Sajtótájékoztató a Hősök terén

Dr. Gödény György és Dr. Tamasi József sajtótájékoztatója a Hősök terén 2021. május 23-án.

9 thoughts on “Sajtótájékoztató a Hősök terén

 1. Le a kalappal Tamasi doktor úr előtt.Saját bőrömön tapasztaltam, milyen súlyos következményekkel jár az igazság kimondása.Aki nem hunyászkodik meg,annak vége. Különösen problémás a hatalom sötétből irányító sátáni családoknak, ha az őszinte kiállást képviselő, széles tömegekre tud felvilágosító, esetünkben életmentő információkkal szolgálni. Elmúlt a meghunyászkodás, a pártatlanság fedezékébe bújásának előnyeit élvező, cinkos rejtőzködés ideje. Mindenkire sorra kerül és ez a mindenki, a világ népe.Ők nem tagjai a klubnak. Sem a tudatos kollaboránsok sem a titkos vakolók beavatottjai. Színt kell vallani, mert most mindenki megmérettetik…

 2. Üdv

  Lehetne valami gyűjtést csinálni azokról az elismert szakemberekről, akik megkérdőjelezik a vakcina szükségességét?
  Aki látja pl ezt a videót annak az a benyomása támadhat, hogy néhány különcködő orvos meg állarcos idióta (a háttérben a videón) van a vakcinaellenes mozgalom mögött, akik randaliroznak az interneten és a hősök terén.

  A legtöbb emberben szerintem már megjelentek a kérdőjelek járvánnyal kapcsolatban. Ezeket ugye ez az oldal meg is válaszolja. Viszont hiába válaszolja meg, ha egy átlagember nem látja a hitelességet benne. Ha el is jut hozzá, nem fogja elhinni.
  A legegyszerűbben úgy tudjuk a hitelességet emelni, ha megmutatjuk, hogy milyen sok másik ember is így gondolkodik.
  Ezért kéne valami gyűjtés, akár csak számadat, azokról akik mernek máshogy gondolkodni. (Bekapcsoljon innen is picit a birkaösztön. A racionalitás kevés. Így működik az emberi agy.)

  Például, a Füllmich-es cikkben leírva, hogy 10000 orvos és 1000 ügyvéd már tevékenykedik, számomra eléggé szemfeltáró volt. Pedig csak 2 szám, de mégis nagyobb hitelességet szavaz az ellenmozgalomnak, mint 20 másik gyönyörűen elmagyarázott cikk.

 3. Tisztelt Uraim,

  ma bukkantam az alábbi cikkre, talán még nem jutott el Önökhöz: VÍRUS ÁTVERÉS
  https://thevirushoax.atlassian.net/wiki/spaces/VIRUS/pages/294913/The+Virus+Hoax

  A víruselmélet már több mint egy évszázada létezik. A gyógyszeripar és különösen az oltási ipar azon az alapon nyugszik, hogy vírusok léteznek és betegséget okoznak. Ez a weboldal leleplezi ennek az elhibázott elméletnek a hoaxát és áltudományát.

  Izolálás
  Az izolálás egy “dolog” minden mástól való elválasztásának folyamata (lásd a Merriam-Webster szótári definícióját az izolálásról). https://www.merriam-webster.com/dictionary/isolate A tudományos tanulmányok túlnyomó többségében az izolációt így definiálják. A virológusok azonban visszaélnek az izoláció/izolátum szóval, hogy ehelyett keveréket jelentsen. Az eljárás, amelyet minden olyan tudományos tanulmányban használnak, amely egy vírus izolálására hivatkozik, egy beteg emberből vett mintát kever össze szarvasmarha magzati sejtekkel/genetikai anyaggal és gazdasejtekkel, például majom vesesejtekkel és/vagy emberi tüdőráksejtekkel. Ezután antibiotikumokkal és gombaellenes szerekkel egészítik ki. Ezután néhány napig megfigyelik, hogy megerősítsék a sejtek deformálódását/elhalását. Ezt nevezik “izolálásnak”. Én ezt egyesek számára durva félreértésnek, mások számára pedig csalásnak nevezem, akik pontosan tudják, hogy mit csinálnak.

  Tisztítás
  A Merriam-Webster meghatározása szerint https://www.merriam-webster.com/dictionary/purification a megtisztulás: “a megtisztulás vagy megtisztítás aktusa vagy esete”. Ha egy dolgot elkülönítünk, a tisztulás mérhető. A tudományos munkákban ezt százalékos értékben fejezik ki. Ebben a kísérletben például 99%-os tisztaságú oxigént használtak. A SARS-COV-2-vel kapcsolatos cikkek nem számolnak be tisztasági mérésekről.

  A weboldalon található cikkek

  Vizsgáljuk meg a SARS-COV-2 vírusizolálása című tanulmányt, amelyet referenciaként használtak a SARS-COV-2-t vizsgáló tanulmányokban. A cím: “A Novel Coronavius from Patients with Pneumonia in China, https://www.nejm.org/doi/10.1056/NEJMoa2001017

  Ez egy idézet a “A vírus izolálása” című szakaszból::

  „A bronchoalveoláris-lavage folyadékmintákat steril csészékbe gyűjtötték, amelyekhez vírusszállító közeget adtak hozzá.”
  Ez az egyszerű mondat elég ártalmatlannak tűnik. De mi az a “vírustranszportközeg”? Nem találtam hivatkozást a tudományos közleményükben, ezért elolvastam a CDC ajánlását az összetételre vonatkozóan. https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/downloads/Viral-Transport-Medium.pdf

  • A Hanks Balanced Salt Solution szervetlen sókat és glükózt tartalmaz. Ez minden bizonnyal anyagot ad a keverékhez, és máris kizárja az “izolálás” állítását.

  • A szarvasmarha magzati szérum a magzati borjak alvadt vérének folyékony frakciója. Ez borjúmagzatokból származó genetikai anyagot ad az izolálandónak vélt oldathoz. Ez az összetevő kizárja az “izolálás” állítását.

  • A gentamicin-szulfát egy antibiotikum. Az antibiotikumok minden bizonnyal megzavarják a mintát, és reakciót váltanak ki. Ennek az antibiotikumnak (mint minden antibiotikumnak) embereknek adva káros mellékhatásai vannak. Ismétlem, az izolálás egy dolog elkülönítése minden mástól. Az antibiotikumok hozzáadása az izolálás céljának az ellentéte, és ez a lépés kizárja az “izolálás” állítását.

  • Az amfotericin B egy gombaellenes szer, amely az antibiotikumokhoz hasonlóan emberekben is okoz mellékhatásokat, például lázat, hidegrázást, hányást, fejfájást stb. További gombaellenes vegyi anyagok hozzáadása a keverékhez reakciókat okoz. Így ez a lépés is kizárható az “izolálás” állításból.

  A papír csak azután teszi ezt, hogy a fenti összetevőket hozzáadták a mintához:

  A mintákat ezután centrifugálták, hogy eltávolítsák a sejttörmeléket.

  A centrifugálásukról semmilyen további információt nem közölnek. Valójában ez az egyetlen lépés, amely az izoláláshoz szükséges. De tovább mennek, és a következőket teszik:

  A felülúszót humán légúti epitélsejtekre oltották,13, amelyeket tüdőrák miatt műtött betegekből reszekált légúti mintákból nyertek, és NGS-sel megerősítették, hogy speciális patogénmentes.

  Ezért úgy döntöttek, hogy a mintából megmaradt anyagot az esetlegesen tüdőrákos sejtekre adják. A tüdőráksejtek hozzáadása a keverékhez egy újabb csapás az “izolálás” állítása ellen?

  A lapok a fenti eljárást “izolálásnak” nevezik. Amint fentebb bemutattam, a fenti eljárás NEM izolálás, hanem a “tenyésztés” elferdített változata.

  Az információ szabadsága

  Több tudományos beállítottságú ember meg akarta kérdezni azokat a szervezeteket, amelyek azt állítják, hogy a SARS-COV-2 vírus valódi és a COVID-19-et okozó vírus, hogy van-e bármilyen feljegyzésük a “valódi” vírus izolálásáról. Minden megkeresésre azt a választ kapták, hogy nincsenek ilyen feljegyzéseik. Az információszabadság iránti kérelmek hatalma arra kényszeríti a kormányokat és a közszervezeteket, hogy a tényeket közöljék.

  STB, STB…

  Outsider-ként áttörőnek érzem ezt a munkát, kíváncsi lennék az Önök véleményére.

 4. Kár, hogy megint vagy 5-10-szer annyi rendőr volt a környéken, mint résztvevő a téren!
  Igaz, mit várhatunk, ha még mindig nem kevés szerencsétlen retteg maszkjai mögött szabad levegőn is…
  Sőt, még úgy is sportol a legszánalmasabbja!
  Menthetetlen, aki hiú ábrándokat kerget, hogy pökhendi, gőgös, elvtelen politikusaink nem fogják végletekig kiszolgálni tartóik érdekeit a polgárokkal szemben, akár a legdurvább fizikai erőszaktól sem riadva vissza.
  Minden tiszteletem a tisztánlátók bátor, egyenes, hajlíthatatlan kiállátását tekintve!

  1. Sajnos még csak angolul…
   Orvosok legújabb kerekasztala, tapasztalataikat megosztva, többek közt gondolataikat a tüske fehérjéről:
   https://www.bitchute.com/video/wFuPe6VbnB2I/
   A lényeg, hogy egyre kérdésesebb, hogy figyelmen kívül lehet-e hagyni a széleskörű terjedés, terjesztés lehetőségét a beoltottak és a velük akár csak csak érintkezők által is.
   Nagyon jó gondolatokat fogalmaznak meg!

 5. Tisztelt B.B.!

  Egyáltalán nem új felfedezés, egyszerűen csak hallgatnak róla. Emiatt – ezekben a napokban – még nehezebb eldönteni, hogy kiknek hihetünk tényleg és kikben bízhatunk tényleg.
  Ahogy én látom – nem mintha sokat számítana – a vírus legenda nem lesz mostanában megdöntve ami sajnálatos, egyrészt mert ha nincs vírus (ha valójában a vírusok exosome-ok) akkor nincs járvány sem, ha vannak esetek, akkor meg kell keresni a valódi okot. Rendkívül felszabadító úgy élni, hogy az ember nem retteg a vírusoktól.

  Én is utána olvastam. Amennyire tudom az “izoláció” – ami, ahogy Ön is írta – valójában egyáltalán nem izoláció cca. 70 éve ugyanaz. Végy egy kis genetikus anyagot, kutyulj hozzá még több genetikus anyagod, mérgezd meg antibiotikumokkal, éheztesd ki a sejteket és mikor meghalnak, mondd azt, hogy a vírusnak ott kell lennie, hiszen a sejtek meghaltak. Ráadásul a covid-oltás ellenes orvosok is két csoportra váltak szét. Vírus”hívő”, vírus”tagadó”. Nem tudom mennyien tudják Önök közül (és kíváncsi vagyok megjelenhet-e ez a hozzászólás), hogy már 1.5 millió Eurót ajánlott fel egy német üzletember annak a virológusnak ki bármilyen corona vírus létét, rendes izolálását bizonyítani tudja.
  Szerintem jobb lenne, ha ezeket a dolgokat is nyíltan az emberek elé tárnák és döntsék el ők, csinálja meg mindenki a maga kutatását és választhassa meg eszerint a maga orvosát.

  Ha a neten angolul alternatív anyagokat néz mint pl. egyik orvos online konferencia Dr Sherri Tenpenny-vel, Dr Mikovits-csal és több neves orvossal vagy a másik online orvos konferencia Dr Andrew Kaufmannal, Dr. Cowannal, Dr Lankával – a két csoport – bár mindegyik segíteni akar – ellentétes állásponton van magát a vírust (nem ez a vírust, erről köztudott, hogy senki sem izolálta) illetően, a virusok létét vagy inkább szerepét illetően.

  A saját elméletem erről az, hogy Teslának volt igaza, a kulcs valahol a frekvencia, rezonancia környékén lesz. Amikor egy vírusfertőzés háttere nem egy bizonyos mérgezés / méregtelenítés akkor – pl. gyerekbetegségek – a “betegek” bocsátanak ki valami olyan frekvenciát amivel azok akinek “itt az ideje tisztulni” együtt rezonálnak, átveszik ezt a rezgést(?) épp úgy ahogy az egyik hangvilla veszi át a másiktól.

  Egyébként a legnagyobb problémát abban látom, hogy hosszú évek óta arra kondícionálnak bennünket, hogy féljünk, túlzottan, ésszerűtlenül féljünk a kórokozóktól. Emiatt szeretném ajánlani mindenkinek, aki beszél angolul, hogy két könyvet olvasson el:
  1. Eleanor McBean – The Poisoned Needle (ingyen megtalálható a whale.to oldalon) – azért mert az oltások és a járványok történetét mutatja be, de korabeli feljegyzések alapján nem pedig egy meghamisított történelem arról, hogy hogyan eradikálták pl. a fekete himlőt.
  2. A másik Arthur Firstenberg: The Invisible Rainbow – a könyv lényege, hogy eleketromos kis lények vagyuk emiatt minden ami a mi elektromágneses mezőnket bezavarja betegséget okozhat. Szerintem például az influenza járványok emiatt törtek ki és egyébként a bizonyítékai (évszámok és új feljlesztések egybeesése) nagyon meggyőző.
  Bárcsak lefordítanák ezt a két könyvet magyarra és oktatnák – én kötelező olvasmánnyá tenném középiskolában ha rajtam múlna.

  Remélem megjelenhet a hozzászólásom, köszönöm.

 6. Kedves Gundel,

  köszönöm, hogy elolvasta a bejegyzésemet és reflektált rá.
  Sajnos, tájékozódni csak angolul lehet, így hálásnak kell lennünk azoknak, akik néhányat lefordítottak és – egyelőre – biztonságosnak tűnő csatornákra feltöltötték. A “BIG TECH” tulajdonosai olyan fokú cenzúrát hajtanak végre, amire álmunkban sem gondoltunk, ehhez képest az aczéli időszak bolha lélegzet volt.
  Ím, itt egy újabb példa erre: https://childrenshealthdefense.org/defender/leaked-documents-detail-facebook-censors-facts-big-pharma-narrative/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=ca6638ca-dbfc-4a15-a5ec-336e2c9ff267
  Szeretem – a fenti – ifjú Robert Kennedy oldálát, hiteles személy, hiteles oldal épp úgy, mint Dr. Josef Mercoláé. Mindketten rendkívüli emberek. Utóbbi olyan fenyegetést kapott, hogy a covid megelőzésére, illetve kezelésére feltett részt el kellett távolítania. Nem csak személyében fenyegették meg halálosan, hanem a családjára is kiterjesztették azt. Ennek bejelentésekor felrobbant a komment oldala! 300 körüli bejegyzést olvastam el, mindegyik szívet melengető volt…Igazi ORVOS.
  Önmagában már ennek a ténynek is gyanúsnak, de legalább figyelemfelkeltetőnek kellene lennie, de az emberek -mint a politikai pártok esetében – vakhitűek, üveggyöngökért (“szabadság”) feláldozzák az egészségüket, életüket. Szívbemarkoló, hogy leginkább, illetve legutóbb a fiatalok. Az időseket, idősebbeket elég volt a lélegeztetőgépek minimális túlélésének esélyével “oltásokra” bírni.
  Miért is kezdték velük az oltásokat? Csak nem azért, mert ők a “haszontalan evők”? Tudjuk, kiktől származik ez a definíció.
  Mire az emberek feleszmélnek, már túl késő késő lesz…
  Sokáig próbáltam meggyőzni a hozzám közel állókat, hogy tájékozódjanak, mielőtt döntenének, – eredménytelenül. Volt, aki avval érvelt, hogy itt már mindenki virológus, biológus lett és anno senki nem ágált a gyermekkorunkban megkapott oltások ellen és nem is volt egyikkel sem probléma. Valóban nem tudott senki ilyenről. Csakhogy azok legyengített kórokozókat tartalmaztak és gyanítom, egyikben sem volt pl. polietilén-glikol (fagyálló). Keresztlányom csecsemője Pfizer oltásokat kap. Csak remélni tudom, hogy az oltások nem azokat a vivőanyagokat tartalmazzák, mint a mostani injekció, amit ugye oltásnak sem lehetne nevezni, nemhogy védőoltásnak.

  Megnéztem Karikó Katalin videóit, az egyikben elmondja, hogy Kínából, ahonnan állítólag ez a “vírus” elszabadult még “vírustöredéket sem kapott”, hanem e-mailben csak egy képletet.
  Az Akadémián bemutatott munkásságát valakinek angolul feliratoznia kellene és kitenni az összes csatornára, lássák az érdeklődők, hogyan is állt össze a mű… a Pfizer injekció. Hiányoltam, hogy nem ejtett szót a vivőanyagokról. Ami még zavart az az, hogy ő biológus, tehát orvosi ismerettel – az emberi test működéséről -nem rendelkezhet. Azt pedig, hogy büszkék lehetünk-e rá, majd az idő eldönti…Egyelőre, szkeptikus vagyok.
  Köszönöm a két, ajánlott könyvét!

  Végül, 2 vivőanyagról, amiből kettő a 2019-es hagyományos influenza oltásokban megtalálhatóak voltak. 2 szérum érkezett, nem tudni honnan. Az egyikben foraldehid (ami egyébként elfogadott “E” szám is (!), a másikban higany volt…Érdekelne a nemzet szkértőjének, Szlávik doktornak és az OGYI-nek a véleménye erről, továbbá arról is, hogy akik ezek valamelyikét felvették és utóbb a Covid elleni valamelyik “oltását” (amelyben akár ezek egyike megtalálható) azok mennyire érezhetik magukat biztonságban?! Egyben arról is, hogyan kerülhetnek ilyenek forgalomba?!

  Vakcina összetevő: formaldehid
  Ezt az összetevőt az oltásokban szövetrögzítőként és tartósítószerként használják. A formaldehid az emberi testben hangyasavvá oxidálódik. A hangyasav a méh- és hangyaméreg fő összetevője. Koncentrált, maró és irritáló hatású. Miközben felszívja a test oxigénjét, acidózishoz, ideg-, máj- és vesekárosodáshoz vezethet. A Nemzeti Kutatási Tanács szerint az általános populáció kevesebb mint 20% -a, de talán több mint 10% -a hajlamos lehet extrém formaldehid-toxicitásra, és bármilyen szinten hevesen reagálhat az expozícióra.
  A Környezetvédelmi Alap adatai szerint a formaldehid az ökoszisztémák és az emberi egészség egyik legveszélyesebb vegyülete. Ezek a megállapítások pusztán a környezeti expozícióra vonatkoznak, ezért a veszélyek sokkal nagyobbak az oltásokban szereplő formaldehiddel, mivel közvetlenül a vérbe fecskendezik be.
  A formaldehid környezeti expozíció ismert hatásai:
  • Szem-, orr-, torok- és tüdőirritáció
  • Akut szaglás a megváltozott szövetfehérjék miatt
  • Anémia
  • Antitestek képződése
  • Vakság
  • Vér a vizeletben
  • Homályos látás
  • Testi fájdalmak
  • Hörgőgörcsök
  • Hörghurut
  • Ég az orr és a torok
  • Szívkárosodás
  • Szívdobogás és szívritmuszavar
  • Központi idegrendszeri depresszió
  • A magasabb kognitív funkciók változásai
  • Kémiai érzékenység
  • Mellkasi fájdalmak és szorítás
  • Krónikus hüvelygyulladás
  • Kóma
  • Kötőhártya-gyulladás
  • Székrekedés
  • Görcsök
  • A szaruhártya eróziója
  • Köhögés
  • Halál
  • A vörösvérsejtek pusztulása
  • Depresszió
  • Bőrgyulladás
  • Hasmenés
  • Koncentrációs nehézség
  • Dezorientáció
  • Szédülés
  • Fülfájdalmak
  • Ekcéma
  • Érzelmi zavarok
  • Ethmoid polipok
  • Fecula vérzés
  • Magzati fulladás
  • Influenzaszerű vagy “nátha” betegség
  • Gyakori vizelés fájdalommal
  • Gyomorhurut
  • Astroesztesztinális gyulladás
  • Fejfájás
  • Haemolyticus anaemia
  • Haemolytic haematuria
  • Rekedtség
  • Hiperaktív légúti betegség
  • Hiperaktivitás
  • Hypomenstrual szindróma
  • Immunrendszer szenzibilizáló
  • Károsodott (rövid) figyelem
  • Csökkent képesség a figyelem elérésére
  • Képtelenség vagy nyelési nehézség
  • Képtelen felidézni a szavakat és neveket
  • Inkonzisztens IQ profilok
  • A reproduktív szervek gyulladásos betegségei
  • Bélfájdalom
  • Belső asztma
  • Ingerlékenység
  • Sárgaság
  • Ízületi fájdalom
  • Fájdalmak és duzzanat
  • Vesefájdalom
  • Laryngealis görcs
  • Memóriavesztés
  • A szaglás elvesztése
  • Ízlésvesztés
  • Rossz közérzet
  • Menstruációs és herefájdalom
  • Menstruációs rendellenességek
  • Fémes íz
  • Izomgörcsök és görcsök
  • Orrdugulások
  • Kéreg és nyálkahártya gyulladás
  • Hányinger
  • Orrvérzés
  • Az alkar és az ujjhegyek zsibbadása és bizsergése
  • Halványan kagylós bőr
  • Részleges gégebénulás
  • Tüdőgyulladás
  • Post orrcsepp
  • Tüdőödéma
  • Csökkent testhőmérséklet
  • Retardált beszédminta
  • Csengés vagy bizsergés a fülben
  • Skizofrén típusú tünetek
  • Hangérzékenység
  • Sokk
  • Rövid távú memóriavesztés
  • Légszomj
  • Bőrelváltozások
  Torokfájás
  • Térbeli érzés
  • Beszélési nehézség
  • Sterilitás
  • Nyirokcsomó-duzzanat
  • Tracheitis
  • Tracheobronchitis
  • Szédülés
  • Vérhányás
  • Hányás
  • Zihálás

  Vakcina összetevő: higany
  A higanyvegyületeket oltásokban tartósítószerként használják. Az egészségügyi létesítmények és a felügyeleti hivatalok a vakcina területén többször figyelmen kívül hagyták a higany toxicitását. A higany a második legmérgezőbb elem, amelyet az emberiség ismer (csak az urán és származékai után). Az agyidegsejtek higany jelenlétében gyorsan és tartósan szétesnek az expozíciót követő 30 percen belül. A higanyról ismert, hogy megváltoztatja a test kromoszómáit is.
  Az amerikai kormány évek óta ismeri a timerosal (a higanytartalmú tartósítószer) lehetséges problémáit. Az Egészségügyi Világszervezet aggályait fejezte ki 1990-ben.
  A higany halmozott méreg, ami azt jelenti, hogy a testnek nehézségei vannak eltávolítani, és hogy a testben az idő múlásával jelentősen felhalmozódik. Az élet során nagy mennyiségű higany halmozódhat fel. A rutinszerű oltások egy tipikus napján a csecsemők néha ugyanolyan higanymennyiséget kapnak, mint az Egészségügyi Világszervezet által a felnőttek 3 hónapos expozíciója által meghatározott abszolút maximum.
  A következőket vették fel az Országos Egészségügyi Intézethez tartozó webhelyről:
  „”A higanyalapú vegyületek e csoportjának való magas expozíció tünetei a következők:

  Halál. Fejfájás, a nyelv, az ajkak, az ujjak és a lábujjak paresztéziája, egyéb nem specifikus működési zavarok, fémes íz, enyhe gyomor-bélrendszeri zavarok, túlzott flatus és hasmenés fordulhat elő. Akut mérgezés gyomor-bélrendszeri irritációt és veseelégtelenséget okozhat. A súlyos mérgezés korai jelei közé tartozik a kiterjesztett kezek finom remegése, az oldalsó látás elvesztése, a szemek, a beszéd, az írás és a járás koordinációjának enyhe elvesztése, képtelenség állni vagy akaratlagos mozgásokat végrehajtani, esetenként izomsorvadás és hajlítási kontraktúrák, generalizált myoclonikus mozgások, a közönséges beszéd megértésének nehézsége, ingerlékenység és rosszkedv, amely mániává, kábulatba, kómába, gyermekeknél szellemi visszamaradottságba, bőrirritációba, hólyagokba és bőrgyulladásba megy át. Egyéb tünetek közé tartozik a chorea, athetosis, remegés, görcsök, fájdalom és zsibbadás a végtagokban, nefritisz, nyálfolyás, fogak meglazulása, kék vonal az ínyen, szorongás, mentális depresszió, álmatlanság, hallucinációk és központi idegrendszeri hatások. Az expozíció a szem, a nyálkahártyák és a felső légutak irritációját is okozhatja.”
  A thimerosal teljes intoleranciája a korábbi oltásokból ismert. A vakcinák stimulálják az immunrendszert és szenzibilizációt okoznak. A higanyvegyületek által okozott neurológiai tünetek késleltetve jelentkeznek az expozíció után, így ezeknek a tüneteknek csak kevesét veszik észre az expozíció időpontjában. A vakcinák higanya hosszú távú neurológiai tüneteket okoz, például tanulási zavarokat és viselkedési rendellenességeket, amelyek az előző generációkban nem voltak.

  Arra is jó lenne választ kapni, hogy a háziorvosok adtak-e felvilágosítást arról, milyen betegségeket idézhet elő bármelyik? Ugyanis tudják, megkapták a tájékoztatást. Gyanítom, ez (is) költői kérdés marad…

 7. Üdv mindenkinek!

  Hol lehet részleteket találni a sajtótájékoztató végén említett 06.20.-i megmozdulásról? Mindjárt itt van, és nem találok róla semmi infót. Facebookon én nem vagyok, ha csak ott van hirdetve, kérem ossza meg velem valaki a részleteket.

  Lehet, hogy nem újdonság, de találtam egy tanulmányt a Salk intézet honlapján (elég nevesnek tűnik az intézet), ami lényegesnek tűnik nekem, mint józan paraszti ésszel bíró egyszerű mezei felhasználónak. Angol nyelvű, de nem túl hosszú, jómagam nem vagyok túl jó angolos, de egy neten található fordítóval és egy szótárral bárki lefordíthatja. A tüske fehérjékről van benne szó, ha jól értelmeztem, kutatásuk alapján ez a bajok lényege, ami független a SARS-CoV-2 vírustól. Ezt azért tartom fontosnak, mert értelmezésem szerint az mRNS oltások annyit tesznek, hogy a szervezetünkkel tüske-fehérjéket termeltetnek, és ezeket ráadásul a beoltottak terjesztik is.
  A “Salk” intézet cikke: https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük