Mislav Kolakušić horvát Európai Parlamenti képviselő üzenete Macronnak

Mislav Kolakušić horvát Európai Parlamenti képviselő a szemébe mondja Macronnak, hogy gyilkos, mert az oltáskötelezettség sokak számára felér egy halálbüntetéssel és annak végrehajtásával. Egyébként pedig arra szeretné kérni, hogy amíg az EU elnöki posztját tölti be, addig pont az ellenkezőjét tegye annak amit Franciaországban tett.

https://www.bitchute.com/video/a6lQWmF7Wx3s/

18 thoughts on “Mislav Kolakušić horvát Európai Parlamenti képviselő üzenete Macronnak

 1. A korrupt Eu. És a korrupt magyar egészségügy.

  Most csak két kis hír:
  1)
  Detoxban dohányzó nő miatt ütött ki tűz a Szent Imre-kórházban, többtucatnyi beteget kellett áthelyezni
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/238937/

  2)
  Igy táncolnak a Szent Imre kórház dolgozói ( Jerusalema Dance Challange )
  https://www.origo.hu/itthon/20201222-tancos-kihivas-koronavirus-szent-imre-korhaz.html

  A jó Isten mentsem meg engemet az ilyen őrült egészségügytől !

  Most már megtudhatja a magyar nép, hogy miért halnak meg az emberek a kórházakban a covid-19-ben, ahol a betegek
  kezelése az örült WHO-protokollra és a mélylélegezető gyilkos gépekre van felépítve, amit a szervilis orvosok parancsára
  hajtanak végre.

  Miben külömbözik ez a régi kommunista örült ideológiától ? Semmiben.
  3) A párttal, a néppel
  https://www.youtube.com/watch?v=ubdGdoZxkyA

 2. KÖSZÖNJÜK MISLAV KOLAKUŠIĆ HORVÁT EURÓPAI PARLAMENTI KÉPVISELŐNEK, HOGY KIÁLL AZ OLTATLANOKÉRT.

 3. Ez egyik legnagyobb fabábút, MACRONt nem hatja meg semmi. a rábízott feladatot végig akarja csinálni. Őket az sem hatja meg, hány millió ember éhezik ez miatt és hány millió fog meghalni, ha véres polgárháborúba torkollik az egész.

 4. Beszédes. A fenti képen a 22-es számú álarcos női versenyző, Ursula von der Leyen, Klaus Schwab cselédlánya, a háttérhatalom megbízott Európa-hóhéra közben meg lapít.
  A világméretű vakcina mészárlás csak az egyik, van ezeknek ezerféle a rovásukon és a java még ezután következik. Mi, laposföldes alusapkások tisztába vagyunk mindezzel. A kerekföldes szövetsápkás tömegnek viszont fogalma sincs az egészről, miattuk fog az emberiség elveszni.

 5. NEKÜNK MIKOR LESZ ILYEN KARAKÁN KÉPVISELŐNK AZ EU PARLAMENTBEN. MAJD HA A MI HAZÁNK KÜLD KÉPVISELŐKET.

 6. “Drága” magyar képviselők, ott az Európai Parlamentben!

  Úgy hallanék már Önöktől is egy ehhez hasonló felszólalást!
  De addig is, amíg ez bekövetkezik, (…) újra és újra hallgatom horvát kollégájuk bátor szókimondását.

  Menni fog, csak akarni kell!

  1. Angliában meg sugárzanak, mint erőmű. Nem ionozáló, de attól még… Minap utaztam egy angol géppel, fimre vettem a rengeteg nem azonosítható MAC ID-t, ami belőlük jött. Van egy régi Huwei tabletem amin Android 6 fut. Gyönyörűen mutatja őket. Idekinn egy újságíró nő is tesztelte. Ami még érdekes, DINAMIKUS. Változik. Nehéz biztosan meggyőződni, mert nagy a távolság amin ‘sugároznak’ kb 20 méter, de nekünk úgy tünik, hogy az adott személyhez tartozó MAC változik! Férjem azt mondja, ilyet csak virtuális szervernél látott.

   Valami ötlet? Tesztelte már valaki otthon? CSAK RÉGI CUCC működik biztosan, az újaknál gondolom gondoltak rá és kiszűrik. Az újságírónak is egy régi tablettel ment és Android 7-el, a srácnak az USAból syűzintén tablet és A6, Dr Benitónak, aki a pácienseit tesztelte, ő annyit írt, hogy egy kínai mobilja van.

   Milyen egészséges lehet a szervezetben az a cucc ami akkora Bluetooth jellegű sugárzást nyom ki, hogy 20 méterre is érzékelhető. Rosszul is vagyok mikor hosszan sok vaxxolttal kell együtt lennem, 2-3 napra kiütnek fejfájással meg szívritmus zavarral. Valószínűleg a sok fém korona miatt erősebben ‘fogom’.

 7. A kormányt váltani szándékozóknak eme Covid-féle megvezetés ürügyén, egy-két gondolat.

  A mostani kormányt még vissza lehetne vinni a valódi demokrácia felé, ezzel szemben egy Mi Hazánk vagy a böszme MZ-féle unokái által vezetett kormányt NEM. Az utóbbi esetben egy Biden-féle dikatúra zuhanna Magyarországra.

  A Trump-féle USA vezetés is a háttérhatalom kezében volt, miként a jelen magyar kormány is, de miként Trump, úgy Orbán is fékezni próbálta a globalizációs trendet.
  A Trump-féle USA-vezetést is a Covid ürügyén távolították el, miként azt próbálják tenni a jelen magyar kormány ellen is.

  A magyar nép egyetlen menekülési ösvénye kitörni a téves dichotómiából, a tévhitből, hogy valaki vagy kormány- és oltáspárti, vagy ellenzéki és oltásellenes. Ez azért is téves, hisz az ellenzék nagyobb erőkkel oltáspárti mint a kormány járványügyi szóvivői.

  Miként járvány-ügyben is, a háttérhatalom által uralt és pénzelt főmédiáké a hatalom, úgy pártpolitikai kérdésekben is, így a médiák mind közvetlenül mind indirekt módon a háttérhatalom érdekei szerint próbálják terelni a következő választások kimenetelét.

  A magyarság és Európa számára nincs semmi más esély csak ez: szervezni és mozgósítani az egész magyar népet, mind ellenzékit és kormányoldalit, egyetlen rendszerváltó nemzetgyűlésbe tömörülve a Covid-fasizmus ellen ÉS kiállva Orbán Viktor mellett, aki egyértelműen zsarolás és egy belső puccs áldozataként cselekszik.

  E nemzetgyűlés felkérné Orbán Viktort, hogy álljon a nemzetgyűlés élére és azonnali hatállyal szüntessen meg minden Covid-intézkedést és tárja fel az igazságot a rákényszerített hazugságok helyett.

  Ezután a háttérhatalom megtorlásból meg fogja lépi azt amivel zsarolja a magyar kormányt: a járvány ürügyén ellehetetleníti majd Hazánk gazdaságát, kereskedelmét, turizmusát, stb, mind ki és beutazási tilalom alá rendelheti az egész országot, és még mélyebbre értékeli majd a magyar forintot. De ha a magyar nép és Orbán Viktor közösen ezt a meglépik, akkor és csak akkor lenne megmenekülés, és ez lenne eme jóslat megvalósulása:

  “Magyarország egy olyan kalitka,amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a Magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra” (Pio atya)

  Disclaimer: nincs semmiféle személyes érdekeltségem sem Orbán személyével sem a Kormánnyal kapcsolatosan, egyedül az Igazság, Hazám és Európa szeretete vezérel.

  1. Tisztelt A.Éva!
   Őn a legvisszatszitóbb regnáló hatalmat a klaus schwab genocidium képző gyilokmester egyetemén
   végzett ov s mestertolvaj gazember tsai-t kivánja továbbra is?
   Nem volt ön szerint még elég az embernyomoritásból számolatlan honfitársunk enyészetbe masiroztatásából?Ön szerint?
   Ilyen szintü aljasságot elkövetők sohasem állnak le,amig meg nem fékezik őket.
   Ön azt hiszi akik anyjukat is m…k pénzért,meg fognak enyhülni?
   Szégyen!

  2. Alapítsatok új pártot. A régi mindig a WEF embere lesz. Valamint: gyilkoltak. Onnantól nincs visszaút. Csak trükkök, mint most itt, Angliában. Lazítottak, mert bukta volt a partizás, de folytatni fogják. Esetleg lecserélik Johnsont de a tervet soha. Senki nem ülhet ott aki a WEF / globalisták embere.

  3. Kedves A. Éva!
   Szegény Orbán Viktort megzsarolták és amiatt cselelkszik így? Ő az áldozat? Ne haragudjon, de ezt nem tudom elhinni!

 8. Magyar állampolgárságú EP-képviselőknek semmi mondanivalójuk nincs ezügyben?

  Tanulni se képesek a román és a horvát képviselőtársaiktól?

  Mitől félnek?

 9. Szerencse, hogy a szomszédunkban vannak még (vagy már??) ilyen normális emberek: ez a horvát képviselő, Cristian Terhes, Djokovics.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük