Koronavírus-járványról, az elmúlt két évről és a közeljövőről


https://rumble.com/v1argfl-koronavrus-jrvnyrl-az-elmlt-kt-vrl-s-a-kzeljvrl.html

21 thoughts on “Koronavírus-járványról, az elmúlt két évről és a közeljövőről

 1. Nyílt, világos, bátor!
  Nem is érdemes másképp, még akkor sem, ha Zeb Zelenko, meghalt a napokban és Carrie Madej kisgépével lezuhant, de talán megússzák sérüléseiket maradandó problémák nélkül!
  Kitartást, egészséget és erőt kívánok mindenkinek, hiszen tényleg lehet, hogy “ez a harc lesz a végső”! Nagyon remélve, hogy olyan lózungokkat, mint pl. “egyenlőség, tesvériség, szolidaritás” hamisan hirdetők álságosságát egyre többen ismerik fel!
  Vallás, politikai, párt, vagy egyéb meggyőződés, etnikai hovatartozás sem véd meg senkit ezektől a démonoktól, ha nagyon sokan és sürgősen nem képesek mélyen magukba nézni és kiállni szívből jövő elveikért.

 2. Tisztelt Tamasi Úr!

  Minden elismerésem, és tiszteletem az Öné! Ebben a sátán uralta világban (1Ján. 5:19, 2Kor. 4:4; Jel. 12:9) HATALMAS erő és bátorság szükséges ahhoz, hogy valaki kiálljon azért, hogy KIMONDJA az igazságot. Ugyanis e világ ura, a “hazugság atyja” (Ján. 8:44) aki kezdettől embergyilkos, ő és társai mindent elkövetnek, hogy eltapossák azokat akik az igazságért kiállnak! Ez még némely vallási szervezetben is megfigyelhető. Sajnálatos módon az álszent képmutatás, még az “igaz keresztények”-nek kikiáltott gyülekezetben is megfigyelhetően markáns jelenség!
  Sok tekintetben egyetértek Önnel!
  Az egyetlen “Igaz Isten”* áldását kívánom a tevékenységére, ami összhangban van Isten akaratával „Aki azt akarja, hogy mindenfajta ember megmeneküljön és az igazság ismeretére eljusson” (1Tim. 2:4)

  * http://biblia.hit.hu/bible/search/kw/Jehova/21/0/1/1/0

 3. Tudom, hogy a Doktor Úrnak nagy családja van és persze aggódik értük. Helyes. Igen, csak ahogy beszél, nem egészen ez ordít ki belőle, hanem az, hogy Ő úgy érzi, minden ember a családja és mindenkit szeretne megmenteni MÉG MINDIG!
  Honnan veszi ( kapja ) ezt a végtelen erőt? Csodálom ezért. Még mindig mondja és mondja és hittel mondja. Végtelen hittel, hogy az ” elmebaj végrehajtói ” mélyen elgondolkoznak és akkor megáll a gondosan kiagyalt program.
  Én eléggé el tudok köteleződni valamiért, de már be kell vallanom, hogy rájöttem arra, hogy akarata ellenére senkit nem lehet megmenteni. Családomban pl. a hölgy bal karja kétszer olyan vastag, mint a jobb, lötyög benne a víz. Soha nem megy ki belőle. Azt már elfogadta, hogy az oltástól lett, de azt ki nem mondaná, hogy inkább nem kellett volna beadatni egyet se, nemhogy mind a hármat. Negyvenes fia, 16, 18 éves amúgy egészséges unokái mindenki teljesen beoltott. Aki nincs oltva, az felelőtlen magával és másokkal. Ez vagyok én, úgyhogy hallgatok nagyokat.
  A ” végrehajtók ” tökéletes munkát végeznek napjainkig. Tesztelés nélkül ( az az engedetlen oltatlan ) a kórházban nem kaphat ellátást. Vigyázni kell az oltottakra. Hát nem védi őket a 2-3-4 oltás?
  Ezeket nem azért írtam, hogy dobjunk el mindent, mert úgyis mindegy.
  A napokban több állatokkal kapcsolatos videót néztem meg. Elefántok, bivalyok stb. csordákban élnek. Ha valaki elkószál egyedül, na akkor jön a baj. Ez igaz, de amikor a társak észlelik, hogy bajba került valaki, azonnal mennek hozzá segíteni. Miért nézzük le őket és persze könyörtelenül lemészároljuk. Tanuljunk tőlük !!! Össze kellene fogni, ” csordában ” élni, az erőnk összeadódik és akkor már nem bírnak el velünk.
  Jól mondja Tamasi Doktor, nyissátok ki a szemeteket, fületeket ( szíveteket ) és fiúk, lányok hajrá!!!

 4. Minden lényegeset az előttem hozzászólók már megírtak. Ezért én most csak annyit teszek hozzá, hogy köszönöm a kitartását mindannyiunk nevében. Más, kevésbé elhivatott ember már feladta volna.
  Isten áldja meg Önt és a családját!
  Tisztelettel
  Simon Barbara

 5. Azt azért tudomásul kell venni,hogy ma már nem egyértelmű az a kijelentés,hogy a hatodik hullámot,illetve a “járványt” csak úgy tudjuk végleg leközdeni,ha kivétel nékül mindenkit beoltunk!Az ám!Mondja ezt a háttérhatalmi sok ,vakcinán gazdagodni akaró rengeteg szélhámos!De senki nincs tekintettel az éppen most kettészakadó világ helyzetére!A sok,vakcinát propagáló idióta nem veszi figyelembe,hogy a deep state fő államais hatalmasan megosztott ennek az elfuserált járványnak az USA,éppen a politkai szakadás kellős közepén van,a Biden rezsim recseg-ropog,vele azonos platformon van azEU is a maga 800 milliós népességével,míg az USA 300 milliót taksáló népessége is szenvedett az oltakozás,a lezásárok miatt.-
  Míg a másik oldalon Oroszország,Kína,és a BRICS országok,melyneknek országok alkotta létszáma napról napra növekszik,és amit biztosra vehetünk,hogy ezen országok egyike sem kér a mindenkit beoltunk című újabb hisztériából,ráadáslul Putyin éppen a napokban fordult szembe a BIG Farma oroszországi befolyásával,melyet az ottani orvostársadalomra gyakorolEz a csoportosulás ,jelezve,hogy igyekszik a társadalmát kivonni annak uralma ,és a WHO hatása alól!Ez a csoportosulás a világ létszámának közel 60 %-t bírja,és ilyen ellenálló létszám mellett az oltás eredeti célja az emberiség kis hányadára szorul majd,amiben csak az a szomorú,hogy abba mi is beletartozunk! Nehéz lesz ilyen kis tömeggel megfékezni a minden áron magát bebiztosítani akarú háttérhatalmi disznóság ellen!

  1. 2018.okt. 6: a szaúdi koronaherceg nyíltan USA-ellenessé válik

   …………………………

   A szaúdiak ezután átpártoltak a BRICS szövetség oldalára, s az olajháború az USA és köztük azóta is tart.

   A feszültség most idén tavasszal fokozódott még tovább, amikoris:

   2022. márc. 9, hetek.hu: Biden hiába hívogatja Szaúd-Arábiát és az Emírségeket az olajárak megfékezése kapcsán

   2022. Június 27-én Irán hivatalosan bejelentette a BRICS-hez való csatlakozási kérelmét. Az intézkedés azután történt, hogy az ország meghívást kapott a 14. BRICS-csúcstalálkozóra, amelyre virtuális formában Kínában került sor 24-én. A csúcstalálkozón Iránon kívül több olyan feltörekvő ország is részt vett, amely a BRICS-hez hasonló feltételek mellett áll, és amely a jövőben tagságot kérhet, mint Algéria, Egyiptom, Indonézia, Kazahsztán, Szenegál, Üzbegisztán, Kambodzsa, Etiópia, Fidzsi-szigetek, Malajzia és Thaiföld.
   Irán és Argentína a BRICS-ben előmozdítaná a többpólusú projektet…. Teherán 2021-ben már felvételt nyert a Sanghaji Együttműködési Szervezetbe (SCO) ….

   Szóval lehet alaposan elgondolkodni azon, de inkább megmutatom hol elérhető még: https://besthirdetes.hu/tudasfa/kozeledik-az-emberiseg-teljes-kihalasa.htmlhttps://www.pokolafoldon.hu/blog/khazaria-rothschild-dinasztia-uj-vilagrend-ukrajna-es-a-nefilim-napirend-megvalositasa
   A kazárok, a török szó nomádot jelent, bankárok és gyermekáldozók voltak

   Itt egy izgalmas beszámoló arról, hogy kik voltak a khazárok. Babiloni fekete mágiát gyakoroltak. Gyermekáldozatokkal.

   Miért vették fel a judaizmust? Az arabok délre az iszlámhoz tartoztak. Északon a kereszténységhez. A judaizmushoz fordultak, hogy elkerüljék a konfliktust mindkettővel.

   Eredetileg törökök. Nem Izraelből vagy a Közel-Keletről származnak. A 12. században legyőzték őket, és kivándoroltak, hogy létrehozzák az askenázi zsidóknak nevezett diaszpórát.

   Ők nem igazán zsidók – a tudósok névlopóknak nevezik őket.

   Beszivárogtak a jezsuitákba és sok más szervezetbe.

   Nevüket föníciaiakra változtatták – Karthágóból (velenceiek) – a fekete nemesség – köztük a Mediciek – pápák lettek.

   Segítettek a törököknek, hogy Konstantinápolyból átvegyék a hatalmat, és létrehozzák az Oszmán Birodalmat. Loyolai Ignác megalapította a jezsuitákat.

   Az Illuminátusok – Francis Bacon szabadkőműves páholyai, az Erzsébet-kori Plantaganetek – mind a Fekete Nemesség részei.

   A templomos lovagokba is beszivárgott a Fekete Nemesség.

   A khazárok átvették a hatalmat egész Európában, az összes királyi család,

   A Breakspear család Hongkongból működött – Mao Ce Tung szervezésében. A KKP. A Fekete Nemesség leszármazottai.

   Hatalmas törés és belharcok zajlanak – multipolaritás.

   Oroszország? A királyok – Romanovok bitorlók voltak, akiket a khazari maffia segített a Kijevi Rusz megdöntésében.

   Nagy Péter megváltoztatta az orosz történelmet – sok érdekes részlet. Ajánlott. Az USA történelme egy szabadkőműves projekt.
   Az összes eredeti amerikai gazdag család és a legtöbb elnök Virginiából származik. https://www.youtube.com/watch?v=exqV-1f-zok
   S felvetődik a kérdés, kazár-e az Antikrisztus…

   1. Szóval a folytatása, akiknek nem világos az, hogy hogyan szabadulnak ki a démonok, azok nem fogták fel, hogy a végső időkben vagyunk, akár napok kérdése a Nagy Figyelmeztetés, amely megszakítja ezt a rombolást 6 és fél hétre, amely időszak alatt a Sátánnak hatalma nem lesz az emberiség felett, s akik jól döntenek azok el lesznek ragadtatva a végső leszámolás előtt, de van kivétel azok akik azzal vannak megbízva, hogy még több lelket mentsenek meg a kárhozattól. Tehát a démonok, minden magzatgyilkossággal, minden fogamzásgátlással, minden spirállal s vannak olyan munkatársaim akik szerint a házasságon kívüli kapcsolatokkal is szabadulnak ki onnan, ahová azok is kerülhetnek akiket megfertőznek. Lehet mondani, hogy nem így van, de most inkább figyeljük meg Harkov felé mennek felszabadítani az oroszok, vagy Odesza felé Náluk van az a fegyver, ami a jelenések könyvében van… Olyan fegyver, amit még nem vetettek be, de biztosra vehetjük be fogják vetni a fertőzött Nyugat ellen. Nem 1970-es években kifejlesztett fegyverekkel fognak Európára rátámadni, az csak a beetetés, s a bolondok társasága még be is veszi, hogy fegyvert kell adni a kazároknak, a gyermekgyilkosoknak. Zsidóknak vallják magukat, de semmi közük a zsidókhoz, hanem közük van Luciferhez…

  2. RE: “azEU is a maga 800 milliós népességével”

   Az össznépesség 447 milliónál v.mivel több lehet – gondolom ebbe nem számolták bele az állampolgársággal még nem rendelkező migránosok_menekültek tömegeit…
   https://www.euronews.com/my-europe/2022/05/19/the-eu-s-population-has-decreased-partly-due-to-covid-19-latest-figures-show

   RE: “Oroszország,Kína,és a BRICS országok… egyike sem kér a mindenkit beoltunk című újabb hisztériából… Ez a csoportosulás… igyekszik a társadalmát kivonni… a WHO hatása alól!”
   Bárcsak így lenne, de…

   Aligha kell ecsetelnem milyen szerepet játszott a plandémikus pszichológia hadművelet kirobbantásában a globalista technokraták mintaállamának tekintett kapitalo-kommunista Kín(j)a, s játszik továbbra is ugyanezen terror fenntartásában, kiújult erővel ez év márciusától –
   6000 hazmat-öltönybe bujtatott lakost buszoztatnak Covid koncentrációs táborba Wuxi városából (Jiangsu tartomány) – 2022.07.02.
   https://video.twimg.com/ext_tw_video/1543474855412019201/pu/vid/544×960/ZM8_SidMLck5yCUF.mp4?tag=12

   https://www.rfa.org/english/news/china/shanghai-whiteguards-05292022070418.html 2022.05.29.

   https://www.ndtv.com/world-news/chinas-brutal-lockdown-citizens-scream-for-help-hot-mic-with-nidhi-razdan-2886060 2022.04.23.

   Ami a ruszkikat illeti –

   A Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon elhangzott beszédekből: június 17-én, Melita Vujnovich, a WHO oroszországi képviselője, elárulta, hogy “A WHO országos irodája nem megy sehova, és folytatja szokásos munkáját”…

   Június 16-án Hans Kluge, a WHO európai regionális igazgatója részt vett egy SPIEF panelbeszélgetésen arról, hogyan lehet a tömegeknek beadni “következő generációs” oltásokat. Mihail Murasko, Oroszország egészségügyi minisztere és a WHO Igazgatóságának tagja szintén a testület tagja volt, aki azt mondta:
   “Továbbra is támogatni fogjuk a WHO vezető szerepét a globális egészségügyi kormányzásban.”

   Oroszország egészségügyi miniszterhelyettese, Alexandra Dronova beszélt Genfben, még május 24-én [2022]:
   “A világ országai az Egészségügyi Világszervezet koordináló szerepe alatt kollektív erőfeszítéssel képesek voltak legyőzni a világjárvány akut szakaszát.”
   https://off-guardian.org/2022/06/21/russia-the-who-friends-with-benefits/

   https://anti-empire.com/donetsk-republic-drops-mask-requirement-but-90-mandatory-vaccination-remains/ 2022.05.06.

   https://anti-empire.com/myth-vs-reality-in-covid-russia/ 2021.11.08.

   https://russian-faith.com/russia-rapidly-adopting-qr-codes-how-does-end-n6108 2020.10.16.

   Ami Latin-Amerikát illeti, pusztán a brazil Bolsonaro (+ néhány amazoniai törzs) és a mexikói elnökről hallottam, hogy v.mennyire ellenállt (legalábbis verbálisan) a WHO diktátumoknak.
   Ázsiában Irán teljesen átvette a hivatalos narratívát, Pakisztánban volt olyan, hogy oltatlan nem vásárolhatott benzint; Mongóliában a kínai Sinopharm tarolt; a Fülöp-szigeteken az őrült Duterte börtönnel fenyegette az oltatlanokat; az azerieknél a közösségi terekbe való belépéshez kötelező az oltás (1); Vietnám is átvette a lezárosdi őrületet (2), s így tovább…
   Tehát a plandémia és/vagy WHO_ENSZ világ(k)ormány tekintetében nem látok semmiféle “éppen most kettészakadó világot”.

   RE: “Putyin éppen a napokban fordult szembe a BIG Farma oroszországi befolyásával”

   Kifejtené ezt bővebben, tekintetbe véve a tömeggyilkos NATO Hoholisztánban viselt kliensháborúja nyomán kikényszerített ruszkiellenes judEUs szanciók hatását is a gyógyszerkereskedelemre!

   Itt érdemes megemlíteni, hogy a Gamaleya Intézet, melynek igazgatója a Putyin kitüntette zsidó Alexander Gintsburg, által kifejleszett Sputnik V tesztelésében az izraeli Hadassah szervezet is részt vett a skolkovoi (Moszkva) klinikája révén.
   https://www.timesofisrael.com/israels-hadassah-says-its-involved-in-development-of-russian-covid-19-vaccine/ 2020.08.11.

   https://www.jpost.com/50-most-influential-jews/vying-for-vaccine-642120 2020.09.19
   Természetesen még hozzávehetjük a fenti alakokhoz olyan hírneves tözstársaikat, mint Albert Bourla (Pfizer) és Stéphane Bancel (Moderna).

   (1) https://eurasianet.org/covid-vaccination-to-become-virtually-compulsory-in-azerbaijan 2021.07.19.

   (2) https://alexberenson.substack.com/p/insanity-in-vietnam 2021.08.29.

 6. És még valami.
  2020 óta ősszel, télen bizonyos estéken (lehet, hogy tavasszal is volt) nagyon büdös égett gumiszagot lehetett kint érezni a levegőben. Mindig este 10 körül nálunk.
  Pár napja kiderült, mi az. Még fél 11 kor kint locsoltam, mikor az utcában 50-60 nal elhúzott egy platós autó óriási füst/gázfelhőt bocsátva a kertekbe, az nagy sebességgel terjedt befelé. Mire bemenekültem, éreztem, hogy ez ugyanaz a szag, összetéveszthetetlen.
  Na most, ez szúnyogirtás nem lehet, mert decemberben nem irtanak szúnyogot. A decemberire meg foghatták volna, hogy fertőtlenítés ( hát ez minden, csak nem fertőtlenítő szag), de most meg ugye állítólag nincs járványhelyzet, tehát biztos nincs ilyen tevékenység se.
  Anno láttam ilyen videókat , ahol szórták a házakat gázzal, most már én is megfigyelhettem.
  Egyébként másnap kicsit kevésbé kaptam levegőt, de kikúráltam.

  1. Budapesten, Zugló és Kőbánya határán éjjel 1 és 2 között “locsoltak” pár napja, talán szerdáról csütörtökre virradóan !?
   Hivatalosan “permetezték a platánfákat” !!! Olyan helyen, ahol nincs is platánfa, és mert beszorult az utcába “locsolóautó”, így az egész lakótelep felébredt, ha akarta, ha nem, és ha nem szorul be a parkoló autóktól, fel sem tűnik !!!

 7. Az emberek többségét bármiről meg lehet győzni és ugyanezek ellenkezőjéről is, mindössze megfelelő módszereket kell alkalmazni.
  Joseph Goebbels egykori német „népfelvilágosítási és propagandaminiszter” (https://hu.wikipedia.org/wiki/Joseph_Goebbels) sok mindennek elmondható, de ostoba amatőrnek nem nevezhető. Eredményei magukért beszélnek. Tudományát azóta továbbfejlesztették.
  Mindaddig, amíg a „tisztánlátók” nem tudnak ilyen propagandaminisztériumot működtetni a globális (és kormányzati) túlsúly és diktatúra ellenében, addig csekély az esély a valós tények megismertetésére. Ha azonban ilyesmire mégis sor kerülne, azzal a fenyegetettség különböző fajtáit objektív okokból még nem lehetne felszámolni.
  https://szkeptikuskerekasztal.com/vasfuggony-helyett-fustfuggony-avagy-miert-egypolusu-tovabbra-is-a-vilagrend/
  Sok “Don Quijote”-re lesz szükség, de mártírokra nem .

 8. EMLÉKEZZÜNK, HOGY JEL “ÉN” LEGYÜNK a MÁBAN!!!
  Draskovics: “Az USA-ban elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját”

  Draskovics Tibor szerint mind amerikai befektetõk, mind kormánytisztviselõk részérõl elismerés fogadta a magyar kormány költségvetési politikáját.
  (Forrás: MTI)

  A pénzügyminiszter az IMF és a Világbank tavaszi közgyûlése kapcsán New Yorkban és Washingtonban a magyar piacon érdekelt befektetõkkel és amerikai kormánytisztviselõkkel is tárgyalt.

  Draskovics Tibor az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában elmondta: a kormány új költségvetési politikáját rendkívül pozitív fejleménynek tartották, amely jót tesz a növekedésnek és elvezet az export bõvülésére és a beruházásokra épülõ fenntartható növekedési pályára. A pénzügyminiszter találkozott többek közt a Goldman Sachs, a Lehman Brothers és a J.P.Morgan Fleming befektetési bankok és – alapok vezetõivel.

  “A befektetõk, amelyek részben magyar állampapírok vásárlói, részben közvetlen befektetéseket hajtanak végre Magyarországon, szintén kedvezõen nyilatkoztak a magyar gazdaságban mutatkozó pozitív fejleményekrõl. Ez azért is lényeges, mert ezek a cégek rendszeresen tesznek közzé elemzéseket és ezek nem mindig festettek hízelgõ képet az országról” – mondta. A külügyminisztériumban folytatott megbeszélésen felmerült a gyógyszerárak kérdése is.

  “Amerikai részrõl érthetõen az amerikai cégek érdekében emeltek szót. Mi kifejtettük, hogy az árintézkedés az adófizetõk és a betegek érdekében volt szükséges, és a magyar kormány méltányos megállapodásra törekszik, amely megvéd az ésszerûtlen költségektõl” – mondta a pénzügyminiszter. Hozzátette: szót emelt annak érdekében, hogy a magyar cégek nagyobb szerephez jussanak az iraki újjáépítésben.

  Draskovics Tibor elmondta: az amerikai pénzügyminisztérium és az IMF képviselõi is elismeréssel fogadták, hogy a magyar kormány és a felügyeleti szervek mindent megtettek, hogy pénzmosás révén a terrorizmus ne juthasson pénzeszközökhöz. A pénzügyminiszter kifejtette: az euró bevezetésének céldátumát a konvergencia terv közzétételével együtt ésszerû bejelenteni.

  Az eddigi konzultációk eredményeit egy május elején tartandó konferencián összegzik, és a kormány várhatóan május közepéig alakítja ki végleges álláspontját az ügyben. “Elõtte azonban természetesen konzultálunk a Magyar Nemzeti Bank elnökével és a pártok képviselõivel. A pártokat jövõ szerdán tervezem megkeresni” – mondta a pénzügyminiszter. Draskovics Tibor hangsúlyozta: a program nem az euróról, hanem a gyors és fenntartható gazdasági növekedés megteremtésérõl szól, ebben a folyamatban az euró csak eszköz.

  Draskovics az egészségügyi reformról
  Draskovics Tibor szerint a magyar politika fordulóponthoz érkezett, kinek-kinek színt kell vallania, hogy magántulajdonon alapuló piacgazdaságot, vagy tervgazdaságot akar-e az egészségügy területén. A pénzügyminiszter szombaton az MTI-nek telefonon adott nyilatkozatában a Fidesz Országos Választmányának ülésén elhangzottakra reagált, amelyen bírálták a kormány egészségügyi politikáját és egyes cégek tervezett privatizációját.

  “Az egészségügyi reformmal kapcsolatban az a kérdés, hogy a legkisebb adóteher mellett a legmagasabb szintû szolgáltatást biztosítsuk-e, amiben a magántõkének is lehetõséget kell adni, vagy tartsuk fenn a jelenlegi, szinte átláthatatlan egészségügyi rendszert” – mondta.

  A Richter Gedeon Rt. privatizációjával kapcsolatos bírálatra reagálva a pénzügyminiszter elmondta: a jövõ héten alakul ki a gyógyszergyár privatizációjának technikája, amely a lehetõ legjobban szolgálja majd a cég érdekeit és mindenki számára megnyugtató módon figyelembe veszi a nemzeti célokat is.

  http://gazdasag.ma.hu/tart/rcikk/c/0/84982/1

 9. Tisztelt Doktor Úr!

  Ön azon kevesek közé tartozik, aki máig hű az esküjéhez, hű az emberbe és az életbe vetett hitéhez.
  Nekem Ön a magyar dr. Zelenko.
  Amit összefoglalt tiszta, világos, és tisztességes emberként gondolkodó számára érthető kell hogy legyen.
  Az ember leggyengébb pontja az egója, ezt ragadják meg a pszichológia fegyverével.
  Sajnos a saját vérrokonaim között is vannak olyanok ( Bár szerencsére ők vannak a kevesebben.), akik nem csak felvették a méreginjekciót, hanem gyereküket is halálra ítélték, mint ahogy dr. Merkely is mondta, az oltás az hat.
  Tehát ez a harc nem könnyű.
  Ezért is kell nagyra értékelni Ön és társai töretlen munkáját.

  Köszönettel:

  M G Miklós

 10. Köszönöm a helyzet értékelést, értem is szól -:), és remélem, hogy az elhangzott kérés eljut a címzettek széles köréhez, és megértésre is talál.
  A címzettek valószínűleg az iskolában tanított fertőzés elméleten nőttek fel, és még aligha juthatott el sokukhoz ennek cáfolata, így talán ebben a témában meg nem zavarodva, jobban a kérés részre figyelnek. Viszont lehet, hogy mégis az egymás fertőzésétől és a megbetegedéstől félnek jobban, mint az oltás mellékhatástól, az pedig zavaróan könnyen felülírhatja a jó szándékot.
  Kérdés, hogyan mérhető a jó szándék eredménye. Kívánom, hogy a józan ész győzzön, ami a politikai terror egyértelmű és határozott, megszólítottak általi egységes visszautasítása.
  Ha mindez mégis eredménytelen lenne, elkerülhetetlen a vírus elmélet cáfolata melletti, egyre nagyobb fórumokhoz eljutó kiállás.

 11. Ez egy szép ,érthető beszédje volt a DR-Úrnak, bár minden orvos így gondolkodna , vagyis a jó oldalon állnának.

  Jó lenne ha a világ összes népéhez eljutnának ezek az értelmes gondolatok, amit Tamasi Dr. előadott.
  Ha újból beindítják újból és újból a járvány intézkedést egy jó nagy tüntetésre lenne szükség , vagy egyszerüen nem szót fogadni , egyre több embernek a gonosz hatalomnak akik a rosszat akarják.

  Üdv.: HI

 12. Kedves Doktor Úr !

  Emlékszik még a fogadásunkra ?
  Mégpedig amikor azt írtam, hogy ennek soha nem lesz vége, Ön pedig cáfolta: Hamarosan bukni fognak…
  Azt hiszem nyerésre állok…. bár ne lenne igazam.

 13. Drága Doktor Úr!
  Az Isten áldja meg Önt és nem is mondok többet, küldöm Önnek ismét: ❤
  Tiszteletteljes szeretettel:
  Jude

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük