Mi áll a GAVI, a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért mögött?

Tudta, hogy Bill Gates mellett Ön a GAVI (Globális Szövetség a Vakcinákért és Immunizációért) egyik társfinanszírozója? Anélkül, hogy erről bárki valaha is megkérdezte volna?

Forrás: http://www.kla.tv/22957


Fordítás: RedR

11 thoughts on “Mi áll a GAVI, a Globális Szövetség az Oltásokért és Immunizációért mögött?

 1. Kezdetektől a HIT volt az út most is csak ezt kell követni a HIT megtart az úton.Most viszont ami a legfontosabb hogy az Orvosok a Tisztánlátásért emberei álljanak össze Toroczkai Lászlóval mert ő már bennt van a parlamentbe az ö szava már többet ér és igenis szüksége van az ilyen szókimondó igaz orvosokra és csapatára mint önök! Sokan utáljuk a politika szót igen de ez most egészen más muszály ezt az embert követni ő igaz Magyar szánjatok rá kis időt az életetekből mert ha nem igy teszitek Ti orvosok és Igaz Magyar emberek kik e sorokat olvassátok már nem lesz hova hátrálni… https://www.youtube.com/c/ToroczkaiLászlóHivatalos

 2. https://www.virusinfok.hu/2022/06/30/15-millio-e-hever-az-utcan/

  Azért különösen érdekes, hogy mivel foglalkozik ez a cég, mivel olyan semmi nincs a világon, amire oltást kellene adni.
  Ezt Globál is tudja, a politikusok is tudják.
  Arról nem esett szó, hogy milyen elszámolás történik a betolt pénzek felhasználásáról, és a pénz felhasználás hatékonyságáról. Ha ‘non profit’, akkor is ki lehet mutatni.
  E szervezet nélkül közvetlenül is működik a beszerzés, elosztás az egészségügyben.
  Minden üzleti folyamatra létezik külön piaci szereplő. Mivel foglalkoznak ennyi pénzből?
  Semmi nem indokolja a nemzeti adófizetői hozzájárulást. Lehet akár veszteséges is a szövetség….
  Ha máshol ilyesmivel találkozom, óhatatlanul valamilyen pénzmosásra, illegális üzletre gondolok.
  Ha már oltás, remélem nem arról szól ez az üzlet feketén, hogy az oltatlanokat akarják a következő lépésben élve boncolni szerv kereskedelemhez, vagy oltás alkotó résznek, robot alkotó rész kísérletnek használni. A felszínen pedig próbálják az elszámolást egy kamu tevékenység mögé rejteni.

  1. Jaj, kérem, ne fesse az ördögöt a falra!
   Nagyon is reális az attól való félelem, hogy az oltatlanok lesznek a jövő szervdonorai. Hiszen az oltott emberektől már vért sem vesznek véradás céljából, mert  teljesen használhatatlan a vérük. Lehet, hogy azért hagynak meg majd néhány tízezer életerős, egészséges embert oltatlanoknak, hogy legyen kiktől beszerezni az életmentő szerveket, ha a globális elit tagjainak és családtagjaiknak esetleg szüksége lenne rá.
   Bocsánat, csak meglódult a fantáziám!

   1. Az én fantáziám onnan indult, hogy mihez kellhetnek az orosz katonák élve amputált ujjai, nemi szervei.
    Legálisan gondolom egyetlen kutató intézet se építhet ember robotot valódi emberből, démoni lelkek becsatolásával. Ilyen tevékenységre egy jogon felül álló (adóhatóság és büntető hatóság nem tekinthet bele), fedő tevékenységet végző “egészségügyi” szervezet alkalmas. A támogatóknak pedig valami más téma van eladva, ők se tekinthetnek bele a valódi részletekbe.

   2. És az életerős emberektől el fogják venni a mobiltelefon fegyvert, mert káros az egészségre. -:)

    1. A Georgiai kövek nem szobadísz, feliratai nem Móricka viccek, és a Cion bölcseinek jegyzőkönyve sem a Blikk húsvéti különkiadása gyerekeknek. Mindegyik csak úgy “van” . Min tetszenek itt csodálkozni, költői kérdéseket feltéve ?
     Végrehajtás van.

     1. Micsoda véletlenek vannak !?
      Tegnap írok a kövekről, ma hír, hogy aládurrantottak !?

      Fals flag ? De, hogy jelzés, az biztos !!! Mert a képek szerint érintetlen maradt jórésze.
      Nagyon elgondolkodtató.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük