Dr. David E. Martin beszéde az Európai Parlament 3. nemzetközi Covid csúcstalálkozóján

Dr. David E. Martin szabadalmi jogász, a pénzügyi kockázatkezelésben nemzetközi vezetőként elismert M∙CAM Inc. alapító-vezérigazgatójának az Európai Parlament 3. nemzetközi Covid-csúcstalálkozóján tartott beszéde.

https://www.bitchute.com/video/8JUAvakwx0B1/


7 thoughts on “Dr. David E. Martin beszéde az Európai Parlament 3. nemzetközi Covid csúcstalálkozóján

 1. A vakcinaboszorkány /vanDeLejjebb asszonyság/ még szabadlábon van ?? Vásárolgatja az eu pénzekböl továbbra is a haszontalan vakcinákat, miközben csillagászati jutalékokat kap a férje az EU-ra rásózott mérgekért.

 2. Az 5G és a mikrohullám légúti betegség okozó hatása, így fegyverkénti használhatósága a 60-as években már ismert volt. Így nem túl nehéz “nem összeesküvés elméletként” azt állítani, hogy a ” légúti kórokozó vírus 1″ álnév lefordítása valójában az 5G tornyokból kibocsátott sugárzás egyik frekvenciája, az 1-es sorszámú. (A távközlés, és az áramosítás betegséget okozó hatása pedig jóval régebb óta ismert.)
  “Sajtótájékoztató a III. Nemzetközi Covid-csúcstalálkozó után” című videó alatt található Dr. Cowan néhány megjegyzésének fordítása.
  Az 5G “ingyenes telefonálás” kiépítés vesztesége szerintem részben az oltásokban van megtérítve, részben az energiaár emelésben. Konszolidáltan azonnal meg akarták téríteni, nyilván úgy árazták be(a bevezetés sincs ingyen), ezért is lehet szükséges a folyamatos oltás……, a következő tervezett adagoké is.

  Az EP-t nem tartom annak a testületnek, ami alkalmas lenne alternatív jövőképet felvázolni és végrehajtani az NWO ellenében, hiszen NWO által irányított testületről van szó. Elég gyenge javaslat hangzik el a beszéd végén, azzal, hogy a jövőben ne lehessen felelősségvállalás nélkül az eddigieket megismételni. A szektát nemcsak ki kell zárni a politikai szereplésből, hanem Dr. Yeadonnal egyetértve megbüntetni, szerintem betiltás mellett felszámolni. Minél később, annál több atomot tudnak felrobbantani időközben.

 3. Hatalmas tiszteletem azért, hogy kimondta a tényeket:
  Idézet tőle: „A Covid-19 az emberi faj ellen elkövetett biológiai háborús cselekmény volt. Pénzügyi rablás volt. A természetet elrabolták. A tudományt elrabolták.”

  Az igazság az egyetlen dolog, ami szabaddá tesz. És amíg vannak ilyen emberek, mint Dr. David E. Martin, addíg van remény is.
  De Dr. David E. Martin nem orvosdoktor, és nem virológus. És minden nagyrabecsülésem ellenére nem hiszek a víruselméletben.
  Jó lenne, ha lehetne erről valódi vitát rendezni, igazi szakértőkkel, nem ilyen” amatőr pancser igazságkeresőkkel”, mint amilyen én vagyok.

  De az elmúlt 3 évben megtanulhattuk, hogy a tudomány nem mindenható, mert a tudósokat a Rockefellerék kilóra megvették, hogy felállítsák a nyugati orvoslást, amely tüneti kezelést( gyógyszer, vakcina, antibiotikum) alkalmaz, a valódi rendszersztintű gyógyítás helyett, mint a keleti orvoslás, amely a probléma okait keresi és oldja fel az energiablokkokat, és más betegségforrást.

  A nyugati orvoslás nagyvonalakban nem a gyógyításban, hanem a betegségek tartó fenntartásában érdekelt, mert a meggyógyult ember nem hoz profitot, csak az állandóvá tett betegség, a csinált vírusokkal való ijesztgetés, és a permanens vakcináztatáson lehet hatalmas nyereséget profitálni.

  Nincs vírus, csak valami részecskedarab, amivel kísérleteztek.

  Fontosabbb tények, és megállapítások a víruselmélettel szemben:
  – “Soha nem bizonyított, hogy létezik vírus”. Nem azt mondjuk, hogy az emberek nem “betegszenek meg” vagy nem halnak meg, csak azt mondjuk, hogy az oka annak, hogy az emberek megbetegszenek vagy meghalnak, nem az, hogy valaha is bizonyították-e, hogy „vírusból” származik.
  Annak bizonyításához, hogy a „vírus” a „betegség” vagy a halál oka, először bizonyítania kell az említett betegségek létezését.
  A mai vírusok egyikét sem sikerült izolálni, mert mind az ebola, mind a hiv-vírus, és ide tartozik a COVID-19 koronavírus is és lehetne sorolni a végtelenségig, amelyet nem sikerült izolálni. Ezt Dr Martin elfelejtette elmondani.

  – A sejtkultúra-kísérletek során a kutatók mintát vesznek valakitől, aki pozitívnak bizonyult a kérdéses „vírusra”, és más anyagokkal , például majomvesesejtekkel (Vero-sejtek), szarvasmarha-magzati szérummal, antibiotikumokkal, tápanyagokkal stb.
  A tenyészeteket általában CO2-t tartalmazó folyékony inkubátorban növesztik, és néhány nap múlva a sejtek citopátiás jelenségen mennek keresztül, ahol szétesnek és elpusztulnak, és az okot a “vírusnak” tulajdonítják.Ezt nevezi a tudomány virológiának.

  – A SARS-CoV-2 izolálása során a Freedom of Information Act kérelmekkel bombázta az összes intézményt és egészségügyi hivatalt az állítólagos „vírus” létezése miatt, és mindegyik megerősítette, hogy nincs dokumentációjuk izolált „vírusról” egy beteg gazdaszervezet mintájából sem. Ez azért elég érdekes, ugye?

  – A FOI-k azt mutatják, hogy az egészségügyi/tudományos intézményeknek nincs feljegyzésük arról, hogy bármilyen “vírust” izoláltak/tisztítottak volna.
  Mégis azt mondják nekünk a hazug médiákon keresztül 0-24-ben, hogy a vírusok” genomját megtalálták.
  De hogyan lehet megtalálni annak a genomját, aminek a létezése eleve nem bizonyított?! Ez egyszerűen lehetetlen.

  Az igazság kegyetlen, sajnos ki kell jelenteni, hogy minden “vírus” genomot számítógépes programokon keresztül állítanak elő az un.”illesztésnek” nevezett folyamattal.
  Az összehangolási folyamat RNS-fragmensekkel kezdődik, és egy genomot épít fel, de ez a genom nem létezik egyetlen emberben, állatban vagy növényben sem.
  Ezért nevezik őket „in silico” genomnak. Az in silico jelentése „számítógépes modellezés vagy számítógépes szimuláció révén” látható mindössze.
  Milyen érdekes, hogy Karikó Katalin emailben megkapott vírusrészecske alapján fejlesztette ki a vakcináját. Mégis hogyan?

  – A PCR-feltalója Mullis is közölte, hogy a teszje COVID-szűrésre nem alkalmas.
  Az is csalás volt, tulajdonképpen erre a PCR-csalásra, és a hamis pozitív tesztekre építették fel az egész járványt.
  Mondhatni, nem is COVID-járvány volt, hanem hamis PCR-járvány.
  Ha ezzel csaltak, akkor mindennel csaltak. Fel kellene ébredni végre!

  – A következő hatalmas átverése a COVID-nak az antigéntesztekkel való csalás volt.
  Az emberek azt hiszik, hogy az antitesttesztek bizonyítják a „vírus” létezését, de ez nem igaz.
  Hogyan bizonyíthatja egy antitestteszt olyasvalami létezését, aminek a létezése soha nem bizonyított?
  A tudósok ezt tudják, de elhallgatták előlünk azt a tényt is, hogy ezek az antitesteknek nevezett fehérjék nem specifikusak, bármihez kötődnek.
  Több mint 50 olyan állapot ismert, amely hamis pozitív HIV-teszt eredményt okozhat, ezek közül néhány a terhesség, az úgynevezett „autoimmun” betegségek, a gyógyszerek stb.
  Feladatuk, hogy megvédjék a szervezetet a toxémiától és segítsék a szervezet gyógyulását.
  Ez az oka annak, hogy az oltás után megemelkedik az antitestek szintje, mert a vakcinában lévő mérgező anyagokra így reagál a szervezet.

  A “vírusok” létezésének bizonyítására szolgáló módszertan nem követi a tudományos módszert, és sokszor megcáfolták, és a “vírusok” vagy feltételezett genetikai anyagát kimutatni hivatott tesztek hibásak, ez arra enged következtetni, hogy a virológia pszeudotudomány.
  Forrás:
  https://nikolaosanaximandros.gr/kanenas-ios-den-exei-apodeixthei-pote-oti-yparxei/#:~:text=az%20emberek%20azt,mert%20%C3%A9ppen%20megm%C3%A9rgezt%C3%A9k

  A nyugati orvoslás előbb a gyógyszerekkel átvette az irányítást a testünk felett, a mesterséges vírusra kifejlesztett MRNS-alaú vakcinákkal pedig átveszik az irányítást az elménk felett is, és egyben megnyitják az utat a transzhumanizmus felé.

  Holnap életbe lép az Egyesült Államokban a FedNow, a CBDC előszobája, és a totalitárius kontroll.
  Biden elnöki rendelete pedig zöld utat ad a transzhumanizmushoz vezető emberkísérleteknek.
  Amíg mi az orosz-ukrán kérdéssel foglalkozunk, a globális elit bemattolja az emberiséget…)))

 4. Vannak akik azt mondják, hogy semmiféle Covid vírus nem volt, nincs.Csupán a szokványos takonykóros nátha influenza korszak.Én is ezt tartom valósnak.
  Egy ideje kezd teret nyerni a David Martin által előadott álláspont, miszerint volt/van vírus, mégpedig egy mesterségesen “harapósabbá tett” vírus, ami ellen már korábban megalkották a vaxot. Ami nem működött.
  Valami nem stimmel:
  –HA a megalkotott vírus olyan gyilkos, amilyennek megalkották, és biofegyverként akarták használni, és az eugenikus cél is néhány mrd ember eltüntetése a bolygóról, akkor miért kell a vaxot erőltetni. Titokban kiengedik a vírust, ami hirtelen szedi áldozatait és kész. Ennyire egyszerű, nem?
  Csak nem akarták megmenteni az embereket?A golyók mellé sem szokott az ellenség eü. személyzetet mellékelni, akik minden sebesülthöz odasietnek elsősegélyt nyújtani.

  Mint tudjuk, a “művírusnak” nem volt semmilyen áldozata (2017-ben az influenza járvány természetes úton több halálesetet okozott).
  Minden pánikkeltő haláleset a kórházakban történt, a fals WHO erőltetett kezeléssel, lélegeztetőgéppel, mindez egy erős marketing részeként, amelyre (nálunk),Müller C , Szájer, Merkely,stb ráerősített a közmédiával együtt.

  Ez a pánik-, félelemkeltő marketing egy dologra kellett: A VAKCINÁKAT BE KELLETT ADNI AZ EMBEREKNEK! aminek a hatását tudjuk.
  Ez a biofegyver, nem a művírus.És a PCR teszt sem véletlen. Soha nem alkalmazták addig az alapellátásban, azóta pedig egyfolytában.
  nyilván nem céltalanul. DNS minta gyűjtés? Mérgezés? mi lehet a célja?

  Most már elég magas szinten, az EU-ban zajlik ez a sokadik meghallgatás, fórum, DE valójában nem történik semmi Egy egyre nagyobb gumicsontként hallgatjuk az újabb és újabb tényállást. Amolyan rezsicsökkentés-paravánnak tűnik , ami mögött azt csinálnak amit akarnak.

  És mit akarnak? Nálunk O1G-Orbán 1 Globalista (a Global leaders for tomorow 1993-as végzettje) vezényletével már tizenévvel ezelőtt elkezdődtek a NWO irányába tett gyakorlati lépések,
  az Alkotmány megszüntetésével. Aztán Alaptörvény, 27% áfa, EESZT, Zala Zone, VÉDA, Online számla, …,
  A leglátványosabbak: Matolcsy jegybank elnök beolvas a kormánynak( a digitális Ft bevezetésének a leplezésére), és az Egészségügy az oktatásüggyel együtt a Belügyminisztériumhoz került, az eü személyzetnek jól megemelték a fizuját, a tanárokét meg a béka segge alatt tartják.
  Itt már elég haladósra vették, hiszen az Új Világrend létrejötte “egészségügyi alapon” indult, mert nincs szükség sok emberre (talán fél mrd-ra)
  De ha mégis több megmarad a kelleténél, azok ne legyenek gondolkodó képesek, tehát az oktatást kizsigerelik.

  1. Abszolút egyetértek mindennel, amit írtál.
   Ez egy tudatosan és szisztematikusan felépített rendnzer az új világrend irányában.
   Ezek a megtervezett események több szálon futva, szinte átláthatatlanul tőrbe csalta az emberiséget.
   Párhuzamosan haladtak az események, amelyek az elmúlt 20 évben gyorsultak fel, és mi ebből szinte semmit nem vettünk észre.

   2001 volt a fordulópont, amikor is 5-ik sebességre kapcsoltak:
   1.) Totalitárius kontroll, emberek feletti ellenőrzés
   9/11 után megkezdődtek előbb az Egyesült államokban, majd a világ többi országában is a szabadságjogok drasztikus korlátozásának intézkedései, a megfigyelési rendszerek kiépítésével egyidejűleg, ami most fog végső stádiumába fordulni.

   2.) MK- Ultra elmekontroll
   A nácik USA-ba vitelével szabadon folytathatták az elmekísérleteket. (Gémkapocs-hadművelet)
   Gyakorlatilag kész programot kaptak, ezért tudtak nagy léptékben haladni.
   1996-ban a rövidhullám hatását Ruandában élőben is tesztelték, a végeredmény 1 millió halott.
   Ma már gondolatot, álmot tudnak olvasni, olyan szintre jutott a tudomány, és akkor az okos eszközökről nem is beszélve.
   Amikor a TV-t nézed, a TV-d néz téged..))
   A vakcinában lévő MAC-pontok valós idejű biológiai, neurológiai és mindenféle adatot jelentenek a beoltott emberekről, és még a sírodban sem nyugodhatsz, mert WIFI-n leolvasható, hová vagy eltemetve.

   3.) Biológiai fegyverek fejlesztése
   Nem nagy publicitást kapott, hogy az USA-ban 2001-ben volt egy járványszimulácíós gyakorlat.
   Azt szimulálták, hogy egy fekete-himlő járvány esetén az Egyesült Államok le tudna-e vezényelni egy teljes bezárást, blokkolva mindent, gazdaságot, infrastruktúrát, pénzügyeket, stb.
   Ez nem volt más, mint a COVID-19 első főpróbája volt, ami működött.
   Ennek nyomán kezdték el ennek a világméretekben történő előkészítését, amelyet a CIA vezényelt le.
   Legalább 20-szor volt szimulációs gyakorlat, a különböző vezetői szinteken, és külön az EU-nak, külön az egészségügynek.
   Ennek végső összesített főpróbája az EVENT 201 fórum volt, ahol a világhálózatok összehangolt működését egyeztették, majd minő véletlen, két hét múlva kitör az a járvány, aminek a tesztjét épp akkor végezték.
   A Pentagon irányításában lévő biológiai laborok működését 2014 után nagyrészt külföldre szervezték, a volt szovjet államok és Afrika különböző területeire, és ott élő embereken, a beleegyezésük nélkül tesztelték.
   Ott fejlesztették ki az aeroszolizált módszert, drónokkal, helikopterekkel, stb.
   Ma már szúnyogvektorokat képeztek ki erre, amelyeket vonalkóddal láttak el.
   Ezzel a módszerrel 23 cent ráfordítással tudnak megfertőzni 600.000 embert.

   4.) Emberi genom felfedezése, génszerkesztés
   Van aki szerint 2001-ben, mások szerint 2003-ban fejtették meg az emberi genomot, amit lehetett volna jó célra is felhasználni, pl. egyénre szabott gyógykezeléssel, a vele született, vagy szerzett betegségek kezelésével.
   De nem a jó cél volt a fontos, hanem az eugenika és a depopuláció, amivel emberek millióit, vagy milliárdjaiit kell költséghatékonyan és gyorsan eltávolítani, hogy ne maradjon biológiai lábnyom, ill. ne legyen az elithez közvetlenül hozzáköthető.
   2015-ben kémiai Nobel-díjat kapott két hölgy, a génszerkesztési eljárás felfedezélséért, amit nyilván évekkel korábban le is teszteltek.
   Azóta folynak a kísérletek az MRNS-vakcinák terén, aminek a nagymestere az Észak- Karolinai egyetem tudósa, Ralph Baric, aki kifejlesztett egy olyan eljárást, hogy szinte visszafejthetetlen az emberi beavatkozás.
   (Persze az IBM-en futtatott tesz kimutatta a vakcinákban található HIV-szekvenciákat, ésd az indiai tudósok is gyorsan, már 2020-ban megfejtették, hogy ez egy mesterséges vírus, publikálták is, csak gyorsan letiltották őket.)))

   5.) Elszegényítés, kifosztás, adósrabszolgaság
   Az USA és a mögöttes birodalom a nácik által összelopott aranyból, és a tagállamok aranytartalékjának beszolgáltatásából, létrehozták a dollárt, mint a világ egyetlen tartalékvalutáját, amivel pénzügyileg túszul ejtették a világot.
   1971-ben elengedték az aranyfedezetet, és azóta fedezet nélküli papírpénz nyomtatás van, és származékos ügyletekkel való piramis-játék.
   Tudták, hogy ez előbb-utóbb be fog omlani, ennek mi is tanúi, szenvedő alanyai voltunk 2008-ban, és ami most fog összeomlani, végleg.
   Az új világrend két réteget akar, magukat, és az adósrabszolgákat.
   A középosztály likvidáslását már nagyrészt elvégezték. Ennek állomásai voltak:
   – 2008-as pénzügyi válság
   – COVID-bezárás
   – A háborúra fogott, de valójában mesterségesen előidézett energia és élelmiszerhiány, és hiperinfláció
   – A Fit 55 vagy Green Deal, amivel hamis narratívák szerint olyan beruházásokra kényszerítenek bennünket, amire nem vagyunk képesek, és elveszítjük minden ingó és ingatlan vagyonunkat. Nem lesz semmid, de boldog leszel, címmel.

   Amikor ez bekövetkezik, akkor bemattolnak a CBDC-vel, és ha élni akarsz, akkor az ő játékszabályaikat kell alkalmaznod.
   Erre mondta RKjr, hogy még meghalni is jobb lesz, mint a szilicium-völgyi rablóbárók, és bankszterek rabszolgáinak lenni.

   Ez az általam szétszálazott 5 pont mostanra összeért, mert behálózták, és lefegyverezték a világot, minden téren.
   De én reménykedem, hogy Istennek lesz egy B-terve, egyre többen felébrednek, egyre többen értik meg, hogy mi folyik a háttérben, és megállíthatjuk az őrületet.

  2. Nem is értem, miért nincs ennyi józan paraszti esze és logikus gondolkozása sok megmondónak.. 🙂
   A halál irányítási technikája a vakcina, és az egész NWO cirkusz a halál irányítása.
   Egyszerre irányítottan csoportosan ‘véletlenszerű’ és irányítottan egyedi, az eltávolítandó kiválasztottak elleni. Véletlenül szándékosan csak a felsőbbrendű kiválasztottakat kerüli el az NWO népirtási program, ahogy már korábban is említve lett, ők csak magukat akarják megmenteni. Azt hiszik, az atombomba sugárzást is sok betonnal, orgonnal kivédhetik, csakhogy a Földi lét az nem atombiztos betonbunkerekben való rákosan tengődésről és éhenhalásról szól. Az az elit önmagának választott sorsa lesz. Kizártnak tartom, hogy van univerzális ‘ellenszer’.
   Az elit azt a kihívást szánta vajon nekünk?, hogy mondjuk meg az alternatívát az egyszerre mindenfajta sugárzó anyagot tartalmazó atombomba szennyezés semlegesítésére? Bármi másban sokan képesek alternatívákat felmutatni, ebben kétlem.

 5. Olyan nyomorúságos idők lesznek, mint amilyenek még nem voltak itt a Földön, de aki hisz Istenben, imádkozik, az túl fogja vészelni valahogy, habár a teste lehet, hogy el fog veszni, de a lelke nem.
  Isten ígérete szerint választottakért meg lesznek rövidítve azok a napok. Istenbe és Jézus Krisztusba helyezték a bizodalmukat.
  A földi, elbukott fenevad rendszert ki kell kerülnünk, ahogy tudjuk,ki kell lépnünk ezekből, mert az veszedelembe és romlásba visz minket.
  Isten irgalmazzon nekünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük