Az mRNS átjuthat az anyatejbe

Egy 2022. szeptember 26.-án publikált tanulmány szerint átjuthat az anyatejbe a kovid-géninjekcióban megtalálható módosított vírusgén (az mRNS).

A vizsgálatban 11 olyan asszony vett részt, akik a szülés után hat hónapon belül Pfizer/Biontech illetve Moderna géninjekciót kaptak. Az oltás előtt és után, különböző időpontokban, több alkalommal tejmintát vettek az asszonyoktól és 7 tejmintában, melyek 5 különböző asszonytól származtak, az oltást követő 48 órán belül kimutatták a módosított RNS-t.

Tanulmány linkje: https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2796427

4 thoughts on “Az mRNS átjuthat az anyatejbe

 1. A ruszinkarpatalja.blogspot.com-on olvasható egy cikk, hogy Amerikában egy kisbabát oltott vérével kezelték. A szegény kicsi belehalt, mert vérrögök keletkeztek benne, ami újszülötteknél állítólag eddigi tapasztalatok szerint soha nem fordult elő, a cikk megfogalmazása szerint lehetetlen ! Jelen esetben a szűlők tudta és beleegyezése nélkül, a hír szerint !!!

  Sokszor lett leírva, hogy nincsen lejjebb ! A példa jól mutatja, hogy VAN !!!

  1. Kedves S.G.!

   Talán erről az esetről lehet szó?
   Itt a hír egy másfél hónapos kisbabáról, aki műtét közben – a szülők határozott előzetes tiltása ellenére! – “oltott” vértranszfúziót kapott a kórházban, és belehalt! https://yournews.com/2022/12/15/2474964/american-tragedy-baby-boy-dies-of-massive-blood-clot-after/

   A kis Alex 2022. január 3-án született az amerikai Washington államban, és február 10-én került sor egy beavatkozásra és vértranszfúzióra a kórházban, amelynek következtében egy hatalmas vérrög alakult ki a testében, a térdétől a szívéig! Semmilyen módszerrel sem sikerült a vérrögöt szétoszlatni, és Alex baba február 17-én meghalt.
   A szülők még a műtét előtt találtak megfelelő vérdonort – mint az új-zélandi baba szülei -, de a kórház azt állította, hogy nem áll rendelkezésre megfelelő vér, úgyhogy a kórház készletét használták fel.

   A kórház most tagadja, hogy a kis Alex-et egyáltalán kezelték volna ott, a felvételek, az orvosi számla és a halotti bizonyítvány ellenére!!!

   Úgy látszik, mindig van lejjebb…

   1. Kedves Cassandra !

    Igen erről van szó. És itt látható Mr. Killer Merkely Béla tetszelegni mint jó doktor, fényképekkel dokumentáltan !
    Igazából, mint látható, semmi jelentősége annak, hogy írunk-e, vagy nem írunk. Időpocsékolás az életünkből.
    Semmi nem különbözteti meg egy átlagos facebook színvonaltól. Na jó, ritkán, néha, elvétve.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük