14 thoughts on “A vakcina tönkretette az immunrendszerüket!

 1. Újabb fontos beszélgetés: David Icke és Anita Baxas professor megdöbbentő leleplezése a Vakcinákról, és ami mögötte van:

  – David részletesen elmagyarázta, hogyan sikerült az egész Covid-átverést létrehozni a megtévesztés összehangolt médiaviharával,
  a hamis PCR-teszttel, amelyet Dr. Kary Mullis a genetikai anyag szaporítására fejlesztett ki laboratóriumi kutatásokhoz, és a szándékosan megölt emberekkel, akikkel lehetett hiszterizálni a közvéleményt.
  A halálesetek úgy jöttek létre, hogy kábítószert használtak idős embereken, hogy meggyilkolják őket.
  Nagy-Britanniában midazolámmal ölték meg őket morfinnal kombinálva. Mindkettő légzésdepresszió, ami megnehezíti a légzést.
  Az Egyesült Államokban a betegeket Remdesivir-kezelésben részesítették, amely több szervi elégtelenséget okozott, beleértve a veséket is. A veseelégtelenség miatt a betegeknél tüdőödéma (folyadék a tüdőben) alakult ki, ami lehetetlenné tette a légzést.

  – Anita Baxas professzor elmondta, hogy a kihívások ellenére öt kontinensen 26 csapat fedezte fel, hogy a fiolák grafén-oxidot, hidrogélt, mérgező fémeket és parazitákat is tartalmaznak.
  A grafén-oxid hatalmas károkat okoz a szervezetben, mivel áthalad minden védőmembránon, például a vér-agy gáton, a méhlepény-gáton és a heregáton.
  Felaprítja a sejtmembránokat és a mitokondriális membránokat, és kromoszómák és DNS-töréseket és mutációkat okoz.
  Deformálja a kromoszóma végpárjait, a telomereket, ami a sejtek pusztulását és általános öregedését okozza.
  Ez egy hatalmas szabad gyök, amely órákon belül kimeríti a szervezet fő antioxidánsait, a glutationt és a nátrium-oxid-diszmutázt. Minden szövetben hatalmas gyulladást okoz, és aktiválja az immunsejteket, amelyeket aztán elpusztít.
  Aggregálódik és olyan nagyra nő, hogy eltömítheti az ereket. A vérlemezkék összetapadását és vérrögképződést okoz.
  Magzatokban gátolja az erek képződését a szívben, és késlelteti az agyszövet fejlődését.
  Káros hatással van az idegrendszerre és a vörösvértestekre.

  – Anita Baxas professzor azt is elmondta, hogy a hidrogélek, amelyek Karen Kingston szabadalmak kutatása szerint válasz- és szenzorrendszerként használhatók, amely képes kívülről érkező bemeneteket fogadni, és információkat visszaküldeni.
  Valószínűleg ezek okozzák a gumiszerű vérrögöket, amelyeket a halottkémek húznak ki a halottakból.
  Dr. Ana-Maria Mihalcea, Dr. Nixon és mások sötétterű mikroszkópos leleteire hivatkozott, amelyek mikrochipszerű( !!!) struktúrákat fényképeznek a vérben és fiolákban. A digitális azonosító tehát az oltottak testében megtalálható. Ez a hidrogél.

  – David részletesen elmagyarázta, hogy a cél az emberi agy és a mesterséges intelligencia összekapcsolása, amely aztán átadja gondolatainkat, észleléseinket és érzelmi válaszainkat.
  Elon Musk egy Neuralink implantátum koncepciót árul. Musk azt mondta, hogy ez a vénákon és artériákon keresztül, azaz injekció formájában történhet. Alacsony pályán lévő műholdakat is felállított, hogy létrehozza ezt az elektromágneses teret, az úgynevezett felhőt. A felhő és a hamis vakcinák összefüggenek.
  Testünk elektromos információktól függ, és bármi, ami megzavarhatja az elektromos és elektromágneses jeleket, zavarhatja agyunk működését.
  A La Quinta Columna volt az első, aki a grafént kutatta. Felerősíti a testen belüli elektromágneses mezők erejét. Így a testben grafént tartalmazó, önreplikálódó nanochipek interfészt hoznak létre a test és az agy között, újrahuzalozva az agy elektromos tevékenységét. Így megváltoztathatja azt, ahogyan a valóságot érzékeléssé dolgozzuk fel, és összekapcsolhatja az agyat a felhővel, ahogy azt 2030-ra „jósolta” a Google futuristája, Ray Kurzweil.

  – Spiro (@Sprio_Ghost), az egyik felszólaló nagyon pontos megjegyzéseket tett, hogy ez egy háború az emberiség ellen, és meg akarják változtatni annak definícióját, hogy mit jelent embernek lenni.
  A gyártott válságot ürügyül használják a technológia bevezetésére. A DARPA és a katonaság erősen részt vesz ebben, mivel ez egy hatalmas katonai művelet. A Discover magazin közzétett egy cikket arról is, hogy a DARPA önterjesztő vakcinákon dolgozik.

  – David arról is beszélt, hogy az anyag csak egy bizonyos frekvenciájú energia, és valójában egyáltalán nem szilárd.
  A világegyetemben az anyag mennyisége kicsi ahhoz képest, ami nem anyag. Az univerzum legalább 99%-a plazma, amelyet az anyag negyedik állapotának, az anyag éteribb állapotának neveznek.
  Amit az anyag szilárd halmazállapotának tekintünk, az egy apró folt a plazmához képest. Mégis mind az öt érzékszervünk az anyag szintjére összpontosít.
  A láthatatlanban a plazmában van a szellemvilágunk, amelyet a globális kultusz irányít. A látható bábjátékosok csak manipulálnak és félelmben tartanak bennünket, a mátrixba zárva.

  -A Health Uncensored (@HealthUncensord) egyetért azzal, hogy el akarják távolítani a spiritualitást az emberiségből. Hozzáteszi, hogy új információi vannak az oltás és az autizmus közötti kapcsolatról, és hamarosan két újságot fog kiadni, amelyek úttörőek lesznek.

  – David szerint az aura, a test körül önszerveződő mező van, amely elektromágneses. Például a légzés, az emésztés, a vérkeringés mind a tudatos hozzájárulásunk nélkül történik. Ez az önszervező mező határozza meg az anyag szintjét.
  Ezért bármi, ami destabilizálja az elektromágneses teret, hatással lesz a testre, és destabilizálja azt.
  A technológiailag előállított elektromágnesesség rendkívüli növekedése alapvetően érinti ezt a szervezeti területet.
  Az egészségügyi következményei megdöbbentőek. A vakcinákból önmásoló nanotechnológia megváltoztatja a test mágnesességének természetét, és az egész szervezetünket összezavarja.
  Olyan frekvenciákat bocsáthatnak ki, amelyek az alsó asztrális dimenzióban élő entitásokhoz köthetnek bennünket, és könnyen birtokolhatók, irányítatók leszünk.
  Ezek az entitások ezt követően elkezdhetik befolyásolni a hangulatunkat, gondolatainkat és észlelésünket, mert a frekvenciák, amelyeket ezeknek a ütéseknek köszönhetően adunk ki, az ő frekvenciájukra lesz hangolva.

  – David szerint a megoldás az önazonosságunk újraértékelését jelenti. Ez az igazi forradalom, ennek az egész irányítási rendszernek a lebontása az, ha kiszakadunk észlelésünk és önazonosságunk kultusz általi irányítása alól. Ettől minden megváltozik.
  Kiiterjesszük az én-felfogásunkat, és eltávolítjuk énünket abból a frekvenciatartományból, ahonnan irányítanak bennünket.
  Mégpedig tudással, szeretetenergiával, a frekvenciaszint emelésével.

  Anita Baxas professzor elmondta az oltottak gyógyításának lehetőségeit is:
  – Intravénás kelátképzés EDTA-val, C-vitamin és Plaquex hozzáadásával képes megtisztítani a vért a hidrogélektől és a kvantumpontoktól. Az EDTA megköti a mérgező fémeket is.
  – A Plaquex hatását, javítja a sejtmembránokat és a mitokondriális membránokat.
  Segíti a szervezetben az antioxidánsok, például a glutation és a SOD szintézisét. Csökkenti a gyulladást és a vérlemezkék ragadósságát. Rugalmasabbá teszi a vörösvérsejteket, hogy könnyebben áthaladjanak a szűk ereken.
  – A másik fontos kiegészítő kezelés az EBOO, amely az extracorporális vér oxigenizálása és ózonosítása, amely az oxigén és az ózon hozzáadása mellett dialízisszűrőn keresztül is szűri a vért.
  Az ózon antibakteriális és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és javítja az immunrendszert. Az EBOO legfontosabb része a dialízisszűrő, mivel úgy gondoljuk, hogy képes kiszűrni a hidrogéleket és a kvantumpontokat.
  https://x.com/bartcoin_erc/ status/1766871682273124500?s= 20

 2. Érdekes, hogy jogi viszonylatban nem vizsgálják külön, hogy az oltás alkotórészei összehazudottak-e, vagy valóságosak.
  Valamint azt se vizsgálják, hogy a valóságos összetevők hatása mi, mielőtt emberbe szúrnák bele.
  Az is érdekes, hogy hamarabb eljut ide Dr. Cowan elérhetősége, és általa közvetítve a biológia valós szakirodalma, mint helyben az USA nagyközönsége elé. Valami baj lehet a közvetítő csatornákban. Pedig még nyelvi különbség is van.

 3. Itt az ideje foglalkozni a vakcina interdimenzionális hatásaival:

  Az emberi faj testi és lelki támadás alatt áll. Erre a veszélyre a sokoldalú tudós, filozófus és látnok, Rudolf Steiner figyelmeztetette az emberiséget egy évszázaddal ezelőtt, amikor azt mondta, hogy egy „oltás” lesz az emberiség legyőzésének szállítórendszere.
  Azt feltételezte, hogy a szállítási mechanizmus egy vakcina formájában történik, amelyet közvetlenül a szervezetünkbe fecskendeznek be. Idézet tőle:
  „Ma [1917-ben] a testeket beoltják egyik és másik ellen. A jövőben a gyerekeket olyan anyaggal oltják be, amit biztosan elő tudnak állítani, és ez immunissá teszi őket, hogy ne alakuljanak ki bennük a lelki élethez kapcsolódó „ostoba hajlamok” , amire nincs szükség a materialisták szerint.
  Ez a „vakcina” – folytatja – blokkolna minden kommunikációt a szellemvilágból, ami azt jelenti, hogy semmilyen üzenet vagy impulzus nem juthat át a „fényszellemeken”, akiknek mindig az a célja, hogy segítsék az emberiség fejlődését, és beteljesítsék SORSunkat

  Az ilyen vakcinával az éteri testet leválaszthatja a fizikai testtől. amikor az éteri test külön van, a lélek és az UNIVERZUM közötti kapcsolat rendkívül instabillá válik, így a vakcina olyan erőké válik, amely a tudatot az anyagba tolja.
  Így az ember már nem lesz szabadulni az anyagi érzéketől,az alkotmány értelmében állat marad, és többé nem érheti el szellemi tudatot”

  Rudolf Steiner ezzel a megállapításával 100 évvel ezelőtt megjósolta a transzhumanizmust.
  Hogy ez nem fantazmagória, hanem valóság, igazolja az a film, amit 2005-ben vettek fel egy tudós által a CIA-nak bemutatott elméletével, mely szerint ai isteni önvalónk egy vakcinával kiiktatható.
  https://www.youtube.com/watch?v=vaSCjV6wsQQ

 4. RÁKOS ÉS ABORTÁLT MAGZATI SEJTVONALAK AZ ÖSSZES VAKCINÁBAN:
  “Henrietta Lacks – egy fekete dohánytermesztő, aki 31 évesen halt meg a rák egy agresszív formájában. Angela Rasmussen amerikai virológus szerint az ő sejtjeit a SARS-CoV emberre gyakorolt ​​hatásának tanulmányozására használták, és így bemenetet biztosítottak egy vakcina kifejlesztéséhez.
  Henrietta Lacks sejtjeit felhasználták az első gyermekbénulás elleni vakcina, az in vitro megtermékenyítés, a rák elleni kutatások elvégzésére, legutóbb pedig a SARS-CoV-replikáció emberi szervezetre gyakorolt ​​​​hatásának tanulmányozására.”
  https://www.hindustantimes.com/world-news/who-is-henrietta-lacks-and-what-s-her-connection-to-the-covid-19-vaccine/story-neC7CB4lUabGiFgJVbbp2L.html
  https://immunizebc.ca/ask-us/questions/do-covid-19-vaccines-contain-fetal-cells-were-abortions-performed-make-vaccines-0

 5. Ássunk tovább a témában: Majomvírus és a Henrietta Lacks (He-La) sejtek kapcsolata:

  “A Mason-Pfizer majomvírus (MPMV) és a morfológiailag hasonló, egyes HeLa sejtvonalakban folyamatosan termelő HeLa vírus burokantigénjeit indirekt immunferritin technikákkal hasonlították össze. Az MPMV és a HeLa vírus ellen termelt antiszérumok keresztreagáló antigénspecifitásokat mutattak ki mindkét ágens felületén, a keresztabszorpciós és végponthígítási technikák pedig azonos burokantigének jelenlétét mutatták ki.
  Az eredmények szoros kapcsolatot, ha nem azonosságot mutattak az MPMV és a HeLa vírus között.”
  Ideje felháborodni, de nagyon!!!!
  https://academic.oup.com/jnci/article-abstract/56/3/635/1029504

 6. A nyomorék bill gates már megint, ideje lenne már elkapni őt is és egy kicsit megszorongatni.

 7. https://www.bitchute.com/video/eIh3UkQNEngK/ ; A Discussion on Chlorine Dioxide, Ozone and Methylene Blue- 3/13/24

  A héten Dr. Cowan pontosította az eredeti felhívását annyiban, hogy nem vírus tanulmányokat szeretne kapni, azokat ismeri egytől-egyig, ráadásul mind egyformák, hanem annak elmagyarázását, hogy a tanulmányokban leírtak mennyiben igazolják a vírus izolációt, az izoláció fogalmát, ezáltal a vírus létezését. Arra lenne szükség, hogy védjék meg a tanulmányokat írók, vagy azokkal egyetértők a saját tudományukat. Az se elfogadható indoklás, hogy kötelezően sejten belülinek kell lenni a vírusnak, ezért nem szeparálható el, mert mindig belül van. Ez megalázóan azt indokolná, hogy a vírus a sejt maga, és így egyáltalán nincs izolálva a sejtből.

  Az egyik hozzászóló rávilágított a vírus kimutatás alapvető logikai hibájára: „Igaza van abban, hogy az állítólagos biológiai vírusok létezését nem bizonyították. Valaminek a teljes hiánya pedig nem bizonyítható. De a bizonyítási teher mindig azokon van, akik pozitív állításokat tesznek. Akik megkérdőjelezik vagy tagadják ezeket az állításokat, azoknak semmivel sem kell helyettesíteniük azokat. Senki nem bizonyította a fertőzést.”

  Az eredeti felhívás:
  Regarding our webinar with Dr. Mark Bailey last week on isolation and scientific thinking, if you or someone you know believe that viruses have been isolated and have a rebuttal or scientific studies to show us, please submit a short paper or a short video (a 5 minutes video) to conversationswithdrcowan@gmail.com and we will review & address these in a future webinar. Please note that the requirements for submission can be found at the following timecodes in this video: 2:16-11:20
  ( https://www.bitchute.com/video/58MbhxBnNren/ ; Q&A Webinar- March 6th, 2024)

  Dr. Cowan eheti előadásának bevezető szavain gondolkodtam el: „ …. a little bit nicer, warmer weather today, so get outside. I hope everybody can get outside in the sunshine, and get their hands and feet in the earth for awhile.” Florence Nightingale-től pedig azt idézi, hogy „There are no specific diseases only specific disease conditions”, vagyis „Nem a betegségek a konkrétan meghatározhatóak, hanem a betegség állapotok feltételei, körülményei határozhatók meg konkrétan.” Tőle ismert az is, hogy a betegségek helyreállító folyamatok. A „beteg vagy” bélyegzés a fő lélektani hadviselése, fegyvere az orvostudománynak. Például bevetik, amikor azt mondják az orvosok a betegeknek, hogy a tüneteket vírus okozza, vagy ásványi anyag hiány stb. Pedig a tünet a helyreállítás jele, és a tünetek eredete sokszor időben sokkal korábbra vezethető vissza.

  Két évvel korábban idéztem már ebből a cikkből, ami az emberi élet elviselhető hőmérsékleti tartományát mutatja be, és az átlépése a legegyszerűbb mindennapi tünet kiváltó ok. Valamint a gondolataim is ismétlések.
  https://www.eon.hu/hu/blog/eletmod/testunk-csodalatos-termosztatja.html
  „Mindenekelőtt a túlhevülést viseli nehezen a szerveztünk. 40,5 fok felett az agy munkaképtelenné válik, és 41 fok felett pedig visszavonhatatlan károsodás éri fehérje- és szövetstruktúráinkat. Mintha egy tojás fehérjéjét forró serpenyőbe csurgatnánk. Sűrű vér, kevés oxigén: ez történik túlhevüléskor”
  „Remegéssel és cukorral a hideg ellen. Szervezetünk a hideget sem szereti. Már 36,5 foktól elkezd a csökkenő hőmérséklet ellen küzdeni, ugyanis már 36 foktól lelassulnak a szervezet folyamatai. Lehűléskor a tudatzavar és a zavartság is tipikus tünet. 32 fokos testhőmérséklet alatt az érintett alig reagál, 30 foktól alatt pedig kritikussá válik a helyzet.”

  A hőmérsékleti (hőhullám, rezgés, frekvencia) viszonyok változásához nem alkalmazkodva szoktunk rögtön hőgutát, gutaütést kapni, meg- és felfázni, akutan, vagy pár nappal később, a szűk elviselhetőségi ABSZOLÚT határ miatt. De miért lenne másmilyen a reagálásunk a fény (hullám, rezgés, frekvencia, sokG) viszonyok változására? Maximum a „megfázás”, a ráfázás később derül ki, amikor már nehezebb az összefüggést meghatározni. A fény(sokG, elektromágneses mező (EM))viszonyok változása esetén látszólag tágabbak az elviselhetőségi határok, de mélyebb az időben lassabban kialakuló (rákos, fehérje kicsapódási szöveti törmelék felhalmozódás) elváltozás, ami mélyről, szervi szintről nehezebben is tud kitakarítódni, azért duplán aljas. Az ismert durva oltási reakciók tünetei a hőhatár átlépését mutatják, egyszerre az alsó és a felső elviselhetőségi határokon való átjutást, de a remegés, tudtazavar, inkontinencia és szövet károsodás sokaknál tartós és mélyen a testben van, nem egy felszíni szigeteléssel (hűvös helyre telepedéssel, vagy meleg ruhába öltözve) megoldható áramköri hiba.

  Kell lenni egy, az emberek és egyéb élőlények számára elviselhető, de szükséges természetes elektromágneses mező sugárzási hatás módnak, valamint ehhez a normál sugárzáshoz (Napfény és az Univerzum teljes spektruma) való szabad hozzájutást is garantálni kellene. A WHO, ismereteim szerint még nem állt elő ilyen igénnyel. Arról viszont gondoskodik, hogy gond nélkül legyen ránk kényszerítve a mafcia által minden mesterséges EM sugárzás mértéktelenül, és a normál sugárzás mesterséges gátlása határtalanul.
  Normál EM sugárzás a természetes szólás is, a fizika törvényei szerint, így a természetes szólásszabadság biztosítása is nélkülözhetetlen alap az éltető sugárzásokhoz való hozzájutáshoz. Az AI mesterséges „szólás” sugárzása nem a helyzeteket térben és időben reprezentáló élő gondolat alapján történik, hanem „halott” és mű klisék szerinti. Az AI-nek nincs kisugárzása. Egyébként csodálkozom azon, hogy a kínaiak „intelligenciájának” csodálata mennyire példaként van elénk állítva. Akinek van intelligenciája, annak nincs szüksége a mesterséges intelligencia-hiányra. Kínának pedig az AI-re van szüksége, természetes intelligenciájú sugárzás helyett. A természetes sugárzókat pedig rendbontóként megverni és elhallgattatni igyekezhetnek a WHO és egyéb unintelligencia megbízásából.

  1. Kedves Hegedüs A!

   Vannak azért kivételek azért, hogy erősítsék a szabályt.
   Egy jógában képzet átlagos buddhista szerzetes képes a test hőmérsékletét 46 Celsius fokra emelni és megolvasztani maga körül a havat anélkül, hogy kicsapódnának a fehérjéi.
   A 89 évében lévő édesanyám pedig 32.2 Celsius fokos test hőmérsékletnél még alig volt zavart, kicsit lassabban gondolkodott és sápadt volt, de minden házimunkát normálisan végzett, 33 Celsius fok felett pedig minden a legnagyobb rendben van nála. Általában 34 Celsius fokos a test hőmérséklete ami másnál már bőven kihűlés.
   Megjegyzem a háziorvosa és a húgom “jóvoltából” 3 Pfizer is benne van, a 16., a 49., és a 144. legmérgezőbb tétel a howbad.info szerint, ami nagyon durva lemérgezés.
   A károsodásai szemmel láthatóak de szerintem az egyetlen szerencséje, hogy nem használ okos kütyüket mert akkor már nem élne.
   Egyébként szerintem lehet alkalmazkodni a káros frekvenciákhoz is, túl lehet élni, de az életminőség romlása, a harmónia elvesztése, a sokk stressz miatti gyakoribb betegeskedés és korai halál bizonyosan garantált általuk.

   1. Kedves messzetintő,
    Az Édesanyjának sok életerőt kívánok! (Nagy reménytelenséget érzek ki a szavaiból. Nincs más módja az alkalmazkodásnak, mint az eltűrés és a beletörődés?)

    1. Amikor a Digi szerelői végezték az előttünk lévő villanyoszlopon az 5G hálózatfejlesztést majdnem összeverekedtem velük a kiabálás hevében. De nem akartam börtönbe kerülni, mert akkor is felszerelik elénk.
     Ha eljön az idő amikor már minden, mindegy lesz és el fog jönni, akkor én az elsők között leszek aki ezt a kommunikációs fejlesztésnek álcázott katonai fegyvertelepítést megsemmisíti.
     Jelenleg még csak az embereknek beszélek róla, hogy ráébresszem őket mi is folyik körülöttük, tehát nem törődtem bele még ha kénytelen vagyok is eltűrni.

    2. A szolgálatok aktivitása a politikai időzített zűrzavarkeltés mellett se csökkent az elmúlt hónapokban. Persze mondhatjuk azt is, hogy biztos a furcsa, nem természetes dolgokat a természetfeletti okozta, vagy biztos hallucinálok, és emberi kéz még véletlenül se kapcsolódik hozzá. Utóbbi hithez tényleg elég hülyének kell lenni.
     – A lakóépület kültéri bejárata felett kémlelő kamera nemcsak a bejárati ajtó kulcsát tudja lefotózni másolás céljából, hanem az éppen célzott pontban érezhető sugárzást is ki tud bocsátani a közelben lévő testre. Mondjuk bolhacsípést, amit beltéren nálam az „okos?” csillár is tud produkálni. Abba még nem gondoltam bele, hogy a zárba a kulccsal érintkezve a testet megütő áramot is lehet-e vezetni.
     – A kukkoló féreg nemcsak a mérleg által mutatott értéket tudja felülírni, hanem meg is tudja állítani azt, hogy ne kapcsoljon ki. A nem fényerőszabályozós égők fényerejét továbbra is szeretik elvenni. (Ezek szerint már nem létezik nem fényerőszabályozós világítótest. Csak a szabályozási kezdő és végpontok távolsága és a szabályozó keze tér el.) Kikapcsolt wifi és áramtalanított laptop mellett is jelentkezik újabban felébresztő, alvás zavaró éjszakai zúgás, amit nem igazán tudok hova tenni. Talán az egyik állólámpa sugározza, mert a konnektorból való kihúzás után ugyan marad valami alapzaj, de érezhetően sokat javul a helyzet, simán visszaalszok. A laptopom használat közben pedig időnként érezhetően „többlet” kisugároz, hullámzó testi érzést okozva.
     – A távközlési hálózatot továbbra is alaptulajdonnak tekinti a mafcia, így például még abba a néhány felvett filmbe is, amit érdemesnek tartok a megnézésre, belepiszkálnak. Megállítják a felvételt egy adott mondatnál, mintha egy üzenetet akarnának közölni, és onnantól kezdve a további rész elveszik. Pedig előfizetek a felvételi opcióra, ami a teljes filmre vonatkozik, az „üzenet” pedig felesleges, nem köthető semmihez, értelmetlen. Az biztos, hogy a kukkoló férgek szeretik nézni a filmeket, amiket felveszek.
     A sokG használatával kapcsolatban még két olyan kiakasztó élményem volt, ami másokat is érdekelhet.
     Az egyik esetben egy nem lámpás, zebrás jobbra kiskanyarban egy hatalmas BMW-ben, egy kinézetre kínai fickó a kanyarban ráhajtott a zebrára, és csak a közepén állt meg, majdnem elütve engem, miközben oda se nézett. Éppen a jobb kezében levő mobilt nyomogatta az ujjaival és tette le közben a másik első ülésre. Közben időben megálltam.
     Hogyan kaphatott jogosítványt? Nem tűnt bérelt autónak, és SUY(YU)-… fehér rendszáma volt. Lehet, hogy nem ér le a fickó lába a pedálokig, a fékig, és lehet, hogy magyarul se tud? Ez csak baleset esetén derült volna ki, már ha nem köti fel simán a nyúlcipőt. Az nem elképzelhetetlen egyébként, hogy ő lenne az egyik ide telepített „rendőr”.
     A másik esetben hirtelen nem érkezett meg a havi távközlési számlám. Szőrén szálán eltűnt, tehát a késedelmi kamatra és a „nem fizet időben” bélyegzésre, a szolgáltatás felmondásra játszhat a „na ki?”. Nem valószínű, hogy a postás tévedt el, aki egyébként nagyon ritka kivételtől eltekintve mindig megtalálja a postaládámat. Az ügyfélszolgálat közölte, hogy intézzem el a kérdést a postával, pedig a szolgáltatónak van szerződése a postával, nem nekem, és én a szolgáltatónak fizetek a postázásért. Végül egy másik kerület postáján találtam lehetőséget a befizetésre, mivel a kerületemben nincs ilyen befizetős posta. Ugyan a szolgáltató listáján szerepel egy kerületi posta, de az a valóságban nem létezik, és ezt a valóságban nem létezőt az ügyfélszolgálat fel is ajánlja. A fizetés után hazafelé menet találkozhattam egy mafcia ügynökkel. Egy jólszituált hölgy, kezében a mobiljával, azon nézett egy térképet, majd pont tőlem, senki mástól a járókelők közül, érdeklődött egy utca holléte iránt. Ebből az látszik, hogy se az elmagyarázás, se egy nyomtatott térkép se segített volna neki, ha ez a helyzet nem egy átverés show lett volna. A havi számlám még nem érkezett meg, pedig pár nap múlva esedékes.

     1. Néhány hónapja nem csak az 5G pulzáló “alapjáratát” érzékelem hanem jelentkezik egy még sokkal kellemetlenebb zaj a hegesztés hangjához hasonló sercegő, morajló hang. Ez eleinte az éjszaka második felében jelentkezett szórványosan 5-10 másodperc után egy kis szünet majd ismétlődött 2-3 órán keresztül. Az alvás mellette kizárt és ha aludtam szívdobogással ébredtem fel rá.
      Később mint időintervallumban (egész éjszakára kiterjesztve) mind a sercegés egyre tovább tartó szinte csak pillanatnyi szünetekkel. Ha az egyik vagy másik kezemmel lévő ujjammal beintettem nekik egy pillanatra abbamaradt majd újra kezdődött.
      Amikor átmentem az előszobába és ott lefeküdtem a szőnyegre egy fél percig nem érzékeltem semmit aztán szórványosan, végül folyamatosan beindult a zaj. Mintha ennyi idő alatt ráállt volna a pillanatnyi helyzetemre.
      Nem vagyok beoltva de ezek szerint mégis valahogy érzékeli a helyváltoztatásomat a házon belül, talán chemtrailes nanofémek által. Amikor visszamentem az ágyba néhány másodperces nyugalom volt majd ismét rám talált és folytatódott az idegesítés.
      Az az érzésem, hogy mikrohullámú fegyverrel meg vagyok támadva. Most már minden napszakban nyomják.
      Azt nem tudom, ha nem lennék hiperérzékeny akkor is érzékelném-e vagy csak mint nyugtalan alvás jelentkezne.

 8. Ehhez képest az index nevű szennyoldalon már vagy 4. olyan cikk jelenik meg, miszerint a kovid oltás megvéd a szívbetegségektől, csökkenti az agyvérzés és a vérrögképződés kockázatát (ennél a pontnál nem tudtam eldönteni, hogy zokogjak vagy röhögjek). Azt is írták, hogy long kovid hatás miatt nő a “hirtelen halál”-ok száma. Arról persze nem írtak, miért egyre fiatalabbak az elhunytak és miért nincs köztük egyetlen oltatlan se…
  Ezzel egyszerűen nem foglalkoztak, viszont hoztak tanulmányt, ami bemutatta, hogy igenis a kovditól van a szívizom gyulladás gyerekeknél és a “hirtelen halál” is. Természetesen ezen idézett tanulmányok egyike se tudott egyetlen egy konkrét klinika esetet se mutatni arra, hogy oltatlan kapott volna szívbajt, agyvérzést, vérrögöt a kovidtól. EGYET SEM.
  De ez nem zavarja se cikkírókat, se a tanulmányokat megjelentető orvosi szakmai lapokat. Hozzáteszem ezek olyan lapk amelyek a kovid előtt hihetetlenül szigorú szűröket állítottak fel hogy minél kevesebb kamu tanulmány jelenhessen meg. Úgy tűnik ezek a lapok kukába dobták a több évtizedes hírnevüket, csakhogy a kormányokhoz és a WEF-hez, valamint Billgeci alapítványához törleszkedjenek a nagy lóvéért.
  Ezek után nem is kell csodálkozni Karikó kémelvtársnő Nobel díján. Nyilvánvaló, hogy szép lassan a tudomány viccé vált, egy politikai sz*jhává, kiszolgálva a legtöbb pénzt kínáló érdekeit.

 9. Az elektroszmog is okozhat hallási gondokat, amit sokan magyaráznak a nemlétező koronavirussal.
  Kit véd ma a NATO? nem minket és ez túlmutat a fórum témáján és kevesen értik mire megy ki az egész cirkusz
  ma feladtam a tudatosság terjesztését egy csoportban, ahol nincs erre igény
  Sajnálom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük