“Szakképzett” betelepítés

Forrás: Kla.TV

Fachkräftemangel – Teil 5: Fachkräftestrategie als Teil des Great Reset
www.kla.tv/26801

https://www.bitchute.com/video/g2mQEIfgmgMu/

One thought on ““Szakképzett” betelepítés

 1. https://hirado.hu/kulfold/cikk/2023/08/15/a-lengyel-kormany-negy-kerdesbol-allo-nepszavazas-jovahagyasat-kerte-a-szejmtol

  “Támogatja-e a közel-keleti és afrikai illegális bevándorlók ezreinek befogadását, az európai bürokrácia által szorgalmazott kényszerű áthelyezési mechanizmussal összhangban?”

  Nálunk első lépés a kilépés az EU -ból lenne, de addig is az illegális és nem illegális ( speciálisan számukra meghirdetett munkákra jelentkezett ) akárhonnan érkező idegenek hazaküldése, be nem engedése, és a nekik kitalált (ami alapvetően életveszélyes és környezet károsító nekünk is) munkahelyek bojkottálása lenne.
  Ha olyan jó nekik a halál, akkor vigyék haza ezeket az ipari pozíciókat azok, akik idehozták.
  Nyilvánosságra kellene hozni az ilyen ipar engedélyezési szerződéseket. Különösen, hogy a környezet/élet szennyezésre milyen büntetések vannak meghatározva, és ki a kezes a szennyezés semlegesítésére, milyen feltételekkel, van-e előzetesen bekért letét és garancia a károkozás kockázata miatt, hogyan van az ilyen összeg meghatározva.

  Ha bárki azért tud kampányolni, hogy illatszereket tilos állatokon tesztelni, akkor jogos a kampány azért, hogy kémiai gyilkos mérgeket tilos embereken tesztelni (gyártási folyamat közben élesben működve állandóan pláne).
  Ez a téma már több, mint pénz kérdése. Az élhető környezetben okozott kár összege mindig több, mint a legtöbb elérhető haszon. Csak éppen kimaradhat ennek a kimutatása a könyvelésekből, szerződésekből. (Kínai könyvelésben gondolom nem kell kimutatni a környezeti károkat. Nekik nem értelmezhető ez a fogalom se, mint semmi, ami élő dologgal kapcsolatos. Eddig ez derült ki nekem a hozzáállásból: amikor erre vonatkozóan kérdez tőlük valaki, azt nem értik.)
  A tönkretett környezet ma és a közeljövőben, se a távoli jövőben nem eladható, nem használható.

  A karma szerinti károkozás értéke viszont nem átértékelésen alapuló mai kettős könyvelés.
  Amikor egy másokra kiható átalakulás célja csak önző saját érdekeknek megfelelő, az nem helyénvaló. A kár, a lenullázás romboló hatása duplán visszajár.(Olvastam egy ilyen karma törvényről.)
  Mennyi lehet ez? Beárazva mondjuk a világ végéig tartó generációknak szükséges tiszta egészséges víz, levegő és tápanyagban gazdag termőföld mennyiség helyreállítási ára, jelenértéken, duplán. Elméletben pedig a karmikus ár talán ezen önző lények ” tudatának örökre az anyagba tolódása”, valamint az utódaiké is (ez a duplán).

  Földünk csak egy van. Illik használható és működőképes állapotban továbbadni a következő generációknak.
  Mi is kaptuk, ne feledjük. (Azért, mert a habzsi-dőzsi xx-es fejek felejtik, ők a rossz példa.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük