Michael Hüter

A koronajárvány következményei gyermekeink számára

Semmi nem indokolja egy járványra hívatkozva a gyermekek traumatizálását, ők sem nem betegek, sem nem viszik a betegséget sehová.

https://www.facebook.com/apaszivegyesulet/videos/344404383448757/

2 thoughts on “Michael Hüter

 1. A Michael Hüter fején találta a szöget a jövő generáció, mint direkt kísérleti nyulai felvilágosítás nélküli beoltását a méreganyaggal !

  Sajnos, pl. a bíróságnak a főbb tényt kell felismerni a, mint a polgár kötelmei rendelkezéseit, az emberi jogok durva, tömeges megsértése mindent megelőz ! Ez után kell az oltóanyag vizsgálatát elrendelni, nyilvánosságra hozni ! Ez maga után hozza a többit ! A láncreakció megy saját önvezérelt formájában !

  Dióhéjban a súlyos elmebajos, sátánista zsidó, giganáci, gigaholokausztos világbankelit ördögi terve a great resettel tervezett indítása ! Miután az új világrend a Rockefeller Foundationban írásban megvan, része az 1$ bankjegyen is, nem lehet félre értés a technokrata pénzdiktatúra rég hatalmom lévő sátáni terve és követői, mint az EU és tagállamai összeesküdt vezetői közös céljait !!!
  A tömeges emberirtás elkerüléséhez nem kell ennyit várni. Minden ország jogrendje tiltja. Miért folyik mégis ? Mert más jogrend él. E jogrendet támogatják az EU és tagállamaik hazaárulói, a giganáci, gigaholokausztot politikai vezetői !

  A tények szerint az oltóanyag hirhedt tartalma összhangban van a biocsip vezérelt biorabot rabszolgaság kialakításával, az emberiség folyamatos beteggé tételével, mérgezésével, végső esetében a tudatos, kitervelt népirtással. Mindezeket folyamatosan bővítette a giganáci, gigaholokausztos, súlyos elmebajos zsidó világbankelit sátánista szadistái, szangvinistái. Így az előző két világháború kirobbantása és menedzselése, most a csendes, láthatatlan, III. +1 ideoloógiai, digitális, biológiai, nanotechnológiai világháború folyik a hazugságok tömkelegével, a média propagandával. E katonák nélküli önmegsemmisítő világháború épp a népnek nem kell.

  Pár sorozat : 1999-ben EU aktaszámos tudósítás a Haarp-ról, mint klíma fegyver, ezzel a szabadalmaztatott (welsbach) méregpor hintéssel az életterünk mérgezése történik majd minden nap, folyamatosan, majd a pharma diktatúra bevonulása, szintetikus szerei gyógyszerként történő forgalomba hozatala esküdt orvosaink receptjeivel ! Ezzel a szimptóma elnyomó (nem gyógyító) szarral mellékhatások özöne keletkezett és a betegek ezzel vevőivé váltak saját beteggé tételüknek ! Ezután jött a mezőgazdasági földünk Glyfosat mérgei szórásával. Mindezek elnyomásához kellett egy fedőnév gyűjtemény, mint a demokrácia, emberi jog-és méltóság, az önrendelkezés, a sajtószabadság, stb. A népet beetette a kormánya, a balga, nem felvilágosított nép vakon követte mindezen kitervelt folyamatokat, még végül eljutott a mostani végéhez, az emberiség eltörléséhez és a biorobot, csipvezérelt rabszolgaság kezdetéhez. A végsőkig lealjasodott ember is e tettével elérkezett a végéhez, mert felül akar kerekedni a kiforrott természetnek ! Erre pedig épp nem képes a materialista, hazug tudomány, de főleg ez a tendencia, mely TARTHATATLAN, nem EMBERNEK VALÓ ! A szemét képzése, hazugságok, felvilágosítás bojkott, félelem keltés mutatja a demokrácia igazi arcát iskola példáját Stb, !

  Végezetül két microsoft szabadalom a bizonyítás szemléletesebbé tételéhez : WO 2020/060606 A1 a sátánizmus és a nyomkövetés szabadalma, a 2020/0279585 A1, a már beoltott biorobotok testében lévő nanocsipekkel felvett, majd tovább küldött biometrikus jelek a smart phone-ra és a felhőbe kerülnek. A szabadalom leírja a smart phone szükségességét. Ez pedig az egekig dicsért és gyorsan kiépített 5G hálózat segítségével történt/történik !

  Nem véletlen az említett információ szabad áramlása ellenére, hogy irományom cenzúra alá kerül ! Aki ellenőriz annak a tartalom szerint azonnal intézkednie kell embertársai megmentése érdekében !

  Tisztelettel

  sze.vitam

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük