Indiai ügyvédek a WHO ellen

Dipali Ojha ügyvéd, az indiai ügyvédi kamarából és egy fiatal indiai ügyvéd csapat jogi értesítést küldtek az egészségügyi világszervezetnek az alternatív kezelések elleni nyilvánvaló kampányuk miatt.

A WHO-val szembeni jogi lépéseket, Soumya Swaminathan, a WHO egyik vezető tudósának tweetje után tették meg, aki tweetet adott ki Ivermectin ellen, hivatkozva egy magánvállalat nyilatkozatára. Az indiai ügyvédek csapata minden lehetséges megfizethető gyógyítási lehetőséget elérhetővé kíván tenni a tömegek számára, és a döntéshozókat számon kérik az irányelveikért, mert gyanítják, hogy alávetették magukat a nagy gyógyszer lobbinak.

Rumble: https://rumble.com/vmm54z-indian-bar-association-vs-who-adv.-dipali-ojha-with-rajiv-malhotra.html

4 thoughts on “Indiai ügyvédek a WHO ellen

 1. Két lényeges hírforrás a negyedik hullás kapcsán:

  1) Negyedik hullám: ha minden így marad, semmi jóra nem számíthatunk
  2021. szeptember 22., 21:43
  https://168.hu/itthon/negyedik-hullam-ha-minden-igy-marad-semmi-jora-nem-szamithatunk-214211

  Fontos mondat számomra: Említve egy mexikóvárosi és indiai államban történt tömeges kezelést is az Ivermectinnel.

  A doktor úgy látja, hogy a gyógyszer engedélyezését a WHO szándékosan nem tette lehetővé, mert a gyógyszer- és vakcinagyárak
  érdekeit tartja szem előtt, az emberek helyett.

  2) Megfenyegetett orvosok levele a Magyar Orvosi Kamarához
  Forrás: https://kuruc.info/r/64/233943/
  https://www.toroczkai.info/bejegyzes/Megfenyegetett-orvosok-levele-a-Magyar-Orvosi-Kamarahoz-2-resz

  Számomra az megdöbbentő, hogy miért fenyegetnek meg embereket ?
  Miért van az, hogy például Svájcban a romai katolikus templomba a nem oltakozott hívök vasárnap nem léphetnek be ?
  A temploba való belépés hétköznap is, csak a contact tracing adatok megadásával történhet. Miért ?

  Miért van az, hogy Olaszországban az oltást nem felvevő egészségügyi dolgozok szerződését nem kivánják megszüntetni, csak a
  bér fizetését szüntetnék meg ? Na vajon miért ?

  Nem gonduljuk-e, hogy a vilägban lévő ilyen jellegü nemzetközileg koordinált intézkedések kimerítik az emberiség ellenes bünöket ?

  1. Bár igazak lennének ezek a hírek amiket ön ide belinkelt!De az igazsághoz hozzátartozik hogy én sajnos pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban!Sajnos már más bíróság is hozott ítéletet ezzel kapcsolatban és arra is tojtak rá 1 nagyot sőt még élő is vették szegény bírót!Ezek után én már ebben a bírósági eljárásban nem hiszek sajnos aki segíteni próbál azt mind ellehetetlenítik,számos példa van rá.De majd az idő mindent kiforr!Meglátjuk október huszadika után hogy valóban volt e foganatja ennek az egésznek! Nagyon jó lenne már ha végre vége lenne ennek az egész cirkusznak mert felörli az embereket köztük minket is! Most attól tartunk hogy aki dolgozik mindegy hogy mit az oltásra akarják kötelezni hogy dolgozhasson!Ez felháborító!Ha ezt tényleg behozzák nem tudom mi lesz mert akkor a megélhetésük forog kockán …….Lehet választani a méreginjekció vagy az éhenhalás,utcára kerüléssel között.

  2. Gondolom, Dr.Füllmich nem játszik a saját hírnevével, ami pedig a másik linket illeti (és már korábban is utaltam rá), a háttérhatalom látja a vesztét, és ahhoz, hogy ne lehessen elszámoltatni őket, ill. mintha “segítenék a betegek gyógyulását”, lépniük kellett, mint “védőangyalok” fognak a Földre szállni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük