Egészségügy a Szent Korona országában

Dr. Pócs Alfréd és Dr. Tamasi József beszélgetése.

https://www.bitchute.com/video/nvhKCspEn1q4/

5 thoughts on “Egészségügy a Szent Korona országában

 1. A magyar nyelvről is egy gondolatébresztő mindenkinek:
  Isten ápol ( ezekre például nem sikerült idegen eredetet kitalálni, a hivatalosban ismeretlen eredetű ?. Jó vicc, ezek is és a többi szinte teljes egésze magyar.)
  Isten ápol
  Istápol
  Ispotály
  Hospital….
  Mellesleg Apolló a gyógyítás, ápolás istene.

 2. A középkori táltosperekhez annyit, hogy egy XIII.sz. per történetében leírták, hogy amikor az inkvitor parancsára megbilincselték a táltost, a bilincselést elvégző poroszló elsírta magát. Tehát abban a kemény világban, amikor egy fegyveres elsírta magát, annak valami komoly oka lehetett. Ezt mindenkinek a képzeletére bízom, de szerintem nagyon nagy megbecsülésnek örvendhetett a gyógyító táltos, talán a poroszló hozzátartozójának is segített.

 3. KISZIVÁRGOTT AZ ENSZ TERV AZ AMERIKAI EGÉSZSÉGÜGY ÁTVÉTELÉRE
  május 5, 2022
  https://forbiddenknowledgetv.net/un-plan-to-takeover-us-healthcare-leaked/
  https://rumble.com/v13oe1y-un-plan-to-takeover-us-healthcare-leaked.html

  Ez a legalaposabb és legérthetőbb videó, amit eddig láttam az Egészségügyi Világszervezet Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatán (IHR) https://forbiddenknowledgetv.net/emergency-call-to-action-pandemic-treaty/ keresztül történő globális kormányzati hatalomátvétel sokrétű következményeiről, amelyről idén május 22-28. között szavaznak Genfben, Svájcban.

  WHO – Korrupció
  https://childrenshealthdefense.org/defender/trustwho-documentary-who-corruption-funding-bill-gates/

  A LEGFONTOSABB:
  https://maloneinstitute.org/wef
  Nagyon komoly tényfeltáró anyagnak érzem, igazán érdemes arra, hogy áttanulmányozzák!

  Ami közvetlenül bennünket érint:
  Mind az úniós csatlakozást, mind a NATO-ba történő belépésünket nem titkolták, egyik estben sem titkolták, szavazásra bocsátották.
  Most, mindannyiunk jövőjét, egészségét, mi több életét/halálát meghatározó szerződésről a nyilvánosság semmit sem tud.
  Erre nem adhat magyarázatot a meghosszabbított “vészhelyzet” már csak azért sem, mert nem az “egészségügyi vészhelyzet”, hanem azt az ukrajnai helyzettel indokolták.

  Nézzék meg az 1993-as képzés szereplőit, sok minden fog kézzelfogható bizonyossággá válni, például az, hogy a kormány aláírja az új WHO szerződést…továbbra is együtt muzsikálva a WEF zenekarral a világkormány létrehozásának érdekében.
  Érdekes nevek szerepelnek az évfolyamtársak között…
  https://wikispooks.com/wiki/WEF/Global_Leaders_for_Tomorrow/1993

  Kedves Tamasi Doktor Úr,
  Covidon kívül:
  Utána lehetne nézni annak, hogy mióta vette át a Pfizer az oltóanyagpiacot Magyarországon és ki írta alá a szerződést?
  Ők szállították-e, s ha igen, mióta a szokásos influenza elleni oltóanyagokat? Gyaníton igen, mert a 2019-es, influenza elleni 2 oltóanyag egyike higanyt, míg a másik formalint tartalmazott…egyebek mellett.
  (Megjegyzem, az “E” számok listján is találkozunk formalinnal, mint itthon engedélyezettel. Lehet, jószándék a belső tartósításunkra?)

  Különösen fontosnak ítélem ennek tisztázását a csecsemők, gyermekek kötelező vakcinázásának tekintetében!
  Miért nem voltak jók a mi időnkben használt és bevált – talán még a Szovjetúnióból származó – oltóanyagok?
  Megítélésem szerint ezek nyilvánosságra kerülése egyebek mellett azért is szükségesek lennének, mert családomban, baráti körömben számtalan esetben hallottam érvként, hogy a régi oltóanyagokkal sosem volt probléma, akkor senki nem kérdőjelezte meg, most pedig egyszerre mindenki virólógussá vált…. Gondolom, a néps olvasói táborból nem egyedül szembesültem ezzel az érvel.
  Még érdekesebbé válna megtudni, hogy ezek az oltóanyagok mit tartalmaznak vivőanyagként…a remélhetően legyengített betegséget okozó baktérium/ok mellett.
  Költői kérdésként felmerült bennem, hogy csak nem az évfolyamtárssal, B.G.–el való megismerkedés indokolhatta kizárólag a “zemberek” és a “magyar gyermekek javára”
  Az USA-ban az oltóanyagok és az oltások számának növekedésével bődületes arányban nőtt az autizmus. Robert Kennedy az oldalán több cikkben foglalkozott ezzel, érdemes megnézni.
  Zárásul:
  Nagy kár, hogy a fenti linkeket csak azon fogják látni, akik a beszélgetéshez kívánnak valamit hozzáfűzni, mert valójában ez egy atombomba!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük