Pfizer Munkatársak Leleplezve! (videó Magyar felirattal)

Lehull a lepel a nagy vakcina panamáról: A Pfizer kutatói egy titokban rögzített beszélgetésben elismerték, a természetes immunitás jóval erősebb a covid-vakcinánál, és fogalmuk sincs a mellékhatásokról, de erről tilos beszélniük! – Írja Szőke Mária az informatialibera.ro híroldalon.

Projekt Veritas újságírója titokban rögzített egy beszélgetést, a Pfizer gyógyszergyártó cég kutatóival arról, mi a helyzet a Pfizer mRNS  vakcinája által biztosított esetleges védettség, és a természetesen úton megszerzett védettség között. A tudósok a nyilvánosságra jutott hangfelvételen egyértelműen elismerik, hogy a covid vakcina által nyújtott védettség jóval kisebb, mint az a fajta védettség, amit az ember természetes immunrendszere alakít ki egy vírus okozta fertőzést követően.

Azt sem titkolták, hogy a globálisan erőltetett tömeges covid-oltakozásnak az elsődleges célja a társadalmi kontroll kialakítása és nem a bizonyított védettség a vírus okozta megbetegedéstől.

Teljes cikket itt olvashatja: https://informatialibera.ro/hu/lehull-a-lepel-a-nagy-vakcina-panamarol…

A videót világszerte mindenhonnan törlik. Érdekessége, hogy teljesen véletlenül pont a FB és más közösségi csatornák leállásának napján jelent meg. A Pfizer videójában szereplő munkatársakat azonnal elbocsátották és eltűnt minden az interneten előtte elérhető személyes oldaluk. Szerencsére a tényfeltárók erre is felkészültek előzetesen és rögzítették korábbi létezésüket, így a videóban sokat szereplő Nick Karl profilját is: https://twitter.com/EricSpr…/status/1445208141290000387…

Odysee link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/pfizer-munkat…

Eredeti videó: https://www.youtube.com/watch?v=On5RYFbcxWY&t=528s

James O’Keefe szembesíti Nick Karl-t a PFIZER vakcina-kutatóját a titokban készített felvételekkel, melyekben elmondja, hogy a természetes immunitás JOBB, mint a vakcina.

Odysee link: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/Pfizer-Scientist-Nick-Karl…


17 thoughts on “Pfizer Munkatársak Leleplezve! (videó Magyar felirattal)

 1. Bocsánat, de ők nem tudósok, hanem laborban sertepertélő alkalmazottak.
  – Egy tudós nem dicsekszik érdemi információkkal hogy felvágjon ismeretlen fiatal lányoknak. Kezdve ott, hogy az információ megalapozottságát elmagyaráznia sem lenne egyszerű.
  – Egy tudós nem hallgat többórás unalmas szemináriumokat arról, hogy miről beszélhet nyilvánosan, és miről nem.
  – Egy tudós számára nem a propaganda az a kályha amitől elindulva új információkkal bővíti az ismereteit. Pl. nem újságolná egetrengető bizalmas újdonságként, hogy a betegségből kigyógyulva szerzett védettség jobb mint az oltás által szerezhető, tekintve, hogy ez középiskolai tananyag.
  – Egy tudós ránézésre jellemzően nem 23 éves kigombolt ingű fuxos nyikhaj.
  – Egy tudós tudja, hogy mi a hatásmechanizmusa az általa kifejlesztett biotoxin-terápiának, és nem gondolja, hogy ez a jövő héten fog kiderülni az aktuális 3000-es minta troponin szint eredményéből.

  Az lenne érdekes, ha valaki az alábbi kísérlet hátteréről kandikamerázgatna egy kicsit. Vagy a Salk Intézetnél, hogy milyen megfontolásból tették közzé az erre hivatkozó jelentésüket?:

  https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

  Ebből egy figyelemreméltó mondat:
  „These changes of pACE2, ACE2, MDM2 expression, and AMPK activity in endothelium were recapitulated by in vitro experiments using pulmonary arterial ECs infected with Pseu-Spike which was rescued by treatment with N-acetyl-L-cysteine, a reactive oxygen species inhibitor”

  Ami ezért sem érdektelen:
  https://www.csaladinet.hu/hirek/eletmod/egeszseg/29643/az_n-acetil-cisztein_mint_az_uj_koronavirus_betegseg_lehetseges_kezelesenek_uj_modszere

  Meg ezért sem!:
  https://www.francesoir.fr/opinions-tribunes/le-sars-cov2-accelererait-lage-biologique

  „Plusieurs études ont d’ailleurs mis en évidence un raccourcissement des télomères par ajout d’un oxydant consommant le glutathion (l’antioxydant majeur de l’organisme) (Cattan V et al. 2008).”
  „Le professeur Montagnier déclare : « pour prévenir la sénescence, prenez des antioxydants ! je dis cela depuis 30 ans, j’ajouterais maintenant : pour ne pas perdre mes télomères ».”

  És egy érdekes elszólás az alábbiban:
  https://index.hu/kulfold/2021/09/22/koronavirus-jarvany-vuhan-kina-denever-genetika/

  „A cél jó szándékú volt: azért akartak „kiméra fehérjetüskéket” eregetni denevérbarlangokba, majd embereket is megfertőzni, hogy kielemezzék a koronavírus jelentette veszélyt, …”
  Nagyon jópofa. A jó szándékon túllendülve ebből két apróság következik:
  – A kínai kísérletekben legalább az állatok de lehet, hogy az emberek megfertőzését is tüskefehérjékkel végezték, azaz nem teljes vírussal. Ugye, a vakcina is tüskefehérjét használ, hogy biztonságos legyen?
  – Ezek a tüskefehérjék a kísérletekben mesterségesen előállítottak voltak.

  Ez pedig nem csak elszólás volt. Talán megkóstolták a népeket, hogy mennyire harapnak rá, illetve mennyire maradnak vakon menetelő bányalovak ennek dacára:
  https://index.hu/techtud/egeszseg/2021/05/02/koronavirus-jarvany-tuskefeherje-citokinvihar-kiserleti-eger-gyulladas/

  „Önmagában is veszélyes a tüskefehérje”

  1. Túl nagy kérés lenne, hogy valamelyest felvezetné az Ön által citált ‘idézeteket’, köztük a HIV_mint AIDS-megszállott Nobel-díjas (Annyit is ér!) (Luc) Montagnier-től származót?

   RE: „kiméra fehérjetüskéket” eregetni denevérbarlangokba, majd embereket is megfertőzni…[az Ön által idézett szövegrész így folytatódik: “és még a megfertőzött denevéreket is beoltsák” – double whammy, I suppose.]

   Nem lesz ez egy kicsit túl sok a “jóból”?

   – ‘„kiméra fehérjetüskéket” eregetni denevérbarlangokba’ – ez valami új technológia lehet…még nem próbáltam.

   – hipp-hopp, akár a bolha, máris ott terem [feltételezem: ‘SARS-COV-2’ elődje/anyácskája (vö. Alien 4) + néhány valószerűtlen moduláció]; nem is akárhogy, hanem ‘zoonotikusan’ bekerül a véráramba, majd sejt-szinten ‘kommunikál’ – Gimme a Break…

   hivatkozott cikk szerzője: https://index.hu/szerzo/kiss_daniel (The face I trust? – NO)

   RE: “Ugye, a vakcina is tüskefehérjét használ, hogy biztonságos legyen?”

   Ez biztos vicc akar lenni, ugye?!

   1. Ki mondta, hogy az index szerzőiben meg kéne bízni?
    – A korábbi index cikk azért érdekes, mert aki olvasta, az levonhatta volna a következtetést, hogy az oltás ártalmas. Ez lehetett a hitelesítés tesztje, hogy a vetített művi valóság hatása alatt az olvasóik ezt az információt kizárják-e a személyes valóságukból. Tanulság: kizárták és szaladtak injekcióért.
    – Az újabb index cikk nem azért érdekes amit ír, hanem mert súlyos ellentmondásba keveredik a propagandával. A propaganda szerint az oltás azért használ tüskefehérjét, mert az csak vírustöredék, így nem képes sokszorozni magát, ezért “biztonságos”. Ezzel kerül kőkemény ellentmondásba a kedves szerző, amikor azt írja, hogy a kísérletekben tüskefehérjével fertőztek, betegítettek meg alanyokat. Ezt valószínűleg ő maga sem veszi észre, és valószínűleg ő is be van injekciózva vele.

    „A tudás hatalom” nem azt jelenti, hogy aki tud valamit, annak hatalma van. Azt jelenti, hogy azé a valódi hatalom, aki megmondja, hogy mi számít tudásnak. Aki régen ellentmondott a dogmának az eretnek volt, ma pedig áltudományos.
    A zajló hatalmi játék pedig nem sakk. Ha ahhoz kellene hasonlítani, akkor minden bábu más színű, és minden lépés után változhat a színük. Így kell nézni Luc Montagnier-t is. Ő azért különösen érdekes, mert kilépett a hatalom csúcsszintű tudományos kiszolgálójának szerepéből. Olyannyira, hogy a Le Monde már megírta róla, hogy a feltűnési viszketegség elvette az eszét, megbolondult és áltudománnyal akar népszerűséget hajhászni. Vagyis a hatalom előtt ő is a kegyvesztett áltudományosok körébe került Nobel-díj ide vagy oda. A fent idézett francia cikk melyben ő kulcs szerző, az egyik legfontosabb covid témában! Nem árt elolvasni, ha kell, a deepl segít. Eszerint a tüskefehérje, különösen az oltás tüskefehérjéje elemészti az antioxidánsokat, megrövidíti a telomereket, növeli a biológiai életkort, stb.

    https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902
    Ez a cikk pedig azért izgalmas, mert erre irányította a figyelmet a Salk Intézet jelentése. A belőle idézett mondat összhangban van Montagnier, a fenti magyar orvos, Delgado és Sevillano megelőzésre/terápiára tett javaslatával. Nem érdekes, hogy valamikor 2021 tavasza előtt a tüskefehérje ártalmas hatását vizsgáló állatkísérletben eleve be volt készítve ez az ellenszer?

    1. Köszönet a gyors válaszáért: így már érthetőbb a mondandója!

     Az eredeti hozzászólásában hivatkozott ‘francesoir’-cikk alapos írás, a másikat még nem olvastam…

   2. A denevér trükkről kb mindenki tudja, hogy mese habbal.
    Főleg mivel a nyüves denevérek csak novemberben kezdtek fertőzni, Barcelponában meg már májusban jelenvolt a vírus a szennyvízben, vagyis minimum hónapokkal korábban már megfertőztek vele embereket. Igen megfertőztek!

    Még emlékszem milyen balhé volt, még az Európai terjedés elején, amikor egy olasz kisvárosban úgy halt meg 4 idős ember, hogy nemhogy a városban, a környéken se találtak fertőzöttet, ráadásul sem a városból sem a 100Km-es körzetéből senki nem járt Kínában, és ezeken a helyeken se volt olyan, aki kínaiakkal érintkezett volna. Ugyanez történt Iránban. Iránban a 40 fokos sivatagi hőségben sorban fertőződtek meg az emberek, ott ahol kínai vagy 2 ezer éve nem járt….

    De említhetném azt is, hogy kaptak mindazok az Iráni parlamenti képviselők súlyos kovid fertőzést, akik meg akarták szavazni a hidegfúziós kutatások emelt támogatását….

    Apropó… hogy lehet, hogy Kemenesi Gábor mégis kovidot keresett Thaiföldi denevérekben és micsoda csoda… talált hármat is, vadonatújat, halálosat….
    Mennyi is ennek a valószínűsége? Megkértem egy epidemiológus ismerőst számolja ki: kb annyi, hogy ugyanazokkal a lottószámokkal három húzáson egymás után telitalálatod legyen. Lehet számolgatni.
    Még jobb kérdés: akkor mi a francot csinált? Két lehetőség van: Valakik akik jól megfizették, megkérték, hogy itt van pár denevér, találd már meg bennük az új halálos járvány vírusait.
    Vagy ő maga vitte oda. Egyik esetben bioterrorizmus bűnét követte el, másik esetben “csak” cinkos ugyanebben.
    Mert bizony ezek ilyen emberek.

  2. Már írtam egyszer valamelyik témánál, de most újra.
   Sajnálom, se semmilyen bizonyíték (aboszolút semmilyen) nincsen a tüskefehérjére azon kívül hogy sokan ismételgetik. Ezen a ponton visszajutunk oda, hogy a virus ok vagy okozat. Pasteur: ok, Betcham: okozat. A jelenglegi orvostudomány és gyógyszergyártók szó szerint abból élnek meg, és azzal rémítgetik az embereket halálra – egy halálos ‘vakcina’ beadatására – hogy ok. Ha okozat lenne, ennek az egésznek 5 perc alatt vége lenne.

   Akkor nézzük mire van (vagy nincs) bizonyíték:
   Vírus okozta Covid: 0 bizonyíték, 58 ország különböző szervei adták azt a választ, hogy a vírus izolálásáról semmilyen információjuk nincsen. Soha nem történt meg.

   Grapfén oxide és 5G (avagy mikrohullámú sugárzás): Számtalan. Csak tessenek körülnézni és az ezres számú új műholdakat akkor nem is látják. A grafén-oxidot megtalálták eddig az ÖSSZES covid ‘vakcinában’, amit bevizsgáltak. A Pfizer ex-dolgozója (gyógszer elemező és marketinges), elmondta, hogy a grafén-oxide egy nagyon érdekes anyag, ami mindaddig semleges, amíg energiát nem nyer a környezetből. Ez az energia lehet egy újabb fajta mobil telefon, wifi, egyéb ‘okos’ cucc a házban valamit a környező antennák (4+ és 5G). Amikor viszont energiát kap, lerombol maga körül minden élő sejtet. (Karen Kingston első interjúja a Stew Peters Show-ban)
   Megtalálták még influenza oltásokban és legújabban egy gyerekeknek szánt oltásban is. Erről már számtalan mikorszkópos felvétel van, különböző országokban az orvosok sorra szegik meg a tilalmat és vizsgálják be ezeket az un. ‘vakcinákat’ – MIND SZENNYEZETT.

   Parazita: talán. A Pfizerben megtaláltak egy beazonosított parazitát. Több oltásban megtaláltak egy nem beazonosított, valószínűleg mesterséges parazita-félét a hidrát (kicsinyitett és talán gépi másolat). A hidra “örökéletű”, ha levágnak belőle, “feltámad” abból a részből is. Talán ez az oka, hogy az un. parazita ellenes gyógyszerek, mint az Ivermectin, meg a jó öreg Kinin működni látszanak.

   Viszont a NAC (N-Acetil Cystein) a gluthatione termelést serkenti. A glutathione – tudtommal – nem virusok ellen van. A glutathione a szervezet MÉRGEZÉSE elleni védekezés és állítólag működik (jé).

   Dr. Robert O. Young szerint (és mások szerint is mint a spanyol La Quinta Columna vagy David Icke) az úgynevezett shedding jelenség, mikor oltottak betegítenek meg velük közeli érintkezésben levő oltatlanokat nem holmi tüskefehérjéről szól, hanem arról, hogy az oltottak két lábon járó antennák, akik káros frekvenciákat sugároznak. (Bármilyen szkifis-en is hangzik, ez mérhető, más, magasabb EMF mértékeket mutatnak mint az oltatlan többiek.)

   Egy kis vígasz. Az egyik Stew Peters Show-ban Dr. Ruby Jane-el, az is elhangzott, hogy a Pfizer oltások fele PLACEBO. Valószínűleg ez a helyzet a többivel is.
   Egy biztos, itt Angliában ahol élek, nagyon sokan betegek, influenza és egyéb szokatlan dolgok szezonon kívül. De csak az oltottak, az oltatlanok teljesen jól vannak, mi is. Valamint a gyerekek oltása óta a tavalyihoz képest a tinédzserek halálozása 47% -al ugrott meg. Erről több cikket is lehet találni itt:
   Investigation: Deaths among Teenage Boys have increased by 63% in the UK since they started getting the Covid-19 Vaccine according to ONS data
   https://theexpose.uk/
   Ez egy viszonylag új, közösség támogatta, jó, oknyomozó újság. Kövessék.

   1. – Amikor bejelentették hogy lesz “vakcina”, (majd az EU 500milliót vásárolt belőle látatlanban, ismeretlen áron), akkor bizonyossá vált, hogy a “járványt” a “vakcina” kedvéért csinálták.
    – Amikor elkezdték erőltetni a “vakcinát”, akkor bizonyossá vált, hogy ezzel akarják létrehozni a megjövendölt “járványok korát”.
    A többi innentől kezdve részletkérdés!!!

    Mégis:
    Utóbbira magyarázatnak van a mérgező tüskefehérje és a mérgező gráfén-oxid történet. Amikor bejött az utóbbi, elgondolkodtató volt, hogy melyik lenne a dezinformáció és a felbérelt csapat. Lehet, hogy csak az egyik igaz, de nem mondanak ellent egymásnak. Egyik sem ássa alá a másik mondandóját, és egyik sem ingatja meg az injekció projekttel szembeni bizalmatlanságot. Sőt mindkettő képviselői ajánlgatják pl. a NAC-t, ami nem tűnik egy veszélyes természetellenes szernek. Valószínűleg békeidőben is javára válna bárkinek. Simán lehet igaz mindkét történet is. Vagy csak az egyik. Vagy egy harmadik. A lényeg mindenképp a fenti.
    (És ha 58 országból hazudnák azt, hogy sikerült izolálni ezt az izét, akkor mi lenne más? Mindenki tudhatja, hogy nyugodtan megtehetnék.)

    A kórokozó elmélet pedig ugyanazt az ismeretelméleti csapdát példázza, amit az egyedek versenyére alapozott evolúciós elmélet. Mindkettő egy civilizációs társadalmi modell hamis kivetítése a természet működésére. Pont ezért olyan mindkettő mint egy áttörhetetlen betonfal. Az ember világa lehet természettel együttműködő. Így éltek pl. eleink. És lehet természet ellenében működő. Ez a civilizáció. Ez utóbbi jellemzője a természettől elkülönülés, elszigetelődés, (ahogyan ennek a gazdasági modellje a verseny.) Azért fogják egy természettől elkülönülő világban elő emberek hitelesnek tartani a kórokozó elméletet, mert analóg azzal ami körülveszi őket, slussz. Aki mégsem, annak a valóságát viszont mélyen meghatározza egy megtapasztalt természeti modell. Ma már mi vagyunk kevesebben. Vigasztaljon, hogy akinek a személyes valóságmodellje alapvetően természeti, azt nem lehet úgy felültetni hamis művi valóságipari termékekkel, mint pl. ez a pándémon. Annak mindegy, hogy mit dalol a kiválasztott tudományos ember, a média, a CIAbook, a Vatikán, a haladás politikusai, a szórakoztatóipari programozás stb. Ha az a nóta szembe megy a természeti mintázatokkal, akkor átverésnek fogja tartani. Ez van most. Ez az egész történet a természeti valóságra épülő modellek tükrében hamis.

 2. Nekem kétségeim vannak atekintetben, hogy ezek a férfiak tudósok lennének. Sokkal inkább huszadrangú színészeknek nézném őket. Tudjuk, Mr. Global mindkét oldal szereplőit finanszírozta régen és finanszírozza ma is. Ha a “másik oldalon” vannak színészek, ezen az oldalon is lehetnek. Legyünk óvatosak!

  1. RE: “Nekem kétségeim vannak atekintetben, hogy ezek a férfiak tudósok lennének. Sokkal inkább huszadrangú színészeknek nézném őket.”

   Dettó – Cointelpro is lehet…

   Adott 3 név, akikről bővebb infot érdemes előásni – mind a Pfizerhez köthetők…állítólag (Project Veritas szerint):
   – Nick Karl, Chris Croce and Rahul Khandke

   Máskülönben óvatos vagyok (köszönöm), már vagy 4-5 éve…

  2. Így van Éva.
   Aki hallgat a grafén oxidról (amit bizonyítottan megtaláltak több covid oltásban, több influenza oltásban és legújabban egy gyerekeknek való oltásban is, valamint aki hallgat a 4-5 G káros szerepéről az nem hiteles ellenzék. Az valószínűleg vagy hülye (már bocs) vagy kontrollált ellenzék. Van szemünk. Ami az oltásokban van azt nem látjuk, de a gombamód szaporodó új antennákat egy nem tesztelt és veszélyes technika kellékeit -azt igen. És az effekt is mérhető.
   A spanyolok (az első esetek) rádióaktiv mérgezésként kezelték, merthogy a tünetek azzal egyeznek meg. Pont.

  1. Tisztelt Nagy Lujza.Ön talán a legminimálisabb mértékben is hisz a lelkismeret és emberség alapminimumától is fényévekre leledző magát orvosnak nevező turbobrutálnak?Talán ezért szurta be a cimszó sort?Ha igen akkor tessék rohanjon
   önként és dalolva oltatni aláirásával igazolva,hogy a teljes felelősséget vállalja a pokolszer trutymó bármilyen ártalmáért.Lelke rajta.Ha nem akkor másokat akar belehajszolni?
   Ha néhány sorban oda irta volna,hogy milyen szándékkal ajánlgatja a fenti
   turbobrutál hazugság cunamiját,jobban értelmezhetö lenne az ajánlása.
   Üdvözlettel

 3. Ha ez tényleg igazi Pfizer-dolgozókkal készült riport, akkor ezeknek az embereknek a napjai meg vannak számlálva. Egy ilyen kiszivárogtatást a Pfizer nem fog elnézni a dolgozóiktól, akik arccal és névvel szerepeltek (bár tudtukon kívül) egy ilyen riportban. Az is lehet, hogy már börtönben ülnek vagy meghaltak valamilyen “baleset”-ben.

  1. Nincsenek. Másfél éve ingadozom a remény és a kétségbeesés között miközben nem tudom mikor aludtam ki magam utoljára mert követem az összes hírt és próbálom szűrni mi igaz és mi nem. A magam részéről – mióta ez elkezdődött és az Index álságos módon témát indított már 2019 telén !!! , hogy számoljuk meg a Koronavirus áldozatait (vagy hasonló, nem emlékszem már) címen és utána néztem a kínai statisztikáknak – tudtam, hogy ez az egész HAMIS. Ami iljesztő volt, hogy minden ország együtt műkdött vele – ettől csak még hamisabb lett, de az is látszott, hogy egy nagy méretű összeesküvés az emberek ellen, a behülyétésükért. A kínai első 900-1000 halott esetben egyetlen gyerek sem volt, egy sem. Ilyen nincs. A gyerekek manapság nem olyan egészségesek, kizárt hogy egy sem halt bele. Vagyis tiszta volt hogy hazudnak, az egyetlen kérdés az volt, hogy miért. És ugyan ki és miért súgta az indexnek, hogy egy – akkor még – távoli halálos járvány áldozatait nekünk számon kéne tartani??! Annyira átlátszó volt az elejétől. A kormányok pánikot keltettek – de egy valódi halálos járvány esetén az ellenkezője logikus, titkolni amíg csak lehet, hogy a pánik ne növelje az áldozatok számát.

   Most másfél – két év után: Ezek mindekit megvettek akik számítanak, erre az egészre évtizedek óta készültek, tervezték. A WEF (World Economy Forum), teljesen nyíltan pályázatot hirdetett a gátlástalan ifjúság számára és kioktatta őket. Ezek az emberek akik ott “tanultak” hirtelen hatalmasakat ugrottak ranglétrán. Egy csomó ország extra fiatal vezetője, akik mégcsak nem is okosak, döntő pozícióban vannak míg (súgás nélkül) egy mosodát se tudnának elvezetni. Pédák: Macron, Trudeau, Új Zéland vezetője, stb.

   Míg azokat akik nem játszottak együtt velük meggyilkolták – izé akarom mondani csak úgy hirtelen meghaltak – több afrikai elnök, a Tahiti elnököt nyíltan ölték meg, az fehérorszországit és a Bosenaro-t próbálták de eddig megúszták.

   Nincs itt semmilyen vírus, a jelenlegi betegek forrása a mérgezés, 4+-5 G és az oltások, és szinte csakis az oltottak betegek (mert úgy könnyebben, többet és jobban mérgeztek meg).

   De az emberek többsége még mindig alszik, vagy egyáltalán nem néz híreket vagy a TV főcsatornáknak hisz, és elfelejtette, hogy kell gondolkodni. Mr. Global birtokolja az összes rohadt politikust a topon, az egészségügyet, a bíroságokat, a katonaságokat ( a vezetőkön keresztül), és a rendőrséget is. Az utóbbi kettő máre zsoldos-sereg az adónkon Mr. Global szolgáltatában. És ami történik teljesen nyílt NÉPIRTÁS.

   1. Jó lett volna ha megtudjuk, mire alapozza Rense bácsi a listáját (2021.09.15.), mert ez így csak lóg a levegőben –
    (vö. https://odysee.com/@AussieFighter:8/Vaccine-Exemptions-That-Will-Astound-You—Jeff-Rense:b)

    ‘Biden oltási követelményeit végrehajtási rendelet [executive order – EO] formájában adták ki – olyan irányelvek mentén, amelyek csak a végrehajtó hatalomra vonatkoznak. A Kongresszus a törvényhozói ág, és így nem tartozik a rendelet hatálya alá.

    A Kongresszus a hatalmi ágak szétválasztása, nem pedig Biden miatt mentesül a szabályok alól.

    A Kongresszusra és munkatársaira [ezért] nem vonatkozik(/nak) Biden végrehajtási rendelete(i), melyek minden szövetségi munkavállaló oltását előírják. De ez nem azért van, mert [Vaxy Dementia Joe] kifejezetten mentesítette volna őket.

    American Bar Association: A végrehajtási rendeletek olyan irányelvek, amelyek a szövetségi kormány működését kezelik. A törvény hatályát tartják fenn, és a Kongresszus nem tudja felülbírálni őket, hacsak nem lépi túl a már meglévő törvényt. Ezek kiadása elnöki hatáskörbe tartozik.’
    https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/09/20/fact-check-biden-cant-mandate-vaccines-congress/8384930002/

    ‘A Fehér Ház alkalmazottai szövetségi alkalmazottak, akikre [szintén] vonatkozik a végrehajtási rendelet.

    “Ő a főnök. Ezek az ő alkalmazottai” – mondta Peter Meyers, a George Washington Egyetem jogi karának nyugalmazott professzora Biden [rendelete kapcsán] egy telefonos interjúban…

    A CDC az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumán belül található, amely az 5. címben végrehajtó osztályként szerepel. A szövetségi alkalmazottak oltását előíró végrehajtási rendelet idézi ezt a törvényt, így az a CDC alkalmazottaira is vonatkozik.

    Ugyanez áll az FDA alkalmazottaira.

    A Pfizer…augusztusban bejelentette, hogy az amerikai alkalmazottaknak be kell oltaniuk magukat, vagy bele kell egyezniük a heti tesztelésbe.
    https://www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/pfizer-require-us-workers-receive-covid-19-vaccine-or-regular-tests-2021-08-04/

    Hasonlóképpen, a Moderna…már megköveteli amerikai alkalmazottaitól a COVID-19 elleni oltást. Továbbá, mivel több mint 1800 foglalkoztatottja van, valószínűleg az OSHA [Occupational Safety and Health Administration] szabálya vonatkozik [majd] rájuk.
    https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/covid-19-vaccination-requirement-all-workers-us

    Az ‘illegális idegenekre’ a foglalkoztatási, nem pedig az állampolgársági státusz alapján alkalmazandó. Biden tervének egyetlen része sem említi a bevándorlókat vagy az “illegális idegeneket”.’

    A kínaikról, legyenek azok diákok (itt az adott oktatási intézmény szabályzata lehet mérvadó – legtöbb helyen önkényesen előírják) vagy egyéb jogállásúak, nem szól a fáma.

    részletesebben:
    https://www.factcheck.org/2021/10/scicheck-white-house-and-hhs-employees-arent-exempt-from-vaccine-mandate/

    Ímhol az elnöki széket bitorló Usurper Biden két végrehajtási rendelete (EOs):
    https://www.federalregister.gov/documents/2021/09/14/2021-19927/requiring-coronavirus-disease-2019-vaccination-for-federal-employees

    https://www.federalregister.gov/documents/2021/09/14/2021-19924/ensuring-adequate-covid-safety-protocols-for-federal-contractors

 4. Még valami, ami fontos lehet:
  A covid teszek sincsenek rendben. Itt (Anglia) lehet ingyen szerezni az EÜ-s fajtát, otthoni gyorsteszt. Szereztem. Mikorszkópot is.
  Beleköptem egy nagyon tiszta pici csészébe és a leírásnak (hogy hogy kéne mozgatnom gyenégeden az orromban és torkomban) mozgattam a pálcát a nyálban. Utána megnéztem mikroszkóppal. Egy csomó, nagyon keménynek, merevnek látszó szál levált. Ha ez az orrom (és az agyam előtt levő érzékeny gát lett volna, ezek oda beleálltak és esetleg tovább vándoroltak volna). Maszkot hordatnak, mert állítólag a lélegzettel is ferőzünk, akkor ugye a nyál elméletileg tele van vírussal? Akkor miért is kell fenyomni és tekergetni a pálcát az agyat elválasztó gátnál???

  Ez az egész nagyon nincs rendben. Verjétek át a tesztet a biztonságotok érdekében. Köpjetek neki, de ne dugjátok fel sehová!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük