Súlyos mellékhatásai lehetnek a terhes nők Covid-oltásának

Állítólag a koronaoltás teljesen biztonságos az anya és a gyermek számára. Sok szülésznő azonban komplikációkat figyelt meg, amelyek esetenként nagyon súlyosnak bizonyultak, és amelyeket gyakorta egyáltalán nem is vizsgálnak ki. Nem az kellene hogy legyen a felelős hatóságok és politikusok dolga, hogy a lehető legnagyobb gondossággal kivizsgáltassanak minden olyan esetet, amelynél felmerül az oltás mellékhatásainak gyanúja? Sajnos nem ez a helyzet.

https://www.bitchute.com/video/Obnw2HQyV22c/


Forrás: www.kla.tv/22183, felirat: redR

2 thoughts on “Súlyos mellékhatásai lehetnek a terhes nők Covid-oltásának

  1. Volt egyszer egy családügyi miniszterünk, aki az elsők közt szorgalmazta terhes anyák KÍSÉRLETI covid oltását. Ma hol van? Mit tudott akkor és mi tud, mit mond ma? És mit mond ma az új kormány? Szükség van-e népirtásra, ahogy azt a “világelit” tervezi?

  2. Én még a terhességem előtt lettem beoltva Pfizerrel, két alkalommal, a második oltást 2021 októberében kaptam meg. 2022 áprilisában terhes lettem, a gyermekem (kisfiú) 2023 januárjában, 3 nappal a tervezett császármetszés előtt halt meg méhen belül, nem derült ki, miért (30 éves voltam). Azóta folyamatosan beteg vagyok, minden kósza vírus vagy baktérium legyűr, átlagosan két havonta csináltat velem az orvos antibiotikum kúrát. Ő volt a harmadik gyerek, előtte már született két egészséges gyerekem. Félek újra teherbe esni. Voltam három különböző nőgyógyásznál, mindegyik kizárta a vakcina esetleges befolyását a történtekre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük