Demonstráció Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért

Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen tüntetünk.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/424337042613738/?active_tab=discussion

Felszólalnak:
Dr. Tamasi József
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Ormay Péter
Dr. Matyijcsik Sándor
Dr. Farkas András
Dr. Matejcsik Csaba
Dr. Tomasovszki László
Dr. Dolores Cahill – élő bejelentkezés
Dr. Heiko Schöning – élő bejelentkezés

A felszólalók névsorát folyamatosan bővítjük az előzetes egyeztetések alapján. Várunk bátor katona, rendőr felszólalókat, akik nem akarnak kötelező oltást és oltáskárosultakat, hogy elmondják történetüket nyilvánosan. Keresünk elbocsátott egészségügyi dolgozókat, hogy felszólaljanak.

Terveink szerint a MOK előtti felszólalások után átvonulunk együtt a Magyar Gyógyszerészeti Kamara (1068, Dózsa György út 86b) elé, mert az oltás gyógyszernek minősül és Dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészeti Kamara elnöke is a politika érdekeit képviseli és nem a népét.

10 thoughts on “Demonstráció Kincses Gyula MOK elnök menesztéséért, a MOK etikai megtisztításáért

 1. Talán nem itt lenne a helye, és előre is elnézést kérek érte:

  A laikus bináris modell

  Legyen:
  O = Oltás, mely O=1 és O=0 értékeket vehet fel (felvette, nem vette fel)
  F= Fertőzés, mely F=1 és F=0 értéket vehet fel („fertőzött”, avagy „nem fertőzött”)
  E= Ellenállóképesség, mely E=1 és E=0 értéket vehet fel, aszerint hogy rendelkezik vele, vagy hanyagolható

  Hatás:
  H1 = tünetmentesen átesik rajta
  H2= könnyebb, súlyosabb tünetekkel, esetleg szövődményekkel *, de felgyógyul
  H3= belehal

  A rendszer bonyolultsága:
  H=Lehetséges kimenetelek, (nem a lehetséges kimenetek valószínűsége!)

  Megjegyzések:
  A bináris rendszer legszembetűnőbb hibája maga a binaritás. Az ellenálló-képesség, fertőzés, hatás nem bináris (van-nincs) rendszerek, ezért kétlem, hogy ez módszer alkalmazható másra, mint a hivatalos doktrína és narratíva ellensúlyozására, amely maga is ezt a bináris egyszerűsítést látszik követni. Egyszóval: racionalitással ellensúlyozott kormánypropaganda cáfolata, nem több. A rendszer tovább bonyolítható a lehetséges kimenetek számával: a H2 osztható lenne szövődményekkel túlélő vagy szövődmények nélküli túlélőre. A modell paraszti eszem maradékával készült.

  Output= 2 x 2 x 2 x 3 = 24 lehetséges kimenet

  A hivatalos narratíva szerint csak egyetlen kimenete van a rendszernek:
  O=1 + F=1 + E=0 -> H2, ahol : „az oltott fertőzött, akinek ellenálló képessége nincs, vagy hanyagolható, túléli a fertőzést, esetleg szövődményekkel*”.

  A kormánypropaganda által felállított modellnek azonban 24 (szövődmények beszámításával *32) lehetséges kimenete van:

  O=1 + F=1 + E=1 -> H1
  O=1 + F=1 + E=0 -> H1
  O=1 + F=1 + E=1 -> H2
  O=1 + F=1 + E=0 -> H2 (hivatalos narratíva)
  O=1 + F=1 + E=1 -> H3
  O=1 + F=1 + E=0 -> H3

  O=0 + F=1 + E=1 -> H1
  O=0 + F=1 + E=0 -> H1
  O=0 + F=1 + E=1 -> H2
  O=0 + F=1 + E=0 -> H2
  O=0 + F=1 + E=1 -> H3
  O=0 + F=1 + E=0 -> H3

  O=1 + F=0 + E=1 -> H1
  O=1 + F=0 + E=0 -> H1
  O=1 + F=0 + E=1 -> H2
  O=1 + F=0 + E=0 -> H2
  O=1 + F=0 + E=1 -> H3**
  O=1 + F=0 + E=0 -> H3

  **Igen, ha ezt a kormányzati retorikát követkjük, továbbvisszük, elméletileg létezhet olyan kimenete is ennek a rendszernek, hogy az oltott, de “korokozóval nem fertőzött”, és ellenállóképességgel rendelkező egyén meghal az esemény során. Ez a verzió szintén ott van a propaganda egyszerűsített modelljében, csak meg kellett látni. Ebben az esetben mi okozta a halálát? Maga az oltás.

 2. Elnézést kérek ismét, hogy tovább erőltetem itt ezt a gondolatkísérletet, de a következtetései visszacsatolhatók a MOKhoz.

  Ha a a változók számát tovább növelem, ugyancsak engedve a binaritás kényszerének, például hozzáteszem az Életmód, Stressz-szint, Alapbetegség változókat akkor a rendszer már 2 x 2 x 2 x 2 x 2 x 2 úton érheti el a lehetséges hatások egyikét. E gondolatkísérletnek két azonnali következtetése adódik:

  1. Megállapítható hogy egy ilyen rendszer komplexitása minden egyes hozzáadott változóval négyzetesen növekszik. Ezért erről a komplexitásról bináris megállapítást tenni, binárisan kommunikálni („az oltás életet ment”, „oltott, tehát védett”) egyszerűen , – itt keresem a szavakat, – a bárgyúság maga. Jobbik esetben. Vagy szándékos, célszerű megtévesztés, különösen ha hivatali tekintéllyel való visszaélés kíséri. Mi más lehet az ilyen bináris kommunikáció, mint maga a felelőtlenség és hivatali alkalmatlanság bizonyítéka?

  2. Megállapíthatjuk, hogy felvehető utak-mechanizmusok, változatok igen magas száma miatt a rendszer prediktivitása alacsony, – szinte teljesen lehetetlen előre megállapítani az egyes ember esetében, hogy egyetlen változó módosításával, például az átoltott stressz-szintjének csökkentésével kedvezően módosul-e a végkimenete, vagy sem. Ezért az egyes ember oltását komplex felmérés kellett volna megelőzze, engedélyezve a háziorvosoknak a jogot, hogy akár ellenjavallják az oltást. Sőt a prediktivitás alacsony volta miatt az oltáskampány előtt létre kellett volna hozni egy ellenőrző felügyeleti rendszert, amely az oltás tényleges hatékonyságát méri, és szükség esetén azonnal leállíthatta volna. Ennek elmúlasztásáért kit terhel a felelősség??

  3. A harmadik következtetés, amelyet szintén a hivatalos kommunikációban használt modulokból, változatokból raknánk össze, a következő: az egyes változók a rendszer végkimenete szempontjából (H1-H4) teljesen egyenrangúak. Ennek értelmében, a „Covid fertőzés”, magyarul az influenzafertőzés lehetséges káros szövődményeinek megelőzése szempontjából az oltást ajánlani vagy nem ajánlani ugyanolyan indokolt orvosi szempontból, mint például a stresszmentes életmódot javasolni. Vajon olyan távol áll ez a valóságtól? Mi történt az öreg, jól bevált “Megelőzéssel”? Hogyan lett közel tabutéma? Miért derogál? Az igaz, hogy nem járul hozzá a nemzeti össztermék növeléséhez, nem úgy legalábbis, mint a fanatisztikus vakcinagyár (majdan ha..) Oh, mi kisemberek annyira kedveljük, az ilyen mutatóorintált döntéseket, amelyekbe majd beleveszünk.

 3. A kétszavas retrográd egyszerűsítés mellett a hivatalos kormányzati kommunikációnak van még egy szembetűnő hibája: az objektív, osztható (gradálható) skála hiánya. „Az oltottak is megbetegedhetnek, de enyhébb tünetekkel átvészelik’”. Az ehhez hasonló mondatok egy borkóstolón megfelelnének, ahol, mondjuk, a jelenlevő elbírálók zöme a borgőzben mind felfedezni véli az „őszi tölgyerdő sárga avarjának fanyar, ám pazarul árnyalt illatát”, mert sűrűn bólogatnak.
  Az ennél komolyabb világban például a földrengések intenzitását! a Richter skálán meg lehet becsülni. A földrengés intenzitásának méréséhez létezik egy eszköz, a szeizmográf, amely objektív mérésadatokat szolgáltat, és legalább egy korrekciós számítás, valójában több. A betegség lefolyásának súlyosságát, intenzitását is mérni kellene, ha már génterápiás innokulációra kényszerítenek, azzal az indoklással, hogy oltottként „enyhébb” tünetekre számíthatok. Elvárnám, hogy egy ilyen orvosi skála is rendelkezzen, ha már intenzitás mérésére szánták, legalább egy objektív mérőeszközzel, – feltéve, ha létezik, olyan fizikai vagy kémiai jelenség, amely egyértelműen a jelenséghez köthető, mint például egy kőzettömb amplitúdója a földrengéshez, és rendelkeznie kellene a mért adatok korrekciójához szükséges matematikai számításokkal, végül ezek eredményeképpen egy osztható!!! skálát kellene felmutatnia.
  Erre a nagyszerű „Müller-Gulyás -féle, tudtommal még fel nem talált skálára” hivatkozva lehetne azután objektíven kommunikálni, például:
  „ a nem oltottak 75%-a a (még fel nem talált) M-G skálán 4.4es intenzitású tüneteket mutat, és 20%-a pedig 4.2es intenzitással vészeli át. Az oltottak 95%-a 1.5-ös intenzitással, majdhogynem járóbetegként vészeli át a fertőzést”. Nos, egy ilyen állítás legalább ellenőrizhető lenne.

  A jelenlegi kommunikáció mellett a népmesei sárkányleírások objektívek: Volt hét feje. Ha levágta, másik hét nőtt helyette.

  MI FOLYIK ITT?

 4. A Tespedt despota rémhíreket terjeszt, hogy egyszer mindenkit megtalál valami vírus.
  Kitartást az orvosoknak és a közalkalmazottaknak! És aki úgy érzi hülyének veszi a média.
  Haladhatna már jobban Rainer Füllmich is. Trump se tette még tönkre a pénzt ahogy azt vártam.

 5. Tisztelt Admin,

  érdeklődöm, hogy a november 5-i Kossuth téri demonstrációt nem lehet-e itt, az Oldalon megjeleníteni, mert sokunkat érint és itt sokan értesülnének róla.

  Köszönöm válaszukat.

 6. EZERREL DÜBÖRÖG a COVID-TALMUDIZMUS és a KÍMÉLETLEN ROTHSCHILD TERROR!!!
  MA VAN a TEGNAP HOLNAPJA: OLTÁS MINDHALÁLIG!!!

  (A Táltos oktatja fiát.)

  Fiam, te azt mondod nekem, hogy a zsidók vitték előre az országunkat, mert azok mind tanult emberek voltak, így ők lettek a tudósok és művészek? Mint mondod, a zsidók azt tartották, hogy: „Taníttasd a fiad, mert másképpen gazember lesz belőle”, addig a paraszt buta volt, mert nem járt iskolába.
  Akkor beszélgessünk, fiam!
  Tudod, az a buta paraszt állatot nevelt, tenyésztett és nemesített. Minden hazai tájegységnek megvolt az rá jellemző állatállománya, ami követte a helyi adottságokat, úgy mind növényzet, csapadék, talajviszonyok és hőmérséklet. Ez így, kimerít vagy kettő egyetemi diplomát! Érdekességként: a magyar tarka szarvasmarhának ötven éve még 12 tájfajtáját tartották nyilván, mára már csak magyar tarkát ismer a szakirodalom. Tehát amit ez a buta paraszt kétszáz év szorgalmas nemesítő tevékenységével létrehozott, azt a te tanult fajtád az 1972-től kezdődő felelőtlen összevissza keresztező tevékenységével mára teljesen tönkretette!
  Az a buta paraszt ez mellett gabona és zöldségnövényt, továbbá gyümölcsöt termesztett, nemesített. Érdekességként elmondanám neked, hogy ezeket a buta paraszt által nemesített gyümölcsöket például nem kellett permetezni és jól tárolhatók voltak, míg a mai okos professzorok által újított növények, úgynevezett növényvédelem nélkül nem hoznak termést, mert elviszik a betegségek, továbbá hűtőház nélkül szinte azonnal tönkremennek. Szóval a buta parasztnak itt is kioszthatsz néhány egyetemi diplomát: növénytermesztő, növényorvos, nemesítő, kertész, stb.. A hiba csak ott van, hogy nem ismeri a latin nevét.
  Ez a buta paraszt ezen kívül még gazdálkodni is tudott a terméssel, egyik évről a másikra meg kellett terveznie, hogy a leendő termésből megéljenek. Továbbá tartalékot kellett képeznie. Az állatállomány ellátására is kellett gondolnia, és ami a legfontosabb, megfelelő minőségű és mennyiségű vetőmagról kellett gondoskodnia, hogy a jövő évben mindezt újra megtehesse. Nos ezért jár egy közgazdász diploma és egy raktározási, raktárkezelési, logisztikai végzettség is.
  De itt még korán sincs vége, az állatok levágása, feldolgozása, tartósítása és a hús modern eszközök nélküli tárolása, a növények tárolása, feldolgozása, még egy hentes szakmunkás bizonyítványt, további konzervipari ismereteket is feltételez és legalább egy élelmiszeripari technikusi bizonyítvány kiosztását is megköveteli.
  Az állatokkal folyamatosan fellépő betegségeket is gyógyítani kellett valakinek. Egy személyes élmény: kisgyermekként az egyik tehén benyelt egy almát, ami megakadt a torkán és fuldoklott. Az állatorvos azt tanácsolta, hogy metsszék el a torkát és mérjék ki az állatot, mert menthetetlen. Nos, az egyik öreg tanulatlan buta paraszt, amikor ezt meghallotta megfogta a Dr. úr gallérját és kivágta az istállóból, kért egy kicsi kést, benyúlt az állat szájába és szétvágta az almát. Ez a tehén utána még számtalan borjúval ajándékozta meg a gazdáját.
  Tehát a buta parasztnak jár egy állatorvosi diploma is!
  De ez a buta paraszt régen csak nagyon indokolt esetben fordult orvoshoz, ma ilyenkor megyünk kórházba. Mert a kisebb betegségeket odahaza kezelte, otthon szült, a kertben megtermelte a gyógynövényeket. Szinte minden faluban volt egy bába, vagy egy javasember, javasasszony, aki gyógyított embert és állatot egyaránt. Tehát jár egy orvosi és egy gyógyszerészi diploma is ennek a buta parasztnak.
  Saját maguk készítették a mosó, mosdó, mosogatószerüket, ruha, fa, falfestékeiket. Talán ez megér egy vegyészmérnöki diplomát?
  Fiatal házasoknak, ha nem örököltek, pénzük sem volt a mesteremberekre, akkor a rokonság felépített egy házat. Hopp: építészmérnök, kőműves, téglakészítő, (vályogvető) ács, tetőfedő szakmák kerestetnek.
  Ma, ha valaki megtanulja a vályogvetést és a nádazás mesterségét, akkor művész úrnak szólíttatja magát és mutogatják a TV-ben, mint valami nagy tudású csodabogarat.
  Gyermekkoromban, nagyanyám felnézett az égre (Nem az órájára!) és mondta, mennyi az idő. Rég az öreg paraszt ránézett az égre és mondta: most kell vetni, most aratni, most kaszálni, most haza kell hajtani az állatot, most sietni kell, mert jön az eső, a jég, vagy a hó. Napszaktól függetlenül, arra van észak, arra dél és hogy mennyi az idő. Tehát, ennek a buta parasztnak jár egy csillagász és egy meteorológus diploma is!

  Míg napjainkban magukat művészeknek, celebeknek szólíttató emberek tucatjaival van teli a média, addig ezeket az embereket száz évvel korábban a legutolsó csárdából is elhajtották volna a zenészek, mint csepűrágó, tehetségtelen kontárokat! Ugyanis zeneművészeti főiskola nélkül is csodálatos zenészei voltak a vidéknek, akik nem gőgösen pöffeszkedtek, hanem szolgálták a művészetükkel a népet. Népünk zeneiségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a kétszázezernél is több népdal, ami kinyomtatva is megtalálható, az olyan valóban tehetséges és elkötelezett művészeknek köszönhető, mint Kodály Zoltán. De soha ne felejtsük, ezek a remekművek a nép ajkán keletkeztek!
  De tudod fiam, ha a fajtád valamelyike elvégzi a képzőművészeti főiskolát és az ott elsajátított tudásával, a kétszáz évvel korábban élt, férjhez menni szándékozó tizenhét éves „buta”parasztlány kelengyéjének csupán tizedrészét képes megcsinálni, akkor már művésznek nevezi magát, saját stílusirányzatot indít, a saját kreálmányait a divatbemutatók kifutóira viszi. Mondd fiam, hol itt az igazság?
  Mondd fiam, összeszámoltad, hogy hány diplomát és különböző végzettséget kellene szétosztanod minden egyes buta paraszt között, akiket te leszólsz, míg a te tanult, művelt zsidód csupán egyetlen tudományágban jeleskedik? Feltéve, ha tényleg jeleskedik és nem valami kókler, aki csak azért kapott valami tudományos címet, mert a családba tartozik és összehoztak neki is egyet, mert ugye „ő is megérdemli”.
  Tudod fiam, az a buta paraszt, aki nem járt iskolába, kisgyermekkorától járta az élet iskoláját a nap huszonnégy órájában és mindent eltanult az öregektől. Így amikor Ő maga is öregember lett, többet tudott, mint száz egyetemi professzor, akik egymásnak jól hangzó titulusokat osztogatnak a felületes tudásukra és lenéznek mindenkit, akiknek nem jutott az ő szedett-vedett címeikből, mert nem tartoznak az ő köreikbe!
  Ezek után, ugye elhiszed nekem, hogy a te tanult zsidód, aki a tudását az én buta magyar parasztomtól lopta, sok ezerszer többel tartozik az én népemnek, mint amivel bármelyik magyar tartozna neki, vagy neked?

  Szerrel és tettel. PáLoS TReND

  1. JAVASLAT az oltatlanoknak.
   E hó 8-án voltam privát rendelőben oltatlan mutánskánt.
   Vizsgálat,gyógyszer felírása után olyan szemrehányást,kioktatást
   kaptam,amire nem számítottam! Hiába érveltem,hogy ( B-CLL) miatt
   se vettem fel,génmódosított stb. Jó 2~3 óra kellett,mire le tudtam nyugodni.
   Tehát az oltatlanok LELKILEG KÉSZÜLJENEK fel az ilyen váratlan atrocitásra,
   a pénzükért!!(Az orvosomnak két szakvizsgája van.)

 7. Helló. Néha az ember szeretne kiszakadni a mindennapokból, és ennek a legjobb módja, ha elkezd játszani book of dead bónusz https://weiss.bet/hu/game/detail/SLOTEGRATOR_PLAYNGO/book-of-dead . Ezt a nyerőgépet egy vezető szolgáltató fejlesztette ki, amely garantálja a kiváló minőségű játékokat és a nagy nyereményeket, amelyeket biztosan élvezni fogsz. A valódi pénzes játék előtt demó módban is játszhatsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük