Dr. Tamasi Vlog: Tisztázzuk a WHO-t


https://rumble.com/v1731fn-dr.-tamasi-vlog-tisztzzuk-a-who-t.html

3 thoughts on “Dr. Tamasi Vlog: Tisztázzuk a WHO-t

 1. MAJOMPARÁDÉ 2022… Hogyan manipulál a MEDIA Magyarországon? Heffner Attila -Spiritual Tv.
  A NAPIDOKTOR nevezetű internetes oldal ma egy NYUNYÓKÁS “ijesztgető” cikket osztott meg, arról, hogy a a rémhír-történeteiről híres TISZTI – FŐ -ORV-OS szerint “már egy törülközőtől is elkaphatjuk a MAJOM- KÓRT”. Ő csak tudja ? hisz szakember…
  Aztán kiderült, hogy – bár a majmoktól származik a dolog – de – mivel nálunk nincs túl sok majom az utcán – így a rágcsálók terjesztik… Lehet hogy azok közül is csak a homoszexuális hímek ? ? / vicc :D/
  Kiderült, hogy egészen biztosan nem terjed a “súlyos kór” a levegőben, hapcival, nem kell maszk, csak érintkezéssel kaphatjuk el, ennek ellenére karantént alkalmaznak minden esetben…
  Miért is? Ha nem terjed a levegőben? Sok itt az ellentmondás megint…
  Azt sem tudom, hogy ezt sok sületlenséget honnan veszik, de úgy tűnik, tudták előre, mert bizonyára látnokok, jósok, s ráadásul le is volt modellezve pár éve egy PONTOSAN ILYEN JÁRVÁNY…
  Nem tudom ki találta ki ezt a “rágcsáló” marhaságot, de pár hete még azt tudhattuk, hogy csak a homoszexuális férfiak kapják el, azelőtt kiderült, hogy az 1977 előtt született magyar emberek védettek ellene az oltásaik miatt, stb… ÍGy egyértelmű, hogy BÁRMIT KITALÁLHATNAK és az emberek be fogják nyalni!
  A “MESE HABBAL” gyártása újra elkezdődött… baromságokból káosz, a káoszból új rendelkezések, az félelem keltésből önhipnózis és rettegés következik majd, amire bizonyára egyedül csak egy új oltás adhat megoldást / annak ellenére hogy a betegség magától elmúlik 97 százalékban /, őrület, nézzük csak:
  Aszondja a CECILKE drága: “A betegség 2-4 hétig tart és KEZELETLENÜL gyógyul. A hólyagok először pörkösödnek, majd leválnak.”
  S ezek után beraknak a hírbe egy fotót, amin egy nagyon ügyes PHOTOSHOP – technikával “FÉLELMETES” és “ELRETTENTŐ” himlős emberi kezet láthatunk, a kórházi ágyon, infúzió, stb. hagy rettegjenek a hipochonderek, az oltott nyugdíjasok, stb.
  Viszont rövid nyomozás után kiderítettem: EZ A FOTÓ csak egy KAMU, hamisítvány, a fotó eredetijét megtaláltam az Interneten, s ott nincs himlő a kézen! Ennyit az egész ostoba FAKE NEWS – sajtóról, a tudományról, a kitalált, megtervezett járványokról, ennyit a NAPIDOKTOR magazinról és úgy általában az orvostudományról… Ha már CECILKE…. 2022.06.02.

  A nevezett hivatkozások:
  https://napidoktor.hu/napi-hirek/majomhimlo-jon-a-karanten/

  https://photostockeditor.com/image/hospital-clinic-12081

 2. Köszönöm a munkájukat ezúton is.
  Magyarország mikor lépett be a WHO-ba ?
  Kérem ossza meg velem is aki tudja.

  Felmerült bennem a fenti kérdés, bevallom meg sem fordult eddig a fejemben, hogy a WHO -ba egy ország belép.

  Amennyire én értem a WHO – egy alapítvány. Mint például az ICNIRP -Nemzetközi Nem Ionizáló Sugárzás Elleni Védelmi Bizottság. Melynek vannak tagjai akik ajánlásokat adnak a szakterületükön belül. Mindkettő fenntartását magánszemélyek illetve más közhasznú alapítványok, cégek – mint például nemzetközi mobil szolgáltató cégek finanszírozzák.
  Az ICNIRP szabványokat fogalmaz meg a nem ionizáló sugárzással kapcsolatban, amit pl az EU – tagországainak azonnali hatállyal el kell fogadi az EU csatalakozást követően. Gyakorlatilag amint egy országban úgy mint Magyarországon eladták a frekvenciákat mobilszolgáltatóknak, a szabványok ezen szolgáltatók szolgáltatásaira is vonatkoznak, amíg az emberek igénybe veszik azokat.
  Az más kérdés, hogy ezek az ajánlások a nem ionizáló sugárzással kapcsolatosan egyáltalán nem az emberek egészségének érdekeit szolgálják, hanem a szolgáltatók jogi “biztonságát”.
  “Kilépni” (ami igazából nem kilépés mert be sem lépett, inkább figyelmen kívül hagyni az ajánlásokat) egy ország csak úgy tudna belőle, ha például egy adott európai ország kilép az EU-ból és az ország lakói nem veszik igénybe a nemzetközi mobilszolgáltatók szolgáltatásait többé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük