Pártpolitika mentes szakértő kormányt előkészítő mozgalom – készpénz

Dr. Horkovics-Kováts János és Juhász Zoltán János beszélgetése.


4 thoughts on “Pártpolitika mentes szakértő kormányt előkészítő mozgalom – készpénz

 1. Az őstermelő évente 5 millió HUF forgalmat bonyolíthat le adómentesen.

  És sajnos vannak olyan kivert személyek Magyarországon, hogy az árut szívesen elviszik, de fizetni meg soha nem fognak. Például ilyenek a lókupecek, akik a bálászalmát elviszik. És hiába ad a szegény őstermelő számlát, azt a csaló soha nem fogja kiegyenlíteni.

  Na most mit tud a szegény becsapott ember ebben a vad liberális igazságszolgáltatásban tenni ?

  Vagy hogy legyen egy őstermelőnek titkárnője is, meg banki készüléke is, amivel a pénzt be tudja hajtani ?

  És mibe kerül egy ilyen banki kártyafizetős készülék ?

  Én egy nagyobb összegi készpénzt vettem fel az OTP-ben. És ez OTP 3 % feletti díjat számolt fel.
  Úgy tudom, hogy havonta az OTP ügyfél 150 ezer HUF-ot vehet fel díjmentesen.

  Én csak azt látom, hogy ez Mo.-on úgy néz ki, hogy a bank úgy tekint az ügyfél pénzére, mint ha az már a banki tulajdon lenne.

  És hogy lehet az, hogy más országokban a nemzeti készpénznek a felvételét nem terhelik meg örült díjakkal ?

  Mo.-on meg a belföldi banki átutalást is díjjal terhelik meg. Szégyen és gyalázat ez a magyar politikára nézve, hogy igy zsarolják ki a kisembert !

 2. Remek beszélgetés volt, köszönet érte. Folytatni kell, mert a szabadságunk a tét, és a szavakat tettekre kell váltani!

  1.) Digitális identitás
  A totális kontroll és felügyelet rendszere, amely megteremti a digitális rabszolgaság intézményesített kereteit.
  Mind az íriszen, mind pedig az ujjlenyomaton, mind pedig a kettő kombinációján alapuló biometrikus azonosító megbukott, mert klónozhtó, feltörhető, ellopható.
  Indiában a korrupt tisztviselők jó pénzért eladják a bűnözőknek, és akkor az ember futhat a pénze után. Volt, aki éhen halt, mert nem jutott egy hónapon át a pénzéhez.Arról nem is beszélve, hogy a kiberbűnözés Mekkája lesz ez az új világ.
  Ha ez még nem lenne elég vészjósló, most Bill Gates javaslata alapján DNS-alapú biometrikus azonosítót akarnak kikényszeríteni.
  A DNS a mi emberi minőségünk, isteni kódunk és önvalónk, amit soha senkinek nem lehet átadni, mert annak beláthatatlan következményei lesznek valamennyiünk számára.

  2.) CBDC
  A jegybanki pénz egy átverés, mert semmi hozadéka nincs az állampolgárok számára a jelenlegi vegyes rendszerű bankkártyás-készpénzes fizetéshez képest.
  Veszélye viszont óriási: ez a világkormány totalitárius rendszerének része, az emberek digitális rabszolgásítása, szabadságuktól, vagyonuktól, vallásuktól, és minden identitátusoktól való megfosztása.
  Egy programozó utána járt, hogy a rendszer úgy van kitalálva, hogy abba utólag bele lehet nyúlni, és bármikor módosítani lehet a játékszabályokat.
  A teljes rendszer össze lesz kapcsolva az IOT-n keresztül, és a Bill Gates rendszere mindent figyel, a testsúlyt, a vércukrot, a CO2-felhasználást, így a pénzügyi tranzakció bármikor, bármilyen okból letiltható.

  A jegybanki pénzt azért kell elutasítani, mert a digitális pénznek van olyan formája, mint pl. a blokkláncon alapuló kriptovaluta, pl. a Bitcoin, amely anonim, és biztosíthatná az emberek teljes szabadságát, és a bankoktól való függetlenségét.
  Ez a kor kihívásainak megfelelő digitális pénz, annak minden előnyével.
  Persze ezt majd be fogják tiltani, hogy mindenkit egy irányba tereljenek…)))

  Nagyon kell vigyáznunk arra is, hogy apránként akarnak becserkészni. Előbb az önkéntes jelleggel, ami nem lesz igaz, mert amint az önkéntesség eléri a 30%-ot, azt hazudják, hogy a többség benne van a rendszerben, és egy tollvonással kötelezővé teszik.
  Ha valaki nem akar belépni, akkor hatalmas összegű büntetést rónak ki rá, és nem tud létezni, mert semmilyen szolgáltatást nem tud igénybe venni.
  Ráadásul tesznek majd egy visszautasíthatatlan ajánlatot azzal, ha valaki belép a CBDC-be, akkor 1.000- 1.500 Eurót adnak havonta. Egy darabig.

  Az a baj, hogy több lépéssel előttünk járva folyamatosan becsapnak bennünket.
  – A COVID-kapcsán miért nem gondolkozott el senki azon, hogy fél év alatt kitalálták rá a 10-fajta vakcinát, és fél éven belül a világ lakosságának kétszeri beoltására elegendő oltóanyag le is volt gyártva, és helyszínre szállítva. Ennek logisztikájához legalább 5 évre lett volna szükség.
  – A CBDC-kapcsán miért nem gondolkodunk el azon, hogy van-e olyan elektronikus hálózat, amelynek 0-24-ben rendelkezésre tud állni a jelenleg 8 MRD lakosság számára. Nincs ilyen lehetőség. Átverés az egész.

  Képzeljük el azt, ha áramszünet van, és valaki nem tud hozzáférni a pénzéhez, vagy ellopják az azonosítóját.
  Mivel az DNS-alapú, el tudják lopni nem csak a pénzét, hanem a személyiségét is.
  Akkor hová fordul? Nem lesznek kormányhivatalok.
  Az ügyfélszolgálati robotoknak fogja majd elmagyarázni, hogy mi történt?
  És hogy bizonyítja azt, hogy ő valóban az, akinek mondja magát, ha egyszer ellopták a DNS-alapú azonosítóját?

 3. Az emberiség komplett jövője a tét, és lám, 3500 forint képes győzedelmeskedni a józan ész fölött!

 4. Márciusban kaptam egy levelet a banktól, hogy nem érvényes az aláírásmintám. (??) Az ügyintéző nem értette, hogy a bank hogyan tudott ilyen üzenetet küldeni, hiszen minden rendben volt. De akkor már elkezdtem kivenni az összes pénzem. Ez a kommunikáció biztos jól átgondolt, és jót tesz a bankba vetett bizalomnak.
  Azóta is mindent csekken fizetek, visszaálltam erre a fizetési módra minden szolgáltatónál, és egyáltalán nem érdekel, hogy tudok-e az aláírásommal rendelkezni a bankszámlám felett. A többi vásárlás is készpénzes, persze.

  Most tényleg a bolti kereskedőkön múlik, hogy megértik-e, hogy az ő jövőjükről van szó. A matrica jó ötlet, hatásos is, ha elterjed, mert beszélni kell róla. Meg kell érteni, hogy a karbon lábnyom az XX szerint nem a kitermelésnél és az eladásnál keletkezik, nem is a köztes felhasználásnál, ezek nem számítanak egyáltalán, hanem a végfelhasználónál, termékbe-szolgáltatásba rejtve, bújtatva, extra gáz és olaj adóalapként. Merthogy a CO2-nek ehhez semmi köze nincs. Az extra adó ebben az esetben annak megszabása, hogy “adózhatsz-e” egyáltalán (fogyaszthatsz-e) ilyen-olyan jogcímen olyan terméket, amiben van “műanyag”. Remélem mindenki elég abszurdnak fogja tartani ezt a gondolkodást, és jól felfogott önérdeke szerint tiltakozni fog, és kimutatva ezt is, kiáll a készpénz mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük