Úgy gondolom, hogy közelítünk a fordulóponthoz – Dr. Reiner Füllmich

“Nem hiszem, hogy az oltásokkal kapcsolatos mindezek a mellékhatások a terv részét képezik; megpróbálják átsietni ezt a dolgot, és ezért történik annyi hiba.” – Dr. Füllmich

Dr. Reiner Fuellmich a német Covid-19-es intézkedéseket vizsgáló független ügyvédekből álló vizsgálóbizottság tagja.

18 thoughts on “Úgy gondolom, hogy közelítünk a fordulóponthoz – Dr. Reiner Füllmich

 1. Több ezer ügyvéd támogatja a munkáját a világból, céljuk, hogy a Davos-i COVID-19 botrányt törvényszék elé vigyék. Sok sikert!

 2. Nagyon jó, hogy van honlapjuk, mert így az információkat nehezebben tiltják le odafentről, és mert a közösségi médiát (fb. stb.) egyáltalán nem használók is hozzájutnak a hírekhez. Még jobb lenne a filmfeliratokat szövegformátumban is közzétenni azok számára, akiknek idejük, módjuk vagy kedvük nincs videókat nézni. Továbbá a szöveg papíron is terjeszthető lenne.

  1. Kedves Gergely!

   Ezt bárki bátran megteheti maga is, a kész anyagot visszajuttatva az oldal adminisztrátorának, hogy aktív részvételével csökkentse a rengeteget vállalók terheit!
   Esetleg saját köreiben terjesztheti, akár kinyomtathatva is a szöveget…

 3. Van valami ördögi hasonlatosság a vírusterror és az atombomba fenyegetés között – ki gondolta volna? Heisenberg vitatta… “Ez a könyv a tudományos és orvosi bizonyítékokat vizsgálja annak megállapítására, hogy igaz-e Hirosima és Nagaszaki atombombázásainak szokásos története.”
  https://archive.org/details/Hiroshima_revisited/mode/2up

 4. Minden tiszteletem, nagyrabecsülésem az Önöké!
  A rendszer jelzi, mintha ezt már mondtam volna, de nem tudok róla. (Hacsak akaratlanul és befejezetlenül el nem szaladt a hozzászólásom.)
  Varga Domokos György

 5. Adja az ég, hogy Reinernek, ennek a csodálatos embernek és társainak igaza legyen és legyen sikeres minden harcuk, amit a pszichopaták ellen vívnak!
  És köszönet minden kollégájának, orvosoknak, jogászoknak, bárkinek, akik segítik őket ebben a hatalmas munkában és köszönjük a mi bátrainknak, hogy lehetővé teszik, hogy megismerhessük Reinert és a terrorellenes harcait.

 6. Dr. Füllmich egy videóban beszél csapatáról és munkásságukról, egy rövid átirat erről:
  A 2020. július 10-én indult útjára 4 ügyvéd részvételével az “Ausserparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss (Parlamenten kívüli Korona Vizsgálóbizottság) egy nemzetközi ügyvédi hálózattal együttműködve. Dr. Füllmich az egyik alapító tag. Elmondása szerint nemzetközi csoportos per folyik azokkal szemben, akik felelősek a világszerte gazdaságokat romba döntő lezárások végrehajtásáért, valamint a csalárd tesztelések használatával generált “veszélyes pandémiának” a megjelenéséért. A per mindenkit érint, a helyi politikai döntéshozóktól kezdve a WHO-n keresztül egészen a gyógyszergyártókig. Dr. Füllmich a jelen pandémiás helyzetet a “valószínűleg az emberiség ellen valaha elkövetett legnagyobb bűncselekménynek” nevezi. Az emberiség elleni bűncselekményeket, amelyeket először a második világháborút követő nürnbergi perekben határoztak meg, ma a Nemzetközi Büntető Törvénykönyv 7. szakasza szabályozza. 3 kérdésre keresi a bizottság bírósági úton a választ:1) Van-e COVID-19 járvány, vagy csak egy polimeráz láncreakció (PCR) tesztjárvány van? 2) A válaszintézkedések (maszkviselet, távolságtartás, bezárások, karantén) a világ lakosságának védelmét szolgálják vagy az emberek pánikkeltésére szolgának? 3) Igaz-e, hogy a Német Kormányra tömeges nyomást gyakoroltak a COVID-19 járvány vezető protagonistái, minden más országnál jobban? A kérdések sürgős válaszokat követelnek, ugyanis a SARS-CoV-2 “a világon sehol nem okozott túlzott halálozást.” A pandémiás intézkedések viszont “számtalan emberi életet követeltek, és világszerte számtalan vállalat és magánszemély gazdasági életét/megélhetését tették tönkre.” Rámutat, hogy pl. Ausztráliában a lakosokat börtönbe vetik, ha nem tartják be a maszkviselési szabályokat, a Fülöp-szigeteken pedig akár le is lőhetik az embereket, ha megszegik a pandémiás korlátozásokat. A bizottság számos szakértői vallomást gyűjtött össze. Dr. Füllmich kihangsúlyozza, hogy 12 évvel ezelőtt a járvány definícióját megváltoztatták. Eredetileg a világszerte elterjedt, súlyos betegségeket és halálozásokat maga után vonó betegségként határozták meg. Végül pedig kihangsúlyozza, hogy a lezárások következtében elszenvedett nyereségkiesésért kártérítéssel élhetnek a társaságok és önálló vállalkozások.
  (Forrás: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/10/17/coronavirus-fraud-biggest-crime-against-humanity.aspx)
  Találtam egy cikket, ami beszámol egy sejtbiológus szakértői tanúvallomásáról a BioNTech vakcinával kapcsolatban (Ez év elején hallgatta meg a vizsgálóbizottság). Elmondja, hogy a vakcina tele van szennyeződéssel. Nem vizsgálták kritikusan a rengeteg mellékhatást és hogy azok beadása milyen következményekkel járhatnak, különösen a társbetegségekkel rendelkezők esetében. Alacsony költségvetéssel dolgoztak, így hatalmas mennyiségű DNS-t használtak szunsztrátként. A lipid nanorészecskék MINDEN sejtbe bejutnak. Ahol az integráció bekövetkezik, ellenőrizhetetlenné válik. (Forrás: http://enformtk.u-aizu.ac.jp/howard/gcep_dr_vanessa_schmidt_krueger/)

 7. Ha már Németország, a precedens értékű weimari ítéletet a Legfelsőbb Bíróság hatályon kívül helyezte, sőt az illetékes bíróhoz kiszállt a rendőrség és átkutatott mindenét. Ezek szerint a piramis csúcsán lévőket zavarta, hogy szembementek a tervükkel. Felháborító! Ha ez így van, mi várható a hazai Alkotmánybírósághoz, Hágai Bírósághoz és egyéb szervekhez beadott panaszlevekkel, petíciókkal. Egyáltalán célba tud ér Dr.Füllmich?
  (Forrás: https://www.bitchute.com/video/EBrGHfvEeGkV)

 8. Ha már Németország, a helyi Legfelsőbb Bíróság hatályon kívül helyezte a precedens értékű weimari ítéletet, sőt a rendőrség kiszállt az ítéletet hozó bíróhoz és mindenét átkutatta. Náci Németország 2.0! Hallhatatlan! Belerondítottak a piramis csúcsán lévők terveibe. Vajon ezek után mi lesz az Alkotmánybírósághoz, a Hágai Bírósághoz, az Alapvető Jogok Biztosához beadott anyagokkal? Célba tud így érni Dr. Füllmich? (Forrás: https://www.bitchute.com/video/vZzgnCkpgAKm/)

  1. Nagyon bízom benne, hogy célt érnek. Jelenleg én nem a covid19-től félek, hanem attól, hogy valamilyen módon kötelezővé teszik ezeket az oltásokat. Kitartok a végsőkig, de aggódóm a lányaim miatt. Nagyon nem szeretném, ha beoltanák a kiskorú lányaimat, pedig sejtem, hogy ez a cél.
   Az a baj, hogy sok politikus is benne van és ilyen nagy hatalmú emberekkel harcolni elég nehéz lesz. Melyik bíró fogja elvállalni? Biztos vagyok benne, hogy megfélemlítik őt is. Egy biztos nagyon kemény harc lesz és bízom az igazság győzelmében, csak ne legyen túlkéső…
   Becsülöm ezeket az embereket, akik ebben a kemény küzdelemben részt vesznek.
   Remélem a sok vak embernek is megjön a józan esze.

 9. Ha még van jogállamiság, akkor kell egy néhány lámpavas.
  Csakhogy egyre inkább úgy tűnik, hogy a precedens értékű határozatok (portugál fellebviteli, Europa Tanács-i) semmit sem érnek senkinek. Csak nekünk.
  Így nem sok reménnyel, de annál nagyobb lelkesedéssel drukkolok, hogy megtörténjen a felelősségre vonás.

 10. Kedves Mindenki!

  Azokhoz szólok, akik biztosan nem szeretnék felvenni a vírus elleni oltásokat. Mozgolódjuk. Készüljünk arra az esetre, ha kötelezővé akarnák tenni az oltásokat. Kérésem, jellezze szándékát az, aki egy ilyen kötelező oltás elrendelése esetén vállalna aláírásgyűjtést, ellene. Kérem írjatok a privát emailomra: lakohelydiagnosztika@gmail.com címre, hogy tudjunk egymásról, startra készen álljunk, “vészhelyzet” esetén. Szép napokat kívánok! Kalmár Virág.

 11. Minden tiszteletem ezeké az embereké, akik megpróbálnak kiállni az emberek védelme érdekében. Bízni kell benne, hogy célt érnek, más sajnos mi nem tehetünk. Remélem győzni fog az igazság.
  Esetleg lehet tudni valami fejleményt az üggyel kapcsolatban, bár még elég friss a cikk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük