Nyílt levél Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke részére

2021. november 24-én nyílt levelet írtam Orbán Viktor miniszterelnöknek, amelyben összefoglaltam, és nemzetközi hivatkozásokkal is alátámasztottam, hogy melyek a jelenlegi tarthatatlan helyzet okai, mi lehetne a jó megoldás, és mit kellene felelős miniszterelnökként tenni ebben a helyzetben.

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy az oltások kényszerítése nem megoldás, és az adatokból is jól látható, a legcsekélyebb mértékben sem oldja meg a problémánkat, sőt inkább súlyosbítja, és a már amúgy is több ok miatt szétesett magyar társadalom további megosztottságához vezet.

Teljes levél: https://informatialibera.ro/hu/dr-godeny-gyorgy-nyilt-levele-orban-viktor-magyarorszag-miniszterelnokenek-reszere/


41 thoughts on “Nyílt levél Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke részére

 1. Kedves Godeny Gyuri, ne haragudj, de leveled nevetsegesnek tartom. Mint magyar ember? Mint felnott ember? Mint apat es nagyapat? Mint aki ember? Isten es tortenelem elott felelos orszag vezetojet? Te jo eg! Errol a szanalmas konyorgesedrol az jutott eszembe mintha egy zsido konyorogne egy levelben Hitlernek hogy kegyelmezzenek meg neki(k). Nem sertegetni akarlak egyaltalan, de komolyan felnott letedre azt gondolod hogy Orban Viktor es csapata konybe labadt szemekkel el fog erzekenyulni es megkoszoni hogy felnyitottad a szemet!? Ezert soha nem jutottak a magyarok semmire Attila ota. Konyorognek, leveleket irogatnak, verseket szavalnak, es a parlament elott a himnuszt enekelgetik. Ha te ezzel barmit is el fogsz erni (legalabb annyit mint eddig – magyarul egy nagy nullat), veszek egy kalapot es megemelem elotted.

  Osztogatjatok a videokat mas orszagokbol, ahogy mas nepeket utnek vernek, az idos embereket a roham rendorok a foldhoz vagnak, de ennek ellenere nem tagitanak. Megfelemlithetetlenek. Magyarorszagon mi van most? Kommunizmus? Megjelenik 3 ember egy utca sarkon tablakkal es mar a rendorok jonnek igazoltatni oket? Milyen alapon!? Ti meg ott szavaltok, hogy “hat ok csak a munkajukat vegzik”. Ja, azok is azt tettek akik Auschwitz-ban a zsidokat oriztek, es rajuk zartak a gazkamrak ajtajat. Jo vicc…

  1. 1. A levéllel semmi baj nincs.

   2. Ez a levél nem magánlevél, ha egy kicsit gondolkodik, még Ön is rájön, kedves “Peter”. Ez a levél a magyar embereknek és a sajtónak szól. A közvéleménynek. Az oltáspárti magyar embereknek és az oltáspárti sajtónak IS. Nagyon okosan lett úgy fogalmazva, hogy NE lehessen SE a tartalmán, SE a stílusán fogást találni és gúnyolódni.

   3. Nekem személy szerint már piszkosul elegem van azokból a szerencsétlenekből, akik maguk semmit nem képesek tenni, még saját magukért sem. Oltatják magukat, mert a “család” elvárja, mert a “gyerekek” elvárják, mert a “szülők” elvárják, mert a “főnök” elvárja, mert a “baráti kör” elvárja, mert a tiszti főorvos elvárja, mert a miniszterelnök elvárja, mert a bohócdoktorok elvárják, mert még a rézfarkú szárnyas halovány árnyéka is azt várja el tőlük. Megtörnek a rengeteg “elvárás” súlya alatt, mert semmi nincs meg bennük abból, ami egy férfit a családját és a népét védelmező férfivá tenne, legfőképpen saját, felvállalt véleményük, saját értékrendjük és saját, szabad akaratuk nincs! Utána meg ide járnak picsogni!

   4. Mert nyilvánvaló, hogy ugyanezek az emberek a saját gyengeségüket azzal próbálják leplezni, hogy körbejárnak a saját nyomorukkal, meg a saját szerencsétlen, akaratgyenge személyiségükkel, és mindenhol hintik a MÉRGET, hogy “nincs mit tenni”, meg “úgyis az lesz”, meg “nem tehetünk semmit”… Magára ismer, kedves “Peter” ???

   5. Ön, kedves “Peter” bizonyára azok közé tartozik, akik MÁSOKAT hergelnek, MÁSOKAT biztatnak, MÁSOKAT kérnek számon, MÁSOKAT minősítgetnek – a jó meleg szobából, a kényelmes fotelből. Miközben nyafognak, meg picsognak, mint egy gyerek, hogy “úgyse lehet semmit tenni”.

   6. Ön, kedves “Peter” Ön mit tett eddig a fanyalgáson, a beszólogatáson meg a kritizáláson kívül?

   Nekem van egy ötletem: eridjen, és foglaljon magának időpontot, mert “úgyis az lesz” és “úgyse lehet semmit tenni”…

   Azokat meg, akik másként gondolják, akik keresik a lehetőségeket, akik igyekeznek a hazugságok mögé látni, akik próbálják értelmezni és a nevén nevezi a jelenségeket, amiket a hazugságok mögött látnak, akik próbálják feszegetni a határokat, azokat hagyja élni, kedves “Peter” és ne rontsa körülöttük a levegőt, kedves “Peter”…!

  2. Peter, a legkönnyebb kritikákat osztogatni és terjeszteni a demoralizáló negativ energiát.
   Ugyanakkor ami a legnehezebb, megírni egy ilyen levelet.

   Hadd kérdezzem meg, mi az amit ön tesz, vagy próbál tenni azért hogy megmeneküljünk?
   És ha ön nem tud tenni semmit, akkor mi az amit ön javasolna? Konkrét lépésekre gondolok, komolyan.

  3. Kedves Péter!
   Bármennyire is fel van háborodva és “legszivesebben jól meg mondaná”, ezt nem lehet. Gödény György nagyon jó levelet fogalmazott meg, megadta a tiszteletet a Miniszterelnöknek, ami kijár neki (egyébként pedig igen, a Covid-ügyet leszámolva Orbán Viktor valóban sok jót tett!).
   Nem lehet “lemenni bunkóba” még akkor sem, ha igaz amit ír az ember. A diplomáciának külön nyelve van, és Bödör György hibátlanul ebben a hangnemben fogalmazta meg a gondolatait, aggályait és felvetéseit.
   Nem ezért nem jutottak a magyarok semmire Attila óta (ami természetesen nem igaz és ha ön ezt komolyan írja, akkor a történelemben nagyon hiányos a tudása. Ha csak a pozsonyi csatát említem, már nincs igaza!), hanem azért nem, mert a nemzet szét húz.
   A levél nem könyörgés, hanem felszólítás az együttműködésre.
   Több dologban nem értek önnel egyet, de nincs értelme kivesézni egymást. Fogadja el kérem, hogy a levél nagyon jól meg van megfogalmazva.

   1. Nagyon jól és körülekintően, tényekkel alátámasztott levelet írt a Doktor Úr, minden mondatával, szavával egyetértek, és csak gratulálni tudok hozzá! Bárcsak értő fülekre találna, de nem is reménykedem ebben!!!

  4. Kedves Péter!
   Ezt a levelet így kellett megírni. Ezt az egy esélyt meg kell adni a miniszterelnöknek. Hogy nézne ki egy anyázós levél? Itt tények, adatok vannak felsorolva kellő ésszerűséggel, a megfelelő és kényszerű udvariassági formulákkal. Ha tovább is olvastad, láttad, mekkora forrásanyag volt hivatkozási alapként. Tekintélyes adatok, tiszteletre méltó munka.
   Javaslom olvasd el az Árpád-kori levelezések c. könyvben Nagy Lajos királyunknak a Német-Római császárhoz írt levelét, mely kiváltója az volt, hogy egy lakomán az részegen lekurvázta királyunk édesanyját. Példás, frappáns levél. Semmi szájkarate meg viszont anyázás, hanem ahogy mondani szokták, úgy küldte el a fenébe, hogy alig várta, hogy indulhasson. Eltelt azóta, vagy 650 év, fejlődtünk azóta, vagy mi.
   Kérlek, fogadj el egy Wass Albert idézetet:
   ” Van a háborúnak egy törvénye, amelyik így szól: a tiszta fegyverek győznek a szennyes fegyverek fölött. Ha azonban egyik sem tiszta a fegyverek közül, akkor a nagyobbik gonoszság és a nagyobbik gyűlölet győz. A szentek tisztasága és szelídsége legyőzi a vadállatokat. De ha két vadállat küzd egymással, akkor mindig a vadabbik vadállaté a diadal. Ha két barbár visel hadat egymás ellen, a barbárabbik nyeri azt, így tanítja a történelem.”
   Mondom ezeket azzal, hogy magam is kint voltam az utcán, amikor kellett. Az emberkísérlet utolsó 15 hónapjában vagy másfél tucat tüntetésen és hasonló rendezvényen.

   Egyébként neked is állt a zászló, tudtál volna jobbat, mint az orvosok, köztük dr Gődény?

   (Nekem az aláírásom a valódi és teljes nevem.)

  5. Teljes vállszélességgel csatlakozom az eddig 4 előttem válaszolóhoz!
   Remek, hogy ilyen romboló hangokat sem moderál az adminisztrátor, hiszen mindannyiunknak látni kell, hogy bármennyire is hihetetlen, vannak ilyenek is bőven.
   Szerencsére tegnap frissibe nem tudtam megválaszolni ezt a szösszenetett, de biztos vagyok benne, hogy mindki jobban járt így!

  6. nem ismer engem senki… Az embernek csak az arca ismerhető, de az arca nem ő. Ő az arca mögött van. Láthatatlan.”….Gárdonyi Géza ..A láthatatlan ember… Mi ismerhetjük a politikusokat??

 2. Igen, ismerjük a tényeket. Mégis gratulálok a levélhez! Rendkívüli alapossággal összeszedett írás, amely megoldási javaslatokat, jövőre vonatkozó konkrét terveket, az ahhoz szükséges elszántságot is tükrözi. Éppen ezért úgy gondolom akkor is nagyon fontos, ha a kukában végzi, hiszen sok emberhez eljutnak ezek a gondolatok, akik hasonlóan gondolkodnak és ezt a szörnyűséget meg akarják állítani! Ha mindannyian akik ezt olvassuk és egyet értünk vele, megtámogatjuk azt legalább megerősítő gondolatainkkal, érzéseinkkel, beszélgetünk róla, valami újabb nagyon fontos alapot tettünk be a köztudatba, amelyre majd lehet építkezni. Köszönjük

 3. Nekem erről az jut eszembe, amikor a szüleink/nagyszüleink elmesélték, hogy “Úgy hittük, ha Rákosi/Kádár/Sztálin/stb. elvtárs tudna róla, mi történik… Azok a gonosz/rossz/korrupt tanácsadók tehetnek mindenről! Aztán megtudtuk, hogy Rákosi/Kádár/Sztálin/stb. elvtárs személyesen rendelte el, ami történt…”

  O.V.-nak (és tanácsadóinak) rendelkezésére áll az összes titkosszolgálati erőforrás, tehát nyilvánvalóan tisztában van a valós tényekkel, ezért nem tájékozatlanságból teszi, amit tesz, hanem TUDATOSAN és SZÁNDÉKOSAN. Ha pedig így van, akkor a következményekkel is tisztában van. Sok mindent lehet rá mondani, de azt nem, hogy buta lenne.

  Mivel kijárta a Soros- és Schwab-féle zsarnok-iskolát, nyilvánvalóan nem fogja elrettenteni egy bátor állampolgár nyílt levele. Ő már letette a garast valami mellett, és a végsőkig elmegy, hogy végrehajtsa, amivel a globalogazdi megbízta. Nincs választása: ha kudarcot vall, ő is megy a levesbe a többi “haszontalan zabálóval” együtt.

  Sajnos a helyzet az, hogy csak idő- és energiapazarlás megpróbálni tárgyalni egy elszabadult hajóágyúval.
  Minél több ember mondjon nemet, és egyszerűen ne tegye, amit rá akarnak kényszeríteni. Sokkal többen vagyunk, mint az élősködő kaszt, még a fogdmegjeikkel együttvéve is.

  1. Pontos analízis!
   Igen nehéz kérdés viszont, ha a kis Magyarország nyíltan és frontálisan menne szembe ezzel az egész globális aljassággal, nem roppantanák-e össze egy pillanat alatt!? Egyik oldalról az EU zsandárság, a többiről nem nagy barátaink, de Keletről sem kellene áldásra számítanunk!
   A pólusok úgy tűnik teljesen megszűntek. Putyin ugyanúgy meghunyászkodik a WEF találozón Schwab-démon színe előtt, csak úgy mint a többi.

 4. Ez az írás is egészen kivételes alkotás – végtelen hálám és köszönetem ezért is!
  Híven tükrözi e Csoport top szakértelmét, emberi-erkölcsi nagyságát, politikai tisztánlátását és elkötelezettségét embertársaik, betegeik iránt. Itt áll mindaz amit tudnunk kell a pandémia-vírus-vakcina-intézkedések témájáról és annak hátteréről
  Emellett Tamasi doktor úr napokban közzé tett szintén kivételes szintű elemzése és referencia listája a főáramból kimaradó anyagokról szintén óriási és perdöntő tudásanyag. A tárgy olyan komplex, hogy szinte lehetetlen egy egyszerre lényegre törő és átfogó képet adni róla, de ez a két remekmű ezt elérte. *

  Egyetértek abban is hogy igenis érdemes volt a levelet megírni és küldeni, és mert érdemes mindent megpróbálni. Nagyon is van esély arra hogy figyelemre talál. Hazánk jelen miniszterelnöke dimenziókkal magasabb erkölcsi szinten áll mint a jelenkor bármely országa vezetője, csak az történt, amit a levélben Dr Gődény úr is kifejez, hogy egyszerűen félrevitték tanácsadói e területen.

  Érdemes lenne a levelet hivatalosan benyújtható petícióra alakítani és aláírást gyűjteni, mind személyesen házról házra járva, mind online – facebook, twitter, email, stb.
  Érdemes azért is mert az a kb 4 millió magyar aki önként nem vette fel ezen oltásokat, biztosan szót emelne, kiváltképpen ha ők maguk túljutnak a kételyen, amit elérhetünk ha legalább ezen két írás tartalma eljutna hozzájuk. Az idő sürget mert ami “járvány” jelenleg adott mint túlhalálozás, az éppen a vakcinák szövődménye és az amiatt leépülő immunrendszer eredménye, mint ahogy megtudtuk e kiváló Csoport szakértőitől. Azaz minél inkább van vakcinázás, annál inkább van a “járvány”.

  *Egy adalék, ami az igazság teljes képéhez tartozik, és ha nem tévedek, a levélből kimaradt: a korona-válságot a Gates-Soros féle lobbi azért hozta létre hogy ürügyet gyártsanak az általuk régóta tervezett “great reset” megvalósítására.

 5. Igy gyilkolja meg a kórházi maffia az embereket. Az Ivermectin alkalmazása tilos !

  Hogy még is alkalmazzák, ahhoz már jogi egyetemet kell elvégezni.
  Meg persze egy jogi herce-hurca kell ahhoz, hogy még is ezt akarja a beteg. Mert csak ebben bízik és még élni akar.

  Pfúj, micsoda világban élünk mi !!!

  Forrás: https://rescue.substack.com/p/a-judge-stands-up-to-a-hospital-step
  https://uncutnews.ch/ein-richter-setzt-sich-gegen-ein-krankenhaus-durch-treten-sie-zur-seite-und-geben-sie-einem-sterbenden-ivermectin/

  Még egyszer, engem nem érdekel, hogy Ivermectin hogy hat. De ekkora szemétség, ami itt folyik ezen a földön, az már az égbe kiált.
  Hogy miért nem csap már le a jó Isten keze ezekre az embertelenségekre !

  Hol van már ebben a világban az élethez, az emberi méltósághoz való jog ???
  Hol vagytok ti kevély alkotmánybírók ??? Mi okból lapítótók ott abban az erkölcstelen hivatalotokban ???

  Hogy tudjuk, hogy mi folyik a kórházakban ???
  Na, ez folyik a mai korházakban, amit a katónaság ellenőriz. Hogy onnan hírek ki ne kerüljenek, mert az már kényes lenne a vezető
  politikai Führer-ek számára. De még a kórházi igazgatók sem kivánják a nyilvánosságot. Mert ezzel az erkölcsi értékük csórbát
  szenvedvedne.

  Forrás: Jerusalema Dance Challenge # tirol kliniken
  https://www.youtube.com/watch?v=jMXZoOczaWs

  Ebben az a vicces, hogy vannak olyan mentálisan hülye alakok, akik ehhez még a nevüket is adják.
  De a legnagyobb baj ott van, hogy vannak olyan megtévesztettek is, akik ennek az erkölcstelen cselekedetnek be is dölnek.
  Ezt a betegséget úgy hívják, hogy Stockholm-syndróma.

  És lényegében ezzel, ezt az vidám barakk elnyomó rendszert támogatják.

   1. Csak van a jó Istennek hatalma az emberiség felett. A következő hírt nem tudtam a google-en leellenőrizni.
    De Mo-on. vannak görög-katolikus papok, akiknek több rálátásuk van a görög kultúrára, mint nekem.

    A megbolondult oltás örült 48 éves görög Pasok politikusnőt, Margarita Zokou-t szivel elvitte az ördög a túlvilágra.

    A nő meg volt bolondulva az oltásokért. És valóban, ő is megkapta a méregdózist.
    Aztán megjelent nála a kaszás, a patás állat és magával vitte. Hogy hová, ezt én nem tudom.

    A kedves politikus hölgy kistársai most nagyon szomorúak. Pedig ilyen big pharma támogató elött nagyon szép
    jövő kecsegtetett a karrierlétrán fölfelé ívelő magasba.

    Forrás:
    1)
    https://thecovidworld.com/margarita-zikou-48-year-old-aspiring-greek-politician-dies-suddenly-from-heart-problems-months-after-praising-covid-vaccines/
    2)
    https://uncutnews.ch/margarita-zikou-48-jaehrige-aufstrebende-griechische-politikerin-lobte-den-impfstoff-und-ist-nun-an-herzproblemen-gestorben/

 6. Szépen összeszedett gondolatok és őszinte jószándékú a levél.
  Sajnos nem úgy tűnik, mintha a címzett szabadulni szeretne vagy ellentmondani a hivatalos világ narratívának.
  Inkább valószínű, hogy maga is a rendszer része. Egy osztályban végzett a kollegáival a WEF iskolájában (Global Young Leaders)
  ahogy azt megismerhettük ebben a kis videóban https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI
  Ernst Wolff előadásai a legjobbak szerintem a témában, amik elmagyarázzák mi felé haladunk.
  Így már egész világos miért is kiválasztottak ők és miért nem igazából a nép által választottak.
  Ide jutott a szabad világ. Egy mindent behálózó és uraló rendszer ez.
  Az sem kizárt, hogy zsarolják, mint a többi vezetőt, emlékeztek még a Lukasenka féle videóról, hogy mit ígértek Belarusznak, ha beáll a sorba ?
  A tragédia az a legnagyobb ebben az egészben, hogy fényévekre vagyunk a nyugati társadalmaktól önszerveződésben, kreativitásban, ellenállásban. Véleményem szerint, amíg az USA-ban nem változnak meg gyökeresen a dolgok , addig máshol sem várható jobb helyzet.
  (Svájc épp tegnap szavazott a folytatásra, a félelem nagy úr)
  Nagyon kis lépésekben, de már van haladás, de közben emberek ezrei halnak vagy nyomorodnak meg a vírus , az oltás , vagy a hibás kórházi protokol miatt.
  Kis hazánkban a megfélemlítettek vannak többségben, sokan vesztették el hozzátartozóikat.
  Az Ivermectin-nel kapcsolatban : úgy tűnik Japánban is sikeresen alkalmazzák, azóta laposodik a görbe.
  Erre mit ír a hazug média: “öngyilkos lett a delta”. De semmi gond , itt van már az omikron és fejlesztik rá a boostereket a rettegő hiszékeny embereknek. Száguldunk tovább a terve szerint (egy tragédia felé ?).
  Íme egy írás Dr Tóth Sándor nyugalmazott virológustól akit jobban lehet tisztelni az összes celeb virológusnál , ő egyike annak a 3 orvosnak (Pusztai Erzsébet, Merényi Attila) akik ugyan oltáspártiak, de az Ivermectin lelkes támogatói és propagálói. Merényi Attilát most nemrég radírozta le a Facebook .
  Túlértékelni az Ivert sem szabad, csak korai kezelésben hatékony . Mivel a tesztek nem megbízhatóak, prevencióban kellene szedni ahhoz, hogy
  ne legyen késő.
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=451473873166596&id=100049119618500
  A hatalom most is sikeresen osztja meg az embereket, mint mindig és a cirkusz folytatódhat:
  https://twitter.com/douglaskarr/status/1460772401466253317

 7. Dr. Gödény György értünk harcol, ezt ne feledjük már el! Kritizálni a legegyszerűbb, főként a háttérből. Fel merte vállalni a lehetetlent, amit eddig senki más nem mert megtenni, nem igaz?
  Hatalmas bátorság kellett mindezek megfogalmazásához és benyújtásához, amely mögött egyértelműen nagyfokú tudás, információmennyiség van, ez tagadhatatlan.
  Természetes hogy mellé kell álljunk egyként és támogatni mindenben, hiszen nem lehet tudni milyen lesz levelének fogadtatása. Reméljük a legjobbakat, hiszen a mi sorsunk is ettől függ!

  1. Hatalmas batorsag kellett ehez? Gondolom magyarorszagon ahol a mai napig felelemben es elnyomasban elnek az emberek, igen, ott “hatalmas” batorsag kell eg6 level megirasahoz. Mas orszagokban barki levelet irhat egy miniszternek vagy miniszter elnoknek, nyomatekosan kifejezve velemenyet, es nem kell attol tartania, hogy azert meghurcoljak, mint magyarorszagon, ahol orvosokat visznek el es hazkutatast tartanak naluk, mert nem azt hirdettek amit a kozmedia. Mar ne is haragudj, de kesz rohej.

   Nagyfoku tudassal es informacio mennyiseggel mas orszagok virologusai, kutatoi, professzorai, stb is rendelkeznek. Ok eddig mit ertek el? Rajuk hallgatott a hatalom barhol is? Ha jol tudom eddig csak cenzurat es letiltasokat kaptak szaktudasuk es evtizedes kutatomunkajukert.

   De gondolod egy olyan orszagban ahol meg 2021-ben is batorsag kell ahoz hogy a velemenyed kimondd, ott egy gyogyszeresz ir egy levelet, es hipp hopp, lass csodat, minden megvaltozik? Izgatottan fogom varni az eredmenyeket. Nehogy felreertsd, oszinten kivanom ugy legyen, de egyaltalan nem hiszem, hogy ez meg fog tortenni. Sot. Garantalt.

 8. Peter!
  Ezt a levelet meg kellett írni!És nincs igazad abban,hogy ez könyörgés!Ez erős tévedés!Vedd úgy,hogy utolsó figyelmeztetés!Még akkor is,ha könyörgésnek hiszed is!Ezt azért kellett megtenni,hogy ne lehessen arra hivatkozni az egyszemélyi vezetést (diktatúrát) gyakorló miniszterelnöknek,hogy nem tudott erről a gyilkos mesterkedésről!
  Azonfelül semmi kétségem nincs affelől,hogy nem fog változni semmi,mert a miniszterelnök,és félrevezető sleppje már olyan mélyen van benne a becstelenségben,hogy onnan nagyonnagy meghátrálással, az egész mocsoknak a feltárásával,és a rehabilitáció teljes megindításával,a háttérhatalom teljes apparátusával szembemenve lehet csak kijönni!Erre nem tartom képesnek a me.-t,bár ne legyen igazam!
  Az egész járványnak,és helyzetnek a vezénylője a háttérhatalom,végrehajtója Kissinger és gátlástalan tanítványa-bábja Klaus Schwab,a világgazdasági fórum alapitó vezetője!
  Folyamatosan indít új államférfiak,vagy lenedő politikusoknak tanfolyamokat,amelyeken az új világrend szükségességét sujkolja a tanítványoknak,akik aztán később saját országukban hogy hogynem vezető pozícióba kerülnek,és a háttérhatalom direktiváját hanyat-homlok teljesítik!Egyik évfolyamban tanítványa volt Angela Merkel,Macron,és ORBÁN VIKTOR is!!Tehát Orbán tisztában van mindennel,ami ma beteljesedik,józan esze,és belátási képessége már régen nincs!
  L
  És hogy tudd,a rendőrök,akik beálltak emögé a mocsokság mögé,tisztában vannak a jelentőségével,és azzal is ,hogy büncselekményt segítenek elő!Aki ki akart ebből szállni,az már megtette,aki nem az..hát ugyanúgy büntárs,mint a “nagyok”,és ugyanazok a végrehajtó orvosok,politikusok,és pöce beosztottjaik!

 9. Mostanra már számtalan hiteles forrás, tényfeltáró videó elérhetö, tele van az internet ezekkel, germanmediawatch, reitschuster, német oldalak is rengeteg van, a vakcina összetevöinek leleplezése, stb, én csupán arra lennék kíváncsi, hogy ez oké, hogy ezt tudjuk, de hogy lehet ezt eljuttatni valami pozícióban lévö szakembernek, bírónak, stb? Miért nincs semmi következménye ezeknek a dolgoknak? Nincs valami hivatalos út erre?

 10. Kedves Péter! Szerintem pedig ez egy nagyon korrekt hangú, udvarias levél. Minden elismerésem Dr. Gödény Györgynek. Egy kérdés pedig feléd, te mit teszel azon kívül, hogy fikázod azt aki így is (és még sok féle képpen) próbálkozik?

  1. Nem azt mondtam, hogy nem korrekt hangu, vagy nem udvarias a level. A kerdesem az volt (ha esetleg nem vetted volna belole ki), hogy mit fogsz vele elerni? Ha valakinek mas a velemenye mint a tied, te azt fikazasnak hivod? Borzaszto lehet olyan vilagban elni ahol vannak rajtad kivul maskeppen gondolkodoak.

   Jartal te iskolaba? Volt neked szerencsed valaha is egy olyan illtovel egy osztalyba, esetleg iskolaba jarni aki abban lelte oromet, hogy masokat (tobbnyire a kisebbeket) naprol napra szekallt? Teged ossze vertek rendszeresen csak azert mert a zoknid feher volt? Esetleg piros? Vagy a taskad nem valpantos? Te probaltal egy ilyen illetovel udvariasan, oszinten, barati szoval egyet erteni, esetleg meggyozni? Mondd mar el milyen sikerrel jartal? Mert garantalom neked ha melled kiallt valaki aki egy fejjel magasabb volt es ketszer olyan nehez mint az aki teged nap mint nap osszevert, es azt mondta, hogy most mar eleg mert egyebkent osszetorom a csontjaidat, csodalattal hataros modon, tobbet nem mertek hozzad nyulni.

   Ennyit er egy leveliras ha ilyen korulmenynek vagy kiteve. Izgatottan varom az eredmenyt.

 11. Mostanában hoztam össze, terjesztem magyarul és angolul
  Aki egyetért, kérem szintén terjessze:

  Nyílt levél a Covid-vakcina-hívőkhöz: még ma gondold meg magad
  – a véleményed milliók halálát okozza, a tiéd is

  Az a gyakorlat, hogy ma x-et mondanak, majd a következő hónapban -x-et, a pszichopata vezetők jól ismert gyakorlata: tömegmanipuláció és mentális visszaélés, a “gaslighting” technika megnyilvánulása. ‘Igen, tegnap ezt mondtam, de most másképp van. Vagy: ‘Ezt soha nem mondtam, nem figyeltél rám. Te vagy az, aki összezavarodott, nem én.’

  A fenti példa csak a kezdőszint. A CONvid narratívát a haladók találták ki.

  Mert ha a nagy képet nézzük, a lényeg arra fut ki: x egyenlő -x-szel egy időben. Kiváló példája az orwelli kettős gondolkodásnak.

  Mert a CONvid-narratíva szerint a helyzet az, hogy akkor vagy egészséges, amikor beteg vagy, és akkor vagy beteg, amikor egészséges vagy.

  Hogy miként is, részletesen:

  Ha tünetmentes, azaz egészséges vagy, de a hamis PCR-teszt “pozitívnak” hoz ki akkor 2 hétig a házi ketrecedben tartanak a hamis Covid-betegséged miatt. Ha egészséges vagy, és még a kamu teszt-eredmény is “negatív”, akkor is halálos veszélyt jelentesz a társadalomra, ezért meg kell betegíteni téged egy oltóanyaggal, ami által beléd oltják azt a mérgező tüskefehérjét ami úgy magától nem mászott a szervezetedbe, és sok egyéb anyagot is beléd oltanak, ami ha nem is öl meg azonnal, de idővel lerombolja immunrendszeredet, és ennek következtében megbetegít. Tehát téged is karanténba kell majd zárni. Először csak otthon, de idővel központi, elszigetelt kórházakban, ahonnan nem fogsz élve kijutni. Az új gázkamra bizonyos “gyógyszerek” és nagynyomású lélegeztetőgépek. Az egész a te hibád. Hogy merészeltél egészséges lenni?

  De ha be vagy oltva, az azt jelenti, hogy egészséges vagy, még akkor is, ha beteg vagy, és még akkor is, ha terjeszted a betegséget. Ha az oltás azonnali mellékhatásaiba vagy későbbi szövődményébe belehalsz, az a legbiztonságosabb, mert akkor már biztosan nem terjeszted a betegséget. Az apró áldozat, hogy megbetegszel és meghalsz az oltástól, jelentéktelen járulékos kár egy “világjárványhoz” képest, ami a kezdetekkor még rendes influenza volt, míg a többlethalálozás egyedül a kórházi műhibáknak, a minden betegséget és halálesetet Covid-nak átnevező gyakorlat és a tömeges Covid-oltásnak köszönhető.

  Mindazonáltal a vakcina-áldozatot érdemes meghozni a közjó érdekében, hogy azzal is növekedjék a hamis Covid-esetek száma, hogy a járvány rémhíre fennmaradhasson és mások is beoltassanak, megbetegedjenek és meghaljanak, hogy az oltások, maszkok és lezárások örökké folytatódhassanak (ahogy Gibraltár esete is bizonyítja, ez a napirend ). Egy ilyen tervben való segédkezésért meghozott áldozatvállalás tényleg szociális és felelősségteljes viselkedés?

  De amíg még élsz és egészséges vagy a magad beteg-egészséges állapotodban, addig fantasztikus kiváltságokat élvezel, beleértve a szabadságot, hogy a magas lóra ülj, lenézz és kirekessz mindenkit, aki nem olyan kiváltságos vagy szerencsés, hogy még mindig csak placebót kapott a biofegyver helyett (mert a valódi Covid-vakcina az, nézz utána). Még azt is mondhatnád: “Hogy merészelnek megbetegedni és meghalni ilyen csodálatos oltóanyagoktól? Ezeknek a gyengéknek be kellene fogniuk a szájukat. Hogy merik jelenteni az oltás okozta sérülésüket? VAERS, mi az? Amúgy is mind álhír, nem igaz?’

  De még ha el is hiszed, hogy van némi igazság az oltóanyagok veszélyességében, azt gondolod: “Kit érdekel? Én erős vagyok. Megyek és beadom az emlékeztetőt is. “Érted teszem, a közjóért.”-hazudod. Mert valójában azért állsz sorba a következő oltásért, csak azért, mert NEKED kényelmes, mert ez egy új követelmény az utazáshoz és ahhoz, hogy a társadalom megbecsült kasztjához tartozz.

  Közben még divatosabbnak és élvezetesebbnek találod azok lenézését, szegregációját és esetleg éhhalálba küldését is, akik veled ellentétben odafigyelnek és tisztában vannak azzal, hogy mi történik, és emiatt nem kívánnak részt venni a vakcina orosz rulett játékban, még egyszer sem, nemhogy rendszeresen. ‘Az antiszociális csőcselék’, fújod, visszhangozva a korrupt, Big Pharma által megvesztegetett, hazug MSM propagandáját.

  Végül azonban egy nap a te szerencséd is elfogy, és neked is eleged lesz a 6, 5, 4 havonta … majd havonta kötelező orosz rulettjátékból, pláne amikor a gyerekeid is be kell nevezd. Vagy mert hirtelen felismered az ok-okozati összefüggést a vakcina és a “Covid-19” nevű tünetek között, vagy mert észrevetted, hogy az egyik gyereked meghalt a harmadik vakcinától, és esetleg életben szeretnéd tartani a másikat. Ekkor még az is lehet, hogy csatlakozni szeretnél a “vakcina-ellenes antiszociális csőcselékhez”, de sehol sem találod őket.

  A kérdés az, hogy hány embertársadnak kell meghalnia a világon, a saját országodban, sőt, még a saját családodban is e gigantikus csalás miatt, és csak azért, mert nem vagy hajlandó gondolkodni, észrevenni a narratívában ordító ellentmondásokat, utána nézni az események hátterének, és nem vagy hajlandó hallgatni azokra, akik ezt megtették helyetted is? Hány életnek kell elvesznie, és mennyi szenvedésnek kell megtörténni, mert nem vagy hajlandó elismerni hogy be voltál és vagy csapva?

  Te fundamentalista Covid-vakcina-vallás hívő, még ma gondold meg magad, és csatlakozz a Covid-oltást megtagadók táborába, a valóban szociális és felelősségteljes mozgalomhoz, egyébként kifutsz az időből, és mire felébredsz, már túl késő lesz – addigra mindenkit, akivel esetleg összefoghatnál, hogy együtt megmentsétek az életeteket és véget vessetek ennek a programnak, már elhurcoltak a haláltáborokba.

 12. Kitűnő levél, de valószínűtlen, hogy egy miniszterelnök ne ismerné a benne foglaltakat. Bizonyára tudja, hogy az egészségügyet a nyugati világban már közel száz éve a gyógyszeripar irányítja a saját profitérdekeinek megfelelően, a tudomány és erkölcs ebben már rég nem játszik szerepet. Hazánkban az MTA illetékesei dolgozzák ki a terápiás protokollokat, ezektől “mezei” orvos nem térhet el. Az MTA szuverén szervezet, “állam az államban”, még vezető politikusnak sincs lehetősége szakmailag bírálni bármit is, ami “tudományos”. Mégis, a nyílt szembesítés a tényekkel nemcsak a kormányfő, de minden, a témában illetékes döntéshozó számára kínos lehet és a levél tényei, forrásjegyzéke sokak számára jelenthetnek újdonságot, szemlélet módosulást..
  A levelet ma már ki lehetne egészíteni a legújabb, “omikron”-nak nevezett vírus-variáns állítólagos megjelenésével, mely lenullázza az eddig kiadott “védettségi igazolványokat”, mert a jelenleg használatos oltóanyagok ettől nem védenek, tehát újabb készítmények várhatók.(https://www.naturalnews.com/2021-11-26-corporate-media-hysteria-pushers-puke-up-another-covid-scariant-campaign.html). A helyzet már régóta abszurd, de éppen ez az, ami a genocídium szándékát leginkább bizonyítja.

 13. Kedves Péter! Ön mit tesz azért hogy ebből a rémálomból felébredjünk? Ha oltott , továbbra is oda tartja bármelyik karját 5-6 havonta mert ez a végső megoldás? ha nem oltott ,akkor arra vár hogy amíg Ön alszik , mások keressék a megoldást? A magyar ember nem akar összefogni, csak a sajátját félti. Önnek nincs családja? Nem menne értük a tűzbe is? Csak remélem hogy senkije nincs , mert azt érdemli.

  1. Kedves Ilona. Koszonom jokivansagodat. Viszont kivanom. A csaladomrol annyit, hogy ha jol ertesultem rola, te egy olyan orszagban elsz, hogy ha egy betoro ejszaka netalan meglepi almaiban csaladod, es te onvedelmet gyakorolsz, akkor te kerulsz bajba. Nos, csak annyit mondanek, hogy ha az en csaladom almait egy betoro lepne meg, garantallak rola, hogy nem leveleket es kerelmeket fogok hozza benyujtani, megprobalvan igy ot lebeszelni celjai elereserol. Arrol nem is beszelve, hogy az esetleges kellemetlen eredmenyekert nem engem fognak vegzalni.

   Ha kedvesseged viszonozni szeretnem, akkor azt valaszolnam, hogy te a mai napig egy olyan mentalisan retaldalt orszagban elsz ahol csaladodat nem tudod megvedeni mert elvisznek erte. Meg is erdemled.

 14. Kedves Peter!

  Szerintem igenis nagyon jól megfogalmazott levél.Sokkal többet el lehet érni azzal,ha valakinek kiemeljük a jó tulajdonságait,ahelyett,hogy a hibáival szembesítjük.A jó meg a rossz tetteink már a múlté,nem lehet meg nem történté tenni. Ha én nem tettem semmit egy ügy érdekében,legalább nem kritizálom azt, aki folyamatosan a megoldást keresi.Én nagyon remélem hogy a Doktor Urak küzdelme nem lesz hiábavaló.Hajrá,csak így tovább!!!!

 15. Tisztelt Gödény György!

  Köszönöm ezt a levelet.

  Azt gondolom, hogy éppen itt volt az ideje egy olyan “összeállításnak”, amely tényekkel-adatokkal támasztja alá ezt a Világméretű átverést.
  Én napi szinten próbálom az embereket “ébreszteni”, s úgy látom több-kevesebb sikerrel ez “működik”.
  Az Ország is “működik”, de nem az oltások miatt.
  Azért működik, mert egyelőre még vagyunk, akik nem hittük el ezt az egészet-maradtak egészséges oltott személyek, s nem a szánkba tolt média hazugságaiból próbáljuk fedezni az információéhségünket ezzel a témával kapcsolatban is.
  Sajnos az oltás is “működik”, de azért, mert azt az a “csapat”, aki ezt kitalálta, erre a működésre szánta…..
  S ezek után jönnek azok az adatok, melyek sajnos már az emberek megnyomorításának a képét mutatják akkor, ha nem a fősodratú média adataiban, tényei között, vagy éppen a róluk szóló videókban olvasható, illetve látható.
  Sajnálatos, hogy az “agymosás” mekkora méreteket öltött.

  Kérem a MAGYARSÁGOT, de nem csak Őket, Mindenkit, hogy végre ÉBREDJENEK FEL!

  Szeretnék minden oltott és oltatlan honfitársamnak segítséget nyújtani azzal, hogy “kérem nézzék meg az érme túloldalát!!!”, mert soha nem szabad elfogadni azt, amit ekkora erővel “ingyen” letolnak a torkokon, ott mindig lesz majd “Bástya és Pelikán” elvtárs”.

  S két idézet csak azért, hogy ne feledjünk:

  “Tudja, Pelikán elvtárs, egyszer majd kérni fogunk magától valamit.”
  “Ha Bástya elvtárs tábornoki egyenruhában úszott volna, megismertem volna. A piros stráf miatt.”

  Tisztelettel:
  Kovács Zoltán

 16. Minden elismerésem, Gődény doktor úr! Ez egy hiteles, kitűnő, minden szempontból jól megírt, diplomatikus hangvételű levél. Gratulálok.
  Az más kérdés, hogy lesz-e pozitív foganatja. Mert Orbán eddig sem azért hozta meg a rosszabbnál rosszabb intézkedéseket, mert nem tudta, hogy mi az igazság a járvány körül. Szerintem nagyon is tisztában volt/van vele. (Függetlenül a figyelemre se méltó, szánalmas tanácsadóitól.)
  A rendelkezéseinek oka a globális elitnek való megfelelés, a közös forgatókönyv és az utasítások alázatos követése.
  Mindenesetre Ön nagyon okosan nyitva hagyott Orbánnak egy ajtót, talán él vele.
  Szeretném megköszönni az eddigi erőfeszítéseit is, és főleg azt, hogy a magyar emberek (számomra érthetetlen) közönyös viselkedése sem veszi el a kedvét attól, hogy tovább harcoljon értünk. Mindenkiért. Azokért is, akik most minden erővel támadják Önt.
  Ön egy igaz hazafi.

  1. Orbán megszólalásaiban már régóta észre lehet venni, ha valaki figyel, hogy KISZÓL a sorok között az emberekhez.

   Ez a sorok között üzenős módszer sajnos pont amiatt nem működik most, mint ami korában a Fidesz erőssége volt. Az “egy a tábor” érzést nem akarják megbontani. Egy Orbán-párti, Fidesz-párti ember egészen egyszerűen NEM jut el odáig, hogy mást AKARJON tenni, mint azt, amit a vezetője a saját szájával, a saját szavaival SZÓ SZERINT üzen.

   Orbán támogatói az “egy a tábor” parancsát tagadnák meg azzal, ha mást gondolnának és mást tennének, mint amit a vezetőjük a SZAVAKKAL mond nekik. Emiatt nem működik, mert nem is működhet náluk Orbán eddig soha nem használt, “kikacsintós” módszere. (Ne arra figyeljetek, amit mondok és teszek, hanem arra, amit szavak nélkül üzenek.)

   Orbán pont ezt a képességet nem tanította meg a követőinek, és nem gyakoroltatta be a követőivel, pedig nekem valami homályosan dereng, hogy ezt a “népemmel összekacsintós” kormányzást még a másik nagy, a pártfegyelmet és a vakhitet 100%-ban elváró vezető, Kádár János is profi módon gyakorolta.

   Orbán az elmúlt 12 évben mindig NYÍLT SZABADSÁGHARCOS retorikát követett. A követőinek fogalmuk sincs, hogyan kell KONSPIRÁLNI, hogyan kell ILLEGALITÁSBAN működni, hogyan kell a tényeket SZAMIZDAT módszerekkel terjeszteni, amikor olyan ellenfél támad, amelyik mérhetetlenül erősebb és szervezettebb náluk.

   Ezért “laposföld hívőznek”, ezért “alusapkásoznak” és ezért nevetnek ki minden információt, ami az alternatív híroldalakon, az internacionalista hatalom által mindenhonnan letiltott (sőt meggyilkolt, öngyilkosságba kényszerített) orvosoktól, kutatóktól jelenik meg.

   Aki a Fidesz és Orbán támogatójaként hallgatja Orbánnak a sorok között kiüzenős beszédeit, ma még ott tart, hogy legfeljebb értetlenkedik, mert amit Orbán most csinál, az köszönő viszonyban sincs azzal, amit és ahogyan korábban tett.

   De a fideszes rajongótábor meg is áll az értetlenkedésnél, és NEM képes szintet lépni.
   Továbbra is csak azt teszi, amit a vezetője MOND, és nem azt teszi, amit a vezetője a sorok között ÜZEN.

 17. Nagyon tetszett a levél. Megérzésem szerin elég sok mocsok ömlik abból az irányból évtizedek, vagy évszázadok óta a világra. Az amerikai gondolkodásmóddal, életszemlélettel egy magyar ember nehezen tud azonosulni. Higgyük el, nincs még egy olyan lelkületű nép a világon, mint a magyar. A legfőbb jellegzetessége, hogy ha választania kell, hogy törvényeknek engedelmeskedjen, vagy az igazságnak, az utóbbit választja és képes érte meghalni. Ezt az igazságérzetet a Jóisten kódolta belénk. Ideig-óráig megtéveszthetőek vagyunk, de ez nem megy a végtelenségig, mert a természetünk, az ereinkben folyó vér kikényszeríti belőlünk ezt a gondolkodást, helytállást. Tudom és hiszem, hogy a sötétséget fénnyel lehet elűzni. És ebben óriási erővel bír minden magyar ember. Olyan erőket és energiákat vagyunk képesek megmozgatni, mely a hazug világot térdre kényszeríti. Harcolunk, de nem úgy, mint a támadók. Néha talán úgy is kell, de alapvetően más a módszerünk. Igen, többször kellene a lelkünkre, a szívünkre hallgatni. A szabályoknak való kényszeres megfelelés, a rettegés attól, hogy mit mondanak rólunk, mit tesznek velünk, ha nem fogadunk szót, na ez az igazság halála. Egy jó király mindig kíváncsi volt az igazságra, ezért tanácsadói között ott álltak a lelki vezetők, papok, tanítók. A jó király tudta és hitte, hogy nem ő a legnagyobb, hanem az az Isten, aki eben a pillanatban is rajtunk tartja a szemét. Mindenkin. Aki ezt elfelejti, az embertelenül kezd viselkedni. És tudjuk, gyümölcséről lehet megismerni a fát. Ha az állampolgárok az országban félnek, bizonytalanok, boldogtalanok, kiszolgáltatottnak érzik magukat, bizalmatlanok, megosztottak, ezek szerintem nem jó gyümölcsök.
  Mindenkinek van sorsa, életútja, amiért ebbe a világba érkezett. Erről le lehet térni, Isten megengedi. De mit ér, ha az egész világot megszerzi az ember, de lelkében kárt vall? Ha a halál utoléri és szembesül a másik világ kapujában a tetteivel, már lehet, hogy megbánja minden cselekedetét. Érdemes néha így egy kicsit előre utazni az időben.

 18. Mikor 2020 márciusában összeomlott bennem a Fidesz-imázs, egyetlen tüske maradt a sebben: lesz még Magyarországnak Orbán Viktorhoz hasonló kaliberű politikusa. Mert történelmi és természeti törvényszerűség, hogy az óriások, ahogy követik egymást, egyre kisebbek lesznek. Orbán Viktor nem Széchenyi István súlycsoportja, és aki utána teljesítményben és jelentőségben kiemelkedne nem lehet Orbán Viktorhoz mérhető. Most nem gúnyolódom, pedig itt is, máshol is, elég gyakran megteszem. Javasolom, nevezzük ezt a levelet a Második Magyar Kiáltásnak. Az Első Magyar Kiáltás megfogalmazásáért a tisztelet Szakács Árpád újságírót illeti. Köszönöm. Az Első És Második Magyar Kiáltás megfogalmazásáig azt hittem, hogy ez itt Csipike népe, végérvényesen, feltámaszthatatlanul Pityurka köztársaság, és akik elvétve itt mégis átutaznak, többnyire a magyarok. Talán még nincsen igazam.

 19. Dr. Michael Yeadon már egy fél évvel ezelőtti interview-jában (LifeSiteNews) felhívta a figyelmet a következőkre: a gyógyszercégek milliárdos tételekben fogják folyamatosan gyártani a soron következő booster oltásokat. Ezeket viszont – lám, milyen meglepő – a technológiai azonosság okán már nem tekintik lényegesen különbözőeknek az “alap immunizálásra” szánt első dózisoktól. Nos mi következik ebből? Mihelyt a vakcinagyártó óriáscégek megszerzik a termékeikre a véglegesített engedélyt és jóváhagyásokat, az ú.n. “emlékeztető”, vagy “feltöltő” (booster) oltásokra vonatkozóan idővel már sem az FDA, sem az EMA nem fogja forszírozni a klinikai biztonsági vizsgálatok (látszatának sem) a további, ismételt és rendszeres megkövetelését. Így az újabbnál újabb, kötelező oltások a valós összetételük, effektív céljuk és hatásuk ellenőrzése nélkül, akadálytalanul kerülhetnek forgalomba. Tehát az orrunk előtt történik, hogy egy olyan trójai falónak tekinthető hatalmi potenciált játszik át a politika a globális technokrácia kezébe, (nyilván az együttműködésből származó haszon reményében), amely százmilliók életébe fog kerülni. Bármilyen génszekvencia manipulációt számítógépi modellezéssel megtervezhetnek és az az instant bevetésre kész gyártósorokon szintetikusan előállíthatóvá válik, bármi, ami a humán genom módosítására is közvetlenül alkalmas lehet akár. Az ú. n. kétkomponensű biológiai fegyverek elképzelését már évtizedekkel ezelőtt tematizálta a katonai szakirodalom. (Az Orbán által épp most bebörtönzött Posta Imre már régesrég beszélt erről…) Most elérkezett a nagyszerű alkalom: egy testre szabott booster oltással preparálni (előkészíteni, fogékonnyá tenni) a népességet olyan, később bekövetkező, másodlagos aktiváló eseményre, amelynek katasztrofális kimenetelét senkinek nem jutna eszébe már kapcsolatba hozni egy oltással. (Elég csak egy genetikai eredetű kóros vérzékenységre gondolni.)

  Dr. Yeadon újabb prognózisa a “forgatókönyv” lépéseiről:
  https://honhir.hu/cikkek/nyitooldal/uj-vilagrend–kitalacio–vagy-valosag-.html

  Jelenleg az 5. fázisban tartunk: “Káosz és hadiállapot létrehozása.” 2021. november – 2022. március. (Nyilvánvaló, hogy a “Magyarország működ” napirendjében az aktivizálódó ellenállás megtörésének stratégiája van most Pintér Sándor asztalán, illúzióink ne legyenek.)

  Ezen kívül szeretném még felhívni a szíves figyelmeteket Viganò érsek kiáltványára, (adjon erőt mindannyiunknak)! Az egyetlen krisztusi katolikus, aki merészel szembeszállni a globalista pápával.

  https://www.lifesitenews.com/opinion/abp-vigano-calls-for-an-anti-globalist-alliance-under-the-cross-of-christ-the-king-to-fight-new-world-order/
  https://sp.rmbl.ws/s8/2/U/3/b/J/U3bJc.caa.mp4
  Magyar fordításban itt:
  http://eucharisztikuskongresszus.hu/hit_453.html

 20. Igen, pontosan!
  Schwab-féléről nem is tudtam, de Sorosról igen, ez a terv, hogy az emberiség nagy részét kiirtsák és kis részét egy örökös rabszolga sorba kényszerítsék nem új, nagyon sokáig dolgoztak rajta. Minden egy agenda / forgatóköny szeirnt történik. A vírus, járvány csak ürügy. Az 5G a virtuális börtönhőz, totális kontrollhoz és a gyilkoláshoz kell, fegyver nem pedig nekünk egy jó dolog. Az un. oltásaik is. Soha nem szólt egy vírus elleni harcról, az ég tudja egyetlen gyártón belül is hány eltérő variáció van, a Pfizernél minimum 12 tuit (Stew Peters Show), meg a placebók. Élesben kísérleteznek valamint törnek be. Elon Musk-nak volt egy interjúja a neural lace-ről (ha jól emlékszem a névre), bioszámítógép, újra “zsinórozza az embert (human 2.0), ha sci-fi-nek hangzana a technika meg van hozzá., meg lehet csinálni és úgy néz ki, épp csinálják is. Rengeteg felvétel van kinn a bevizsgált “oltásokról”. Nem csak természetes paraziták (Dr. Robert Young találta meg), de valami módosítottak is (Dr. Franc, Dr Carrie Madej, Almirai Egyetem/La Quinta Columna/orwell.city angolul. Lehet látni ahogy a háló képződik. Találtak egy számítógép alkatrészeinek megfelelő, behelyettesíthető anyagokat, amik összeszervezik magukat.

  Klaus Schwab azt mondta: “Nem lesz semmid, a bogarakat fogod enni, és elégedett leszel”. Hogyan? Hát eddig erre a heroin volt, szerintem most elérik valami stimulálással a “boldogság-hormon” vagy hasonló termelését, de uu. nyomorultul és érezheted magad, ha úgy akarják vagy pokolian szenvedhetsz. Ez az egész ördögien gonosz.

  De a legszebb, hogy míg mi 1000-el covidozunk, egy hatalmas gazdasági összeomlás jön. Miattuk, mert szétloptak mindent és a rendszer nem fenntartható. Ezért (is) gyilkolásznak és kezdték az öregekkel.

  Van egy nagyon okos nő, egy ex-bankár, Catherine Austin Fitts (Solari Report, Planet Lockdown). A tisztelt elit vagy ahogy ő hívja őket Mr. Global, csak kifutott az ellopható forrásokból. Ezért most egy nagy váltást akarnak, New World Order, 6uilt 6ack 6etter, egy az agyán át tökéletesen kontrollált kicsi rabszolgaréteggel, a többiek halálra vannak ítélve.
  A pénz semmi, az a darab papír semmi, a digitális meg végképp és annyit nyomtatnak amennyit akarnak. A valódi érték a föld és talán az arany, ezüst mert évezredes bizalom épül rá és korlátozott készlet. Most úgy döntöttek, hogy az is kell amin a mi házaink állnak. A terv, hogy nagy részünket kinyírják, a maradékot un. smart városokban kényszerítik, totális függőségbe és engedelmessége, 0 magántulajdonnal és aki nem engedelmeskedik az nem fér majd hozzá a virtuális alamizsnához.
  Ezek mind a vax passport-hoz lesznek hozzá kötve, ez az egyetlen és igazi célja az egésznek.
  Valamint azt mondja, ha nem tudjuk a vax-passport részt megállítani valószínűleg elvesztünk és a folyamat már nem lesz megállítható.

 21. A felelősséget nem lehet megkerülni. Alapvető tényező. Képzeljétek el, közösen elhatározzuk, hogy holnap reggeltől nincsen covid, nincsen maszk, a világ új napra ébred, ami olyan, mint ezelőtt, amikor még ez a rémálom nem vált valósággá. De ezt csak közösen lehetne megcsinálni. Együtt és egyszerre! Mindenféle filozofálgatás és moralizálás nélkül. Meguntuk a covid-ot, fantáziátlan, mint a halál! És élni akarunk!!! Ébredjünk, ébredjetek! Csak azt a reggelt kell elképzelni! Minden változás így kezdődik. El kell hinnünk, hogy közösen felébredünk holnap, vagy holnapután reggel egy új világban, ahol a covid már nem uralkodik, mert nincsen többé hatalma, mert nevetséges, mert kisszerű, mert aljas és mert hazugság, végleg lejáratta magát!!! Unalmas és szürke, nyomort hozott és szenvedést! Takarodjon örökre!!!! Élni akarunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Csak gratulálni tudok. A levél sok alaposan összeszedett, mindannyiunk számára hasznos információt tartalmaz. Egy dologhoz szeretnék javaslatot tenni: Az ADE (antibody dependent enhancement) magyar fordítására jobb és érthetőbb volna ez: antitestfügő túlműködés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük