Ausztria: súlyos oltáskárosodást szenvedő anya

A 25 éves, 2 gyermekét egyedül nevelő édesanya 2022 januárban kapta meg a 2. oltást. Az első oltás J&J volt, a második Pfizer.

Azért oltatott, hogy a gyerekeit el tudja hozni az óvodából és hogy tudjanak programokat is csinálni.

A Pfizer után 11 nappal a teljes testén vörös, viszkető kiütések jelentek meg, láza volt, mindene fájt és elkezdett hullani a haja. Azóta sem szűnő tünetei egy súlyos autoimmun betegséghez, a Lupus Erythematodes-hez hasonlóak.

Mellékhatásait nem jelentette az orvos, munkahelye rákényszerítette, hogy felmondjon, hiába van jogvédelmi biztosítása, a biztosító nem fizeti az ügyvédi költséget a kártérítési perben, amit indítani szeretne.

Link a cikkhez:

https://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20220609_OTS0027/corona-impfung-alleinerziehende-erleidet-schweren-impfschaden-anhang


Biró Éva fordítása

8 thoughts on “Ausztria: súlyos oltáskárosodást szenvedő anya

 1. Elolvasva a cikket is, fel sem merülhetnek “véletlenek”, itt is teljesen jól kézzelfogható a szándékosság ! AZ, HOGY EZ A MINDENKORI VALÓS CÉL !!!

  Természetesen ordítva tagadva, lehülyézve, konteós barmoknak titulálva azokat, akik ezt szóvá merik tenni egyáltalán. És az is természetes, hogy “ennek semmi köze az oltásokhoz” !

  Hol van itt egyetlen egy személynek is a lelkiismerete, legalább utólagosan, aki ebben az áltudományos emberirtásban részt vesz ??? Az áldozatok meg miért nem forgatták már meg a kenyérvágót egy propagandista nyakán ?

  A cikk a gyenge felfogóképességű félembereknek számára is világossá kell tegye,( ha egyáltalán eljut az olvasásig), hogy milyen az “igazi demokrácia” amiben él, és amikor még csak a szomszéd bőrét nyúzzák le, de azt a szeme láttára . Ez az !!! Töményen. Se igazság, se jog, csak a kussolj !
  Minden hazugság, minden aljasság, erkölcsileg nulla, velejéig rohadt véglények tobzódása az egész. Kis hazánkban dettó ! A világ egyetlen forgatókönyv alapján táncol, kotta azonos, díszletek eltérőek, karmesterek tájanként előre kinevelve. Nem írtam újat, de nagyon kívánom a benne lévőknek és szeretteiknek (!) mind azt a szenvedést, töményen, amit másoknak okoztak, és okoznak ! Teljes orvostársadalom, és a politika véglényei !

 2. Ehhez annyit szólnék hozzá,hogy velem pontosan ugyanez történt 1989 őszén egy másik országban,ahol köteleztek a HepB oltásra,mivel egészségügyben dolgoztam. Akkor kerültem ki és elhittem,hogy erre nekem szükségem van. A HepB oltás akkor volt kisérleti fázisban.
  Sajnos nincs új a nap alatt,most ugyanezt csinálják,csak most mindenkit belevonnak és nem csak az oltás ‘szektában’ gondolkodó és létező egészségügyiseket,mint akkor. Sokan azt gondolják,hogy az eddigi oltások ártalmatlanok voltak. Hát szeretném üzenni,hogy egy sem az és soha
  nem is volt az. Engem kétszer hozta vissza olyan mélypontokról azóta,ami másképp is végződhetett volna. Egyszer egy indiai ajurvédás orvos, egyszer pedig én magam és a kutatásaim,de azóta sem vagyok egészséges,csak még nem haltam meg, viszont ki is léptem az oltás szektából egy életre. Ez ugyanis egy szekta,ugyanúgy müködik,agymosáson és hiten alapul,bizonyítékok nélkül. Ideje lenne végre felébredni mindenkinek és főleg az egészségügyben dolgozóknak,de gyorsan! Írom ezt erre az oldalra,akiknek a tevékenységében egyébként nem hiszek,mert maximálisan hordozzák a ‘controlled opposition’ minden kritériumát.

  1. Itt egy páran próbáljuk ezt mondogatni, remélem az oldal orvosai is lassan utánanéznek és belátják, higy milyen mély a nyúl ürege. Értem én, hogy hirtelen tűzoltásra is szükség van, de jelenleg azt is hagyja mindenki, hogy a gyerekeket ( magyarokat pedig nagy mértékben) agyonoltanak mindenféle cuccal, ami bizonyos, higy nem véd semmitől ellenben mindenféle súlyos kárt okoz.

  2. Bocsánat, de az utolsó mondata mint ha értelmetlenné tenné a beírását !? Ki a “controlled opposition” ?

 3. Döbbenetes a cikk (bár sajnos nem első ilyen), és elgondolkodtató a következő „… hiten alapul,bizonyítékok nélkül”.
  Talán ez utóbbit picit “kiegészíteném”: Az IGAZI HIT nagyon is bizonyítékokon alapul, logikus, és felfogható, méghozzá „józan paraszti ésszel” ami eltér ettől az NEM hit, az a **hiszékenység**. Ékes példa: Egy ismerős megkérdezte a vallásának egyik szolgáját, egy számára nem értelmezhető kérdésben. A válasz: „Fogadjuk el szívből.” Nem csoda, ha az illető már nem egyháztag.
  Nos!
  Számomra a „hiten alapul, bizonyítékok nélkül” az egészen pontosan a hazugság. Biztos egyetért vele minden józanul gondolkodó ember, hogy a hazugság kezdete vagy valamilyen valótlan állítás igaznak való feltüntetése, vagy FÉLigazság. Aztán ennek a hazugságnak az igazolására jönnek az újabb hazugságok. Ám ha valaki “feszegetni” kezdi az értelem, és logika “feszítő vasával” akkor DŐL az egész, a “dominó elv” alapján.
  Viszont a sokak által tagadott “abszolút igazság” (azt mondják minden relatív) az bárhonnét nézem, mindenhonnan megállja a helyét. Csak egy példa: Innen a földről nézem és azt mondom, a Hold a Föld légkörén kívül van. Igaz ez? Igen, és mindenféle nézőpontból, ugyanis a Holdról nézve, a Marsról nézve, a Jupiterről nézve ez igaz.
  Ha nem lenne igaz, már régen “lebukott” volna az állítás. És vannak tucatjával “abszolút igazság”-ok. Ahogy ez a cikkbeli eset is az.

  Ám itt kerül mérlegre, az igazság mérlegére: Ki az orvos, és ki nem az?! Ki az ember, és… szóval a választ mindenki tudja.

 4. A big Pharma hatalma már lassan a politikai nagyokat sem kíméli meg.

  Forrás:
  Aktuális, Külpolitika
  Lemondta romániai hivatalos útját a NATO-főtitkára, miután állítólag övsömörrel, vagy lehet inkább a COVID vakcina mellékhatásaként jelentkező „majomhimlőnek” nevezett kórral ?! – diagnosztizálták
  09/06/2022 13:49 által Szőke Mária Nézetek: 293
  Jens Stoltenberg NATO-főtitkárnál hireteln övsömört diagnosztizáltak,

  https://informatialibera.ro/hu/lemondta-romaniai-hivatalos-utjat-a-nato-fotitkara-miutan-allitolag-ovsomorrel-vagy-lehet-inkabb-a-covid-vakcina-mellekhatasakent-jelentkezo-majomhimlonek-nevezett-korral-diag/

  A német 2-szer oltott külügyes nő elveszítette az ízlését. A gyorsteszt kovidot mutatott.
  A német nő most nem mehet Pakisztánba, Görögbe és Törökbe sem.

 5. Rettentően sajnálom szegényt, mert nyilvánvalóan nem közölték vele, hogy lehetséges mellékhatások fogadhatják.
  DE! Ha ezekkel tisztában volt, akkor a szórakozása, gyermeke kényelmes szórakoztatása miatt kockáztatott, és vesztett.
  Én pont, hogy a környezetem hatalmas nyomása ellenére sem engedtem. Állt a bál, hogy miattam nem mehetünk nyaralni külföldre, és most örülök, hogy itthon lehetek egészségesen. Persze lehet, hogy semmi bajom sem lett volna az oltástól, de így utólagos tudással nagyon jól tettem, hogy nem forgattam meg a halálkereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük