Miért kell kényszeríteni az oltást?

https://www.jogazegeszseghez.hu/valaszd-a-szabadsagot-4-resz/

2 thoughts on “Miért kell kényszeríteni az oltást?

 1. Heti rettegtető híreink következnek (jujujj) –

  A Mu változat után, gondolom ez LeMuriából érkezhetett valamilyen ‘időkapun’ keresztül, most itt a nyakunkon az “R.1 variáns”:

  ‘A COVID-19 vírus új változatát azonosították egy kentucky-i idősotthonban, ahol 45 lakost és dolgozót fertőzött meg, akik közül sokan oltottak.

  Az R.1 változat Japánból származik, és veszélyes mutációkat tartalmaz, amelyek fokozhatják az “átvitelt, a replikációt és az immunszuppressziót” – írta egy tudós [? – William A. Haseltine] hétfőn a Forbes -ban.’
  https://remonews.com/hungary/a-covid-19-r-1-varians-gyorsan-terjed-a-kentucky-i-idosek-otthonaban/

  A hivatkozott Forbes cikk (2021.09.20.) frissítése:
  “…az R.1 már nem terjed jelentősen az Egyesült Államokban. [A cikk] ezen változata kiemeli az R.1 variáns azon képességét, hogy áttörést jelentő fertőzést indítson el a teljes oltottsággal rendelkező idősek körében.”
  https://www.forbes.com/sites/williamhaseltine/2021/09/20/a-new-usjapan-variant-to-watch/?sh=5b6c86cd3509

 2. Kedves Gábor!
  A Természetgyógyász Egyetemen a tanári, oktatói státuszaimban eltöltött 13 éves gyakorlati, tapasztalati megfigyelésem alapján nem csak arra a jelenségre lettem figyelmes, hogy az ember képes kiegészíteni, és felruházni, behelyettesíteni a valóságban nem ott lévő dolgokkal a környezetét észleléskor, hanem az ellenkezője sokkal veszélyesebb magára nézve. Nem képes észéeéni, érzékelni, értelmezni azokat a jelenség-részleteket, amelyek eőtte állnak nyilvánvaló bizonyossággal. Az erről feljegyzett értekezéseimről, bizonyítékaimról szeretnék beszámolni neked, Kedves Gábor, hogy még hatékonyabban szolgálhassuk a gyógyulni, ébredni, élni, és az életet védeni képes embertársainkat. Kérnék szépen egy mail címet, hogy felvehessük a kapcsolatot, Jakab Pistával már beszéltem, tökéletesnek találta. Köszönettel, hálával, öszinte nagyrabecsülésemmel:
  Lovász Károly ny. egyetemi tanár Szeged, lovikari@gmail.com 70 4112296

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük