” – folytatta de Graaff.
  „A gazdák gondoskodnak a zöldítésről. A CO2 hatására a növények jobban növekednek, az elektromos autók környezetbarátabbak, mint a dízel- vagy benzinüzemű járművek. De az elektromos autók akkumulátoraiért az EU gyerekeket dolgoztat kobaltbányákban. A napelemek rendkívül mérgező ólmot és kadmiumot tartalmaznak, a kiselejtezett, kén-hexafluoriddal teli szélturbinákat pedig elássák, mert az újrahasznosításuk túl drága” – sorolja a képviselő.
  Az EU-nak véget kell vetnie a klímadiktatúrának, amely megfosztja a polgárokat az utolsó eurójuktól és a szabadságuktól, és fel kell hagynia a mezőgazdasági termelők kisajátításával – hangsúlyozta De Graaff.
  https://youtu.be/bdfaULoMHyI
  A zöld alku környezeti katasztrófa

 3. Alsó Ausztriában a “Letzte Generation” egy mentőt tartott vissza. A beteg meghalt.

  A “Letzte Generation” azt állítja, hogy nekik nem mondták, hogy mentő … és stb. aljas dumával védik magukat.
  És ők aktivan ( mit jelent ez ? ) soha nem vesznek blokád alá egy mentőt.

  Sajnos a forrást, RT news de-t nem tudom mellékelni, mert ez a kollektiv nyugaton nem elérhető.

  No.-ban az AfD párt a fizetett “Letzte Generation”-ot terror szervezetnek akarta nyílvánitani. De a német alkotmány jogász,
  Thomas Haldenwang azt mondta, hogy őrül annak, hogy a ezek a fiatalok résztvesznek a politikában.

  Forrás: https://de.wikipedia.org/wiki/Thomas_Haldenwang

  És a németül tudóknak a következő. De aki meg nem tud németül, az tegye be a sorokat a google translate-be !

  Haldenwang hält die Letzte Generation und ihre Straftaten nicht für extremistisch oder gegen den Staat gerichtet. Weil die Bewegung den
  Staat zum Handeln auffordere, respektiere sie ihn.

  Haldenwang ist Mitglied der CDU und evangelischen Glaubens.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük