Dr. John Campbell: Növekvő halálesetek magyarázat nélkül…

Egyesült Királyság 22,1%. Európa, USA, Kanada, Japán…

https://rumble.com/v2th0oe-nvekv-hallesetek-magyarzat-nlkl.html

https://www.bitchute.com/video/UlcFsTmN1CDo/

6 thoughts on “Dr. John Campbell: Növekvő halálesetek magyarázat nélkül…

 1. Ez az úr is nyilvánvalóan az irányított ellenzék prominens képviselője, különben nem nyomatná a régesrég lejáratódott “kovid-halálozások” mantrát, ami kizárólag a kamu PCR tesztelésen alapul, vagyis az égvilágon semmi sem támasztja alá, így semmi értelme sincs.

  Többlethalálozás viszont van, mégpedig ordítóan magas százalékban, teljes korrelációban a méreginjekciózással. Hogy miért nem érdekel senkit a hivatalos szerveknél? Mert nyakig benne voltak/vannak a népirtásban. Ha elismernék a nyilvánvaló összefüggést a méreginjekciók és a többlethalálozás között, azzal a saját bűnösségüket ismernék be! Ezt pedig önszántukból soha nem fogják megtenni. Inkább hallgatnak, és amikor már nem lehet a tényeket tovább a szőnyeg alá söpörni, akkor körömszakadtáig tagadni fognak, ahogy az a tömegmanipuláció nagykönyvében meg van írva.

  Ha ez a többlethalálozás a kamu-járvány állítólagos tombolása alatt – 2020-ban – fordult volna elő, akkor nem kellett volna tömegesen kamu-tesztelgetni, meghamisítani a halotti bizonyítványokat, anyagilag érdekeltté tenni a betegségipart a kamu-kovid diagnózisban, és napi 24 órában ontani a hazug média-propagandát, mert mindenki saját maga is tapasztalta volna a környezetében, hogy hullanak az emberek, mint a legyek. Egy valódi járvány nem igényel média-propagandát, mert mindenki személyesen megtapasztalja.

  2020. március 11-én 10 halottra és 40 betegre hivatkozva rendelték el a veszélyhelyzetet, a kijárási tilalmat és a lezárásokat Magyarországon, ami már akkor is teljesen szembe ment a józan ésszel és az érvényes hivatalos járványtannal is. Most, hogy valószínűleg nálunk is rekordméretű túlhalálozás van, a hivatalos szervek és a hazug propaganda-média hallgatnak, mint sz@r a fűben, eszük ágában sincs kideríteni az okokat, inkább más kamu propaganda-témákat nyomatnak napi 24 órában, hogy eltereljék a figyelmet a lesújtó valóságról.
  De az igazság olyan, mint a víz alá nyomott labda: minél nagyobb erővel szorítják a víz alá, annál nagyobb erővel bukkan fel valami váratlan helyen, és nem lehet örökké a víz alatt tartani!

 2. Mind a COVID-19-nek nevezett szintetikus vírus, mind pedig a rá kifejlesztett vakcina
  tömegpusztító biológiai fegyver

  A szomorú az, hogy még mindig nem tudjuk, hogy miket tartalmaz az un. Spike-glycoprotein.
  Még ennyi idő után sem meri senki bevállalni, hogy kimondja azt, hogy a 4 db HIV-vírusszekvencia mellett valami nagyon durva dolgot tartalmaznak, ami vagy veszettség „vírus”-szekvencia, vagy az is lehetséges, hogy a crotocin (VCCT310), a Dél-Amerikai csörgőkígyó méregben található szekvencia.
  Most ezen találgatnak dr. Bryan Ardisék, és egyelőre nem tudják, vagy nem merik kimondani.

  Az S40 promóterről már kiderült, az okozza a rákos betegségek számának 20%-os növekedését, és amely minden vakcinában megtalálható.

  És itt van a Biontech-PFIZER vakcina dokumentuma, amelyet 75 évre akartak titosítani.
  A vizsgálatot mindössze 3 hónapig végezték, 42.086 fő bevonásával.
  Ez idő alatt
  – 520-an tapasztaltak mellékhatásokat, de a vizsgálat befejezése előtt felépültek
  – 11.361-nek voltak mellékhatásai, amelyek a vizsgálat végén is fennálltak, vagyis nem gyógyultak meg.
  -1.223 ember azonnal meghalt.

  Ez azt jelenti, hogy a részt vevők 31%-nak voltak maradandó mellékhatásai, vagy belehalt.CSAK EZ ALATT A 3 HÓNAP ALATT!!
  És erre adta ki az FDA és a CDC az engedélyt, amikor a halálozási arány is magasabb, mint a vírus veszélyessége, ami 0.01 %.

  Szeretném mindenki figyelmébe a dokumentum utolsó 9 oldalát, ami a lehetséges betegségek felsorolását tartalmazza.
  Cca 1500 betegséget sorol fel.
  https://www.scribd.com/document/543857539/CUMULATIVE-ANALYSIS-OF-POST-AUTHORIZATION-ADVERSE-EVENT-REPORTS-OF-PF-07302048-BNT162B2-RECEIVED-THROUGH-28-FEB-2021?fbclid=IwAR3UVWYDNdHqG1C2SDodxJMJqiXqCkBWrtBZK6eTFSIK

  1. “…szintetikus vírus,…”
   LOL.
   Nincsen semmilyen vírus. Sosem volt az életem ilyen békés, mint most mióta nem rettegek a kórokozóktól. Az egyetlen, amitől még félek – és sajnos sokat elvesz a béke érzésből – az a vezektéknélküli cuccokból jövő káros sugárzás, ami sokszor szándékosan ártó, célzott és amiről még mindig keveset tudunk és mivel láthatatlan, az emberek még mindig nem veszik komolyan.
   “5G FREQUENCIES MIMIC COVID: THE EVIDENCE”
   https://truthcomestolight.com/5g-frequencies-mimic-covid-the-evidence/

   És ha csak a covid lenne…
   2000 körül az USA-ban ugrásszerűen megnőtt a curkorbetegek száma, pont akkor, mikor a mobiltelefonok használata széles körben elterjedt (A. Firstenberg)
   2.4Ghz-ről (a WIFI frekvencia) bebizonyították, hogy szintén cukorbtegséget okoz. A mobiltelefonikról, hogy rákot okoznak.

   “Bármilyen tüneteket tudunk okozni pulzáló mikrohullámú sugárzással” (dr Barrie Trowel)
   Ez egyébként egyre durvább és látványosabb, újabban a furcsa, nem nap okozta “leégések” amit tapasztalunk, az adott tetületen ödéma (szerű?) felpuffadásokkal. Nagyon magas dózis antioxidánsokkal 2-3 nap alatt majdnem teljesen helyre jöttünk. De elég ijesztő.

 3. Azért ahhoz a UK többlethalálozáshoz egy kis adalék, hogy itt az eü ellátás nagyjából 3 éve megszünt. Menthető emberek halnak meg, mert nincs időben diagnózis és kezelés. A magánorvosi árak az átlagnak nem megfizethetőek. Már nagyon rég a Google az orvos és alternetív módszerek a kezelés. Már ott tartok, hogy Rife frekvenciákkal kezelem egyenlőre csak a macskát, akinek poénosan még lenne ellátása csak túl öreg a normál műtét, stb kezeléshez. Nekünk semmi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük