2 thoughts on “Doki percek – 2022. május 10.

 1. Dr. Tomasovszky László végszava elég riasztó: Még veszélyesebb vírusokat vagy Covid variánsokat engedhetnek szabadjára, ha nem ébredünk.
  Hozzátenném: És mi történne akkor, ha az emberek többsége ráébredne a nagy csalásra? (Mert ugye ezt jelenti az ébredés) Ezzel meg lehetne akadályozni a vírus szabadon-eresztését? Akinek a kezében van ez a fegyver, nem hiszem, hogy meghatja az, hogy mennyien vannak tudtában a tudatos terjesztésnek. Vagyis az én végszavam az, hogy nincs menekvés. Ha valóban tudatos a vírus-támadás, és készül egy újabb, akkor nincs menekvés. Sem vakcinával, sem nélküle. Aki fogékonyabb, az megdöglik, aki nem, az túlél. Nem látok semmiféle védekezési, vagy megakadályozási lehetőséget. Mintha a levelek tiltakoznának a szél ellen, nehogy leszakítsa őket…

 2. Érdekes volt a beszélgetés.
  Bennem az merült fel, hogy érdemes lenne nyilvánosan eredeti mérgezési kísérleteket bemutatni.
  Hány nappal éli túl a bogár a kínzást?
  Szórjunk egerekre ‘vírusként’ eladott, belélegezendő mérgeket, másokat sugározzunk tartósan 5G-vel, legyen komplex mérgezés csoport, és nem bántott, sőt szeretettel gondozott csoport is. Legyen ‘vírussal’ oltott csoport. Legyen oltottak-nem oltottak, és 5G-s besugárzott fertőzöttek egészségessel összeengedett tere.
  Olyan kiindulásokra lenne szükség, ami az elhangzott feltételezéseket tükrözi.
  Lássuk, hogyan reagálnak, mennyi a túlélésük.
  Ne csak az oltás sérültek tünetei legyenek központban, hanem a többi hatás is.
  Eldöntené a publikációk, elméletek és statisztikák valódiságát is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük