A Moderna vezetője teljes természetességgel bejelentette az új mRNS-géninjekciót szívelégtelenség ellen.

“Most van egy nagyon izgalmas programunk, amelynek során mRNS-t fecskendezünk szívrohamon átesett emberek szívébe, hogy új ereket növesszünk és a szív vérellátása helyreálljon. Ez a “sci-fi orvoslás” egy fajtája.” – mondta Stéphane Bancel, a Moderna vezetője.

https://uncutnews.ch/moderna-chef-kuendigt-ungeniert-neue-mrna-spritze-gegen-herzversagen-an/

Tudták ezek, hogy a kovid-géninjekció elsősorban az ereket és a szívet károsítja. Persze hogy tudták. Most indul még csak az igazi üzlet… a rengeteg oltáskárosodottnak mennyi oltást és gyógyszert el lehet majd adni! Kész aranybánya lesz!


Biró Éva

7 thoughts on “A Moderna vezetője teljes természetességgel bejelentette az új mRNS-géninjekciót szívelégtelenség ellen.

 1. A “probléma – reakció – megoldás” psy-op újabb példája. Aki annyira hülye, hogy az elmúlt 3 évből semmit sem tanult, és tömeggyilkosok kezéből bármit is elfogad, az tényleg menthetetlen.
  Íme a szociáldarwinizmus – “hadd hulljon a férgese” – működés közben.

 2. Kihez jut el ez e a hír? Teljes média nyilvánosságot adnák neki, napi 24 órában.
  Mindenki, aki úgy gondolja, hogy ez jó ötlet, adja oda a szívét, hogy kísérletezzenek csak rajta, nyugodtan.
  Ingyen és bérmentve.
  Túlélési esély kisebb, mint a lottóötös. Eddigi kísérlet, ami a megvalósíthatóságot bizonyítja: nem ismert.
  A bekövetkező kárért senki nem vállal felelősséget, se a kárt nem fizeti meg, se jobb élet alternatív lehetőségét nem kínálja fel.
  Megvásárolható öngyilkos elaltató automatákat kínálnak egyes országokban.

 3. Istenem! Valójában az emberek saját magukat csinálják ki.
  Az egészségügyben a mai napig kiabálnak ha nincs a szájmaszk fent egész orrig felhúzva, igen egészségügyiek, “orvosok és tartozékaik”. Ott kötelező még mindig :D, no persze amennyiben kilépünk onnan, akkor már levehetjük, nem vagyunk gyanúsan fertőzők. Ez annyira nevetségesen és fájdalmasan sötétségre vall és pont azoktól kapjuk, akiktől az ellenkezőjét várnánk. Azt hogy kiállnak mellettünk, megvédenek az ilyen fajta marhaságoktól, azt hogy meggyógyítanak, vagy lgis megpróbálják és tisztán látnak. Mivé lesz a világ ilyen egészségüggyel te JÓISTEN!!!

  1. A maszkban minimum grafén van. Ami van a maszkban, azt vizsgálatakor ‘letüdőztetik’.

 4. Ezért nem vagyok hajlandó “orvoshoz” menni, mert vagy engem ölnének meg, vagy én ölnék !!! Nem viccből, vagy önfényezésből mondom.
  A legjobb az egészben, hogy kellene mennem, mert a szívem nem a legjobb állapotban van, két beavatkozás után sem, de ismerem magam, a szellemi egysejtűt, vagy a “nagytudású nagyképűt” egyaránt pofán vágnám , ha követelné a maszkot. Voltam hasonló szituációban, egyenlőre mellőzném a börtönt.

  Az a sok rabszolga birka, meg ott ül órákat a pofáján a maszkkal !!! Ezek annyira alázatos hülyék, ( undorodom tőlük, és megvetem őket), ha azt mondanák nekik, hogy szarral bekenve jobban véd a maszk, megtennék, hogy bekenik, mert “a doktor úr aszonta a tv-ben, hogy így a jó” . Ráadásul az “időpont kérés” már egy napi macera, elérni telefonon az illetékest, a várakozás meg 8-10 hónap, ami után még vagy kétszer módosítanak az előzetes időponton. Berendelnek 12-re, 2-kor már be is hívnak.

  Az “egészségügyi személyzetről” vannak “kiváló” emlékeim, miután kétszer sikerült félhullán betántorogni a Bajcsy sürgősségire.
  A hangnem, a modor, kioktató, lenéző, a kisegítő személyzet ocsmány, kocsmában is ritka mocskos beszéde, káromkodása elképesztő volt.
  Nem mellékesen másfél órát ültem egy széken egy infarktus után, közben, mire egy kedélyes valaki megkérdezte, hogy “hol az a halálos beteg” !!!??? A történések egy része nem mai, de valós. Voltam “beteg” is, az azóta megszűnt bel.II.-őn is, na, az volt a halálgyár.

  2019 elején meg kellett operálni, mert már nem lehetett az állapotom miatt halasztani a műtétem. Ekkor már ment a kovid cirkusz. Tesztelni kellett kovidra.
  Én egy vizsgáló asztal szélén ültem félmeztelenül, egy adminisztrátor egy szál köpenyben, bugyi, fapapucs, az engem “tesztelő” növér, meg szkafanderban, tetőtől talpig, pilóta sisak, mint aki a Holdra készül, vagy űrutazásra ! Röhejes volt, vagy inkább sírni való !

  Nem voltam hajlandó maszkot felvenni egész bentlétem alatt, a műtőben rám adták, miközben mind a két karom le volt kötve, és a személyzet nagy része nem hordott maszkot, ismétlem, a műtőben !!! Ahová be-és ki úgy jártak a műtét közben valakik, mint ha a büfébe mentek volna ! Aki kétségbe vonná amit írok, annak szívesen ajánlom, hogy élje át, ott !!!

  Egyszóval erősen undorodom az orvosi kaszttól, ahol a huszadik senki a köszönésemet sem fogadja, mert az általa felírt vérhígítót és koleszterin csökkentőt nem voltam hajlandó beszedni, és ezt a kérdésére meg is mondtam ! A nővérek között is kevés a “valódi”.

  Természetesen vannak kiváló orvosok, (ebben nagy szerencsém is volt, és nagyon éles helyzetekben), minden megjátszás és nagyképűség nélkül, és komoly valódi tudással, és vannak, ezt is tapasztaltam, kiváló ápolónők és ápolók is, csak az egészhez képest rettenetesen kevesen.

 5. Hát szeretnek eldicsekedni tu itt bevallották a sci-fi techn. -t … az feltűnt még vkinek hogy az influ oltásokkal is kaptunk még egy adagot az önterjesztő vakcinákból? Sztem – mivel lekövethetően fertőztük egymást ezerrel – ez is a parazitaként viselkedő “the thing”. Scifi paraizé. Nem influenza, nem vírus ( már ha az pl fertőzne vagy létezne úgy ahogy ők hazudják) hanem egy kis nanoparazita. Többféle lehet bevetésre készen. Hát ezért van az hogy az influenzára is hat az ivermectin. Amúgy alakul a teljes immunitás – oltatlanoknál. Hát hajrá. Akkor is a Teremtés ereje győz. Istené.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük