Globális totalitarizmus készül Davosban

Forrás: AUF1.TV
WEF: Strebt der Schwab-Klub den globalen Totalitarismus an?
https://auf1.tv/nachrichten-auf1/wef-strebt-der-schwab-klub-den-globalen-totalitarismus-an

https://www.bitchute.com/video/eXKpQz2aS8SU/

12 thoughts on “Globális totalitarizmus készül Davosban

 1. …. hogy a sátán vigye el és “ölelje” őket magához, mielőbb! Nem kérdés, hogy a pokol legmélyebb bugyraiban a helyük az ilyen nem is tudom, hogy nevezzem ezeket a rémeket.

  1. Sokak számára !

   Szögezzük már le, egyszer és mindenkorra, Schwab csak egy “alkalmazott”, porondmester a Global Circus-ban !!! Semmi több !!!
   Ezek a fényre tett regionális “uralkodók”, “nagyemberek”, mind csupán ALKALMAZOTTAK ! Bábok, akik eladták a lelküket a Sátánnak !
   PONT, semmi több.

   A tényleges hatalmat bitorlók nincsenek soha, és sehol a nyilvánosság előtt, vagy ha esetleg igen, akkor olyan szinten álcázva, hogy soha nem derül ki a valódi énjük, hatalmuk. A világot minimum 30 éve a “vállalatok” irányítják, és teljes mértékben, most csupán kiirtanák az emberiség nagy részét, mert csak a vesződség van velük, mit bíbelődjenek itt milliárdokkal, amikor 100, vagy 200 millió bőven elég a jelenlegi technikai szinten a Föld üzemeltetésére, kiélhetik beteges hatalmi arroganciájukat, és aberráltságukat.

   De ez lesz egyben a vesztük is, mert gátlástalanságuk és fékezhetetlen hatalmi mániájuk egymás ellen fordítja őket. Ami egyébként már most is látható egyes esetekben. Azt mi már nem érjük meg, amikor ezek egymás torkát fogják elvágni, és nem is vígasztal a tudat, hogy tudom, hogy így lesz, csak nagyon jó lenne már, ha a “látók” azt látnák ami van, nem azt amit szeretnének elhitetni velük !

   Ezek csak a felszínen lévő bohócok, ha könyékig véres a kezük esetenként, akkor is, kizárólag szócsövek, közvetítők, kerítők, és igehirdetők, megmondóemberek. A hatalmuk látszólagos, és mesterségesen a szintén csicskás média által eltúlzott.
   Nem a piramis csúcsán vannak !!!
   Megbízást teljesítenek. Mivel embernek teljességgel alkalmatlanok, tökéletesen megfelelnek a tényleges hatalmat gyakorlók terveinek a végrehajtásához. Bizalmas bérgyilkosai a legfelső kasztnak.

   1. Kedves S.G.!
    Minden szavával egyetértek, de csak ismételni tudom egy korábbi bejegyzésemben írtakat: ha nem lennének ezek az “alkalmazottak, bábok”, most nem ilyen világban élnénk, szóval ne akarjuk már őket felmenteni a mocskos tetteik alól.

    1. Kedves Jude !

     Szó nincs róla, hogy én bárkit felmentenék ! Illetve, nagyon is “felmenteném” őket, lámpavasra, fütyüljön a szél a talpuk alatt ! “így jár aki hazudik, és hazát árul” táblával a nyakukban, nagy tömegek előtt, nyilvánosan !
     De !!!
     Sokan úgy bilgéteznek, meg sváboznak, sorosoznak, mint ha ezek a figurák önjáróak lennének !!!???

     Az összes kormányfő báb, közte a “nagy magyar hazafi” is, aki az egyik legundorítóbb ebben a státuszában, bár nyilván minden nációnak a saját bábja a legundorítóbb, de az orbán és csapata, plusz az ellenzékként feltűntetett csapatok, és esetenkénti “civil” szerveződések olyan szinten aljasok, hazaárulók, hogy lehetetlen emberi módon leírni, nincsenek rá szavak, legfeljebb az ordenáré szinonima szótárat elmondva háromszor.

     Ameddig “a soros”, meg “a svab”, stb., van a köztudatban, addig csak a vakok tapogatóznak a sötétben, minden “tisztánlátásuk” ellenére. Látni kell(ene) tisztán és világosan, hogy hogyan épül fel a piramis !
     Ez a véleményem szerint nagyon fontos ( lenne ), mert ha az alap evidenciákkal nagy tömegek nincsenek tisztában, ( és nincsenek tisztában !), akkor kilátástalan a “harc”, mert még az ellenséget sem ismerik fel.

     Az a helyzet, ( az a baj !), hogy nagyon sok olyan alap kérdés nincs tisztázva a tömegek előtt, ami miatt csak ködszurkálás, és üres fecsegés, szócséplés csak a megnyilvánulás, a regnáló hatalom csicskáival szemben.

     Próbáltam rövid lenni, csak az a baj, hogy ez a kérdés, nem egy kérdés, számtalan párhuzama van, amivel ha minimum alapfokon nincs tisztában valaki, akkor csak a saját képzelgéseit a világról magyarázza másoknak, miközben elhiszi, elhiteti önmagával is, ami csak a képzelete szülötte.

     Ez olyan, mint hogy az egyszeregy tudása nélkül a legalapvetőbb matematikai feladatokat sem lehet végrehajtani, vagy a betűk ismeretének már a bizonytalansága is, lehetetlenné teszi az olvasást. A szövegértésről meg már ne is beszéljünk !

     A világ helyzetének, és benne a személyek megítélése egy eléggé komplex előtanulmányt igényel(ne), és még úgy is lehet helytelen a válasz, de ha nincsenek meg az alapok, minimálisan sem, akkor van az, ami van, süketelés, össze-vissza állítások, plusz a szolgálatok terelése, tehát bemennek a tömegek az alagútba, és soha nem jönnek ki a másik végén.

 2. Vészhelyzeti riadó Mindenkinek!
  Miközben zajlik a háború, a színfalak mögött az emberiség elleni végső forgatókönyvek készülnek. Erről Mindenkinek tudnia kell, és tűzzel-vassal meg kell akadályozni ennek megvalósulását, mivel utána erre SOHA TÖBBÉ NEM LESZ LEHETŐSÉG!!!
  A múlt héten titkos tárgyalások zajlottak a svájci Genfben, hogy megvitassák az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatának (IHR) javasolt módosításait, amelyeket a nemzetközi jog kötelező eszközének tekintenek.
  WHO javaslatai megfoszthatják a nemzeteket szuverenitásuktól, globális totalitárius államot hozhatnak létre.
  Nagymértékben kibővítenék az IHR hatályát és hatókörét, létrehoznák a globális egészségügyi bizonyítványok és „útlevelek” rendszerét, és lehetővé tennék a WHO számára, hogy kötelezővé tegye az orvosi vizsgálatokat, a karantént és a kezelést.
  Vagyis a járványkezelést kiveszik a nemzetállamok hatásköréből.
  Más szavakkal: a WHO 194 tagállama „beleegyezne, hogy átadja nemzeti szuverenitásukat a WHO-nak”. Ez „a WHO szerepét drasztikusan kiterjesztené” egy „teljesen új bürokrácia”, a „Részes Felek Konferenciájának” bevonásával, amely nemcsak a tagállamokat, hanem „az érintett feleket” is magában foglalná.
  Ezt tavaly már keresztül akarták verni, de 60 afrikai ország ezt meghekkelte, nyilván Bill Gates korábbi, milliós áldozatokat követelő oltási kísérletei miatt.
  Most dollármilliókkal vesztegették meg az afrikai vezetőket, és félő, hogy ők most már igennel szavaznak.

  Én láttam egy videót, amelyet egy Romániában élő magyarajkú ember tett fel, aki ismertette azt, hogy ez hogy működne a gyakorlatban, Romániában. A számadatok nyilván az ország méreteire vonatkoznak.
  Ott egy 80.000 fős kommandót hoznának létre, akik egészségügyi dolgozókból, orvosokból, ápolókból állnának, és akik nem tartoznak sem a parlament, sem a köztársasási elnök, sem a kormány alá.
  Csak a WHO irányíthatja őket, és nekik lesz kötelező végrehajtani a WHO által egységesen meghatározott járványkezelési feladatait.
  Feladatuk a kötelező oltás levezénylése, ha valaki ellenáll, akkor jön a lakásában a kényszeroltás, vagy a táborokba, büntetőintézetekbe való elhelyezés.
  A csapathoz tartozna 15.000 fős katonaság, akik tűzparanccsal rendelkeznek, és akik megakadályozzák azt, hogy bármilyen utcai ellenállás legyen.
  De ha valaki valamilyen módon tiltakozik cégként, vagy magánszemélyként, akkor horribilis pénzbüntetéssel vagy akár zöbb évig tartó börtönbüntetéssel sújtják.
  A politikusok és vezetők pedig mossák kezükét, hogy nem tudnak mit tenni, nem az ő hatáskorük. Ez akkor már sakk-matt helyzet!!!
  Egyetlen lehetőségünk maradt, a WHO-ból való kilépés.
  Ezt tanácsolja Francis Boyle is, JD, Ph.D., biofegyver-szakértő és az Illinoisi Egyetem nemzetközi jogának professzora is, hogy azonnal ki kell lépni.

  Boyle megkérdőjelezte a fenti dokumentumok jogszerűségét, például arra hivatkozva, hogy „a javasolt WHO-szerződés sérti a szerződések jogáról szóló bécsi egyezményt ”, amelyet 1969-ben ratifikáltak, és amelyet Boyle „a szerződések nemzetközi jogaként” jellemez.határoz meg és amely minden aláíró országra vonatkozik.
  Ez hatalomrablás is egyben, mert nem csak az állampolgárok, hanem a nemzetállamok saját országukra vonatkozó jogkörét is csorbítja.
  Érdekes módon ezzel kapcsolatban ssak Oroszország és Kína tett ellenlépéseket.
  Úgy tűnik a többi ország beállt a sorba, mert bár az EU-ban folyamatosan a szabadságjogainkra hivatkozunk, ebben a kérdésben meghajoltunk.

  És hogy az ügy mennyire komoly, ez lesz a legfontosabb témája a WEF 2023. január 16-20 között megrendezésre kerülő legújabb összejövetelének, amelyre az USA az FBI-t, és a titkosszolgálatokat küldte, és ott lesz Bill Gates is.Tehát sok jóra nem számíthatunk. https://childrenshealthdefense.org/defender/who-proposals-sovereignty-totalitarian-state/

  1. Tisztelt Hölgyem !

   A Romániában élő “magyarajkú”, nem magyarajkú, hanem MAGYAR !
   A tőle idézett ismeretek 2021. novemberéből valók, azóta pár csepp víz lefolyt az ereszen !

 3. Akit meg érdekel, hogy Kanadaiak után hogyan nullázták le a bankszámlákat a Kommunista Világszövetség emberei, azoknak még egy tanács 6 méteres hullámok Törökország körül, s felesleges tagadni, hogy mindegyik mögött az ANTIKRISZTUS áll, viszont itt az utolsó lehetőség felébredésre a hipnotikus álomból…

  AZ ÖRÖKSÉG TÜKÖRE
  2020. június 1. 6:17 – Csak egy homokszem

  Mindannyiótokhoz érkezik Gyermekeim

  „Minden idő ugyanabban a pillanatban megáll. A VAGYOK felfüggesztem az időt a Figyelmeztetés, A lelkiismeret megvilágosodása , az új pünkösd idejére . Egész életedet a kezdetektől fogva a szemed előtt láthatod, filmként leforgatva. Nem lesz zavaró, mert minden csend lesz. Te és Istened egyedül az örökkévalóság tükrében. Az Örökkévalóság Tükrében fogod szemlélni Istenedet, elmédet; a lelkedet a dicsőség pompájába helyezve, örökre átalakítva egész lényedet. Vagy magának az Istennek, vagy a Gonosznak a képére.”

  „Minden elkövetés vagy mulasztás bűne ki fog derülni. Minden cselekedeted, tekinteted, gesztusod, gondolatod, szavad, érzésed feltárul, és feltárulnak azok következményei a körülötted élőkre, valamint a saját életedre, családodra, szomszédaidra, ellenségeidre.”

  „Igen vagy nem a te Istenednek!

  Ne félj! Könyörögj irgalmasságomért!”

  „Sokan gúnyosan gúnyolódnak, és nyíltan elutasítják Istenüket. A föld megnyílik, hogy befogadja őket, a gödörbe. Igen, sok gonosz gyerek halott lesz akkor és ott. Én csak! Mindenki szemtől szembe ismeri Istenét. Az összes hamis vallást a Gonosz műveként fogják leleplezni.”

  „Nem lesz többé mentség arra, hogy mi az emberiség valódi eredete, vagy az igazi Teremtő, mindannyiotok Istene. Vagy a végső úticél, ha akkor és ott elhaladna. Ne próbáljon elfutni és elrejtőzni. Nem lesz lehetséges. Dobd el a védelmet, és könyörögj Irgalmasságomért! Vannak, akiknek további 40 napot vagy 6 hetet adok a végső döntés meghozatalára. Igen vagy nem az istenüknek?”

  „Ezután a Kárhozat Fia feláll trónjára, és kikényszeríti szörnyűségeit. A 40 nap vagy 6 hét alatt Sátánnak nem lesz hatalma emberi akarataitok felett. Ez az én Kegyelmem. Ajándékom neked, hogy lehetőséget adjak, hogy dönts az átkozott Kígyó és csatlósai könyörtelen zavarása és támadásai nélkül.

  „Néhányan megtérnek, de a 6 hét alatt visszatérnek bűnös életükhöz. Ilyen az emberi faj gyengesége. Vigyázz, Igazságosságomnak nem lesz korlátja azokkal szemben, akik felveszik a Fenevad Jelét, vagy elutasítják Istenüket, hogy ragaszkodjanak egy haldokló világhoz, vagy továbbra is bűnben éljenek. Nem látja, hogy ez a világ kimerült, és nem tudja folytatni azt a sok szennyet, amelyben egyénileg és közösen részt vesz? A földet vér áztatta; abortuszt, háborút és gyilkosságot, és többet nem tudnak felszívni. Együttesen a halálcsillagot vontátok a Föld pályájára.”

  “Figyelj most!”

  „Két égitest fog összeütközni a bolygótok atmoszférájában, és egy hatalmas kereszt keletkezik, amelyet a Föld minden lakója láthat. A szemed tisztán fogja látni ezt. Ez a jel: A figyelmeztetés most van!”

  https://uzenet.bloglap.hu/cikkek/a-nagy-figyelmeztetes-olyan-lesz-mint-a-tisztitotuz-71093/

  – Megáll az idő!

  „Belépsz önmagadba, és életutad képei gördülnek ki előtted. Senki sem fogja látni vagy hallani a Figyelmeztetésedet, mert elmerül az örökkévalóság tükre saját élményében. Ti vagytok az Utolsó Nemzedék Gyermekeim! Téged az örökkévalóságtól fogva választottál ki Én, hogy ebben a nemzedékben élj! Segíts megmenteni a világ elveszett Gyermekeit.”

  „Most visszatérek, hogy begyűjtsem az aratást. A VAGYOK megvédem az enyéimet, de azok, akik tudatosan elutasítják Istenüket, örökké szenvedni fognak a sötétség, a borzalom, a bánat, a sikolyok ürességében, a kígyókirállyal és csatlósaival együtt a tűz tavában.”

  “Az Örökkévalóság Tüköre mindenki számára ugyanabban a pillanatban feltárul.”

  „Ne keress dátumokat vagy időpontokat, és ne hallgass semmilyen hangot ünnepnapokkal, naptári hónapokkal vagy évekkel. Az ÉN VAGYOK előre értesíteni fogom, hogy mindenki láthassa. A szemnek nem normális fehér felhők az egész világon megjelennek 7 nappal az örökkévalóság tükre érkezése előtt.”

  “Ez az égitestek szőrzete, a farkuk por, ami mindenki számára látható lesz.”

  „Azoknak, akiknek utazniuk kell, meg kell fontolniuk, hogy visszatérjenek otthonotokhoz, családotokhoz, szeretteitekhez, mivel a káosz és a lázadás a nemzeteitekben már előrehaladott állapotban lesz. Ön, Amerika, most látja az anarchia első jeleit. Megkezdődtek a szülési fájdalmak. Majd folytatják. A járvány második hulláma idén ősszel robban ki. Készítsen elő 3 hónap ételt, vizet és üzemanyagot erre az időre, én lerövidítem az időket, mivel minden a Kezemben van. Nem a Kígyókirály elit rabszolgáinak rothadó terveiben, ahogy gondolják. Az Örökkévalóság Tüköre leszáll az Örökkévaló Trónjáról, és minden Gyermekem előtt ragyogni fog!”

  „Isten, a Mindenható Atya”

 4. Az ilyen közveszélyes pszichopaták az ősi közösségekben nemhogy nem tölthettek be vezető szerepet, hanem egyszerűen kivetették őket maguk közül, így a közösség védelme nélkül hamarosan elpusztultak. Ezt a módszert mint végső eszközt alkalmazta később a katolikus egyház a kiközösítés intézményével, amely szinte rosszabb volt a halálnál.

  Ezek a mostani pszichopaták nem szennyezik be az ápolt kezüket, hanem mindig másokkal végeztetik el a piszkos munkát, abban a tévhitben, hogy így mentesülnek a karma alól, és a végrehajtókra hárítják a tetteik összes következményét.

  Ha az emberi közösség végre összeszedné az önbecsülését, és nem lenne hajlandó többé kiszolgálni őket, teljesíteni a parancsaikat, hanem inkább kivetné, kiközösítené őket, akkor pillanatok alatt elveszítenék a hatalmukat, és kiderülne, hogy ugyanolyan gyarló fizikai lények, mint a csicskásaik, lakájaik és pitbulljaik. Nélkülünk senkik és semmik! MI TARTJUK ŐKET HATALMON, és ez így is marad addig, ameddig hagyjuk!

 5. A munkáltató csak azt tudta, tudja kényszer oldani, aki dolgozik.
  Az viszont minden rétegét eléri a társadalomnak, ha az étel mérgezett.
  (Davosba is csak úgy érdemes menni, ha csak a magukkal vitt ellenőrzött házi kosztot eszik meg. Valamint az oltatlan pilótának is azt adják. Esetleg bevállalják a biciklit. De erre biztos nem gondolnak.)

 6. Látom a jeleket, hogy a szolgálat dolgozik. Megfogják a beküldést, és szépen átírnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük