Az EU-Bizottság a korrupció csúcsa

Forrás: Cristian Terhes @ YouTube
On COVID Committee draft report: we are witnessing the biggest corruption coverup in the EU history
https://youtu.be/cOWFqrIilQQ


https://www.bitchute.com/video/dg5aDNylh8ra/

14 thoughts on “Az EU-Bizottság a korrupció csúcsa

 1. Talán a legtöbben ismerik a “Félpohár víz, és a pesszimista, meg az optimista ember” történetét. Ezért is… (megfordítom a sorrendet)

  Kétféle vélemény lehet:
  (1) Optimista: De jó! Már megint egy újabb leleplezés!! 😀
  (2) Pesszimista: Meddig még???! Ezek a leleplezések akár évekig eltarthatnak még!
  _
  Melyiknek van igaza?

 2. A hétszázvalahány fős EU-parlamentben Christian Terhes és néhány tisztességes társa, akik azt teszik, amiért fizetjük őket – azaz a mi érdekeinket képviselik, legalábbis ebben az ügyben -, olyan ritka, mint a fehér holló. Magyar – sajnos! – egy sem akad köztük!!!
  A többieknek nem jut idejük ilyesmire, mert azzal vannak elfoglalva, hogy rovar- és lisztkukac-mocskot csempésszenek az élelmiszereinkbe, előkészítsék a digitális rabszolgásításunkat, feltőkésítsék a pharma-maffiát a mi pénzünkből, és közben degeszre tömjék a saját zsebeiket.
  Már régen bilincsben kellett volna elvinni a főkolompos von der Leyent és bűntársait, ha egyáltalán lenne működő igazságszolgáltatás. A többieket, akik “csak” hallgattak, amikor fel kellett volna szólalniuk és kimondani az igazságot, már régen szét kellett volna zavarni. De még nem késő. Minél előbb, annál kevesebb áldozata lesz a kártékony, pusztító ténykedésüknek. Ha mindenáron a szakadékba akarnak ugrani, ám tegyék, egyikért sem kár. De ne kényszerítsenek minket arra, hogy mi ugorjunk helyettük!

   1. Igen, a neve alapján lehetséges. Csak valahogy nem nagyon hozakodik elő vele. Vajon miért?

   2. Szilágysági származása okán lehetnek magyar felmenői, akár beszélhet is magyarul persze.Magyar hangzású neve ellenére kétlem, hogy magyar nemzetiségűnek vallaná magát.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Cristian_Terhe%C8%99
    De ez nem is baj, a lényeg az amit felvállalt és csinál. és magyar(országi) eu-s képviselők meg csak lapítanak. Így érthette Cassandra is.

    1. Kizárólag a név alapján következtettem, mint látszik helyesen, de a pályafutását nem firtattam !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük