Dr. Meryl Nass: A WHO világjárványügyi egyezménye államcsíny, ami megszünteti az emberi jogokat

Dr. Meryl Nass amerikai belgyógyász és epidemiológus.


https://rumble.com/v38s2na-dr.-meryl-nass-a-who-vilgjrvnygyi-egyezmnye-llamcsny-ami-megsznteti-az-embe.html

3 thoughts on “Dr. Meryl Nass: A WHO világjárványügyi egyezménye államcsíny, ami megszünteti az emberi jogokat

 1. Előfordulhat, hogy túlságosan sokáig leragadt mindenki a Covidnál, miközben a háttérben ezen jót mosolyoghattak; régen a következő járványra készülhetnek. Ami nem akkora titok, hiszen előre bejelentették: a „járványok évtizede” következik… Egyelőre a meghatározatlan, fantom „X-betegséget” emlegetik sűrűn, nehogy a járvány-fenyegetettség kikopjon a köztudatból.
  Nem tartható elképzelhetetlennek, ismerve a sok mindenre képes, „köz-magán partnerségbe” szövetkezett globalistákat, hogy az újabb világjárványt a jövő májusi WHO Pandémia Szerződés és IHR módosítás aláírásához időzítik. Jó terv, mert egy pár hónapja tartó járványos helyzet kellős közepén reménytelen bármiféle érv e szerződések aláírása ellen. A közvélemény előtt kategorikusan elnyomható a tiltakozó tudósok, orvosok, jogászok, kritikus újságírók figyelmeztető hangja, meg a tájékozottabb embereket is azonnal le fogja torkolni a személyes környezetük. Képtelenség lenne akár szakmai, jogi, akár erkölcsi érvekkel meggyőzni az embereket a szerződések csapdáiról. Könnyedén legázolhatják a józan észt, sőt miután a médiákból való törlés és letiltás, vagy a bankszámlák zárolása rutinná vált, a következő fokozat az ellenzők „fizikai zárolása” lehet.
  Jelenleg a nyár tűnt el, ahogy Covid idején az influenza, átalakult lángoló klímaváltozássá, ez a sláger reggeltől estig. Viszont a következő őszi hónapokban újból járványirányba fordulhat az egyre adagoltabb propaganda.

  https://expose-news.com/2023/08/08/disease-x-was-rehearsed-at-clade-x-are-we-about-to-see-a-new-plandemic/
  Az „X betegséget” a „Clade X” gyakorlaton próbálták ki, vajon egy új járvány előtt állunk?
  2023. augusztus 8.

  https://tapnewswire.com/2023/08/media-whores-preparing-the-public-for-disease-x-sex-toys/
  A médiakurvák előkészítik a nyilvánosságot az X-betegségre és a szexuális játékokra
  2023. augusztus 11.

  https://news.sky.com/story/uk-scientists-begin-work-on-defending-against-new-pandemic-caused-by-disease-x-12934956
  „X-betegség”: Az Egyesült Királyság tudósai elkezdik az új világjárvány elleni vakcinák kifejlesztését
  2023. augusztus 7.

 2. Marad még valaki-valami értelmes a youtube-on?

  https://off-guardian.org/2023/08/18/inside-youtubes-new-medical-misinformation-policy/
  A YouTube új „Orvosi félretájékoztatási szabályzata”
  2023.08.18.
  Néhány nappal ezelőtt a YouTube módosította a Covid19 félretájékoztatásra vonatkozó szabályzatát, így az mostantól minden orvosi dologra érvényes.
  Az eredeti irányelvet a világjárvány korai időszakában, 2020 májusában vezették be, és tiltotta a videómegosztó platformon azokat a tartalmakat, amelyek „ellentmondtak a WHO-nak vagy a helyi egészségügyi hatóságoknak” a világjárvánnyal kapcsolatban.
  Az évek során rendszeresen frissítették, 2021 végén pedig teljesen betiltott minden „vakcinával kapcsolatos félretájékoztatást”.
  A legújabb átalakítás az eddigi legnagyobb. Az új „orvosi félretájékoztatási politika” – amely már nem csak „covid19 félretájékoztatás” – mostantól a rákellenes kezelésekkel, az abortusszal és a nem covid vakcinákkal is foglalkozik – írja a CNN.
  A YouTube szóvivője a médiának elmondta, hogy az új irányelv három kulcsfontosságú területre fog összpontosítani: „megelőzés, kezelés és tagadás”.

  – Az alternatív gyógyászatot vagy étrendi-diétás tippeket népszerűsítő videók, amelyek azt állítják, hogy megelőzik a betegségeket – eltűnt.
  – Az alternatív vagy természetes gyógymódokat megosztó videók – eltűnt.
  – Olyan videók, amelyek azt állítják, hogy az intézményi kezelések (pl. sugárkezelés vagy kemoterápia) többet ártanak, mint használnak – még azoktól az emberektől is, akik már részesültek ilyen kezelésekben – törölve.
  – Videók, amelyek azt állítják, hogy X betegség nem létezik – eltűnt.

  Röviden, a YouTube többé nem engedélyez semmilyen olyan orvosi tartalmat, amely nem a kormány politikáját vagy a nagy gyógyszeripari termékeket népszerűsíti.
  Sokatmondó, hogy az egész a hatóság jóváhagyásán múlik, nem az információ pontosságán. Valójában az egész dokumentumban sehol nem tesznek különbséget „pontosság” és „tekintély” között.
  A YouTube világában valami „információ”, ha a kormány megerősíti, „félretájékoztatás”, ha nem. A valóság az állam jóváhagyásától függ, és az államnak mindig igaza van. Ami mindent elmond, amit tudnod kell.

 3. A WHO TERVE EGYENES ÚT A FASIZMUSHOZ

  “Az egészség fogalma a fizikai, mentális és szociális jólétet foglalja magában. Az egészségpolitikának emberközpontúnak kell lennie, amely feltételezi az emberi jogok és az önrendelkezés meglétét.
  Ez az eszme alapjaiban változott meg, amikor a köz-magán társulásokon belüli több évtizedes növekvő finanszírozása korrodálta a globális közegészségügy alapjait.

  A Covid-19-re adott válasz, amely túlnyomórészt az időseket célzó vírusra irányult, figyelmen kívül hagyta a járványkezelés normáit és az emberi jogokat, és olyan elnyomás-, cenzúra- és kényszerrendszert hozott létre, amely a korábban elítélt hatalmi rendszerekre és kormányzásra emlékeztet.

  A közegészségügyi ágazat olyan nemzetközi eszközöket és folyamatokat fejleszt ki, amelyek beépítik ezeket a romboló gyakorlatokat a nemzetközi jogba. Az egészségügyi vészhelyzetek sorozataként bemutatott közegészségügyet ismét a társadalmi irányítás fasiszta megközelítésének elősegítésére használják.
  Ennek haszonélvezői a covid-19 befektetői, nagyvállatai, miközben az emberi jogok és az egyéni szabadság, hasonlóan a korábbi fasiszta rezsimekhez,, elvesznek.

  A közegészségügyi ágazatnak sürgősen rá kell ébrednie erre, és el kell döntenie, hogy a közegészségügy megmentésében szeretne szerepet vállalni, nem pedig annak leromlásában.”
  https://expose-news.com/2023/08/17/pandemic-industry-on-the-road-to-global-fascism/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük