A kovid fertőzések kockázata a géninjekciók számával növekszik

A Cleveland Klinika egy új tanulmánya azt mutatja, hogy a kovid-fertőzések kockázata a géninjekciók számával növekszik.

Tanulmány linkje: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2022.12.17.22283625v1.full.pdf

5 thoughts on “A kovid fertőzések kockázata a géninjekciók számával növekszik

 1. Magyarul: a méreginjekciók hatása az emberi szervezetre – azaz a kovid-19 fertőzésnek elkeresztelt tünetegyüttes – az injekciók számával arányosan növekszik.

 2. MÁR a HOLOKAUSZT SZORZÓ is RÖHEJES!!!
  „Nagy szomorúsággal jelenti be Adam Exton családja, hogy
  2022. december 9-én 35 éves korában elhunyt Ottawában, Ontario államban. Wendy Exton nagyon szeretett fia, Bradley Exton (Ellen Wessel) testvére és Allan Exton fia. Nagyon fog hiányozni szerető barátnőjének, Reesha-nak, valamint számos unokatestvérének, nagynénjének, nagybátyjának és nagyanyjának, Bette Readmannek” – áll a nekrológjában.
  Adam Exton tagja volt annak a csoportnak, amely Kanada saját állampolgárai elleni totalitárius mandátumaira reagált. Igazi covid-náci fűrer volt. A halál oka “ismeretlen”.

  Gyászjelentésében ez olvasható : „A világjárvány kihívásokkal teli időszakában Adam tagja volt annak a vezetői csapatnak, amely Kanada COVID-19-re adott egészségügyi válaszát vezette. Tehetséges és megbecsült kampánymenedzser volt, aki nagyban hozzájárult a kabinet minisztereinek és tagjainak Queens Parkba és Ottawába való eljuttatásában. Ádám mindig is rendkívül büszkévé tette a családját, és továbbra is rendkívül büszkévé fogja tenni arra, aki ő, és a közössége és a hazája érdekében végzett szolgálatára.”
  Lássuk be ennek a gyászjelentésnek a szövege már több mint cinikus. Ez már sátáni. Szó szerint. És felvetődik a kérdés, ezek a kormányzati felső-vezetésekben levő covid-nácik valóban nem sejtették, hogy az egész COVID19 projekt nem járványról és nem védőoltásról szól, vagy mégis, akkor mi az ördögért adatták be még maguknak is, az emberekre kényszerített biológiai fegyvernek számító méreginjekciókat?
  Érdekes módon a sajtó nem tudósított a haláláról, és a halál okát sem hozták nyilvánosságra.

  https://szmm.substack.com/p/hirtelen-halal-elhunyt-a-kanadai?r=z91l9utm_campaign=postutm_medium=email

 3. Meglepve láttam a szilajcsiko.hu-n, egy Mihalik Angelika írást !? Nem itt lenne a helye !?
  Ír erről, ír arról, “megnevezi a célzottakat”, számomra feltűnően zagyván,(?), majd odáig jut, hogy “befejezte a koviddal való foglalkozást”, valamint utánajárt alaposan, és “szakemberekkel konzultált”, és mert elege van a szenzációhajhász kovid hazugságokból, mint a “Died Suddley” is például !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Mihalik Angelika felült a ringispilre, ahol elszakadt az ékszíj, így addig forog majd, amig magától lelassul, ami elég soká lesz.
  Nem tudom hova tenni, nem is akarom, de első pillanattól kezdve voltak vele szemben fenntartásaim. Az egyik legutóbbi “vírusokról” írt szösszenete is már eléggé bableves mákostésztával csajkában tálalva, módra sikeredett.
  Azért nagyon érdekelne, hogy kik voltak a “szakemberek”, akikkel konzultált, és megállapították, hogy a “Died Suddley” csak egy szenzációhajhász kitalálmány. Esetleg szólni kellene Ricardo Delgadónak is, hogy ne csinálja már a fesztivált, lebukott !!!
  Mert “szakemberek” megállapították !!!

  1. Kedves S.G.!

   Egyetértek. Talán a neofita (?) vallási buzgalom állhat a háttérben, ami alig hagy teret a kritikus gondolkodásnak. Majd amikor a buzgalom lelohad kissé, és kiderül, hogy a való élet problémáit ez sem oldja meg, akkor talán eljön a kritikus gondolkodás ideje. Vagy akkor sem.

 4. DR. TOM COWAN & DR. STEFANO SCOGLIO: ‘SPIKE PROTEIN’
  https://www.bitchute.com/video/juVDfT6w8q2w/

  Szeretném ajánlani az egyik legújabb Dr. Tom Cowan beszélgetést, ami egy mítosznak tekinthető témát, a spike protein toxicitását járja körül, számos kérdést tisztáz, a videó alatt nagyon sok hivatkozással.(a méreginjekciók hatása az emberi szervezetre témához)

  A beszélgetés kezdetén felmerülő két kérdés az, hogy a spike-ot a vírus hozza-e létre és a spike-ot az oltás csinálja-e.
  Ezzel kapcsolatban Dr. Scoglio elmondja, hogy az, amit spike proteinnek hívunk, az mindig laboratóriumban készül. Ez egy toxikus, rekombináns fehérje. A fehérjéket rutinszerűen lehet az emberekből kimutatni, de ezt most nem csináljuk a „vírus” spike összetevőjével. (miért?)
  Az MRNS technológia top kutatói már 2020-2021-ben kimondták, hogy a spike egy laboratóriumi szintetikus termék, de a vakcinák kibocsátásáig nem volt alapvető az a kérdés, hogyan jut ez az anyag be a sejtekbe.

  Tudni kell, hogy 5 módon tud védekezni a sejt az ellen, hogy bejusson oda idegen fehérje, és ennek kiküszöbölésére csomagolják lipid burokba a spike-ot az MRNS technológia indoklása szerint.
  A beszélgetés célja annak az állításnak a cáfolata, hogy a sejtek tüskefehérjét készítenek.
  A kutatási szakirodalom azt igazolja, hogy NEM történik meg a spike protein sejtekbe jutása, és nem történik spike protein termelés a sejtben.
  Az 5 védekezési mód:
  1. extracellular ribonukleózis- az első folyamat, ami megakadályozza, hogy idegen fehérje később bejusson a sejtbe, vagyis ahogy beadják az oltást, az abban levő fehérjét rögtön legyengíti (degrade), a lipid MRNS nagy része azonnal elpusztul.
  2. az endocitózis helyett, ami beengedné a lipidet a sejtbe, rögtön átfordulás, vagyis exocitózis történik, vagyis az idegen anyag ahogy bejutott, rögtön visszakerül, kikerül a sejtközötti térbe. Azt nem sikerült bizonyítani, hogy a sejtbe bejutás megtörténik, de fehérjék sejtből kijutása viszont történik.
  3. endoszóm lizoszómák (lizoszómális enzimek) rendszerének működése- ami legyengíti és „kiutasítja” a betolakodókat.
  4. endocellular ribonukleózis, ha bejut egy fehérje a sejtbe, akkor ugyanaz az enzim, mint az első esetben, a bejutó idegen anyag dns-ét pusztítja el.
  5. A szakirodalom szerinti utolsó mechanizmus pedig a testi látható válaszreakció. A szintetikus MRNS sejt adjuvánssal van beadva, pl. alumíniummal. Miért az alumínium? A beadott MRNS csomag az nem toxikus annyira önmagában, hogy ezen a szinten válaszreakciót váltson ki (már előtte elbukik az első 4 szinten). Ami választ fog kiváltani, az egy méreg, jelesül az alumínium. (A használt tüske protein ellenanyag teszt is hamis. hogy igazából mit tesztelnek, arról legközelebb…) A látható válasz: az alumínium karcinogén, vérrög képző, gyulladás keltő, lipodisztrófia (bizonyos testtájékra elhízás) kiváltó, stb. Ha túl nagy az adag, hatalmas, kirobbanó, látható reakció fog történni. És most pontosan ezt látjuk. (beadnak PEG-et is, ami hasonló reakciót vált ki.) A teljesen gusztustalan adjuváns anyag önmagában elég, hogy gyulladásos reakciót váltson ki, vagy egy reakciót, amiből látni szeretnék, hogy ettől a testben ellenanyag termelődés fog történni. Valóban látjuk azt, hogy a test az adjuváns anyagnak a bejutására azonnal „felrobban”, nem kell, hogy mellette más anyagok is legyenek az oltásban. A beadott alumínium „semlegesítése” azonban egyáltalán nem történik meg.

  Amikor a Pfizer vakcinát egerekbe beadták, (kétféle lipidet teszteltek , megfestve a luciferáz világító enzimmel, ami megmutatja a testben az oltás elterjedését), azt találták, hogy az egyik 50%-a kiválasztódott, a maradék 50% változatlan formában elterjedt a testben, a másik 17%-a kiválasztódott, de előtte extracellulárisan módosult, maradék a pedig szintén változatlan formában elterjedt az egész testben. A levonható tanulság az, hogy az oltóanyag változatlan formában maradt meg, és megtalálható mindenhol a testben, de nagy mennyiségben a májban, lépben, a vesékben, és a női petefészkekben. Ez azt jelenti, hogy az oltás toxikus bomba, de nem lép be a sejtekbe. Mivel olyan formában van beadva, amitől a szervezetnek nagyon nehéz megszabadulni, kialakul a toxicitásnak egy olyan első rétege, amire aztán további toxikus réteg fog rárakódni.

  Összefoglalva, az oltás semmiképpen se jó, de a tudományos eredmények azt mutatják a spike protein tekintetében, hogy az önmagában beadva nem vált ki reakciót, nem eléggé toxikus .
  Ha viszont toxikus anyag kerül a szervezetbe, vérrög fog képződni, ami a szervezet egyik reakciója a méreg semlegesítésre. Minél több a bejutott méreg, annál nagyobb, elterjedtebb a vérrögképződés.
  Csak egy tanulmány van, ami a vér spike protein tartalmáról szól, de az hamis vérteszten alapul.
  Nincs olyan tanulmány, ami azt vizsgálná, hogy a beoltott emberek vérében több spike protein van, mint a be nem oltottakéban.
  A hivatalos állítás az, hogy a spike protein a vírus része, de ahhoz, hogy erről lehessen beszélni, először ki kellene mutatni a vírust, aztán kellene benne spike proteint találni. Aztán be kellene bizonyítani, hogy létezik egy erre a fehérjére specifikus ellenanyag, ami semmilyen más fehérjére nem reagál. Ilyen bizonyítás egyáltalán nem létezik. Sőt a toxinokról az állítható, hogy nem ellenanyag specifikusak. (Ha pl. öt különböző toxinra tesztelve azonos ellenanyagot lehet kimutatni, ahogy lehet, akkor nem is lehetne betegség (ellenanyag specifikusan.)

  Jelenleg nincs biokémiai leírása se a spike-nak, se a vírusnak, nincs sejtkultúrából tisztított vírus. A tudomány próbálja azt is mondani, hogy az exoszóma és a vírus ugyanaz. De a különbség mégis az, hogy a vírus a testen kívülről támad, az exoszóma pedig belül keletkezik, a sejtek szétesésével. Az exoszómákat nano membránokon keresztül izolálják, de vírust hasonló módszerrel meg sem próbálnak izolálni. (A megtalálható exoszómákban vannak spike protein szerű dolgok. Ha lenne izolált spike protein, annak a toxikusságát is bizonyítani kellene. Tény, hogy az exoszómákkal foglalkozó kutatóknak nem kell igazolni az exoszómák toxikusságát. Ezen hiány miatt felmerül kérdésként, hogy miért nem mutatják ki, hogy az exoszóma spike protein szerű anyagai toxikusak, mivel technikailag ehhez minden feltétel adott. Dr. Cowan feltételezése ezzel kapcsolatban az, hogy nem sikerülne -?. Csak nem toxikus exoszómákat mutatnának ki.)

  A spike proteinnel kapcsolatban további probléma a vérrög képződés. Ha nem izolálták soha se a spike proteint a vérből, akkor hogyan képezhetne vérrögöt, amikor vérrögöt egyébként minden toxin képez. Ahhoz, hogy a spike protein vérrög képző hatásáról beszéljünk, először azt kell bizonyítani, hogy van a vérben spike protein, de ez nem bizonyított.
  A spike toxicitás okozásáról azt érdemes tudni, hogy a lipid burokba csomagolt fehérje könnyebben szétterjed a testben, különösen ha kis méretű. Az 5 védekező szint viszont rendeltetésszerűen ki fogja védeni a hatását. A spike protein így nem marad bent örökre a testben, és nem ez okozza a toxicitást. Valamint ezért a spike proteint nem adjuk át másnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük