5 thoughts on “Dr. Tamasi József a HUN Tv vendége

 1. Semmi új nincs a nap alatt!
  Ha valaki véletlenül nem tudná, a lélektani hadviselésnek (psyop) már sok-sokévtizedes múltja van. És most a föld vagyonák 98%-át bitorló maroknyi bankár és belterjes bűnöző család, a CIA, a világhatalmat központosítani hivatott, magánérdekeltségek által irányított, ENSZ-nek csúfolt képződmény, a számtalan fedőszervezetet mögé bújt, magát egyre szemtelenebbül, pökhendibben meg-megmutató háttérhatalom, akik mögött aberált, unatkozó multimiliárdosok, “arisztokraták”, magukat “elit” kategóriába soroló akasztófavirágok kedvükre játszadoznak a világ népességével, a “felesleges zabálókkal”…
  A velejéig korrupt, leggyakrabban teljességgel mindenre alkalmatlan becstelen politikusi világmaffiának szinte minden tagját, vagy zsarolhatóságukkal, vagy olthatatlan pénzéhségüknél, hatalomvágyuknál fogva mozgatnak ezek a háttérerők.
  És igen, az “összesküvés elmélet”, mint fogalom, ugyanúgy mint a TV/Rádió/Inernetes fact check, már réges-rég kitervelt CIA / MI5 / KGB stratégai kifejezés a tömegpszichózis maximalizálására!

  A legpontosabb meghatározás minden “világjárvány” (mesterséges tömeghisztéria) megszüntetésére, hogy határolódj el az összes fősodrú “hírcsatornától” és minden reklámtól!!! Ennél jobb recept nincs a világon!

  Aki teheti és érti az angolt, ne hagyja ki a “The Minds of Men” (2018) dokumentumfilmet, akkor sem, ha valószínűleg le kell tölteni valahonnan. A papíron már több, mint 40 éve “betiltott” CIA MK Ultra (Mind K(C)ontroll – tudat irányítása) óta, magánfinanszírozott vállalkozásokban, még az addig is felvázolt nem kicsit ijesztőn messze messze túljutott a “nem létező” kutatási ágazat…

  Tamasi doktornak és minden Tisztánlátónak pedig köszönet a bátor kiállásért!

 2. Ez így van, Oszkár. A hidegháború idején a kommunisták voltak a példa a CIA számára, és ha jól tudom S. Gottlieb vegyész volt a kutató- és fejlesztőcsapat agytrösztje, és a kísérleteket különböző börtönökben végezték titokban. Aztán a CIA tudomást szerzett az LSD-ről, de azzal pont az ellenkezőjét érték el, nem kordában tartotta az elmét, hanem felpörgette. Egyébként nem kell az agymosáshoz semmilyen szer, elég a jó propagandával történő félelemkeltés, félelemben tartás, ahogy Hitler is tette.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük