SZKÍTA Hírek 26. adás – 2023. június 10.

Továbbítsa az információt azon ismerőseinek, akik talán szívesen néznének valódi alternatív, független híreket magyarul.

A műsor megtekinthető a Szkíta TV-n: https://szkita.tv/

https://rumble.com/v2tbz0o-june-10-2023.html

https://www.bitchute.com/video/IG2w5y6bJHpU/

3 thoughts on “SZKÍTA Hírek 26. adás – 2023. június 10.

 1. Aldous Huxley “Szép új világ” című könyve, közel 40 éve van a szekrényemben, valamikor többször is átolvastam, csak a lényegre emlékezem, a történetre nem annyira.

  Orwell “1984” regénye ugyan nincs meg, de nincs is rá szükségem, mert naponta szembesülök vele, és rá kellett jönnöm az idő múlásával, hogy mindenkor benne volt az emberiség, én is természetesen, csak változó szinten, módon, és technikailag különbözően.
  Ami a lényegét illeti, Orwell 1984 regénye, maga a legkézzelfoghatóbb valóság, semmi fikció, semmi feltételezés, bizonyított tény !!!

  Az 1954-ben írt “Állatfarm”, kiegészítője az 1984-nek. Nem múlt el, csak átalakult !!! Az “Állatfarm” az a “demokrácia” politikai intézményrendszerének a tanmeséje, ami éppen a Pokolba utaztatja az emberiséget.

  Küszöbön a “Még szebb új világ” eljövetele. Nem regény formájában .

 2. https://magyarjelen.hu/fideszes-allamtitkar-minden-akkumulatorgyarert-harcolunk/

  Bizonytalan eredetű anyagok….
  Ha nem feketén folyik a működés, akkor, ahogy az oltás esetében is, a bejövő számlákon nyomának kellene lenni, hogy mi történik. Hacsak nem ‘aroma és adalékanyag I-II-III’ a pontos semmitmondó megnevezés, és a beszállító (ország ) neve véletlenül elmosódott.
  Csak nem kísérleti titkos ügy? Aláírták az önkéntes felelősségvállalást az üres tájékoztató papír alapján a dolgozók és a kormány mielőtt belevágtak?
  ‘Hiszünk az aksigyárban’ . Az aksigyár ‘biztonságos’, és aki ezt nem veszi be, az ………

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük