Háborúval, éhínséggel gyorsít a Nagy Reszet

Forrás: AUF1.TV

https://www.bitchute.com/video/jfhJ3cbjj3P5/

3 thoughts on “Háborúval, éhínséggel gyorsít a Nagy Reszet

 1. ELLENÁLLÁS A VÉGSŐKIG!

  Egyetlen esélyünk van a megmaradásra, ha kilépünk a rendszerükből, és szabotáljuk a multikat:
  – Bármennyire fájdalmas, el kell felejteni a TESCO-t, LIDL-t, És a többi üzletet, amely a magyar ember kifosztására törekszik.
  – El kell felejteni a csokoládékat, mert nehézfémeket, grafént, és más szemetet tartalmaznak
  Láttam olyan bonbont, amiben féreglárvák voltak. Nem beszélve az abortált magzati vesesejtekről, amellyel tesztelik.
  Vissza kell térni a házi süteményekhez!
  – El kell felejteni a McDonaldsot, amiben patkánymaradványoktól kezdve tisztítószerekig mindent találtak. Ugyanez vonatkozik a nyugati hátterű gyorsétkezdékre is!
  – Mindenki készpénzt használjon a végsőkig, és ha vállalkozó, akkor tegye vonzóbbá a készpénzhasználatot azzal, hogy olcsóbb árakat alkalmaz készpénzfizetés esetén. Itt van egy remek péda erre: Zoltán Daoda-tól átvéve:
  “TARTSUK ÉLETBEN A KÉSZPÉNZT!
  Tegnap délelőtt a helyi zöldségesben arra lettem figyelmes, hogy az eladók 2 féle árat mondtak mindenre.
  Ha kp-ben fizetted pld a krumplit akkor kilója 348 Ft volt, ha bankkártyával 395Ft!
  Nagyon tetszett ez nekem, s gratuláltam is nekik!!! Így kell ezt!”
  – Egészsége védelmében mindenki hagyjon fel a Big Pharma gyógyszereivel, ami lehet, hogy valamire jó, de minden gyógyszer 75-féle lehetséges betegséget okoz, ez a szervezetben felhalmozódik, és hatásuk összeadódik.
  Én pl. lefogytam 5 kg-ot, és így kidobhattam a magas vérnyomás gyógyszereimet. Azóta sokkal jobban vagyok.
  Minden táplálékkiegészítőről le kell állni, és vissza kell térnünk a hagyományos, természetes gyógymódokhoz, gyógyteákhoz, illóolajokhoz,. és gyógyító fűszerekhez, mint szegfűszeg, fahéj, kurkuma, babérlevél, stb.
  – Üdítő italként a jeges mézes- citromos limonádé csipetnyi sóval olyan izolitoldat, ami nyáron életmentő tud lenni, télen pedig a mézes gyógyteák fogyasztásával a sok cukrozott és mérgező üdítőital kiváltható.
  A kólákat örökre el kell felejteni, mert összetétele nem tisztázott, és azt is magzati vesesejttel tesztelik.
  – A mobiltelefonhasználat rákot okoz, ezért a gyerekeknél korlátozni kell annak használatát.

  Vissza kell hozni a rendszerváltás előtti időszak gyakorlatát, amikor az élelmiszerellátásunk az országunk kezében volt.
  Akkor az emberek egészségi állapota sokkal jobb állapotban volt, mivel nem a multik szemetét etették velünk!
  És nem mérgeztek bennünket a Big Pharmaffia gyógyszereivel sem.

  Ezek csak ad-hoc ötletek voltak, de érdemes elgondolkodni rajtuk.
  Mivel a politika cserben hagyott bennünket, csak magunkra számíthatunk.
  Kezünkbe kell venni sorsunk irányítását. Előbb kicsiben, majd nagyban.
  A vidéken élők könnyebben meg tudnak szerveződni, hogy egészséges élelmiszerrel lássák el egymást, és aztán ez kiszélesedhet a városok irányában.
  Úgy hogy hajrá! Nem adjuk fel! És Isten segítségével megállítjuk a gonoszt!

 2. Wow, 2 percbe ennyi hazugságot belezsúfolni tényleg teljesítmény.
  Ahogy az országok vezetői EGYÜTT hazudtak a holdra szállásról (a vén hazug Berci él még?), ahogy együtt hazudtak a Covidról (meg az Eboláról, meg a Zikáról, stb) ahogy az összes vax ugyanazt vagy nagyon hasonló grafén alapú nanotechológiát használ, ahogy együtt hazudnak Antarktikáról és együtt csináltak egy megállapodást, hogy magánember ott ne nézhessen körül, nagyon szépen demonstrálták, hogy nincsenek független országok csak bábvezetés mindenhol. Ez egyben azt jelenti, hogy míg a háborúikban valódi kisemberek halnak meg, az okok sosem valódiak, hogy miért is törnek ki.
  Az oszd meg és uralkodj az egyik legerősebb fegyverük, ráadásul addig is hullunk míg háborúzunk.
  Ha az oszd meg és uralkodj nem működne többé, pl. mert nem hagyjuk, akkor végük lenne mint a botnak vagy utolsó esélyük ilyen Maui-szerű események lennének, mesterségesen generált katasztrófák, egyébként történik és ezekről is nagy-nagy csend van. A legutolsó az acapulcoi 5-ös kicsit sem természetes hurrikán, de volt egy Marokkó földrengés, egy Libia árvíz, korábban a nagy török-szír földrengés és Maui energia fegyverrel való felégetése. De teljesen mindegy, nincs választásunk, mert zsarnokság alól még soha senki nem engedelmeskedte ki magát.

  Egy kérdés, ha szabad, otthon is erőltetik a tűzveszélyes, sugárzó (non ionizing de elég gyilkos) és kémkedő “okos villanyórákat”? Itt állítólag törvény van vagy lesz (nem tudom mindenki aláírta-e már), hogy erőszakkal is beszerelhetik.
  Borzalmas következményei vannak, a teljes környező élővilágra.
  https://truthcomestolight.com/worldwide-testimonies-about-smart-meters/

 3. Október 6-a a Pfizer szerződések nyilvánosságra hozásának a dátuma. A nyilatkozat az izraeli háború kitörése utáni.
  Azért ettől jóval régebb óta lehet tudni, hogy a “járványok kora” és a többi próbálkozás hülyeség.
  A 80-as években felénk, diákok felé az általános iskolai 5-8 osztályos osztályfőnöki órán az az abszurd elvárás volt állítva, hogy az aktuális politikai eseményekről beszéljünk (pl. Irak-Iráni háború). Igazából arra lehetett kíváncsi az ofő, hogy mi a szülők véleménye. Akinek nem volt ‘véleménye’, illetve napi tudása, mint nekem, az minimum fejcsóválást kapott.
  Hararitól azért nagyobb naprakész nemzetközi tájékozottságot várnék. A nyilatkozatából az derül ki, hogy el van maradva, nem ismeri a világ történéseit. Akkor kénytelen lenne másképp közelíteni. Lehet, hogy történészként neki mindez nem eléggé régmúlt.
  Azt mondja a végén, ha nem változtatunk irányt az erőszak, éhínség és betegségek tekintetében, azzal fajunk puszta fennmaradása kerülhet veszélybe.
  Igaza van, csakhogy pl. a faj az élővilágot jelenti.
  Változtatni pedig Mr. Globalnak kell, vagyis azt is jól látja, hogy a “mi nem változtatunk”-ban a “mi” az a Mr. Global fejedelmi többesszáma.

  David Icke sokszor beszél arról, hogy ma a szellem, az elme háborúját éljük. Az átlagember nem folytat és nem provokál világszintű fizikai és elme/szellemi háborút. Másképp az átlagember nem elme-hábor-údott.
  Rájöttem, hogy valójában David Icke is Mr. Globalnak üzenhet ilyenkor, hiszen Mr. Global magával folytat szellemi és fizikai háborút, de egyikben sem győztes. Mr. Global saját magának kellene, hogy ellenálljon. Csak mindig összetöri a tükröt. (Kivégzi, stb. azokat, akik mutatnák a tükörképet segítségül.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük