“Hadd soroljak fel pár dolgot ami miatt viszont van okuk aggódni” – Dr. Kevin Stillwagon

19 thoughts on ““Hadd soroljak fel pár dolgot ami miatt viszont van okuk aggódni” – Dr. Kevin Stillwagon

 1. Nagyon határozott, csakhogy nem ez az első ilyen kinyilatkoztatás a világban, teljesen eredmény nélkül.
  Bízhatunk még a jogállamiságban? Bárhol is?Lassan egy éve született meg Portugáliában a Fellebviteli bíroságon a PCR teszt alkalmatlanságát kihirdető ítélet, megalapozott tényekkel körbebástyázva, amiket azóta is egyfolytában csak erősítenek.

  Nyilván nem hallgathatunk, talán egyszer célba ér?

  “Még kér a nép, most adjatok neki!
  Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
  Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?”….

  1. RE: “Még kér a nép, most adjatok neki!”

   MaFityesz a választások előtt (közpénzbű!) osztogat – quelle surprise!

   80 ezer a nyuggereknek (beleértve auto-immunos jóanyámat, aki továbbra is oltatlan 76 évesen – köszönhetően a drága fiacskájának!), + gyerekes és katás ‘vállalkozó’ éves szja-visszatérítés az mind: SMAFU?

  2. Talán. Állítólag ők a követendő példa. De már Fuellmich is ott tart, hogy túl lassúak. “Tetszettek volna forradalmat csinálni.” Körülbelül.
   https://www.bitchute.com/video/6m4ttykWpWQY/

   A legutóbbi Stew Peters – Karen Kingston két interjúban a megtalált szabadalmakat mutatják be. Az oltás totális kontrol és az oltottak irányíthatóak. Ezért olyan fontos nekik az eü dolgozók, a katonaság és a rendőrség beoltása. Nagyon úgy fest, hogy egymással fogunk összecsapni. Csakhogy van egy gyenge pont. Az az 5G főleg és az egyéb wireless tech. Nélkülük a tervnek lőttek.

 2. https://report24.news/zahlreiche-berichte-von-explosivem-krebsgeschehen-nach-covid-19-impfung/

  Számos jelentés robbanásveszélyes rákról a Covid-19 oltás után

  Világszerte számos olyan jelentésről számolnak be olyan emberekről, akik a Covid-19 elleni védőoltás közelébe rákot fejlesztettek ki, akiknél egy olyan daganat, amelyről azt hitték, hogy legyőzték, ismét megjelent, vagy akinek ismert rákos megbetegedései hirtelen agresszíven terjedtek. Sokan elvesztették a harcot az alattomos betegség ellen. Hivatalosan tagadják az oltásokkal való bármilyen kapcsolatot, de a szakértők elképzelhetnek néhány lehetőséget, hogy az emberi test miért reagál a leírtakra….

 3. https://report24.news/fanatische-impfanhaengerin-us-professorin-stirbt-nach-dritter-spritze/

  Fanatikus oltás -támogató: amerikai professzor meghalt a harmadik injekció után
  25. 2021. szeptember

  Kollázs: Report24; Karen Croake Heisler, a Notre Dame Egyetem; Kéz: freepik
  Karen Croake Heisler, a Notre Dame Egyetem híres emeritus professzora, nem messze Chicagótól, az amerikai Illinois államban, a koronakampány egyik legszenvedélyesebb és fanatikusabb támogatója és az oltási kampány szószólója. Nem is félt nyilvánosan “átkozni” a be nem oltottakat. Most a fanatikus oltási propagandista meghalt – 12 nappal azután, hogy a harmadik Biontec / Pfizer -t „emlékeztetőként” a testébe vadászta. 67 éves volt….

  1. Orosz rulett, valamyik booster nem placebó lesz. De teljesen mindegy, az igazi cuccal oltottakat, még ha most jól is vannak, egy gombnyomással likvidálni tudják. Már részei az IoT-nek.
   Itt lehet megnézni a MAC szerű azonosítójat. (Iphone nem jó, újabb okos androidosak igen.) A szabadalom szerint, ha jól értem az oltottak a kódot több lépcsőben kapják, nem értettem mennyire lassú vagy sem a folyamat. Otthon tesztelte már valaki?
   https://circleofthedolphins.wordpress.com/2021/09/16/a-readers-message-to-henry-makow-the-jabbed-are-connected-to-bluetooth-through-their-personal-666-mark-of-the-beast-microchip-certificate-of-vaccination-id-covid-barcode-2/

  1. Nem tudok németül. De mostanában a BBC már propaganda filmet mutat arról, hogy egy csomó gyereknek rejtett szívbetegsége volt, így normális, hogy focizás közben hat nappal az oltás után csak úgy meghalt.

   Közben rájöttem valamire a “szezonális” influenzával kapcsoatban. Évek óta az egyébként nagyon egészséges macskáim vetélnek ősszel, kb ebben az időszakban, de mindig csak azok, akik sokat lógnak a kertben. De tavaly, mikor az infuenza “eltűnt” nem vetélt senki. Most megint. Ezzel egy időben benáthásodtunk (egy napra mert az a 8000mg C meg a többi antioxidáns..).

   Az ugye nem lehet, hogy azért van szezonális influenza, mert megszórnak felülről valami méreggel csak azért, hogy legyen influenza-szerű eset aminek a hátán az ugyancsak szezonális oltását sokkal sikeresebben tudják ránk beszélni?

 4. Komoly kérdésem lenne, talán Dr. Pócs Alfréd tudna nekem a nagyon kiváncsi, tiszta tudásra éhes egyszerü ember kérdésére válaszolni. Tisztelettel kérem.
  A kérdésem: KIK, MIKOR, ÉS MI CÉLBÓL IRTÁK A BIBLIÁT? Figyelembe véve az előttem hozzászóló Lágler András videóját is. Elnézést kérek Dr. úrtól a kérdésemért, de mert bátor kiállása az emberiségért, és a mély valásosságot tükröző videói, ahogyan próbálja az embereket, jó úton tartani, ezért szeretném Öntől kapni a választ. Tudom hogy a történelmünk erőszakos megváltoztatásában, vissza egésszen a fáraók koráig, mindig az írástudó papok voltak a ludasok, ezért nem tudok tisztelettel lenni a papok iránt, bármelyik valláshoz tartozzanak is. A Károlyi Gáspár forditásu biblia: Malakiás 2 rész 7-10 versig mondhatnám az én véleményemet is kifejezi, érthető, érezhető, hogy minden idők konfliktusai innen eredhetnek. Pedig én is, és az emberiség nagy része, hiszi és tudja, hogy az igaz Élő Úr Isten teremtette az egész világmindenséget. A történések miatt gondolom másokban is felmerül a kérdés, ha a szivűnkben lévő, Élő Istenre a szeretet Istenére hallgatunk, boldogság paradicsomává változhatna a Föld nevü bolygó minden itt élő részére, akkor miért kellenek a különböző vallások, pártok,oszd meg és uralkodj elv, ha azok minden időkben, az Isten lelkét próbálja kiirtani a szivekből? De persze az erőszakkal bevezetett egy-világ vallás egyáltalán nem elfogadható, ilyet már próbáltak bevezetni, a gyilkos vallásháboruk során, látjuk az eredményét napjainkban is.
  Tisztelettel köszönöm, ha választ kapok kérdésemre.
  Még annyit, hogy nagyon csodálatra, tiszteletre méltó az “orvosok a tistánlátásért” csapat önfeláldozó, kitartó, felvilágositó munkája értünk. Köszönet és hála minannyiójuknak.

  1. Tisztelt Priscilla!
   Kérdésében benne van a válasz is. Hisz egy olyan ellentmondást feszeget, ami isten létét bizonytalanítja el. Írásából látszik, hogy mélyen vallásos és vallásos nevelést is kapott, ezért aztán nem nagyon tud kitörni ebből a megkötésből. De szerintem már látja börtöne falainak repedéseit.

 5. Kedves Priscilla,

  Tudom nem engem kerdezett, de a feltett kerdeseire itt megtalalja a valaszokat: https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/500100114
  Ha szetnez az oldalon es kicsit kutatgat, nagyon sok okos dolgot fog talalni es a tovabbi kerdeseire is megkaphatja a valaszokat. Rengeteg dolog el van magyarazva a Bibliabol erthetoen (mert ugye az sok helyen nem egy egyszeru olvasmany) es megtudhatja miert olyan a jelenlegi vilag amilyet eppen most lat.
  A rengeteg kulonbozo vallasrol is van sok talalat, itt van pl egy: https://wol.jw.org/hu/wol/d/r17/lp-h/1102021213

  Minel tobb idot szan arra az ember, hogy megertse a Bibliat, annal jobban osszeall a kep es annal inkabb meg fogja erteni a vilag – borzaszto – torteneseit.
  Mindemellett azt aki meg akarja erteni, meg tudja nyugtatni meg ebben az idoszakban is pont azert, mert a megertese altal nem lesz tobbet sotetsegben.

 6. Kedves Róbert Kerekes,

  Köszönöm a válaszát, ami szerintem teológiai 100%-ban. A megjelölt helyeken részben, illetve csak a biblia megszerkeztésénel időpontjára kaptam választ, de természetesen, nem tudok és nem is akarok teológiai vitát inditani. Ettől függetlenűl nem gondolom, hogy én, vagy az ébredező emberiség sötétségben él, különben nem lennének mindenhol tüntetések a hatalom hazugságai, kegyetlensége miatt. Igen Jakab 1: 13 szerint én is úgy gondolom, hogy Isten szereti az embert, ezért nem fogadom el hogy gyermekgyilkosságra biztatott volna parancsot teljesitő “robot” katonákat. Azt gondolom, hogy kezdetek kezdete óta, a “MARDUK-ok, (Marduk i.e. 2200 körül lett uralkodó) illetve az általuk létre hozott papság akik elhitették az egyszerü tudatlan néppel, hogy külső irányitás nélkül nincs erejük. A kérdéseim a cél körűl mozognak, amire mindenki egyenes választ várna. Jakab levele azt is irja, ” hogy ha valaki tudna jót tenni, de nem teszi, bűne az annak”. Manapság a bizonytalan kimenetelü VAKcinázás miatt zsarolnak, fenyegetnek, rossz döntésre kényszeritenek tudatosan szándékosan ártatlan embereket, pontosan úgy mint a fáraók idejében, amikor a nap elvételével, fenyegette meg a szegényeket a fáraó, hogy adófizetésre kényszeritse őket, holott csak a szokásos napfogyatkozás történt. Ma is a félelemben tartott embert tudja használni a hatalom a salyát céljaikra, akkor is ha a szándék emberiség ellenes, ártó szándékkal történik. A bibliában, mindenre van magyarázat, gyilkosságra is. Ön adna a kutyájának, vagy tejet adó tehenének, olyan injekciót, amiről nem tudja biztosan, hogy jó, vagy rossz lessz?, beteggé teheti-e vele, esetleg meg is öli? Mert én nem adnék. vagyis ha jót nem tudok tenni , nem teszek semmit. Bizom a teremtőmben, aki megoldja helyettem a problémát. A VILÁGMINDENSÉGET TEREMTŐ ÚR ISTEN nem a biblia istene, a bibliával Isten nevére hivatkozva gyilkoltak meg sok-sok millió embert, úgy is mondhatom, hogy ez “bizonyiték”, a vallásháboruk egy kegyetlen teszt volt, ha meg ismétlik ma is az emberkisérletet, összeomolhat a világgazdaság, és ismét bekövetkezhet a II. Királyok 6 rész 28, 29 verse. Ez kinek lenne jó?
  Ha a szivünkben lévő Isten lelkére halgattak volna a mostani és régi hatalmasságok, nem lenne talán még betegség sem a világon, nem hogy erőszak.
  A sötétséget ezek a Marduki őskori gonosz erők gerjesztik ma is, a média segitségével. Ezért tudnom kell, hogy amiben hiszek, azt jó, vagy rossz cél motiválja? Ehhez szükséges a belsö hangra, nem a médiára figyelni, hogy jó döntést hozzak.

 7. “Ettől függetlenűl nem gondolom, hogy én, vagy az ébredező emberiség sötétségben él”
  Nem az oltasokkal kapcsolatban irtam ezt.

  Szerintem mindenki sotetsegben el aki az evolucioban hisz es nem veszi eszre, hogy az eg, a Fold a novenyek es az elolenyek tokeletesen egymashoz hangoltan lettek megteremtve.

  Egyszeru pelda.
  Ha tobbszaz szines golyot kiontunk egy ures szoba padlojara, mennyi az eselye annak, hogy az egyforma szinuek egymas melle csoportosulnak?
  Semmennyi.
  Letrejohet magatol egy gemkapocs, kepeslap, ceruza vagy barmi?
  Nem.
  Mindent meg kell hogy tervezzen valaki, munkat kell befektetni ha valamilyen szempontbol rendezett vegeredmenyt akarunk.

  Mernokok millioi varjak a vallveregetest amikor kijon a legujabb mobil, auto vagy barmilyen uj termek. Es igen, tenyleg okos emberek tervezik ezeket, millio munkaorat es sokszor egesz eleteket belefektetve. Nagyon jol latszik, hogy egy komoly termekben elkepzelhetetlenul sok munka van.
  Akkor az az ember aki ezeket a komoly dolgokat tervezte a semmibol jott letre evolucio utjan? Tehat a semmi fenyevekkel ugyesebb es komolyabb dolgot tudott tervezni (magat az embert) mint maga az ember?

  Nem erdekes, hogy a termofoldet a magok viz es napfeny hatasara atalakitjak novennye, zoldsegge, gyumolccse aminek a magjat visszaultetve ujra kino barmi es ez a korforgas mar tobb tizezer eve (ha nem tobb) tokeletesen mukodik?
  Aztan ezek a novenyek tokeletesen megfelelenek arra, hogy elfogyasszuk oket es pont ezekbol fejlodjon ki a testunk? Pont az kell a szervezetunknek az eletben maradashoz amit a kornyezetunkben megtalalunk? Mert ugye ha viccesen is hangzik tokeletesen igaz, hogy azza leszel amit eszel.
  A napfeny erossege, homerseklet, gravitacio, legnyomas, paratartalom, levego osszetetele, UV sugarzas, stb pedig pontosan olyan a Foldon, hogy tokeletesen megfelel arra, hogy az ember es az ot taplalo novenyek (es allatok persze) fennmaradhassanak. Ugy tunik mindez magatol letrejohetett? De az ember ha kifejleszt valamit akkor o kemenyen dolgozik?

  Most kapott ket tudos Nobel dijat a “A hőmérséklet és a tapintás érzékeléséért felelős receptorok felfedezéséért”.
  Nem elgondolkodtato, hogy az emberek boren azok a receprorok mar tobbezer eve tokeletesen mukodnek es azt valaki esetleg meg kellett hogy tervezze?

  Ha nem jon letre magatol felvezeto, dobozos tej es Ferrari sem, akkor hogyan johetne letre egy olyan elo szervezet ami annyira bonyolult hogy az emberek megcsak felterkepezni sem tudjak – talan nehany reszletet nagyjabol – nemhogy megerteni vagy esetleg ugyanezt megcsinalni…

  Es a hab a tortan, hogy ha adott egy tokeletesen mukodo emberi test – amelyik mondjuk egy pillanattal ezelott halt meg -, hogyan lehet eletet tenni bele? Meg csak fel sem fogjak az emberek hogy mi maga az elet a fizikai testben, de azt nagy mellennyel hirdetik, hogy ez a semmibol jott letre (evolucio).
  Ket sejtbol kifejlodik egy olyan komplexitasu emberi test tobbezer eve, tokeletesen, aminek a megertesetol is fenyevekre vannak a tudosok de az evoluciot hirdetik.

  Erre irtam a sotetseget mert az emberek tul buszkek ahhoz, hogy elfogadjak / lassak azt, hogy teremtve lettek.
  Ha elfogadnak, elkezdenenek nyomozni, hogy megis hogyan, mikor, miert es legfokeppen ki altal.
  Igy eljutnanak a Bibliaig amiben minden valasz benne van es ha komolyan meg akarnak erteni elmelyulnenek benne es eljutnanak Istenig, akinek a neve יהוה / JHVH.

  Azt szoktam mondani, hogy az ember teste a hardware, a Biblia pedig a software kellene, hogy legyen es tokeletes lehetne minden.
  De sajnos Satan bekerult a rendszerbe, ennek isszuk most a levet. Viszont ezzel kapcsolatban is megnyugtat a Biblia, nem lesz ez orokke igy, sot…

  “A VILÁGMINDENSÉGET TEREMTŐ ÚR ISTEN nem a biblia istene”
  Ez eleg erdekes allitas, mivel a Biblia ugy kezdodik, hogy “Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet.” Tehat a Biblia szerint a benne szereplo Isten teremtett minden fizikai dolgot amiben elunk.

  “a bibliával Isten nevére hivatkozva gyilkoltak meg sok-sok millió embert…”
  Ugyerti a Bibliaban?
  Utana lehet nezni mindenhol, ki miert lett elpusztitva. Valoszinunek tartom mindenhol a rossz lett elpusztitva a jo erdekeben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük