Karaktergyilkosság, ami a csövön kifér

A karaktergyilkosságot elsősorban a közélethez kapcsoljuk, valójában nincs olyan kitüntetett területe a társadalmi együttélésnek, ahol a szándékos lejáratás ne fordulhatna elő.

A definíció alappillérei a szándékosság, a következetesség és a célorientáltság, hogy a megtámadott fél jó hírnevét aláássák, hitelességét kétségbe vonják.

20 thoughts on “Karaktergyilkosság, ami a csövön kifér

 1. Olyan korban élünk, ahol az a szitokszó és lejáratás, ami az igazság képviselete. Például ,hogy kinevetnek és a széles tömeg előtt próbálnak degradálni azzal a jelzővel, hogy Istenhívő.
  Én pedig ebben a korban is vállalom az igazságot. Istenhívő is vagyok, és VÍRUSTAGADÓ.

  1. “Istenhivo”

   Erdekes dolog ez. En nem hiszek Istenben.
   Meg is mondom miert.

   Ha elvesszuk a Foldrol az embereket es mindent amit ember alkotott mi marad?
   Egy tokeletes rendszer, tokeletes korforgasokkal (viz, taplalek), olyanokkal, amiknek nincs mellektermekuk. Pontosabban a “mellektermek” maga a termofold, ami mindennek a kiindulopontja.

   Honnan van a mag amit az emberek ebbe a termofoldbe ultetnek? Mit csinal ez a mag pontosan a foldben? Kiveszi szepen maganak az elemeket es a magban levo info szerint osszekapcsolja oket. Mondhatjuk ugy is, hogy szo szerint atalakitja a foldet magat. Ez konnyen eszreveheto, ha valaki egy ket literes atlatszo uditos uveget szinultig tolt folddel es ultet bele paradicsomot a szoba ablakaban. Amikor az mar olyan 2 meter magas, a fold legalabb fele mar nem lesz az uvegben. Abbol lett a paradicsom gyokere, szara, levele es maga a termes, amiben szinten ott a mag.
   Mi ez ha nem tokeletesseg? Es mukodik emberi beavatkozas nelkul par (tiz)ezer, eve.
   Van mag amibol mango lesz, van amibol tulipan (joo, jooo, az hagymabol van, de a lenyeg ne vesszen el. :)) es van amibol paradicsom. Ugy, hogy ugyanabbol a termofodbol barmi ki tud kelni, noni (most az eghajlati sajatossagokba, kulonbozo teruletek termofoldjenek az osszetetelebe ne menjunk bele).

   Tehat az emberek ott tartanak, hogy kutatjak, ha valamit esetleg megertenek akkor masoljak a termeszetet, amirol azt mondjak az evolucio – vagyis a nagy semmi – hozta letre.
   Nem erdekes ez egy kicsit?
   A nagy semmi (evolucio) olyan dolgokat letre tudott hozni amit az emberek meg csak fel sem tudnak fogni. Vagy a masik oldalrol, mernokok, tudosok millioi sem kepesek azokat a dolgokat megerteni, amit a nagy semmi hozott letre.
   Mit jelent ez?
   Az evolucio mantrazasa csak annak jo, aki nem akar azzal szembenezni, hogy ezt a gyonyoru Foldet es mindent rajta – de magat az elemeket, anyagokat, vilagunkat, galaxisokat, fekete lyukakat, idot – bizony valaki tudatosan megtervezte, igy elszamolassal tartozunk fele. Vagyis eljon nemsokara erre is az ido.

   Tehat ha emberek nelkul is letezik a Fold es tokeletesen mukodik, nyilvan nem emberek hoztak letre. A fenti logika alapjan nem is a semmi (evolucio), mert a semmi nem hoz letre semmit. Ha igy lenne, semmit sem kellene megtervezni, mert lehet egyszercsak feltunne magatol egy sivatag kozepen egy Ferrari, csucsszuper mobiltelefon, vagy egy gyonyoru epulet.
   Viszont ahhoz, hogy ezeket a dolgokat letrehozhassak emberek, rengeteg energiat kell befektetni a tervezesbe, gyartasba, tesztelesbe, stb, stb es az emberek meg igy is csak kesz termeket tudnak gyartani.

   A magbol kinovo gyumolcs, vagy a ket sejtbol letrejovo ember viszont osszehasonlithatatlanul, fenyevekkel bonyolultabb mint barmi amit az ember tervezni (megerteni) kepes. Ket kiindulo sejtbol fejlodik ki, az pedig mar csak hab a tortan, hogy az ember testeben elet is van, igy pl. tobbmilliard sejtet kepes osszehangolva mozgatni csak ugy, hogy arra gondol most lecsap egy legyet vagy kimegy futni (az pedig mar csak csoki a habon, hogy ha pl, elvagja magat az ember, akkor nem kell orvosnak lennie es ertenie a sajat mukodeset, csak le kell fekudnie kolazni es pihenni, a seb begyogyul, a torott csont pedig osszeforr, hogy bonyolultabb dolgokat ne emlitsek).

   Igazabol csak a vak nem latja, hogy ezeket a dolgokat mindenkeppen tervezni kellett az pedig feltetelez akkor egy Tervezot.

   O lehet peldaul egy – vagy sok – alien egy masik galaxisbol, de itt van pl Isten is ugye.
   Mivel az alienekrol semmit sem tudunk, nincs nagy Alien konyvunk, Istenrol, Jezusrol viszont mar mindenki hallott, sokkal logikusabb ez a magyarazat. Ami pedig meg fontosabb, letezik egy olyan konyv amiben Isten a foszereplo (Biblia), igy lehet olvasni rola, meg lehet ot ismerni.
   Ha pedig valaki veszi a faradtsagot, alazatot, beleolvas es meg is akarja erteni a dolgokat belole, kepes lesz ra. Mitobb, rengeteg kerdesere valaszt fog kapni es meg fog lepodni. Minden le van benne irva hogyan kezdodott, hogyan romlott el es hogyan lesznek helyrehozva a dolgok. Igazabol egy forgatokonyv, csak nem egy filme, hanem ennek a vilagnak a forgatokonyve. Ha valaki nagyon belemelyed, fogja latni es erteni, peldaul a mostani borzaszto dolgok a vilagunkban miert tortennek (Satan) es hogyan lesznek ezen dolgok es kovetkezmenyei helyrehozva.

   Visszakanyarodva arra miert nem hiszek Istenben:
   azert, mert szemmel lathatoak es kezzel foghatoak peldaul a fentebb emlitett munkai, a szeretete (a vilagunk, testunk reszletessegenek melysegei), igy nem hiszem, tudom hogy letezik. Sot, neve is van. Jehova.
   Miert eppen Jehova? O mondta igy hivjak es jelentese van a nevenek. Barki utana nezhet, meg fogja talalni az okori bibliai keziratokban a neten “יהוה”. Annak is megvan az oka, hogy sok forditasban ez a szo miert nem szerepel.
   Es fontos-e tudni / hasznalni a nevet?
   Ha az ember megismerkedik valakivel, leginkabb mit tud meg eloszor rola?
   A nevet. Ha az ember a masik nevet meg csak nem is tudja, hogyan kerulhet kozelebb hozza?
   A minta / legfontosabb ima gondolom mindenkinek ismeros, ha mashonnan nem is, filmekbol: “Égi Atyánk, legyen megszentelve a neved…”
   Ha valaki nem tudja a nevet, akkor mit ker itt pontosan tole? Ha nem fontos a neve, kihez imadkozik? Ha nem szamit a neve, elvarhato, hogy az illeto imaja komolyan legyen veve vagy valasz jojjon ra? Az ima kivaltsag. Gondold el, hozzaszolhatsz egy olyan Felsobbrendu Teremtmenyhez, akitol kaptad az eleted es igazabol mindened. Nem azzal illik kezdeni tiszteletteljesen megszolitod?
   Isten szent, tole nem szarmazik rossz, tehat kozeledni is igy illik hozza. A neven szolitva ot.
   Satan hozta be a vilagba a hazugsagot, o hazudott eloszor. Csak gondold el milyen lenne a vilag, ha ezt az egyetlen dolgot meg lehetne szuntetni.

   Tehat nem az a kerdes Isten letezik-e, hanem az, miert nem akarnak az emberek tudomast venni rola.
   (a Bibliaban erre is es rengeteg mas dologra is megvan a logikus valasz)

   1. Szép gondolatok, de Isten neve magyarul van, és az Isten. Ami ezen felül van, az meg a Megnevezhetetlen.
    Aki ismeri minimum az összetákolt Bibliából kihagyott gnosztikus iratokat, az tudja, hogy jehova az eltérítő erő istenének neve, földi gondolkozással nevezhetjük ego-nak, vannak akik szerint csak ez minden ura, őt imádják, tudjuk miért.

    1. Isten nem (tulajdon)nev, mint ahogy az ember vagy allat szo sem, pedig ezek szinten magyarul vannak.

     Nyilvan megvan az oka annak miert nem lettek ezek az iratok a Bibliahoz csatolva.
     Ezeket emberek irtak sajat gondolataik alapjan, meg a Bibliat emberek irtak Isten ihletese alatt. Nagy kulonbseg. Mondhatni Isten ir(at)ta le nekunk a Bibliat, hogy aki akarja az megismerhesse belole ot, a szandekat es nyilvan a nevet is.

     Ugyanigy nincsenek benne peldaul Bela bacsi es Margit neni gondolatai sem Istenrol, mert azok az o sajat gondolataik es nem valoak bele. Azokat megbeszelik majd egymas kozott, vagy a szomszedokkal.
     Tehat nem tul logikus egy joggal kihagyott irat alapjan Isten nevet mashoz kotni, mert ennyi erovel Bela bacsira vagy Margit nenire is hallgathatnank es akkor sosem tudnank meg az igazsagot. Igy viszont Satan azonnal el is erhetne a celjat amit sajnos Onnel – remelem csak atmenetileg – sikerult is neki. Ez is benne van a Bibliaban miert.

     Aki komolyan erdeklodve olvasta mar a Bibliat es probalta megerteni, pontosan tudhatja, hogy Istenbol egyetlen egy van akinek a neve Jehova. Tole szarmazik minden jo – pl. amikre On azt irta “szep gondolatok” – akkor miert teritene el barkit barmitol? Nem talaltam a Bibliaban egyetlen olyan peldat sem, ahol egy jo embernek artott volna, vagy elteritette volna barmilyen hasznos dologtol. De irjon nekem egyet, hatha elsiklottam felette.

     Tehat hogyan lehetetne az “ego” istene egy olyan szemely, akinek barmikor hatalmaban allna mindenkit elpusztitani akár, megis ezt keri az altala teremtett embertol: “Légy bölcs, fiam, és örvendeztesd meg szívemet, hogy megfelelhessek annak, aki gúnyol engem.”
     En ettol nagyobb alazatot nem tudok elkepzelni.

     Ha pedig Isten bemutatkozik a Bibliaban mekkora bolcsessegre vall, hogy egy masik irasnak hiszunk inkabb ahol egyenesen az ellenkezojet allitjak az igazsagnak? Ez olyan lenne, mintha Bela bacsinank hinnenk a nevemmel kapcsolatban annak ellenere, hogy az benne van a szemelyimben.

     1. Sajnos Ön van tévedésben, de az írásából látom, hogy nem lehet elgondolkodtatni sem más nézőpont igazságát illetően. Csak remélem, hogy ezeket őszintén gondolja, és nem mások megtévesztése céljából írja, amit ír.
      A válaszomat a többi olvasó érdekében írom.
      Szóval amit benne hagytak a Bibliában, különböző zsinatokon kiszelektálva (ugye, ők is az Isteni ihletésből tették ? ), azt Isten írta, amit pedig kiszedtek, mert eredetileg benne volt, és ez történelmi tény, például Tamás evangéliuma, az pedig csak emberi gondolat. Tehát Lukács nem ugyanaz, mint Tamás , mert az egyik Isteni ihletésű, a másik ember…. Maga pedig elhiszi ezt a sületlenséget, mint oly sok ember, mert sokan mondják régóta, és olyan szépen hangzik…Csoda, hogy itt van egy olyan oldalon, ami a józan észre hagyatkozva megkérdőjelez tényeknek beállított dogmákat.
      Az ájtatos hülyítés, amit rengeteg ember szajkóz, hogy csak az a szent megmásíthatatlan, ami benne van, az egy nagy átverés, de aki nem hajlandó semmit a saját isteni lelkével felülvizsgálni, és értelmezni, érezni, az majd megteszi később…
      Jézus maga mutatta meg Istent, nem kell ehhez megmásíthatatlan szent irat. A Biblia annyiban Isten akarata, hogy Jézusról mégiscsak ennek köszönhetően tud az egész világ még ma is, és ez Isten akarata, hiába próbálták szétmosni a tudást, valamennyi még maradt.

 2. A középkorban ugyanezt inkvizíciónak hívták. Giordano Brunót sokezer társához hasonlóan “eretnekség” címén megégették, Galileit “csak” tételeinek visszavonására kényszerítették. Az egykori “eretnekek” tanaira épül a mai mainstream tudomány, bár ez az inkvizíció áldozatait már nemigen vigasztalja. Az emberi butaság, bigottság és rosszindulat, plusz a háttérhatalom mocskos manipulációi minden korban ugyanoda vezetnek, csak most mindezt karaktergyilkosságnak hívják, inkvizíció helyett hecckampány, cenzúra és rendőrségi zaklatás formáját ölti, és “tudományos” alapokon űzik. Nincs új a nap alatt.
  Talán Gődény doktort sem vigasztalja, hogy hosszú távon majd bebizonyosodik: neki volt igaza a mocskolódó megmondóemberekkel szemben. Mégis remélem, lesz benne elég erő és kitartás, hogy ne adja be a derekát, és ne hagyja magát bedarálni. Az alapvetően életellenes rendszerek előbb-utóbb megbuknak és eltűnnek a süllyesztőben.
  Ez is el fog múlni. Reméljük, előbb, mint mi.

 3. Köszönöm a médiának, hogy rá irányították a figyelmet. Enélkül a mai napig azt hinném, hogy egyedül vagyok a véleményemmel. Nálam az ellenkezőjèt èrtèk el. Rendszeresen olvasom a honlapját.

 4. Érdekes nézőpont, hogy valamiről nem a bebizonyíthatóság dönt, hanem a hihetőség.
  Ezt erősen megkérdőjelezem.
  A vírus és oltás csalás alapja az, hogy bizonyítottnak van feltüntetve az, ami csak téves feltevés, téves értelmezés egy hibás logika szerint.
  Az átlagember nem tudja ellenőrizni a témát, nincs hozzá se szaktudása, se otthon biolaborja, nincs olyan eszköze, amivel megkérdőjelezhetné az állításokat, nem is elvárható. A csalás létező és feltárt következményei pedig eddig is el voltak tussolva (oltás károsodások).
  Furcsamód egyébként a másik fél állítása, a vírustagadóké szintén hihető, és ez bizonyított is. -:)
  Ha lenne karakter gyilkosságra kártérítési paragrafus (nem ismerem a témát), akkor biztos a bírság 3x-osát kérném vissza.
  Azt végképp undorítónak tartom, amikor valakit tőle el nem várható dolgok miatt próbálnak számonkérni (miért hitt el valamit annak, akitől elvárható, hogy bizonyíthatót állítson, vagy miért nem tudott valamit, amihez semmi köze.)
  Azt is undorítónak tartom, hogy a csalókat piedesztálra emelik.
  Mindenesetre értem, hogy stratégiát váltottak, de ehhez kell ez a magyarázat (kényszerítés), anélkül a többi videó se érthető.
  Azért vírustagadóként én is tovább próbálkozom -:)

 5. Aki egyetemen tanult mikrobiológiát, az “ab ovo” nem lehet vírustagadó. Nem létező vírus létét azonban minden józan ember tagadhatja, de az állítólagos járvány és az oltásdiktatúra miatt kötelező volt hivatalosan elfogadnia mindenkinek a Covid 19-re vonatkozó narratívát. Nos, aki ezt nem tette, abból lett a „vírustagadó”. A Sars-cov-2 vírust sehol és semmiből nem tudták izolálni, kórokozó mivoltát az un. Koch-posztulátumokkal sem lehetett igazolni, tehát dr. Gődénynek igaza volt. Azóta többféle mutáns, variáns keletkezését vélték felfedezni és a beismerten alkalmatlan PCR teszttel igazolni jelenlétét. Valamiféle fertőző ágens azonban bizonyára létezik. Ha más nem, hát valami laboratóriumban kifejlesztett, betegséget okozó tüskefehérje, ami ellen különféle oltóanyagokat hoztak forgalomba. Ezek némelyike génmódosítással az emberi szervezet sejtjeivel állíttatja elő ezt a fehérjét folyamatosan és idéz elő állandó immunreakciókat, számos káros hatással. Kísérleti anyagokról van szó, forgalomba hozataluk törvénytelen, mert az állítólagos vírus(ok) miatt előálló légúti betegségek különböző módokon megelőzhetők, ill. gyógyíthatók (ha nem tiltják). Ha tehát valaki hiányolja a forgalomba hozott gyógyszer vagy oltóanyag biztonságosságának, hatásosságának kellő kivizsgálását és elutasítja az állampolgárok kísérleti alanyokként történő kezelését, az a hazai médiumok, hatóságok, bűnüldöző szervek szerint „oltástagadó”, vagyis közellenség.
  Vajon az oltáskárosultak is így gondolják? Ki a valódi közellenség?

  1. Ha Ön tudja és állítja, hogy ezt a sarscovkettőt nem izolálták ( a szó eredeti értelmének a jelentésének megfelelően )és koch posztulátummal nem bizonyították a fertőzőképességét, akkor innen már csak egy kis utánanézésbe kerülne, hogy rájöjjön, hogy ezt SOHA SEMELYIK VÍRUSNAK NEVEZETT JELENSÉGGEL NEM SIKERÜLT.
   Viszont 2020- ban tudományos jelentés készült arról, hogy a vírusnak mondott darabkák semmiben nem különböztethetőek meg az elhalt sejtrészecskéktől. Tehát azok azok….
   Aki egyetemen tanul mikrobiologiat, azt elhülyítik, hogy fogadja el, hogy az izoláció például nem mindentől való elkülönítés, hanem összekeverik mindenféle más génszekvenciát tartalmazó fehérjékkel, mérgekkel a vizsgált anyagot, és ebben talált géndarabokra mondják, hogy vírus, vagy részei…. A hasonló fertőzés bizonyítását pedig szintén nem logikusan embereken vizsgálják, (nem etikusságra hivatkozva), hanem sejttenyészeteken, ami megint hamis, mert a sejtek halálát tartják bizonyítéknak, amihez hozzákeverték az állítólagos vírust tartalmazó kotyvalékot (nem kizárólag a vírus darabkákat!), ezzel szemben dr Lanka bizonyította, hogy akkor is elhalnak a sejtek, ha csak a kotyvalék segédadalék részét ( antibiotikumok, mérgek, tehénfehérje) adják hozzá. Ki hitte volna…..

  2. Ha már egyetem… https://www.henrymakow.com/002046.html
   Pár napja került lefordításra pokolafoldon weboldal jóvoltából: https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-egyetemek-szabadkomuves-agymoso-gepek
   Magyarázatot adhat miért tanítanak ordas hazugságokat egyetemeken, mint hazug történelem, hazug orvostudomány (magába foglalva a víruselméletet), és lehetne sorolni reggelig. És talán azoknak is választ a “hogyan” és “miért”-re, akik már tucatszor levezették a víruselmélet ellentmondását a hozzászólásaikban. Nekik elismerésem, hogy ennyit fáradnak vele hogy meggyőzzék azt, aki még menthető… bár egyre inkább azt érzem a vírustagadónak lenni nem lesz menő. Hogyislenneaz egy hazug világban… hülye feltevés volt..

   1. Tisztelt Ben !

    A “kitalált jegyzőkönyvek” ismerete normális és értelmes, a világról valamit is valóban tudni akaró emberek számára kötelező lenne ! Nagyon örülök, hogy néhányan látnak is, nem csak néznek.

    Önmaga érdekében kell(ene) ismernie, mert megelőzi a Kalergi tervet is, és néhány tévelygő feltételezést abszolut eloszlat ! !

    Örülök, hogy betette az eredeti Makow cikket, mert nem a cikk, de alatta a hozzászólások felvillanyoztak, hogy hurrá, még sem vagyok egyedül a “hülyeségeimmel” !
    Evvel együtt nem hiszem, hanem tudom, mert megtapasztaltam, megértettem az itt eltelt rövid időszak alatt, hogy az agyakba ültetett “tudások”, meggátolják a valóság tényleges felimerését, marad a kapirgálás az ezoterikus és misztikus, a háttérhatalom intézényesített hit-és vallás rendszerének szemétdombján. Miközben “ébreszteni” kívánják a “alvókat” ! Ez itt a legtejesebb módja a vak vezet világtalant szindrómának !!!

    Mit látni ezen a honlapon is ??? Hogy a “kereszténység” így, meg úgy, meg a ki mit mondott, meg a Bibliában “minden meg van
    írva”, hozzá téve ezer X, Y, Z, korábban élt híres és kevésbé híres ember fikcióit, természetesen mint de facto, de jure tényt !!!
    És olyan gyakran, és olyan terjedelemben, mint ha vallás fanatikusok hajigálnák egymást a feltevéseikkel, az “egészen biztos tények” végtelen idézgetésével.

    Lélekről, Istenről, testről, létezésről, túlvilágról, bő lére eresztett ” igaz információk”, nem mellékesen megtámogatva a “pszihológia tudományával” !!! Na kérem, ha tudjuk, hogy az egyetemek miként képzik, és milyen céllal az oda betérőket, akkor magunk mellé ültetjük “komoly érvnek”, segítségül a “pszihológia tudományát” !!!???

    No comment !!!
    A legtipikusabb példája a következetlenségnek, avagy hogyan romboljuk le a saját érveinket, a saját érveinkkel !!!

    Az egyetlen hozadéka a dolognak, hogy a hozzászólók “érveinek” olvasása megerősít abban a tudatban, hogy valóban boldogok a lelki szegények, mert tényleg övék a mennyek országa !

    Véglegesen kiábrándultam, és egyszerűen nem látom semmi értelmét a továbbiakban, hogy akár egy betűt is írjon ide az ember, nincs semmi hozadéka, az agyba kötött mantrák ismételgetése és nem az azokon való gondolkodás zajlik, a legtöbb esetben. Ritka a kivétel !

    Nagyon sokan gondolták ( szerintem !), hogy valamiért savanyú a szőlő, azért ekézem vehemensen az egyetemeket, illetve a felsőoktatást, illetve a benne lévő “oktatókat”, és környezetüket, nem beszélve arról a hitvány biomasszáról, amit “egyetemi ifjúságnak” méltóztatnak titulálni. Hányinger, és borzadály az egész !!!
    Pontosan azoknak a dolgoknak az ismerete van mögöttem, mint amit Henry Makow illusztris cikkében, és a kommentekben leírtak.

    Természetesen a honlap önmagában, az információk, a cikkek, egyéb társoldalakra való átjárás továbbra is nagyon hasznos, nagyon kiváló. Ami érdektelen, átlépem, de az információ nélkülözhetetlen, az meg nem az ide írók “tuti” ismeretei. Nem mellékesen ugye, a tudás hatalom !
    De ez a gyakori csőlátás, meg a tolószékből ordítozás, a pálya széléről, hogy hogyan rúgd a tizenegyest, ez kiverte a biztosítékot.

    Tisztelettel,: G.I.

    1. Tisztelt, G.I. !

     Köszönöm a válaszát. Számos kérdés felmerült bennem, miközben olvastam sorait, többek között hogy, vajon mivel tudtam Önből kiprovokálni ezt “kedves” hangulatú reakciót. Ráadásul a hozzászólók egyikétől, pont Öntől, aki többször is találóan megfogalmazta milyen érzés egy agymosott társadalomban élni, kifejezetten szívesen olvastam, mert azt a sok frusztrációt (amelyek engem is nyomasztanak) szavakba tudta önteni, amit én nem tudnék. A hozzászólásom célja nem az ön szavaival élve: “a tolószékből ordítozás, a pálya széléről”, hanem a weboldal kommentjeit !is! olvasók ismeretének tágítása. Mindig is ez volt a célom, igyekeztem nagyon ritkán írni, akkor is kifejezetten azért, hogy az általam hasznosnak vélt információkat másokkal megosszam. Úgy látszik hiba volt, mert a “ritkán” sem elég idő. Ezért egy kicsit beletaposunk a másikba. Mivel jó tanuló vagyok, a következtetésem ismét az ön szavaival élve: “Véglegesen kiábrándultam, és egyszerűen nem látom semmi értelmét a továbbiakban, hogy akár egy betűt is” ide írjak. Nehéz idők járnak, sokan azt hiszik hogy az oltás-terrornak vége van, igazából ezt jelenleg csak felváltja egy még rosszabb terror, ami a jövőben érzékelhező lesz még az olyanoknak is, akik jelenleg allergiásak az Isten szóra; a Fiának nevét le se írom, mert nem szeretném az egyébként is ingatag nyugalmából kimozdítani. Nekem pedig nincs szükségem arra, hogy az így is nehézkes életben még egy olyan helyen is a sarkamba lépjenek, ráadásul általam szimpatikusnak tartott emberek, akiktől és ahonnan álmomban sem várnám.
     Ugyanakkor engedje meg, hogy a holnapon tett utolsó hozzászólásomban reflektáljak a szavaira. “Mit látni ezen a honlapon is ??? Hogy a “kereszténység” így, meg úgy, meg a ki mit mondott, meg a Bibliában “minden meg van
     írva”, hozzá téve ezer X, Y, Z, korábban élt híres és kevésbé híres ember fikcióit, természetesen mint de facto, de jure tényt !!!”
     Henry Makow szavait idézném válaszul erre (végén fordítva is:)
     “People scoff when I say Western society is a satanic cult. However, the proof is obvious. The word “God” is banned from mainstream public discourse. In fact, we are repulsed at His mere mention. Our minds shut down. We become angry. We have been brainwashed to hate God and don’t even know it.
     If I were wrong, God would be on our lips. After all, He is the Creative Intelligence behind life. He has Instructions for us. We should be celebrating Him and discussing His Plan.
     We can’t mention Him because Cabalist central bankers have their own Plan. They want to be God themselves. Their entertainment is social engineering. This is why we have love songs to vacuous women instead of hymns to God.”
     “Az emberek gúnyolódnak, amikor azt mondom, hogy a nyugati társadalom egy sátáni kultusz. A bizonyíték azonban nyilvánvaló. Az „Isten” szó ki van tiltva a főáramú közbeszédből. Valójában az Ő puszta említésétől taszítanak bennünket. Az elménk leállt. Dühösek leszünk. Átmosták az agyunkat, hogy gyűlöljük Istent, és még csak nem is tudunk róla. Ha tévednék, Isten az ajkunkon lenne. Végtére is, Ő a teremtő intelligencia az élet mögött. Útmutatója van nekünk. Ünnepelnünk kellene Őt, és meg kellene beszélnünk a tervét. Nem említhetjük Őt, mert a kabbalista központi bankároknak megvan a saját tervük. Ők maguk is Istenek akarnak lenni. Az ő szórakoztatásuk a social engineering. Ez az oka annak, hogy Istennek szóló himnuszok helyett szerelmes dalaink vannak üres nőknek.”
     .
     Tiszteletben tartom ha valaki más vallású vagy atesita, vagy a véleménye is teljesen eltérő, túlmenve ezen akár mesének, fikciónak és “kitalált jegyzőkönyvnek” tartja a Bibliát, tiszteletben tartom a tömegpszichózis alatt lévő embertömegeket is, annak ellenére hogy sajnálom őket. De mindenki dönthet, mindenkinek szabad akarata van. Ön is dönthet úgy hogy megpróbálja a világ működését Isten nélkül megérteni – szabad döntése van erre, és engem egyáltalán nem is érdekel, én nem fogok önbe belerúgni mert így tesz. Nálam viszont alapvetés az hogy Isten = Igazság. Ezért aztán nem értem a kérdőrevonás tárgyát, miközben én csak olyan dolgokat osztok meg amelyek egyeznek (sokszor csak részben) a hitvallásommal, világnézetemmel. Egy ateistának ez nyilván nem fog semmit mondani. Azt viszont problémának látom, ha valaki ingerültté válik a Biblia, vagy Isten szó hallatán, és jelen esetben ezt látom problémának. Fenntartom annak is a lehetőségét, hogy mindezeken túl Önnek van igaza, nem tartom tévedhetetlennek magam, bár egyelőre a világ történései, eseményei nem ezt támasztják alá. Egy gyakorlati példát is mondok, ha idén bevezetik a CBDC-t (vagy esetleg jövőre), digitális központi banki valutát, akkor legyen szíves majd egy képzeletbeli like-ot nyomni a hozzászólásomra, vagy átértékelni a hozzáállását,
     Ben voltam, vírustagadó, oltásellenes, és Isten/Krisztus hívő, és az is maradok, ha kell az életem árán is.

     Tisztelettel: Ben

     1. Kedves Ben !

      Kénytelen vagyok megszegni a magamnak tett ígéretet, de nem hagyhatom Önt válasz nélkül.

      Nem emlékezem rá, hogy Ön korábban írt volna, tehát a bennem kialakult és megfogalmazott véleményt nem írhattam az Ön írásai alapján, vagy az Ön véleményének ellenvéleményeként !

      Elképzelhetetlen talány, hogy ezt Ön miből vonta le következtetésként, ez teljesen érthetetlen számomra !?

      Aki politikailag látni is akar, nem csak nézni, annak valóban el kell(ene) olvasnia a “cári rendőrség hamisítványát” iratát, ami gyakorlatilag pont, vessző, ékezet, napi szinten mára végre van hajtva, ez történik !!!
      Henry Makow ezt írja le, egyetemi példákkal kiegészítve, alátámasztva.

      Helyeseltem az Ön meglátását, és hogy betette ezt a linket is.

      De mutasson egy mondatot, vagy egy szót, amivel arra utaltam, hogy hibás az Ön meglátása, és nem értek egyet Önnel ! Hogyan és miért tettem volna, mikor azt írtam, hogy végre valaki lát is, nem csak néz !? Semmi olyan nincs a bejegyzésében, ami az én írásom témája, tehát Önre képtelenségem volt reagálni !!!???

      Lassan negyven évvel ezelőtt olvastam a fent említett dokumentumokat, nem tegnap, és nem tegnapelőtt ! Nem is vagyok normálisnak nyilvánítva a nagyon nagy többségtől, ha szóba hozom, (nagyon finoman fogalmaztam), a még nagyobb többség azt sem tudja, hogy létezik, vagy létezett !

      A többiről meg csak annyit, ha Ön nem írt általam olvasható bejegyzést, gondolatokat, akkor hogyan reagálhattam én arra a soha nem írt, általam soha nem olvasott véleményre ???

      Az Ön melyik sarkalatos véleményére reagáltam a “tolószékből, parvonalon kívülről beordítozókra” , akik elméletileg pontosan tudják, hogy hogyan kell rúgni egy tizenegyest, miközben gyakorlatilag képtelenek rá, ha Ön nem írt semmit ???

      Velem sem kell ám egyetérteni semmiben ! Csak tudja kedves Ben, a tények akkor is makacs dolgok ám, ha én mondom őket másoknak, és nem csak mások mondják nekem ! A tények személytől, időtől, helytől függetlenek, ezért makacs dolgok ! A közhelyes megfogalmazás szerint.

      Leírtam ezen a honlapon is már többször, hogy az igazság egy és oszthatatlan, és nem nézőpont kérdése, fizikailag az ember számára lehetetlen megérteni, felfogni, mert a térben és időben egyszerre kellene mindenhol ott lenni !!! Ezért nem mindegy, hogy ki a “tekintély”, aki hirdeti az “igét”, ami az “igazság” .

      És az igazság nem is hit kérdése !!! Az “úgy van”, és az “azt hiszem”, “úgy gondolom” között galaktikus különbségek vannak, de ez egyeseknél nem okoz problémát, egy vállrándítással elintézi, hogy “tudom” és kész, miközben csak önmagának bizonygatja a feltevéseit, a másoktól hallott, neki tetsző elképzeléseket, feltételezéseket, és evvel teljes mértékben azonosul, mint megcáfolhatatlan igazsággal. Önszuggesszió !

      A bejegyzésemet, és az abban leírt véleményemet tartom. Bátran megcáfolhatja az egyes állításaimat, már nem fogok reagálni semmilyen módon !

      A pszihológiát az a háttérhatalom tette hétköznapi fogyasztási cikké, “tudományosan”, aki az Ön, Önök “kereszténységét” intézményesítette, amit Önök kritika nélkül elfogadnak, amit Önök gondolkodás nélkül támogatnak, miközben ezen a honlapon is “küzdenek” a háttérhatalom szószólói ellen, lásd kovid, vírus, stb.

      És képtelenek észrevenni ezt az iszonyatos nagy ellentmondást. Ellentmondásokat ! Önök a háttérhatalom által rendszeresített “tudománnyal” akarnak küzdeni a háttérhatalom ármányai ellen ??? A pszihológia, mint az igazság bizonyításának adu ásza ???

      A “kereszténység” kritikája és az ateizmus az Önök számára egy ! Ez kedves Hölgyem a Gizike, meg a gőzeke !!!
      ( Meggyőződésem, hogy Ön hölgy, stílusából, mondat szerkesztéséből következtetve.)

      Akkor újra, mert már megtettem, én tudom az Istent, és nem hiszem ! Ezért nem járok templomba, mert ott a Sátánnal üzletelnek ( Vatikáni központtal), a Jézusi paraván díszletei mögött. Aki ezt nem látja, vagy nem hajlandó meglátni, az vak. Tetszik, vagy nem tetszik. Esetleg “igen szelektív a látása” !? Mivel a tények ugye, igen makacs dolgok !

      Nem Ön az első, aki az igazság kimondása okán vérig sértődik, illetve érthetetlen módon megbántódik, nem tudom pontosan ?
      Nem az én problémám, hogy találva érezte magát, miközben egyetlen árva szót sem írhattam Önre reagálva, és még is !? Érdekes mindenesetre.

      A világ azért tart itt, mert ez a hivatalos “mainstream kereszténység” uralja, a valós Isten hit helyett.
      Megjegyzem, képzelje el, van Bibliám !!! És nem azért, mert “abban minden meg van írva”, vagy kicsit másképpen, ” abban minden le van írva” !
      Elővettem most, de nem idézek belőle, csak összefoglalok.

      Az Isten megteremti a világot hat nap alatt, ötödik nap az embert, szaporodjatok, sokasodjatok felkiáltással majd a hetedik a “pihenőnap”.
      Utána a következő bekezdésben, mint ha mi sem történt volna, “megformálta az embert a föld porából”, és … ??? Ez csak egy picinyke szelete, a “minden le van írva”-nak .
      Az Isten nem egy amnéziás vén hülye !!! A teremtő intelligencia nevében minket néznek hülyének, a “kereszténység” üzemeltetői, ha igaz, kétezer éve !?

      A legvégére, nekem tetszik példálózni digitális valutáról, akinek nincs sem bankkártyája , sem mobiltelefonja ???
      Akit megvetően idiótának tartanak a legkisebb sufniban is, mert készpénzzel fizet mindenhol ?

      Kedves Ben, van egy mondásom, lehet, hogy plagizáltam, őszintén mondom, nem tudom, de nagyon igaz, és használom is.
      ” Az ember lelkén a legfájóbb seb, a mások által kimondott igazság.”

      Tisztelettel,: G.I vagy PorSzem

     2. Kedves Ben és G.I.!
      Hamvas Béla szerint a Világ legnagyobb csodája az, ha este összezárnak két embert és reggelre nem ölik meg egymást. :-)))))
      Szerintem ez a digitális platform messze nem nyújtja azt a lehetőséget egymás véleményének megismerésére, mint az üljünk le egy sör vagy egy pohár bor mellé és beszélgessünk.

     3. Tisztelt G.I. !
      Szintén megszegem a korábban tett szavaimat, mert nagyon megtisztelő a válasza, és (!)magyarázkodása(!) – utóbbi már kevésbé.
      1. Nem állítottam, hogy ön ateista – látszólag ez nagyon sérti a lelkivilágát; ezért nem árt mondatelemzésileg átvizsgálni a hozzászólásomat. Én általánosítottam, példaként hoztam fel, hogy mindenki hozzáállását tiszteletben tartom, legyen az akár rezervátumban élő aztéc”vallású” amerikai bennszülött is VAGY (!) Ateista – nem érdekel, egészen addig míg nem rúg belém. Sőt kifejezetten szívesen beszélgetem tiszteletreméltó, logikusan gondolkodó, nem divatból ateistákkal. Talán még a társaságukat is jobban kedvelem, mert ők tényleg kíváncsiak a Valóságra.
      2.Én önnek korábban nem írtam. És én ilyet nem is állítottam! Én csupám elismerésemet tettem, újra idézve magam: “Öntől aki többször is találóan megfogalmazta milyen érzés egy agymosott társadalomban élni,” olyan hozzászólásokban írta ezt, amelyek mások kommentjeire érkeztek Öntől! Nem az enyémre!!! Ilyet – ismétlem – nem állítottam.
      Harmadik dolog: Valószínűleg félreértettem önt, és ezért reagáltam sértett lelkivilággal a hozzászólására. Sajnálatomat kell leírnom, de ami fontosabb: elnézést kell kérjek öntől, mert nekem úgy tűnt hogy velem (pontosabban a hozzászólásommal) van baja. Elnézést kell kérjek a hamis következtetésemért is: “Azt viszont problémának látom, ha valaki ingerültté válik a Biblia, vagy Isten szó hallatán, és jelen esetben ezt látom problémának.” mert az ÖN esetében nem ez játszik.
      4. Nekem nem kell megmagyaráznia a kereszténység/a vatikáni parédé hazugságait, én pontosan tisztában vagyok azzal hogyan rontotta meg a Római Birodalom a zsidó Istenhitet, majd Krisztuskövető apostoli hitet az akkori uralkodó politikai Rendszer (i. sz. 100 körül). Tájékozódtam valamennyit e témában. És mint olyan, a kereszénység szavat sem csípem ezen okból, de mivel ez az átfogó gyűjtőneve jelenleg azoknak is akik hisznek Istenben, így megintcsak kénytelen voltam az általánosítás szabálya szerint NEM elmerülni a részletekben. Ezért voltam kénytelen megalkuvóan a kereszténység szót használni pozitív jelentéstaralommal egy kontextusban, holott tudom hogy a kreátorai nem pozitív szándékúak.
      5. Legtöbb dologban egyetértek önnel, mint ahogy eddig is egyetértettem. Ha nem túl ömlengő azt mondanom, szinte mindennel, ezért is volt fájó pont öntől kapni negatív visszajelzést. De mint kiderült félreértelmeztem.
      .
      Az továbbra sem derül ki, valójában ön miben hisz és miben nem, de abból a szempontból fanatikus vagyok, hogy az igazság az Isten. Pontosabban az ő Fia által ismerhető meg, aki el is mondja magáról hogy Ő az Igazság. De ez le van írva a János evangéliumának 14. fejezetében. Amit Ön (!) bizonyára tud, és lehet emellett csak egy kitalált jegyzőkönyvnek tart. (remélem nem) de ha igen: tartsa hát annak, engem igazából ez már nem foglalkoztat, de sokat elmond Önről számomra. Azt túlontúl becsülöm magában, hogy valóban a valóságra kíváncsi, és ha ez így van előbb utóbb meg is fogja találni, lehet hogy én csak pár lépéssel vagyok ön előtt, de az is lehet hogy 10 lépéssel Ön mögött vagyok (jól olvasta). Ez nem derül ki. Nem is kell hogy kiderüljön. Miért? Mert tájékozottsági szinten – be kell lássam – nem vagyok kompetens Önnel vitatkozni. Mert ha a számok igazak, akkor már csak a korkülönbség is sokat nyom a latba ha ön ténylegesen 40 évvel ezelőtt olvasta Makowot, akkor én még 15 év lemaradással rendelkeztem a teremtésben való részvételemmel. Kiszámolható, hogy nem vagyok túl idős.
      Az igazán sértő viszont hogy nőnek gondolt. A Ben név kizárólagosan 2-3 magyar fiúnév rövidítése lehet, de segítek, a napjainkban használt egyik legsűrűbben használt magyar fiúnév rövidítése, és csak két betű hiányzik a keresztnév teljességéig. Ha tudná mennyire nem vagyok nő, akkor elpirulna. Igazából feleséget keresek. Nem bánom ha csinos hölgy lesz az illető. Bár Makow feminizmus leleplező irományait olvasgatva kissé elmegy attól is a kedvem.
      Elárultam hát a nevem és a korom, és le kellett vonjam a tanúságot hogy ön félreismert, és ha ebben tévedett, akkor továbbmenve lehet másban is téved? Mert ön úgy állítja be magát mint aki teljesen a dolgok mögé lát, és saját tudásom és rálátásom szerint is Ön valóban rengeteg dologgal tisztában van, idevágóan be kell ismernem a “cári rendőrség hamisítványát” nem olvastam, de szeretnék vele megismerkedni a jövőben.
      A nutriának írott hozzászólása kifejezetten ellenszenves volt számomra, mivel érződik rajta a frusztráció és sértettség amivel küzd. De mivel jogos, így átsikolom rajta. Az pedig csak megerősít ebben, hogy én valószínűleg Öntől is – sajnos – sokkal frusztráltabb vagyok. “A bigottság, és az ebből következő merev elutasítás és gondolatképtelenség nem megbeszélés tárgya.” így aztán ha úgy adódik leülhetünk majd egy sörre nutria társaságában, mert nem vagyok bigott Hála Istennek, gondolkodni pedig szeretek, kedves !nemateista! G.I., leülünk majd és együtt fujjogunk a kereszténységre és együtt szidjuk a pápát. De jó lesz. Erre viszont max akkor kerül sor, ha ön egy 25-30 éves csinos hölgy, másképp nem. Túl sértő az hogy hölgynek lettem nézve. Arról pedig nem én tehetek, hogy a tesztoszeronszintem a finomított, nagyüzemű élelmiszerekben lévő atrazin gyomírtó miatt lecsökkent, és ez úgy látszik a fogalmazáskészségemre is kihatott. Undorító. Ettől még nem lettem nő, és elborzaszt a gondolata is.
      .
      Remélem a humort azért érzékelni tetszett. Egy dologra kérem: Ne hagyja abba a kommentelést, továbbra is nagy örömömre szolgál olvasni önt, hiszen kb. mindennel azonosulni tudok amit ír. De csak akkor reagáljon a kommentemre megszegve a “nemíroktöbbet játékot” ha valóban egy 25-30 éves hölgy. Köszi. Jóegészséget kívánok!

 6. Kedves Nutria !

  A bigottság, és az ebből következő merev elutasítás és gondolatképtelenség nem megbeszélés tárgya. Ez az egyik. A másik, hogy a semmiről nem szoktam beszélgetni, röviden sem, ebből már régen kinőttem !

  Ez itt nem egy feltalálói kerekasztal, ahol megbeszélhetjük az elméletben elfogadott, megvalósításra szánt eszköz megvalósításának mikéntjét, ami már ismert fizikai tények és új elképzelések ütköztetése, mindaddig, ameddig a fizikai megvalósulás nem “közli” a feltalálókkal, hogy mi a megvalósítható, és mi nem. Ezt nevezik “makacs” tényeknek.

  Itt kizárólag “hitek”, feltételezések, fikciók, elképzelések halmazát gurigatják jobbra, balra, mély meggyőződéssel, természetesen kizárólag szóban, és elméletileg, mert ezek a “tények” kizárólag a “X azt írta”, meg “Y azt mondta” “tényei”. És ha valaki kérdést mer feltenni, vagy szóba hozza, hogy már elnézést, de ez és ez rohadtul nem stimmel, akkor azonnal érkezik a vérig sértődés, az ateista, meg istentagadó megbélyegzés, izomból, zsigerből, meg a kéretik az inkvizíció, hogy égesse már el máglyán az “istengyalázót” !!!

  Képtelenek meglátni, neveltetésüknél fogva (!), hogy a “mantráik”, a hivatalos, mainstream “kereszténység” “”tanai”” !!!???
  Köze nincs az Istenhez valójában. A valós történések, és a cselekedetek ebben a témában hirtelen nem számítanak, nincs súlya a tényeknek, vagy egyszerűen “nem is léteznek” !? Olyan szinten megy a vizet prédikálás és közben a bor vedelése, hogy leírhatatlan, de löfosé, nem számít !
  Akkor mi az ami számít ???

  Itt valakik állítanak valamit, amit X-re, Y-ra hivatkozva tudhatnak kizárólag, mert nem megtapasztalható, a hivatkozott “történések” többezer, ha nem millió évek “tuti történései”, “tuti forrásokból” származtatva, és “tuti hiteles” személyekre hivatkozva ! Mindezeket elfogadva kérdés, kétkedés nélkül, és rohadtul nem látva a fától az erdőt, mert az nekik gyerekkortól beléjük plántált “tudás”, és érzelem !!!

  Amig az ide írók szinte mindegyike, ennek a háttérhatalom által gründolt “zsidó-kereszténységnek” a híve, addig a hatalom fetreng a röhögéstől, mert a “drága hívek” minden megmozdulásukkal, minden véleményükkel, ( olvass bele a hozzászólásokba, és más oldalak megnyilvánulásaiba !), polírozzák a Sátán által épített utat, ami a Pokolba vezet ! A zsidó-kereszténység az a négyszögletes kerekerdő, ami a mesében elmegy, nagyon jópofa, igazán aranyos, csak ez most itt éppen a véres valóságában nem annyira szívmelengető !!!

  Akik képtelenek a legkisebb mértékben is meglátni ennek a “kereszténységnek” a mibenlétét, akik tudva a Vatikán eltitkolt aljasságait, a történelmét, egy bárgyú mosollyal, és “az nem számít, mert Isten hirdetik” felkiáltással átlépnek kőkemény tények felett, azokkal nincs mit “megbeszélnem”. Lehetetlen ! Képtelenek, és alkalmatlanok rá. A Vatikán a gonosz megtestesülése, “igehirdetése” a legálságosabb ! Áhh, érdektelen !

  Egyetlen egy szóval soha nem említettem, hogy ne higgyék az Istent !!! Soha nem írtam, hogy hinni ostobaság, elvetendő !!! Soha egyetlen szóval nem tagadtam az Istent, mert a puszta létezésünk, az isteni teremtés !!! Leírtam nem egyszer, hogy tudom az Istent, és nem hiszem !!! Meaculpáznom kellene azért, mert merek gondolkodni, kérdéseket feltenni, és mertem ezt leírni ??? Mit kéne még tennem ezek után ???

  Azt amit teszek. Becsukom magam mögött az ajtót, kívülről, és fellélegzem, mert ugyan jó volt ide bejönni, de sokkal jobb innen kimenni.

  Azok a rohadt tények !!! Ami ugye a megnyilvánulások tapasztalata, összegzése. Lakva ismerjük meg egymást, és főleg a bajban ! Ez itt is háború !
  A lelkek feletti uralom háborúja ! Vallások, és pszihológia ezerrel !!! És a láthatatlan lánc ott van a nyakukon, boldogan viselik, megölnének legszívesebben, ha le akarod venni róluk !!!

  Nem várom meg, amig a barikád “szabadságharcosai” követelik a kivégzésemet, vagy simán megteszik, csak azért, mert bátorkodtam nekik elmondani, hogy nem arra van az ellenség, amerre ők gondolják, és nem azok, akiket annak hisznek.

  Tisztelettel,: G.I.

  1. Kedves G.I.!

   Bár a víruslétezésben még vannak köztünk nem egyező nézetek, de a bigottságot nem tudja rám fogni :).

   Itt van a teremtés körüli anomáliára a magyarázat. János apokrifonjából, a nag hammadi iratokból látszik, hogy kik teremteNEK (így többesszámban maradt benne a bibliában is) másodszor.

   “És egy hang hallatszott az emelkedett eón-mennyből: ’Az Ember létezik és az
   Ember fia.’ És a főarkón, Yaltabaoth, (megj.: Na ő Jahve, vagy az EGO isten – bennünk is. Ő és az elöljárók démonok)hallotta (ezt) és úgy gondolta, a hang az anyjától jön. És nem tudta, honnan jön. ”

   „És a fő arkón összes eónja megremegett, és a végtelen mélység alapjai
   rázkódtak. És a vizek, melyek az anyag felett álltak, az alsó részt megvilágította az ő
   képének megjelenése, mely kinyilatkoztatott. És amikor az elöljárók és a fő arkón
   szétnézett, látták, hogy az egész alsó rész meg van világítva. És a fényen át látták a képet a vízben.”
   „És így szólt a vele együtt lévő elöljárókhoz: ’Gyertek, alkossunk embert az
   Isten képére és a mi hasonlatosságunkra, hogy az ő képe adjon fényt számunkra. ”

   Ennyi…….Jó utánanézést mindenkinek.

   1. Kedves Szilvia !

    Kénytelen vagyok válaszolni, hogy ne hagyjak Önben esetleg kétséget a megítélésében !

    Egyáltalán nem ítéltem meg, sem el ! Egyáltalán nem vitatkoztam Önnel vírus ügyben sem,( önnel sem !), mert leírtam, hogy nem értek hozzá, és hozzá tettem, hogy valami materiális az bizony létezik, ha tetszik, ha nem, és nevezzék aminek akarják. Nekem mindegy, hogy vírus a neve, vagy fakanál, van az biztos !

    Az egy egészen más kérdés, hogy ezt a valamit, a fősodratú “orvostudomány”, és csatolt részei, hogyan tálalják, mit állítanak és mit hazudnak róla !!! Meg minek és kinek az érdekében ???

    Mert egy tudományos tévedés, ami nem rosszindulatból jött létre, elnézhető, megbocsájtható, feltételezve, hogy nem ártott embernek, állatnak, élőlénynek, de ami ártó szándékú, és tudottan az ( lásd pl. kovid, H1N1, illetve egyéb “védőoltások”), az nem hiba, hanem bűn ! A vírus lehet egy tévedés, vagy önfényezés ( Pasteur ), de az “ellene való küzdelem” az akkor is bűn, ha jóindulatú, mert nem lehet jóindulatúnak nevezni semmilyen génterápiát !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudományos tudatlanságon, és félrevezetésen alapul.

    A génterápia se nem növény, se nem állatnemesítés ! Annak hazudják, hogy a járatlannal elhitessék, mekkora “csodákra képes az orvostudomány” ! Én is elhittem valamikor, hogy az “eugenika” jó célt szolgál, egészen addig, ameddig a valós céljait nem tudtam, és felismertem a mögötte lévő igazságot ! Kijártam ám az iskoláimat, hogy az legyen a dolgokról a véleményem ami !

    Egyébként húsvét előtt egy héttel kezdődően átestem valami influenza szerű “izén”, tartott három hétig, és igen kemény volt, nagyon hosszan tartó erős lázas állapot, izületi és egyéb erős fájdalmakkal, mint egy influenza, de turbó, extra változatban. Mi lett volna ha nem zabálom ipari mértékben amit kell ? Igaz, előtte kissé lanyhult a C vitamin és D vitamin bevitt mennyisége.
    Utoljára influenza szerű valamivel 2018 tavaszán voltam beteg, de az volt az a bizonyos majd bele döglöttem ! Onnantól fogyasztok iparim mennyiségben “gyógybogyókat” .
    Még egy, most újra visszatértem a C vitamin tablettákra, a betegségem után, ( magyar gyártmány !), de azonnal, mert a tabletták helyett próbált “aszkorbinsav” úgy látszik nem ért semmit. Magyarnak vettem, származási hely “Kína” ! Utólag már okos lehetek.

    Ami pedig a bigottságot illeti, vannak fokozatok, és nem vallási fanatikusokra vonatkozik csak és kizárólag. Nem ítéltem meg bigottnak a hitbéli elfogultságát, még akkor sem, ha esetleg az ? És nem udvariasságból, vagy “félelemből”, de meg sem akarom ítélni !

    Egy vírus létezésének, vagy nem létezésének kérdését összemosni bármilyen szinten a létezik-e Isten vagy sem kérdésével, az szerintem csizma az asztalon. Pláne, ha ide rángatjuk a “kereszténységet” is, meg az egyházat !

    Innentől pár mondatot kitöröltem, mert értelmetlennek tartom ismételni magam, és akik eddig sem láttak, ezután sem fognak látni, és mivel elvarrom ezt a szálat, semmilyen kérdést nem akartam magam után hagyni lógni a levegőben.
    Megbocsásson, ha ír, ha kérdez, nem írok ide többé ! Nem akartam udvariatlanul válasz nélkül hagyni.

    Tisztelettel,: G.I.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük