A WHO markában

Őseink hagyatéka – 2022.05.31. – hatoscsatorna

Műsorvezető: Tóth Tibor
Vendég: Dr. Pócs Alfréd

21 thoughts on “A WHO markában

 1. Kedves Pócs Doktor Úr!
  Szívesen aláírnám a nyilatkozatot. Nincs ismerősöm,aki az aláírást gyűjtené,nincs két hasonló
  felfogású tanúm,hogy aláírjak.(Kétlem,hogy egyedül lennék.)
  Köszönöm a munkájukat. (Nyugdíjas,72)

 2. Ide kapcsolódik ez a hír is, az Eurázsiai gazdasági fórumról:

  https://www.europereloaded.com/the-eurasian-economic-union-steps-up/

  Fontos: a benne megjelenő BRICS csoport éppen Brazilía, Russia, India, China, South Africa, ami iránt Szaud arábia is érdeklődik. Vegyük hozzá a WHO ban ellenkező 47 afrikai államot (az 54-ből). Ez máris a világ többsége, mi fehérek maradunk magnak.
  kiváncsi vagyok Japán , dél Korea döntésére.
  A dollár/Eurónak annyi.

  1. Az utóbbi két ázsiai ország inkább Amerika-barát, épp most volt mindkettőben a hamis Biden, hogy megerősítse az USA befolyását ebben a térségben.

  2. Tisztelt Uram !

   Az önámításnak vannak komoly fokozatai is. A látszatok meg csak mindenkor a valóság elleplezésére szolgál, nem hinném, hogy újat írtam ?
   Ön tényleges, valós ellenkezésre számít ezektől ???????????????????? Ne vicceljen már !

   Kína, 1989, június, 3.-a, Tienanmen tér !!! Onnan tessék datálni a “rendszer” foga fehérjének a megmutatását ! Most Sanghai, és hasonló nagyvárosok teljes terrorzár alatt tartása ! A kínai nyomorult már akkor is robot rabszolga szerencsétlen, amikor még meg sem született. Soroljak hozzá egyéb kasztrendszereket ?
   Csak Kínában 30 éve, már totális a Great Reset ! Mi lehet ott valójában, ha az eljutott idáig amit láttunk, ami a valóságnak csak pár molekulája ?

   1. Meggyőzött. Majdnem a félvilág azért ellenkezik csoportosan a NWO, Great Reset ellen, hogy engem félrevezessenek.

    És a Bilderberg csoport is azért tart egy gyűlést hirtelen Wahingtonban, közvetlenül a Kissinger beszólása után látszólag megzavarodott Davosi pszichopaták összejövetele, meg az ezzel egyidőben zajlott, szintén kudarcot vallot, Görbejézus vezette WHO genfi nagygyűlése után, mert minden rendben van, és a gőzhenger útjában nem áll semmi.
    Nem akarom kielemezni konkrétan az összefüggéseket, és azt sem állítom, hogy a digitalizációt a sátán nem fogja kihasználni saját hasznára soha, de az világosan látszik, hogy jelenleg két világrend skanderezik egymással. Kettő biztos.

    Egyébként mi sem írogathatnánk itt, ezen a felületen.

 3. Tisztelt Pócs doktor úr !

  Könyörgöm, nem Gulyás Gergely “barátja” a tedrosz, hanem a nyomottfejű szíjjártónak ! Az a nyomorult barom dicsekedett vele. Tessék már pontosan idézni tényeket, mert Ön is fogást ad minden ellenségének ! Ilyen hibák ezen a szinten nem megengedhetők.
  A politikával meg nem lehet “párbeszélni”, és a tömegeket meggyőzni az igazságról azon a módon, ahogy próbálja, az lehetetlen. Az átlagember megközelítése egészen más stratégiát igényelne. Ősmagyarság, meg Isten ? Nem az ide írogató két tucat valakiket kell bármiről meggyőznie, hanem az identitás mentes, kilúgozott agyú tömegeket kellene megszólítania ! Arra ez így teljesen alkalmatlan véleményem szerint, sajnálom.

 4. Kedves Dr. Pócs Alfréd! Minden tiszteletem az Öné, de végtelenül naiv, amennyiben azt gondolja, hogy 100000 nyilatkozat, aláírás ezeket a végtelenül korrupt, aljas politikusokat meghátrálásra készteti, és csak úgy szépen átadják a hatalmat.
  Ezek a mi vezetőinknek gondolt politikusok egy dologgal foglalkoznak, hogy a saját zsebüket tömjék, és végrehajtsák a háttérhatalom parancsait bármi áron. Bármi Áron! Akár az emberek élete árán is, ha szükséges akkor föláldoznak bármennyi életet.
  Az a baj, hogy Magyarországon annyira sok a bárgyú, buta ember, hogy hihetetlen, és azt is eltudom képzelni, hogy a rendőrség, és a katonaság folyamatos agymosáson esik át, sőt szerintem tudatmódosító szereket is adagolnak nekik a kajájukba, és az innivalójukba folyamatosan.
  Teljesen fölösleges ébresztgetni az agyhalottakat…….értelmetlen szélmalomharc.

 5. Sajnos egyet kell értsek az előttem szóló Sz.M.-mel, hogy „Teljesen fölösleges ébresztgetni…” mert ez valóban “értelmetlen szélmalomharc.” És talán annyit tennék hozzá, hogy ha valamelyest érhető el eredmény, az csak igen kis %.
  MÁS.
  Már több alkalommal volt módom megfigyelni akár Pócs doktor Úrtól hallva, vagy Tamasi doktor Úrtól, hogy valamely formában Istent emlegetik. Vagy az áldása jön szóba, vagy más módon. Az jó, sőt nagyon jó dolog ha valaki hisz egy Legfelsőbb hatalomban, a Teremtőben. Nos, semmiképp sem szeretnék prédikációba bocsátkozni, csak jó ezt az aspektust is átgondolni. Mivel azt látom, hogy úgy általában sokan megfeledkeznek egy fontos részletről. Mi ez?
  Amikor Jézus a földön járt és a tanítványai kérték, hogy “Taníts minket imádkozni” (Lukács 11:1) És akkor Jézus elmondta nekik a ma “MIatyánk”-ként ismert imát, ami nagyon is fontos, mert ez napjaink “Kulcsa”! Itt ugyanis azt tudhatja meg bárki hogy Istennek szándéka van a földdel, és ezt a jelenlegi rendszert felváltja egy sokkal jobb rendszer. Honnan tudható? Csak néhány sort idéznék a Szentírásból és világossá válik: Jézus tanítványai kérdezik a mesterüket: „Mondd meg nekünk, mikor lesznek ezek, és mi lesz a jele a jelenlétednek és a világrendszer befejezésének?” (Máté 24:3) Itt a fő gondolat a „világrendszer befejezése” Igen, a jelen rendszer lezárul! Ahogy Dániel könyvében leírja, a 2:44-ben „És azoknak a királyoknak a napjaiban az egek Istene felállít egy királyságot, amely soha nem fog elpusztulni. Ez a királyság nem száll át más népre. Szétzúzza és megsemmisíti mindazokat a királyságokat, maga pedig megáll időtlen időkig”
  És mikor van az „azoknak a királyoknak a napjai”? Ma! Vagyis jelen időben, ugyanis a “Miatyánkban” is ezt kéri aki kéri, és Jézus olyan eseményekről beszélt a Máté 24. részben ami már vagy lezajlott, vagy folyamatban van. Mik ezek?
  7.-14. „Mert nemzet támad nemzet ellen, és királyság királyság ellen, és lesznek élelmiszerhiányok meg földrengések egyik hely után a másikon. Mindez a gyötrő fájások kezdete.
  Akkor nyomorúságra adnak titeket, és megölnek benneteket, és gyűlölet célpontjai lesztek minden nemzet előtt az én nevem miatt. Továbbá akkor majd sokan elbotlanak, és elárulják egymást, és gyűlölni fogják egymást. És sok hamis próféta támad, és sokakat félrevezetnek; és a törvénytelenség+ növekedése miatt a legtöbb emberből kihűl majd a szeretet. De aki mindvégig kitart, az részesül megmentésben. És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég.” (még a Lukács 21. részében is olvasható erről)
  Igen sok Szentírási idézetet lehetne még ide írni, de a végkifejlet a legjobb, a Jelenések 21. részből (3-8):
  „Íme! Az Isten sátora az emberekkel van, és ő velük fog lakozni, azok pedig az ő népei lesznek. És maga az Isten lesz velük. És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.”
  És Az, aki a trónon ül, ezt mondta: „Íme! Mindent újjáteszek!” Ezt is mondja: „Írd meg, mert megbízhatók és igazak ezek a szavak.” És ezt mondta nekem: „Meglettek! Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Aki szomjazik, annak adok az élet vizének forrásából ingyen. Aki győz, az örökli ezeket, és Istene leszek annak, ő pedig a fiam lesz.

  De a gyávák, hitetlenek, szennyükben undorítók, gyilkosok, paráznák, spiritizmust gyakorlók, bálványimádók és az összes hazug osztályrésze a tűzzel és kénnel égő tóban lesz. Ez jelenti a második halált.”
  Kérem szépen, lehet választani. Mivel e világ Sátán uralma alatt áll, amit Jézus sem cáfolt, így mi emberek egészen feleslegesen küzdenénk ellene.
  Ám a Jó hír az Isteni akarat is az, amit János is leírt az evangéliumában: „Mert az Isten annyira szerette a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki hitet gyakorol benne, el ne pusztuljon, hanem örök élete legyen.” (János 3:16)
  Tehát ez a megmentés kulcsa!
  A vége egy megtisztított föld, béke, és egy egészen új Uralmi rendszer. Aki nem hiszi, olvasson utána! A Bibliai Szentírás leír mindent erről, hiszen ebből a célból írták!

  1. Tisztelt Miskey B. !

   Utánaolvastam, és minél többször utánaolvasok, annál kevésbé hiszem el. Egyáltalán nem hiszem el . A jelen történései és a múlt történései pontosan mutatják, hogy már annak is vége van, ami még be sem következett ! Hol tart az emberiség az állítólagos 2000 évvel ezelőttihez ?
   Vagy pont ugyanott, vagy már teljesen a Pokolban, csupán technikailag kicsit fejlettebben. Nem volt ideje az Istennek rendet tenni a Földön, nem ért rá, szabadságra ment egy másik galaxisba, vagy csak még nem ért vissza a hosszú hétvégéjéről, vagy a “minden le van írva” egyszerűen nem igaz ?

   A “minden le van írva” az egy lélekbörtön. De ugye Önök szabadok ? Tetszenek itt sokan, sokszor “pszihológiázni”, hát ez az, de rohadtul töményen !
   Ezt a Fauci-k, és Bill Gates-ek ősei írták a jónépnek, hogy kordában tudják tartani őket katonák nélkül is, a szó hatalmával egy virtuális lelki börtönben ! Cui prodest ?

   Sokan hivatkoznak erre felé is arra a bizonyos “Mátrix”-ra, na kérem tisztelettel, ez az, ez a “minden le van írva” a legnagyobb Mátrix !
   Újra, meg újra, és megint csak újra, a tények nem cáfolhatók, viszont ez Önöket az égvilágon semmiben nem zavarja, mert “minden le van írva” !

   Legvégül felidézném a vírus kérdést is, amiért ez az oldal egyáltalán létrejött, és ami az Önök “tényeinek” a tökéletes cáfolata.
   Tisztában vagyok vele, hogy természetesen Önök cáfolhatatlanok, ha a fene fenét eszik, akkor is.

   Hogy létezik az, hogy valakik, egy maroknyi kisebbség, kikutatja, és hitelt érdemlően bizonygatja, hogy nincs vírus, miközben a mainstream “orvostudomány” ( vö. egyház), bizonygatja, hogy de van ! Eretnek, máglyára vele, aki tagadja !!!
   Ugyanaz a kisebbség küldené máglyára azokat akik nem hiszik el, hogy “minden le van írva”, mint akik a vírusok létezését is tagadják a mások “minden le van írva” állításaival szemben ! Hol van itt a következetességnek még csak egy kis morzsája is ?

   Mert a “tudományos szakfolyóiratok tanulmányaiban (is) minden le van írva”. Nem baj, ha nem igaz, ha nem úgy van, de “minden le van írva”. Ez az érvelés semmiben nem különbözik az Önök érvelésétől. Ahogy tényállítások szerint egyetlen vírust sem izoláltak, ahogy azt elméletileg és gyakorlatilag kellene, ( lásd pl. baktériumok !), úgy az Önök állításait sem bizonyította senki tényszerűen, tárgyszerűen. Hiszik, és gondolják, és remélik amit mondanak ! Az nagyon jó, a hit valóban sokszor tud segíteni, csak hát a megvalósulása semmikor nem garantált, és a meg nem történt múltidőt magyarázni megtörténtként, az olyan mint bizonygatni a hivatalos történelemírás “igazságait” !

   2001, szeptember, 11 ! A tornyokba aznap, minő véletlen, micsoda csoda, 20000-30000 (?) ember nem megy be dolgozni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Feltette már valaha a hivatalos történelemírás nagy kiválóságai közül bárki, hogy miért ? Hogy ez hogyan lehetséges ? Nem, de “minden le van írva” ! Csak tudni kell olvasni ! És gondolkodni ???

 6. A musorvezeto ur szohoz sem engedte jutni vendeget. Ez feltunt valakinek? Tisztelt Toth Tibor ur, onnek meg kellene tanulni figyelni es hallgani a partnerere, vendegere, hisz on csak a musorvezeto….

 7. Megint kussoltak a ZSIDÓBÉRENCEK, mint ORBÁN RÁHEL a SAJÁT LÁBÁN “ÁLLÓVÍZBEN”!!!
  2022. 06. 06-ra (666!!!) ORBÁN MEGÁTALKODOTT HÉBER NYALÓ KORMÁNYA ALAMUSZI MÓDON EZEKET a TÖRVÉNYEKET MÓDOSÍTOTTA, HOGY ÚJ ISRAHELL KORMÁNYA ZAVARTALANUL és HÁBORÍTATLANUL ÉLŐSKÖDHESSEN a TÖBBSÉGI NEMZET NYAKÁN!!!
  A FELCSÚTI DEVIZAKUPEC és NÉPIRTÓ május 26-án RÁNKKÉNYSZERÍTETTE “2022. évi V. törvény” (Magyar Közlöny, 88. szám) ROTHSCHILD UTASÍTÁSAIT!!! HÚSBvalójában Cionista Közlöny legfrissebb számából (Magyar Közlöny, 88. szám, 22. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény módosítása – 3602. oldaltól kezdődően):
  22. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény módosítása
  37. § (1) Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 74/B. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
  „(1) A járványügyi hatóság (megj.: eü összevonva a rendőrséggel ugye) elrendelheti a hatósági házi karantén szabályai betartásának az érintett nagykorú cselekvőképes személy mozgását nyomon követő, valamint az arcképmásának és az általa megadott egészségügyi adatainak a továbbítására alkalmas elektronikus szoftver (a továbbiakban: karantén szoftver) alkalmazásával történő ellenőrzését, ha
  a) a járványügyi hatóság mérlegelése szerint a hatósági házi karantén célja ezen eszköz alkalmazásával is biztosítható, és
  b) az érintett nagykorú cselekvőképes személy nyilatkozik, hogy
  ba) a karantén szoftver telepítésének feltételei rendelkezésre állnak, ahhoz megfelelő eszközzel rendelkezik,
  valamint
  bb) a karantén szoftver telepítését és használatát önként vállalja.” (megj.: …egyelőre, aztán kötelező lesz)
  (2) Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 74/B. § (4) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
  „(4) A karantén szoftver telepítésére és használatára vonatkozó kötelezettség teljesítését a rendőrség – elsősorban elektronikus úton – ellenőrzi, amelynek során az (1) bekezdés szerint elrendelt, a karantén szoftver alkalmazásával történő ellenőrzéssel érintett személy (a továbbiakban: érintett személy) köteles együttműködni, és a karantén szoftverrel a rendőrség által előírt műveletet elvégezni. A rendőrség a karantén szoftver útján megadott mozgási adatokat elektronikus úton is összevetheti a hatósági házi karanténra kijelölt hely adataival. Az ellenőrzés nem járhat az érintett személy magánéletének szükségtelen zavarásával, 22.00 és 6.00 óra között az érintett személy pihenése indokolatlanul nem zavarható meg. A személyes ellenőrzésre (magyarán házhoz jönnek – ugye milyen jó, hogy együtt van az eü és a rendőrség?) akkor kerülhet sor, ha a karantén szoftver által biztosított ellenőrzés kijátszásának gyanúja merül fel, vagy ha az érintett személy a karantén szoftver használatát elmulasztja.”
  (3) Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 74/B. § (6) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
  „(6) Ha a hatósági házi karantén szabályai betartásának a karantén szoftver alkalmazásával történő ellenőrzését a járványügyi hatóság az (1) bekezdés szerint nem rendeli el, a hatósági házi karantén szabályainak megtartását a rendőrség személyes jelenlét útján ellenőrzi.”
  38. § Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény III. Fejezete a következő alcímmel egészül ki:
  „Fertőző betegség elleni védettség igazolása
  74/C. § (1) Az emberi egészségre kiemelten veszélyes vagy az emberi életre veszélyes, járványos megbetegedés (értsd: nem k.v.d, nem mankipoksz, hanerm bármi, amit annak mondanak) okozására alkalmas fertőzés esetében a Kormány rendeletben elrendelheti, hogy a rendeletben meghatározott fertőző betegség elleni védettség igazolása hatósági igazolvány, illetve applikáció útján
  a) a fertőző betegségből a Kormány rendeletében meghatározott esetekben a Kormány rendeletében meghatározott időn belül történő felgyógyulás,
  b) az Európai Unióban, illetve a Magyarországon engedélyezett és a lakosság immunizálására felhasznált, a fertőző betegség elleni oltóanyaggal történt védőoltás (ezen alcím alkalmazásában a továbbiakban: oltottság), illetve (megj.: a két másik variánst el lehet felejteni, az oltás a lényeg)
  c) a fertőző betegség mikrobiológiai laboratóriumi diagnózisát igazoló vizsgálat hiteles negatív eredménye tényének az igazolásával történhet.
  (2) Az (1) bekezdés szerinti esetben a Kormány rendeletben határozza meg, hogy a hatósági igazolvány, illetve az applikáció mely (1) bekezdés szerinti tényt igazolja.
  74/D. § (1) A 74/C. § (1) bekezdése szerinti tényt igazoló hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) (igen, itt van újra) – a Kormány rendeletében meghatározottak szerint – legfeljebb a következő adatokat tartalmazhatja:
  a) az érintett nevét,
  b) az érintettnek a személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolványa megnevezését és okmányazonosítóját,
  c) a védettségi igazolvány (sic!) sorszámát,
  d) védőoltás esetében az oltóanyag típusát, az oltás dátumát,
  e) a védettség érvényességét, (MÁR MOST TUDJA a FELCSÚTI NÁCI, HOGY SZITÁVÁ SZURATJA a JÓ NÉPET!!!)
  f) az a)–e) pont szerinti adatokból képzett, informatikai eszközzel optikailag olvasható adattároló kódot, (vagyis QR kódot)
  g) szöveges jelzésként a Kormány rendeletében meghatározott feliratokat,
  h) a fertőző betegség megnevezését.

  Magyarországi Cionista Közlöny nyomán

  1. Hogy lehet valamiről múlt időben beszélni, ami még be sem következett?
   Ön már tudja június 4-én, hogy mi lesz két nap múlva? Előzetes információi vannak arról, hogy a kormány egész pontosan hogyan fogja módosítani “Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény”-t pünkösd hétfőjén?
   Nem kétlem egyébként hogy ezek a módosítások valóban megtörténnek (ez a kormány teljes egészében kiszolgálja a globalista háttérhatalmat), csak valahogy zavar ez a látnoki képesség.

  2. “Önként vállalja”? Na persze, önkéntes, mint a recski munkatábor volt annak idején. De hát a nép ezt a brigádot szavazta meg kétharmaddal, mint ahogy ezen a fórumon is egyesek mint egyedül üdvözítő megoldást reklámozták őket. Hát megkapták, amit annyira akartak, tokkal-vonóval: a WHO és a Big Pharma betegségügyi diktatúrája karhatalommal foganatosítva. És ez még csak a kezdet.

  3. Kedves PáloS TReND!
   Még egyszer tüzetesen meg akartam nézni a kormány egészségügyről szóló törvénymódosításait, pontról pontra. Észrevettem, hogy a bevezető néhány sorát figyelmetlenül olvastam el. Így aztán a tegnapi elhamarkodottan írt megjegyzésem okafogyottá vált. Kérem, tekintse semmisnek, és egyúttal elnézését is kérem miatta.
   A lényegi kérdésekben viszont továbbra is egyetértünk, mint ahogy azt már a korábbi kommentjeinél is többször tapasztaltam.

 8. A globális jogbiztonság már régóta olyan, mint pl. Ukrajnában 2014-ben. Ha egy állam irányítását külső (háttér)hatalmak pénzzel, fegyverrel átveszik, akkor a nép sírhat, dühönghet, lázadozhat, de ez senkit nem érdekel, az adott népet az utolsó emberig háborúba hajszolhatják vagy bármilyen tortúrának, kifosztásnak alávethetik.
  Ha gazdasági szankciókkal, diszkriminációval, csőddel, fegyveres beavatkozással fenyegetnek egy gyengébb országot, akkor vajon vezetőiknek mi lenne a legalkalmasabb védekezési taktika? Tartsanak népszavazást valamiről vagy rendezzenek alkotmányozó nemzetgyűlést? Ilyesmi fogja visszatartani a hódítókat?
  „Tetszettek volna forradalmat csinálni!” Akkor most jobb lenne?
  Félek, hogy ősmagyar felmenőinkre vagy éppen keresztény mivoltunkra hivatkozni nem szerencsés, ha széles körű társadalmi összefogás megteremtése a cél, mert az ilyesmi sokakat riaszt, a reálpolitikához semmi köze. Magyar állampolgárságunk talán elegendő lehet, mert államunk megmaradt szuverenitása megtartását és gazdasági helyzetünk romlásának megakadályozását kellene elérni.

  1. Tisztelt Várhelyi Úr !

   Egyetértve, “a reálpolitikához semmi köze” . Egyébként sem nem zavar, sem nem riaszt, csak abszolut nem ide tartozik. Terel !!!
   Ez nagyon lényeges, és észre kéne már venni !

   Az a másik állandóan lebegtetett kérdés, hogy “mi lenne ha ?”, ez a tett meggyilkolása minden pillanatban . A gyáva, ostoba magyarázatok, hogy a birkák bárgyú bégetéssel újra, és újra “választhassanak” a fehér farkas, és a szürke farkas között.

   Az áldozatvállalásnak nem pofázásban kell(ene) manifesztálódni, mert akkor csak ostoba hőzöngés. ( Dugig van vele az internet.)
   Nem a Szabadsághíd turuljáról kell leugrani önként és dalolva, mert az csak ostoba menekülés, nulla hozadékkal ! Látványosnak látványos, egy egész napig még hír is.

   Az Antall kormány nagyobb hazaáruló volt, mint elődei !

 9. AJÁNLÁS! A CitizenGO aláírást gyűjt az ” Állítsuk meg a WHO finanszírozását!” címmel.
  Már 516 ezer felett van az aláírók száma. Írják alá minél többen, az ügyünk érdekében!
  Kár,hogy nem esik erről szó! Egy másik dolog kapcsán találtam rá.

 10. Kedves Dr Szabó Attila !

  Nem győztem meg semmiről, mert nem is győzködtem, Ön győzködi önmagát. Rajta, nyugodtan. Azért sorolja már fel a “fél világot”, akik küzdenek a “gonosz ellen” ! Ezek a “küzdések” legalább annyira hitelesek, mint orbán “nemzeti harcai” !

  Nem két világrend, hanem a Sátán I. bunyózik a Sátán II.-vel ! Nem a Great Reset, meg a WHO a kérdés, hanem, hogy ki legyen az egyetlen uralkodó a Földön. Nevezzük maffia háborúnak, csak nagyon nagyban.

  A digitalizációnak mindig is ez volt a célja, amire most is használják, totál kontrol ! Az, hogy mi volt a beetetés, ki emlékezik már az első vicc számítógépekre, ( Commodore 64) és telefonokra. A számítástechnika fogyasztási cikké lett téve, ránk erőszakolt, minden szinten !
  Ezért van az agyatlanoknak legalább két okostelefonja, hogy legyen némi ész a zsebükben legalább, meg okosórája és okoskarkötője ! Trendi így fizetni két kiflit, meg egy Mackó sajtot.
  Semmi nem az, mint aminek látszik, vagy pontosabban, aminek láttatják ! Megy a mozi, meg a színház ezerrel. Minden szinten a félrevezetés. Nehogy már a “jó fiúk” tegyék lehetővé, hogy itt írogassunk ! Nem gondolhatja komolyan !? Ellenőrzés, kontroll.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük