Dr. Bardócz Zsuzsa: Az emberiség jövője

Dr. Bardócz Zsuzsannával Skóciából beszélget Juhász J. Zoltán.

www.nexustv.hu

https://nexustv.hu/?p=10603

10 thoughts on “Dr. Bardócz Zsuzsa: Az emberiség jövője

 1. Sokszor(de még nem elégszer) elhangzott, hogy az egész mai helyzet mivel kezdődött. A pénzteremtési jog monopóliumának átadásával a Globál kezébe. Angliában, az Usa-ban, mindenhol. Innen már csak egy kis lépés a többi jogról való lemondás.
  Talán erre is érdemes lenne hangsúlyt fektetni. Okosan beírta valaki másik oldalon, és legalább fél éve, hogy a kertben a gazt is gyökerestől kell kitépni.

 2. Egy kulcs a kiúthoz, több mint kötelező olvasmány: Dr David R. Hawkins: ERŐ kontra erő – Az igazság kiderítése és a tudatosság szintjei

 3. Yerevan, Armenia, Politicians Hunting season is now Open. People trying to storm government buildings

 4. Az emberiség jövője témához egy adalék, egy hozzászólónak adott válaszomban:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-hivatasos-szoszolo-nem-farad/#comment-14346

  E témában a fenti mellett küldtem számos kommentet, de még így is messze nem mindent foglalhattam össze.

  A megoldás arra hogy az emberiség jövőjét megmentsük, továbbra is ugyanaz mint amit megtudtunk a pszichológia szakértőitől Covid-témában: addig ütni a jégpáncél hátát, amíg az megreccsen. Kimondani az igazság egészét hogy a világ minden harangja kongjon. Minden totalitárius rendszer formálódásánál ott a bizonyos csoport-gondolkodás, pontosabban, nyáj-hallgatás és -bégetés, ami egyetlen hatalmas jégpáncélt von az igazság tengere fölé. Féligazságokkal nem lehet ezt a páncélt áttörni, csak oroszlán-üvöltéssel.

  Aki az igazság egészét keresi és kimondja, rendesen közutálat tárgya marad egészen a rianásig, ami el kell jöjjön. Számít? Ki akar egy olyan társadalomban élni amelyben minden ember egyetlen gonosz hierarchia tagja és a szabadság még e mostani relatív változata is odavan? Ahol a kultúra kimerül annyiban hogy lehet csúszni mászni, akár egy meztelen csiga, az istenük előtt hajbókolva.

  Írtam, hogy az iszlám fő fegyverei a tömegmegtévesztés és a terror. Az előző miatt szinte senki nem tud semmit az iszlámról. Nők milliói hiszik el a gigászi hazugságot hogy az iszlám olyan méltóságot ad a nőknek mint sehol semmilyen egyéb kultúra. Csak akkor tudják meg az igazat miután belelépnek a kelepcébe. Nyugaton élek.- láttam már fehér nőt hijabbal a fején kullogni a muszlim férje mögött, két méterrel lemaradva a Nike-sportcipőjére lenézegető alfa-male férj mögött. A férj olykor hátrapillant hogy a használati tárgy a helyén van-e. A nő arcán a zavarodottság, a szégyen és félelem keveréke amit büszkeségként álcáz, nehogy megkövezzék azért mert véletlen kiböki az igazat a tekintete. Az igazsághoz már túl késő. Amikor már bent vannak, hallgatniuk kell arról hogy az iszlám rendszerében nem többek mint egy sportcipő, még annál is értéktelenebbek. Saját akaratuk, gondolatuk, véleményük nem lehet, mert ha van, akkor a megkövezés veszélyével néznek szembe. (Küldjek videókat arról miként zajlik egy ilyen jeles esemény?)

  Az iszlám kifelé hatalmas hazugságokat köp a meghódítandó népek szemébe. A hazugság a világ-iszlamizáció céljára nemcsak megengedett, de javasolt is számukra. Al-Taqiyya’ a neve eme “szent” hazugságuknak. Az iszlám a “béke vallásaként” hirdeti magát, a valóságban pedig egy gigászi fasiszta-kommunista besúgórendszer, egy minden civilt magába olvasztó katonai hálózat. Mindenki aki ebbe a rendszerbe születik vagy belép, egy harcos, és amiért harcol, az a saját elnyomása, és mások bekényszerítése ugyanebbe a nyomorult pozícióba.
  Ezért hogy az iszlám a világ leggyorsabban terjedő “vallása”. Nem azért mert oly csodálatos rendszer lenne, hanem mert minden hazugság amit magukról mondanak, és akik ezeket hallják “igazságként” adják át másoknak és amikor már belülről megtapasztalják a valóságot, túl késő. Hallgatniuk és tettetniük kötelező.

  Sok muszlim agy-mossák magukat hogy a feketét fehérnek érzékeljék. Mentális, morális és emocionális öncsonkítást végeznek magukon.
  Vannak köztük amolyan békés és passzív önagymosottak is, ez igaz. De a nagy többség jelleme úgy eltorzul a testi-lelki kegyetlenkedés és szenvedés alatt, akár a mi átkosunk alatt tapasztalt “kommunistáké”, hogy már csak az a cél vezérli őket hogy minél többeknek okozhassanak hasonló vagy rosszabb szenvedést.
  Sőt, Robert Spencer és Bill Warner iszlám-kutatók szerint a bevándorló muszlim-hadat az vezérli ellenünk hogy azt az ígéretet kapták, hogy ha világ-iszlamizáció agendáját ellenünk bevégzik, ők maguk felszabadulnak majd az iszlám elnyomó sária-rendszere alól.

  Tehát minden amit az iszlámról hallunk a médiákból és egyéb mende-mndákból, valójában éppen annak fordítottja. Valójában a béke =háború, a szabadság =totális kontroll, a méltóság = megaláztatás, elnyomás, megveretés, stb.
  Valójában egy olyan totalitárius ideológiáról van szó, ami a történelem során még Hitlert és Sztálint is megszégyenítő számban szedte és a mai napig szedi.áldozatait, és amely ideológia több embert pusztított el mint a világ összes egyéb diktatúrája együttvéve. Egyenlőségről zengenek, és valami aranyos szocializmusról, ám valójában az iszlám egy szélsőséges hierarchia csillagászati különbséggel gazdag és szegény között. Az emberi jogokról nem szólva mert az számukra nem létezik. A nőknek és gyerekeknek abszolút nincsenek jogaik. Maga a társadalmi-gazdasági berendezkedésük egy kegyetlen elnyomásra és kizsákmányolásra épülő, szélsőségesen visszamaradt, középkori feudális rendszer. Ezért kezdi az iszlám által megszállt és áruló kormányok által terrorizált fejlett világ is egy efféle rendszer tüneteit mutatni.

  Akkor és csak akkor lehet véget vetni ennek a kegyetlen folyamatnak, ha ugyanazon az alapon amiért a hitleri és sztálini ideológiák is be lettek tiltva az egykor szabad nyugaton, az iszlámot is betiltanák a fehér régiókban.
  Mert a nyugatra és európai országokba helyezett iszlám tömegbázis nélkül a pénzhatalmi világelit és lefizetett köreik nem tudnák bevégezni a great reset tervüket. Az iszlám tömegek tömegbázisa nélkül nem tudnák “békének, szabadságnak és demokráciának” álcázni ezt a háborús folyamatot aminek a vége fehér tömegek rabszolgasága vagy tömeges kivégzése lesz.

  Ezért kell betiltani az iszlám vallását, gyakorlását és terjesztését az ún. szabad világ országaiban.
  Akkor és csak akkor nem áramolnának be azok a számolatlan milliók a fejlett világ régióiba, akik azért jönnek mert iszlamizálni akarnak. Akkor és csak akkor lehetséges a multikulti azaz egy barátságosabb és valóban toleráns globalizált életforma, már annak aki ilyesmit szeretne. Akkor és csak akkor lehetséges a valós menekültek befogadása és védelme is a fejlett világon, nevezetesen egy menedékhely éppen az iszlám-üldözés elől menekülő “infidelek” számára.

  Talán lassan eljő az ideje annak hogy megrepedjen annak jégnek háta. Hasznos idiótaként fehérek milliói kussolnak, féligazságokkal bombázzák egymást és lelkesen dolgoznak saját kiirtásuk és rabszolgaságukért. Ezt a folyamatot kell leállítsuk és visszafordítsuk.

  EZÉRT: Add tovább az igazságot az iszlámról minden nyelven amit ismersz, hogy a másik is továbbadhassa. A tét oly hatalmas hogy nincs emberi szó arra, hogy hűen kifejezze.

  1. “Az iszlám kifelé hatalmas hazugságokat köp a meghódítandó népek szemébe. A hazugság a világ-iszlamizáció céljára nemcsak megengedett, de javasolt is számukra. Al-Taqiyya’ a neve eme “szent” hazugságuknak. Az iszlám a “béke vallásaként” hirdeti magát, a valóságban pedig egy gigászi fasiszta-kommunista besúgórendszer, egy minden civilt magába olvasztó katonai hálózat. Mindenki aki ebbe a rendszerbe születik vagy belép, egy harcos, és amiért harcol, az a saját elnyomása, és mások bekényszerítése ugyanebbe a nyomorult pozícióba.”
   Ha az iszlám szót kicserélnénk kereszténységre akkor az előző @1000 év (vallási) történéseit kapnánk.
   Egy kereszténynek kutya kötelessége terjeszteni az “igét” benne van a szentírásba. Olyannyira, hogy ha kiderülne hogy a Marson van élet, akkor menniük kéne megtérítani az “alieneket”…
   Milyen lényegi aspetktusban is különbözik akkor az iszlám és a kereszténység?
   Az iszlám alapjait, és a kereszténység alapjait is az emberi egó alkotta meg. Ezért ezek a vallások nem mások mint az egó játékszerei.

   Olyannak tűnik pártatlan szemlélőként az egész mint amikor egy kereskedő minden áron el akarja adni a termékeket ezért párhuzamosan több webshopot is futtat más néven. Sajnos a termékek lehet, hogy többnyire silány minőségűek, de szerencsére más-más csomagolással az emberek mégis megveszik. A webshopok mind neki termelnek akármelyiket is választják az emberek, időnként az egyik népszerűbb mint a másik.
   Nem ismerős valahonnan?

 5. Ön most megint egy olyan ellentmondásba keveredik, mint amit O. V. védelménél tanúsított, aki ugyanolyan felelős a plandémiáért a parlamenti képviselőkkel, törvényhozói és végrehajtói testületekkel együtt, mint mondjuk Kanadáé vagy Franciaországé.
  Hölgyem, ( ha igaz a nick név) a világot nem az iszlám irányítja, ez félrevezetés.
  A fegyverek amiket felsorol, at a háttérhatalom használja és irányítja, akik a Wall Street, London city foteljeiben ülnek, és nem most kezdték a játszmát, akkor még az iszlám világpolitikai hatalma seholsem volt.
  Az egész 1640-el kezdődött, ami lehetővé tette a Rothschild félék ámokfutását.
  Vera Sharav maga is mint Auschwitz foglya meghatározza a világhatalom pusztító eredetét.
  Mint ahogy az iszlám terrorizmus sem iszlám, hanem annak álcázott.
  Természetesen a terjeszkedése veszélyes. Kérdés a terjeszkedés módja. Na erről viszont a nem muszlim EU vezetők tudnának igazán beszélni.
  A másik – be kell tiltani az iszlámot. De az iszlám a három ábrahámi vallás egyike, mint a sauli kereszténység. Valójában mind a három zsidó vallás. Míg a judeo kereszténységben Mózes öt könyvét az Ótestamentumban tálalták, a Koránban ez be van építve, szent könyvének tekinti az Ószövetséget is, elismeri a zsidó vallás prófétáit (pl. Ábrahámot, Mózest) és Jézussal együtt Mohamed előfutárának tekinti őket.
  A keresztény vallás közvetlenül a zsidóság szüleménye, az iszlám a Római egyház szülötte, bár ezt elhazudják.
  Mindhárom vallás nevében háborúztak, és gyilkoltak. Mindháromban ugyanazt az antropomorf istent imádják.
  A magyarok istene azonban valami más, egyház nélküli. Ő egy transzcsendes Isten , minden mozgatórugója, a kozmosz építője, fenntartója. – Ő a valódi.
  A három egy tőről fakadó vallás a világ népei megosztásának egyik eszköze.

  ”Ezért kell betiltani az iszlám vallását, gyakorlását és terjesztését az ún. szabad világ országaiban.” – bocsánat, de melyek szabad világban, mert ilyenről nem tudok.
  Én nem látok iszlamistákat a hatalom csúcsán.
  Azért áramlanak be, mert behozzák, beengedik. Az EU vezetői, akiket nem muszlimok irányítanak.
  De például kik foglalták el a palesztinok és az ősi ott élő zsidók földjét, és gyilkolták le jelentős részüket angolszász ( azaz a cionista háttérhatalom ) segítséggel több ezer éves jogra hivatkozva.
  Magyarországot 1920 darabolták fel, és semmisítették meg ugyanazok az erők, akik gyártották a forradalmakat, a napóleoni háborút, a két világháborút, a gazdasági válságokat, akik 1990-ben végleg megsemmisítették azt a magyar államot, ami már akkor is csak erősen korlátozva volt nevezhető egy független államnak, és nem úgy emlékszem, hogy a rendszerváltó gyarmatosítók az iszlám berkeiből kerültek volna ki.
  Érdekes, hogy Izrael népét is a saját fajtájuk gyilkolja a plandémiával. Ezeket a népirtó zsidókat az ismereteim szerint Ők fehér zsidóknak nevezik, tehát nem arabok, afrikaiak és feketék.
  Ellentétben azokkal akiket a pannon provincia helytartó tanács a ránk szabadított a z UKI háború ürügyén.
  Orbán sem turbánt tesz időnként a fejére, hanem kipát.
  Soha nem egy nép és vallás teremti a poklot, ahogy az egyszerű zsidó emberek ugyanúgy áldozatok,
  mint bármely nép kizsákmányolt tömegei vallásuktól függetlenül, amibe beleszülettek.

  Volna egy kérdésem: Ön az emberi életeket félti, vagy csak egyszerűen csak a cionista háttérhatalom jól álcázott ügynöke?

  1. Tisztelt M G Miklós Úr !

   Igen ritkán botlom bele olyan aránylag rövid, tömör, pontos, és érthető megnyilatkozásba, mint az Öné.
   Őszinte elismerésem, és végre, mert nagyon nagy szükség volt már ezen a honlapon is az igazság érthető módon történő kimondására !!!
   A féligazságok ostoba fércelgetése helyett.

   Tisztelettel S.G.

 6. Új ötlete támadt egyes kutatóknak, mondjuk inkább a megbízóiknak a Covid19 fenntartására.
  Ez pedig azt próbálja elhitetni, hogy a Covid súlyosan befolyásolja a szervezet zsírháztartását.
  Érdekes, eddig erről egy kutatás sem szólt egy árva szót sem egyik oldalról sem.
  Valószínűsítem a méreginjekcióba beépített egyik gyilkos elem elfedéséről van szó.

  A tanulmányok: https://www.nature.com/articles/s41467-022-31097-7
  https://news.ohsu.edu/2022/06/28/covid-19-fattens-up-our-bodys-cells-to-fuel-its-viral-takeover

  Daan által ajánlott – https://trendingpolitics.com/wef-now-suggest-seniors-off-themselves-for-the-children-dodii/ – WEB címet különös figyelmébe ajánlom A. Évának, érdemes elgondolkodni rajta.
  Persze a jéghegy csúcsa még feljebb van.

  Itt tartunk:

  Ausztrália erőszakosan beoltatja állampolgárait a Chemtrails segítségével.
  Valószínű nem csak Ők.

  https://worldtruth.tv/australia-to-forcibly-vaccinate-citizens-via-chemtrails/

  Mire az emberek zöme felébredne ( az ego a legtöbb embernél amúgy sem engedi) a kb. 250 éves emberiség ellenes háttérhatalom már elvégezte a feladatát. A legbeoltottabb pedig a mi fajtánk, a fehér rasszok kipusztítása élvonalban.
  A támadás már olyan sokoldalú ( és van olyan amely már 100 évnél is régebben tart), hogy ez békés úton elháríthatatlan.
  Ausztráliában már az önellátó gazdálkodást is betiltották, az egészséges élelmiszer visszaszorítására.
  Hogy az a fránya Hitler és vezérkara milyen ötletszegény volt, ha látná ami most megy, és ha tudná, hogy amit tett, az nem is rajta múlott, hanem a jelenkori pszichopaták elődjein, az irigység és a tehetetlenség érzése ölné meg.
  A mostani utódai, mintha örök életűek lennének, ami nem is csoda hiszen Isteneknek képzelik önmagukat, és amit tesznek hasonlít egy isteni beavatkozáshoz, csak éppen az ördög képében.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük