Dr. Reiner Füllmich Interjú – 2022. január 6.


https://www.bitchute.com/video/xB4vU5Xa0GpJ/

A Corona Nyomozó Bizottság munkáját itt követheti nyomon:
https://corona-ausschuss.de/en/
Dr. Reiner Füllmich Telegramja:
https://t.me/ReinerFuellmichEnglish

18 thoughts on “Dr. Reiner Füllmich Interjú – 2022. január 6.

 1. Én az elmúlt két évben egyetlen egy, tehát hangsúlyozom: egyetlen egy embernek sem tudtam felnyitni a szemét, nem tudtam felébreszteni egy embert sem az álomból. A továbbiakban nem is tartom feladatomnak. Sem a figyelmet, sem a reá fordított időt, sem a reá fordított energiát nem fogom többé erre pazarolni, ha csak annyian maradunk a harcban, amennyien most is vagyunk, legyünk annyian! Hatalmas tévedés úgy gondolni, hogy ha az emberek tudnák, hogy emberkísérletben vesznek részt, azonnal visszautasítanák a programban való részvételt! Ez nem igaz! Elhülyült, semmirekellő népség! Továbbra is odatartanák a nyomorult karjukat, mert annyira ostoba, megalkuvó, együgyű banda az egész, hogy csak a kényelem érdekli őket, mindegy, hogy félrecsúszik a szájuk a sok vakcinától, meg hogy csak a lábukat vonszolva tudnak csoszogni, akkor is beadatnák maguknak. Nincs közöttük átállítható, legfeljebb egy jelentéktelen 1-2 %. Ugyanez igaz a látszólagos ellenállókra is. Sokan ellenállnak, de ők nem ellenállók, hanem csak kivárók. Egyébként is olyan életet élnek, hogy nem utaznak, nem mennek sehova, valójában nem igazán érzik a vakcina elmaradásának a hátrányait. Amint ezekre a semmirekellő, csöndben maradó, meghunyászkodó senkiháziakra rákiabálnának, hogy oltasd be magad, akkor ők, a beszariak teli gatyával mennének azonnal az oltásra. Ennyit ér a kitartásuk, az elhivatottságok. Semmit. Számszerűen ennyit: 0. És akkor ezekkel kell összefogni? Fogjon össze velük a franc! Én senkivel, mert megtapasztaltam azt is, hogy még az ellenállók jó része is csak egy elhülyült bagázs, nem kitartó az elszántsága, a legelső széllökésre eltörik, mint egy üveggömb. Nem összefogni kell, hanem egyénileg ellenállni. Mindennek ellenállni, mindennek nemet mondani, s ebből összeáll egy egész.

  1. Én is így jártam. Még a családom többi tagjait sem tudtam lebeszélni. Mostanra már nem is merem szóba hozni senkinek sem, mert hiába mondok bármit, lenéznek, megvezetett konteósnak, összeesküvés-elmélet-hívőnek, stb-nek neveznek, akivel nem is érdemes beszélni, mert csak veszekedés lesz belőle.

 2. https://youtu.be/mViq8a2RZnc
  ♥️♥️♥️ Köszönöm Dr. Bardócz Zsuzsannának
  A fenti állapot összefoglalót szeretném kiegészíteni a teljes kép átlátásához ezzel a videóval.
  Az Illuminátusok korábban belinkelt kérdezz-felelek játékában szerepelt az, hogy “a Föld majd meggyógyítja önmagát.”
  Hát, nem egészen. Nem mindegy, honnan indul…

 3. Sokáig éljen ez az ember, mert nagy szükség van rá, fantasztikus amit véghez visz és akar vinni! Viszont a nép fogja meglincselni a bűnösöket nem pedig a vakcina tizedeli majd meg őket, hiszen ha be is oltatták magukat bizonyára placebót kaptak.

 4. Nem olyan hülyék ezek ott fent. VAn olyan technikájuk amivel akár a Holdra vagy Marsra, más bolygókra át tudnak ruccanni. Nem gond nekik itt mindent felégetni, tönkretenni.

  1. Nem, nincs.
   Az ezen a téren legnagyobb elánnal rendelkező Elon Musk Spacex-je sem tud még megbirkózni a Mars-misszió nehézségeivel. Olyan falak vannak előttük, amelyekre megvalósítására nincs még ötletük. Az előre-menekülés stratégiáját választották: Amiben tudnak fejlődni, azt fejlesztik, és addig hátha megoldódnak a most még megoldhatatlan problémák.
   Hasonló a helyzet az önvezető autókhoz. Ha Elon Musk előrejelzései beváltak volna, akkor már pár éve lenne önvezető autó. De nincs. Ott is elértek egy olyan szintre, amit a jelenlegi technológiával nem lehet meglépni.

 5. Hát nem tudom. Lehet, hogy tényleg csak altatás. Egy tapasztalt ügyvéd szerintem nem teregeti ki ennyire a kártyáit tárgyalás előtt.

  1. Ezen én is tűnödtem, de voltaképpen a felhozott vádjaival, felismeréseivel nem annyira nyugtatja a tömegeket. Engem sem. Sőt, akinek megmutattam, inkább ráeszmélt a valóságra. Mi sokan már részleteiben ismerjük ezt, de aki mindeddig azt hitte, hogy egy szuri és kész, annak egy hiteles összefoglaló hatásosabb.

   Szerintem akkor altatna Füllmich, ha mindenki indítani akarna egy hasonló pert. Ennek azért valljuk be nagyon kicsi a realitása.
   A több 100 ügyvéd, aki a héten vele együtt Brüsszelben gyűl össze talán előre mozdítja az igazság szolgáltatást.
   https://www.europereloaded.com/reiner-fuellmich-in-brussels-pre-trial-videos/

  2. Sine Lege!
   Cáfolhatatlan diagnózis,a kataton állapotu,meredtszemü rettegőkről!
   Ha legtöbbjük számára némi kis előnyt hazudik-,ha boltatja ujszülöttjét-a politikai media elit(?)képes rohanni csecsemőjével az oltópontra akár erőszakkal bevakcináztatni a pokolszer trutymóval a gyermekét.Mert akkor mehet moziba,multihoz,koncertre,stadionba stb stb stb

 6. Megszólalni sem merek. Ha úgy alakul ki a nagy fertőzöttségi szám, hogy elmegyek az orvoshoz akármi miatt, majd táppénzre vesz és koronásnak nyilvánít, akkor kialakulhatnak ezek a számok. Ezek ellen a paraziták ellen egyelőre még Füllmich se nagyon mer fellépni, nehogy úgy járjon, mint JFKennedy. Olyan jogász kell erre, aki nem zsarolható és védett az illuminátusok bosszújától, mint az USA legfelsőbb bíróságának tagjai.pl.Sonia Sotomaior . Megértette a körülményeket és elkaszálta Biden általános oltási kötelezettségét.

 7. A magyar alkotmány jogászok alszanak?
  1./ szerint a “kötelező”-en oltott magyarok már nem emberek, biológiailag.
  Hogy is van ez?

 8. A Füllmich-féle korona bizottság egyik legutóbbi ülésén meghívtak (újra) egy pszichológiai szakértőt, akire érdemes odafigyelni, több okból is. Praktikus tanácsot ad arra hogy milyen módszerek működnek eme rendszer ellen és azt is elmondja hogy miért. Csak az első tíz percet láttam, de a pont már akkor is nagyon ott van. Ha ezt most egyre többen jól csinálnánk, mi is megmenekülnénk és a rendszert támogató alvajárók, akiket a rendszer, annak ellenére hogy a gyermekei, “megeszi.”

  ATTORNEY REINER FÜELLMICH & PROF. MATTIAS DESMET | SCA SESSION 87: WE ARE ALL DAVID
  https://www.bitchute.com/video/PPlzvlqnlsCq/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük