Itt a járványszezon, de nagy a tájékozatlanság II. rész

Október 1-jén tüntetés lesz Bécsben az Egészségügyi Világszervezet „teljhatalmi törekvései” ellen.

A sorozat folytatásában dr. Szilák László biokémikus szakértővel beszélgettem arról, hogy a szervezet 2024 tavaszán teszi közzé a 194 tagállammal jelenleg „tárgyalás” alatt álló „Pandémia szerződési” egyezményét és a 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosításait.

A szervezet nyilatkozataival ellentétben ezek a módosítások teljhatalommal ruháznák fel a szupranacionális testületet a nemzetállamok egészségügyi irányelveinek meghatározását illetően és persze egyúttal fel is mentené az államok döntéshozóit a felelősségvállalás terhe alól elhibázott döntéseik miatt. Persze mindez a világ egyik legnagyobb lobbiérdekének, a gyógyszeripari komplexum általi befolyásoltság árnyékban érdekes, amely tekintélyelvű globális uralomra törekszik minden növény, állat és ember felett az „Egy Egészség” ENSZ irányelvek keretében.

Hihetetlen, hogy létezhet a korrupció ezen mértéke? Ha először hallasz erről, akkor nem hibáztatlak. Ismerve azonban az eugenika (pszeudotudományos) mozgalom évszázados (sőt, évezredes) történelmét, annak jelenleg is aktív globális tevékenységét és populista hírnökeit a politikai spektrum mind jobb- és baloldalán, rendkívül aggasztó a jelenség, ahogy erről tőlem 2020 óta hallhatsz és olvashatsz.
Itt tartunk és mindennél fontosabb, hogy ne hagyjuk ezeket a demokratikusan meg nem választott, nagytőkés érdekcsoportokat és eugenistákat reprezentáló dinoszaurusz szervezetet, hogy diktálja mit tehetünk és mit nem tehetünk saját egészségünkkel, saját testünkkel. Tájékoztasd ismerőseidet is erről.

Bukovinszki Gergely – Szkeptikus kerekasztal

https://odysee.com/@SzkeptikusKerekasztal:9/szilak_l_II:1?src=embed&t=13.501803

26 thoughts on “Itt a járványszezon, de nagy a tájékozatlanság II. rész

 1. Bocs, de dr. Szilák László, aki a feje búbjáig benne van a biotechnológia-bizniszben, számomra nem a tudományos elfogulatlanság mércéje. (Arról már nem is beszélve, hogy maga a biotechnológiai ipar mennyire etikátlan, az isteni természettörvényeket sárba tipró, az életet és az élőlényeket semmibe vevő, tárgyakként kezelő és végső soron elpusztító tevékenység.)

  Az elmúlt 3 és fél évben a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy az ún. “szakértők” mindent és mindennek az ellenkezőjét hajlandók “bebizonyítani”, ha az érdekeik úgy kívánják. Mindezt a tények célzatos csoportosításával, sőt, meghamisításával, az ellenérvek félresöprésével, elhallgatásával és a szakmai riválisaik lejáratásával, hibás vagy akár kamu számítógépes szimulációkra alapozva (pl. prof. Neil Ferguson, Imperial College, London). Gondoljunk csak a kovid-, klíma-, transz-, gender- és hasonló kamuelméleteket nyomató világhírű egyetemekre, intézetekre és “szakértőkre” – mind csupa tudományos címmel és ranggal, Nobel-díjakkal teleaggatva, és mind a háttérhatalom kottájából játszanak!
  Úgyhogy bárki, aki abból a világból jön, pláne, ha köztudottan üzleti érdekeltsége is van benne, fenntartással kezelendő, és minden szavát egészséges kétkedéssel kell fogadni, amíg kétséget kizáróan be nem bizonyosodik, hogy igazat mond!

  A műsorvezető nem talált egy ennél hitelesebb személyt a téma megvilágítására? Vagy csak a tudományos cím számít?

 2. Nagyon érdekes beszélgetés volt. Köszönjük Gergőnek, és Dr. dr. Szilák Lászlómak a sok hasznos információt.
  Visszavárjuk őket, mert a témát folytatni kell!!!

  1.) WHO a 2020-as járvány előtt pandémiai fogalmát kétszer is megváltoztatta:
  – 2009. június 11-én a WHO főigazgatója, Margaret Chan globális világjárványnak nyilvánította a H1N1 sertésinfluenzát, ami a gyógyszer- és vakcinaipart helyzetbe hozta, és egyúttal megváltoztatta a pandémia fogalmát.
  Az új definíció szerint a WHO már nem követelte meg, hogy bárki meghaljon betegségben, mielőtt a szervezet világjárványt hirdethetett volna.
  -Tizenegy évvel később, 2020. március 11-én a WHO a világjárvány ugyanilyen gyengített definíciójára támaszkodva globális világjárványnak nyilvánította a COVID-19-et.

  2.) PCR-teszt- csalások sorozata, WHO adja meg az éppen aktuális ciklusszámokat, hogy pandémia legyen, vagy ne legyen:
  Mindig a WHO közölte aszerint, hogy pandémiát akar, vagy sem, hogy mennyi legyen a ciklusszám.
  – Minél több cikluson megy keresztül egy teszt, annál több hamis pozitív eredményt eredményez.
  Az alacsonyabb PCR-küszöbeivel gyakorlatilag garantált, hogy a COVID-esetek száma automatikusan drámaian csökkenni fog szerte a világon, vagyis megszüntethető a járvány.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/who-admits-covid-pcr-test-has-a-problem/
  – Becsaptak bennünket?
  Valóban nem tudták a szövetségi egészségügyi tisztviselők és a WHO szakértői, hogy a PCR-tesztekhez javasolt magas ciklusszám (CT) rendkívül sok COVID-hamis pozitív eredményt eredményez?
  https://childrenshealthdefense.org/defender/pcr-testing-incorrect-use/

  3.) Gyermekkori oltások mérgeinek összesített adatai, és betegségbeli következményei:
  Ennek a veszélyével senki nem volt tisztában, de 30 év alatt tömegesen megjelentek olyan betegségek, mint autizmus, diszlexia, a autoimmunbetegségek, allergiák, gyógyszerrezisztenciák, gyógyszerérzékenységek, amelyek soha nem voltak korábban, és semmi mással nem magyarázhatók, mint a gyermekkori oltássorozattal.
  Dr. Sherri Tenpenny amerikai orvos szerint:
  „Minden év alatt, amíg a sürgősségi osztályon dolgoztam, tényleg azt hittem, hogy a vakcinákban van egy legyengített vírus és egy kis sóoldat. 2020-ben alapos kutatást végeztem az USA-ban, hogy egy gyermek megkapja a teljes oltási ütemtervet, akkor majdnem 13 000 mikrogramm ALUMÍNIUMOT és 600 mikrogramm HIGANYT + 200 különböző vegyszert kap.”

  4.) az mrns-vakcinákhoz kapcsolódó szabadalmak, amelyek az 5 g-vel összekapcsolva teljes rendszert alkotnak
  VAKCINA NANOTECHNOLÓGIA- SZABADALOM: US-9539210-B2
  Ez a szabadalom mindennek az alapja, alfáfa és omegája. Ez az a technológia, amely a vakcina részeként hidrogélen keresztül juttatja be ezeket az emberi szemmel nem látható apró nanorészecskéket, amely egy egész nanorendszerré áll össze, amelyet kívülről vezérelnek.
  „Nanoméretű, vezérelhető robotegységeket hoztak létre, amelyeket aeroszolizálva nanoraj jön létre.Ez egy szabad szemmel nem látható, biológiailag áthatolható anyag, amely képes áthatolni különféle membránokon, például a szájon, az orron, a füleken és a szemeken.
  Amint bejut ezekbe a membránokba, bekerülhet az érrendszerbe, hogy csomósodást hozzon létre. Hatással lehet az agy érrendszerére is, vagy közvetlenül az agytérbe diffundálható és fegyverezhető. Ezt olyan szinten lehet megtenni, hogy jelenlétüket szinte lehetetlen észlelni. A bejuttatás módszere a COVID-19 vakcina volt, amelyet emberek milliárdjaiba fecskendeztek be, hogy megöljék és ellenőrizzék a lakosságot szerte a világon.”

  A fenti idézet az előadás 37.percétől hallható, mindössze 3 percet szánjatok rá.
  dr. James Giordano kutató “Az agy a jövő csatatere címmel”, amelynek a West Point-i, a Modern War Institute adott otthont.
  https://www.youtube.com/watch?v=N02SK9yd60s
  Szabadalom itt:
  https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/patent/US-9539210-B2

 3. MODERNA- VAKCINÁJA VALÓBAN LÉTREHOZZA A 3-SZÁLÚ DNS-T?

  Gergő és Dr. Szilák László figyelmébe ajánlanék egy témát, amivel soha senki nem foglalkozott.

  “A kettős hélix felfedezése óta ismert, hogy van hely a DNS harmadik szálának, amely kitölt egy barázdát a hélixben.
  1986-ban Hogan elkezdte vizsgálni, hogyan lehetne megtervezni egy ilyen harmadik szálat.
  Houstonban Triplex néven céget alapított, hogy ezen a technológián alapuló kereskedelmi termékeket fejlesszen ki.
  Hogan egy célgén pontos szekvenciájából dolgozott , és szabályokat vezetett le a nukleinsavak egyetlen szálának megtervezésére, amely kötődik ehhez a génhez.”
  https://www.newscientist.com/article/mg13017644-100-science-a-triple-helix-to-cripple-viruses/

  “A nukleinsavak általában egy- vagy kettős szálúak, noha három vagy több szállal rendelkező szerkezeteket tudnak létrehozni. Egy kettős szálú nukleinsav két darab egyszálú nukleinsavból áll amelyeket hidrogénkötés tart össze a DNS dupla-hélix szerkezetéhez hasonlóan. ”
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Nukleinsavak

  Folynak erre irányuló kísérletek ebben a tárgyban, és számtalan szabadalom született:
  https://patents.google.com/?q=(triple+helix)&oq=triple+helix

  Három szálú DNS:
  https://www.pnas.org/doi/10.1073/pnas.1900107116

  Négy szálú DNS:
  https://www.imperial.ac.uk/news/211973/rare-quadruple-helix-dna-found-living-human/
  https://www.imperial.ac.uk/news/200174/formation-quadruple-helix-dna-tracked-live/

  Nagyon úgy tűnik, hogy a Moderna vakcinájával valóban “feltörte az élet szoftverét”:
  A COVID-19 mRNS-oltások megváltoztatják a recipiens DNS-ét azáltal, hogy alakját „hármas spirálra” változtatják.
  Az az új technológia, amellyel kijöttek, egy harmadik szálat vezet be, az mRNS üzenetküldő technológián keresztül valójában egy szálat megszakít, és belehelyez egy harmadik szálat, ami hármas hélixet hoz létre.

  A szabadalomból:
  „A jelen találmány szerint a nukleinsavak, módosított RNS vagy elsődleges konstrukció beadható vagy tovább kódolható. egy vagy több RNSi ágens, siRNS, shRNS, miRNS, miRNS kötőhely, antiszensz RNS, ribozim, katalitikus DNS, tRNS, hármas hélix képződést indukáló RNS, aptamerek vagy vektorok és hasonlók.”

  A világunkat a corona és a city igazgatja.
  II. Erzsébet halála előtt egy hatalmas ünnepséget tartottak, amelynek csúcspontja volt az élet fájájak, és háromszálú DNS megjelenítése. Ez azért több, mint különös. Jelentése pedig nem más, mint az, hogy a kígyó visszatalált az élet fájához.
  Érdemes megnézni, és ez komolyan aggasztó, hogy mit tettek az emberiséggel úgy, hogy az emberek még csak nem is tudnak róla. róla.
  https://www.youtube.com/watch?v=6oiSa27nWhI&t=24s

  Nagyon érdekelne a szakemberek véleménye, mert feltettem néhány linket és szabadalmat, ami arra utal, hogy a tudomány jelen állása szerint képes rá, vannak szabadalmak- e tárgyban, és ezek kiszolgálja a globalisták transzhumanista terveit.
  És a vakcinákkal mindezeket létre tudják hozni.

 4. Aki megy tüntetni, annak mondom: vigyázzatok, mert lehetnek sunyi alakok akiknek az a célja hogy belülről bomlasszák szét a tüntetést!!!

  Akkor tapasztaltam ezt, mikor a Fóris Eszter és a Bódis Csaba tüntetésein voltam.
  Nagyon vigyázni kell velük !!!

  Konkrétan azt csinálták, hogy megpróbálták először a vezetőket meggyőzni arról, hogy ne az oltás ellen tüntessenek, hanem az ő általuk kitalált ügy ellen (pl rendszerváltás). Aztán ha nem jött össze, akkor megpróbálták az embereket meggyőzni, széthúzni minket. Először kedvesebben érvelve, aztán erőszakosabban. Balhéztak is, szabotálták a tecnikánkat, próbálták átvenni a szót a mi vezetőinktől. A céljuk az volt, hogy az oltás ellen tüntetőket eltereljék más irányba. A rendszerváltók voltak ilyen erőszakosak, de elképzelhető, hogy megjelennek más agresszorok is a jövőben. Gyanúsan jók a transzparenseik is, a hangosításuk, gyanúsan sok pénzük van, és az emberek agresszióját próbálják előhozni, egy másodrendű vagy hülye célért. Mintha csak a világkormány emberei lennének.. mert azok pénzelnek agresszorokat.

  Az Esztiék tüntetésén sajnos sikerült elérniük, hogy a vidékről érkező buszok visszaforduljanak. Az emberek nem voltak elég kitartóak a közös ügyünk mellett (oltásellenesség).
  A Bódis Csaba már volt annyira eszes, hogy biztonsági őröket fogadott fel a rend fenntartásáért, ezért ott kevesebb kárt tudtak okozni, de sajnos így is elvették a szót több előadótól is, nem engedtek másokat érvényesülni.

  Ha kimegyünk erre a Bécsi vagy akármilyen tüntetésre, ne hagyjuk magunkat eltéríteni a helyes útról !!!!
  Ne forduljunk vissza, ha bármi gond adódik !!
  Ha ki akarjuk rúgdosni ezeket a méreg vakcinákat az országból akkor ki kell tartanunk a cél mellett akkor is ha nehéz !!

 5. A német oltási áldozatokat képviselő Tobias Ulbrich ügyvéd összeállított egy listát, ami a veszélyes
  sorozatszámokat tartalmazza.

  Forrás:
  Anwalt erstellt eine Liste der 45 gefährlichsten Chargennummern der Covid-Injektion
  https://uncutnews.ch/anwalt-erstellt-eine-liste-der-45-gefaehrlichsten-chargennummern-der-covid-injektion/

  A veszélyes sorozatszámok ( Pfizer ):
  első oltás:
  EX8679
  1D020A
  FC3095
  EX35997
  ABV3374
  EW8904
  második oltás:
  FE6975
  SCUE19
  FE7011
  SCTN4
  FE9174
  FD7958
  EX8679
  1D020A
  1D015A
  A veszélyes sorozatszámok ( Moderna ):
  első oltás:
  3003603
  3004500
  042G21A
  3003183
  214007
  3002620
  második oltás
  214008
  000114A
  000136
  216044
  300423
  000124A
  000128A
  000077A
  2140121
  000132A
  harmadik oltás
  000086A
  216C454
  3004954
  000124A
  000125A
  000128A
  045G21A
  3004951
  000106A
  000114A

 6. Müller Cecília és férje nem panaszkodhat

  Müller Cecília országos tisztifőorvos viszont tényleg csak egyetlen cégben
  érdekelt – a járóbeteg-ellátással foglalkozó UNI-MED Bt.-ben tagsággal bír mind
  ő, mind férje, Zseli József. Az Mfor stabilnak értékeli a társaságot: 2019-ben 32,3
  millió forintos bevétel mellett 9,1 millió forintos nyereségük volt.

  Forrás:
  Milyen cégekben vannak érdekeltségei a koronavírus-járvány arcainak?
  https://azonnali.hu/cikk/20210327_milyen-cegekben-vannak-erdekeltsegei-a-koronavirus-jarvany-arcainak

 7. Egy nagyon-nagyon fontos írás és beszélgetés:
  Astrid Stuckelberger: „ Az elme feltörése a történések középpontjában áll .”

  ‘Az 5G-vel azt csinálhatnak, amit akarnak; Az 5G-t nemcsak a végtelen antennák bocsátják ki világszerte, hanem az utcai lámpák vagy más olyan tárgyak is, amelyekre a legkevésbé számítasz, és amelyeket nem ismersz; esetleg a tévékészülékén keresztül is.
  „Vakcinázás” – az embereket egy bináris fegyverrel fogják beinjekciózni, amely távjelzéssel aktiválható… 5G-n keresztül, talán hamarosan jön a 6G.
  Ezt a grafén-oxid teszi lehetővé az emberek szervezetében [azok, akiket beoltottak] – akiket hamis covid vaxxokkal fecskendeztek be, amelyek egy része grafén-oxidot tartalmazott, egy erősen elektromágneses érzékeny anyagot, amely reagálni fog az 5G mikro- hullámokra.

  – A Pfizer Bio-n-Tech már a nevében is utal erre: bio nano tech , vagy bio neuro tech …
  – és az mRNS – egy számítógépes program – „módosított” RNS – rendkívül sebezhetővé teszi az embereket az 5G-vel szemben.

  Mike Adams:
  „A tudomány teljes perverzióját látjuk, amely lerombolja a tudomány és az orvostudomány hitelességét:
  A SARS-Covid-2-nek nincs izolátuma, soha nem is volt – ez egy teljes csalás.
  „Miközben a következő plandémiát kiterítik – és egyre többen esnek áldozatul ennek a csalásnak –, népirtás bontakozik ki előttünk.”
  “Mi, emberek, nem engedhetjük, hogy ez megtörténjen; meg kell nyernünk ezt a háborút.”
  https://www.globalresearch.ca/agenda-un-who-total-enslavement-humanity-global-health-dictatorship/5834338

 8. A COVID TÖRTÉNETÉNEK IDŐVONALA-SZABADALMAKKAL, DOKUMENTUMOKKAL

  SARS + MERS (aeroszol) + HIV (immunrendszer és 5G) = SARS-CoV-2

  “A HIV egy nagyon egyedi vírus, mivel érzékeny az elektromágneses rádiófrekvenciákra, amelyek kiváltják vagy aktiválják a vírus kötőhelyeit. Így illeszkedik a képbe az 5G a grafén-oxiddal együtt; A grafén-oxid elektromágneses, és vevőként vagy antennaként működik az 5G számára. Mindkettőre szükség van a vakcina aktiválásához a szervezetben az NWO által szabályozott 5G szinttel!”

  A SARS-COV 2 idővonala:

  – 2013. február 12.: a WHO érdekelt feleinek találkozója, amelyen részt vett a holland Erasmus Medical Center, Dr. Theresa Tam, a PHAC (Kanadai Közegészségügyi Ügynökség), a CDC, az ECDC (Európai Betegségellenőrzési Központ), a Robert Koch tagjai Intézet, Németország, Franciaország.
  – 2013. május 4.: A kanadai NML megkapja a MERS vírust a hollandiai Erasmus Medical Centertől.
  – 2013. szeptember 23.: A holland Erasmus Medical Center szabadalmat nyújt be a MERS koronavírussal kapcsolatban.
  Kína 2013: Itt vannak a Modernával dolgozó kínai „leányvállalatok”: Wang Nianshuang 2013-ban kezdett el a koronavírusokkal foglalkozni a Kínai Tudományos Akadémián, amely közvetlenül a kínai hadseregnek tartozik. Meghatározta a MERS-CoV receptor felismerésének szerkezeti mechanizmusát, majd 2014-ben a Tsinghua orvosi egyetem másik professzorával együttműködve Wang és munkatársai felfedezték az első humán monoklonális antitestet, amely képes erősen semlegesíteni a közel-keleti légzőszervi szindrómát (MERS) okozó koronavírust. Alapvetően ez azt jelenti, hogy a kínaiaknak megvan a gyógymódja a MERS-re!
  – 2015. november 6.: A NIAID, a Moderna és a „leányvállalatok” bizalmas megállapodást írnak alá a MERS genetikai anyagának Fort Detrickből a Moderna & Affiliates részére történő átviteléről.
  -2016. július 4.: A Moderna mRNS-szabadalmat nyújt be a MERS vírus aktív helyére vagy „tüskefehérjére”. Mivel a „MERS” nincs konkrétan azonosítva a szabadalomban, úgy gondoljuk, hogy ez a szabadalom (amely az Erasmus MERS szabadalom kiterjesztése volt) valóban a SARS-CoV-2 fegyveres mRNS-szekvenciája a vakcinákban lévő tüskeprotein számára.
  – 2020. március 30.: Wang és munkatársai közzétették a Sars-CoV-2 vírus tüskeproteinjének első szerkezetét. Több mint 100 laboratóriummal osztották meg a vírusos mRNS „számítógép-modellt”, és részt vettek az oltóanyag-gyártókkal, például a Modernával együttműködve oltóanyag-fejlesztésben is.
  Bővebben itt:
  https://www.civilianintelligencenetwork.ca/2021/07/26/gain-of-function-experiments-2-the-sars-cov-2-hiv-1-story/

  A 4 db HIV-szekvencia helye: 71, 145, 245, 676.
  Indiai tudósok 202. februárjában már igazolták a HIV-jelenlétét, és kiadták a cikket erről:
  “A 2019-nCoV tüskefehérje egyedi betétjeinek hihetetlen hasonlósága a HIV-1 gp120-hez, és a Gag-hoz” címmel.
  A teljes anyagot lementettem, de mivel a tudósokkal visszavonatták, ezért linkje nem elérhető.

  Itt pedig a Moderna tripla-hélix szabadalma:
  https://www.civilianintelligencenetwork.ca/2023/02/24/modernas-triple-helix-patent-a-clathrin-mrna-neural-lace-smoking-gun/
  https://www.bitchute.com/video/KSH6tRekzxmN/

  1. Kár, hogy a javasútt vigyeó már nem elírhető.

   De legalább azt megírtettem, hogy pokol a föddön.
   Ami línyegés íntízkedís az, hogy 2023. október 1.-tü különös cenzúra lípett íleetbe a kollektiv nyugati országokba’.

   Aki nem túggya míg. A Microsoft a gípenden a gyanús alkalmazást le is tuggya tiltanyi.
   Példáú, ha eggy echt orosz forrásró hivatkozó és azt megosztod a másikkal.

 9. Mire jó az oltás covid ellen ?

  Új Záland miniszterelnöke, Chris Hipkins 2023. áprilisában x-ediklen oltakozott covid ellen. Most meg az a hír járja, hogy valamilyen
  vallási találkozón volt és magkapta covid-ot.

  1) 01/04/2023
  Prime Minister Chris Hipkins gets two new jabs, meets Elvis, grabs a sausage to launch vaccination campaign
  https://www.newshub.co.nz/home/politics/2023/04/prime-minister-chris-hipkins-gets-two-new-jabs-meets-elvis-grabs-a-sausage-to-launch-vaccination-campaign.html

  2) New Zealand election: Chris Hipkins tests positive to Covid at critical point in campaign
  https://www.theguardian.com/world/2023/oct/01/new-zealand-election-chris-hipkins-tests-positive-to-covid-at-critical-point-in-campaign

  3) Koronavírusosként vonult karanténba az új-zélandi miniszterelnök a választási kampányban
  Forrás: https://kuruc.info/r/64/265032/

  De ilyen nagy kútyák esetén ki hiszi el, hogy ez a miniszterelnök valódi génoltást kapott ?
  És ki hiszi el, hogy a PCR-teszt által kimutatott covid talán egy egyszerü nátha ?

  Mint tudjuk, Új Zéland előző hirhedt miniszterelnök asszonya, Jacinda Ardern visszalépett, És most már az új young leader-eket, a világ
  új fiatal vezetőt oktatja a WEF nevü nemzetközi társulásban.

 10. Tisztelt Olvasók/Hozzászólók!

  A magam részéről a legteljesebb döbbenettel olvasom újra és újra az itt leírtak egy részét, időről időre elmerengve az eseményekkel összefüggő reakciókon. Kissé hátralépve, elcsöndesedve, végignézve azokat a reakciókat, amiket adnak egy-egy hírre, videóra, cikkre, nevezzük bárminek, egyszerűen döbbenetes, számomra kimeríti a hisztéria fogalmát, pontosan abban a körben, ahol elvileg józan gondolkodású, logikus észjárásra képes emberek gyülekeznek és cserélnek véleményt. Egyetlen egy dolog bizonyossá vált számomra: az oltatlanok soha senkinek nem voltak igazán fontosak. Mint ahogy a járványnak nevezett terroridőszak alatt is mindenki csak a félő, megvezetett, félreinformált, megzsarolt, megfenyegetett oltottakkal foglalkozott, úgy most, a viszonylagos nyugalom időszakában is kizárólag arról van szó, hogy mit tartalmaznak a vakcinák, mi van az oltottakkal, milyen mellékhatásokat generálnak a vakcinák?! Semmi más téma nem foglalkoztatja az embereket, csupán ez. Még egyetlen egy szót sem hallottam arról, hogy:
  – mi a helyzet azokkal az oltatlanokkal, akik a vakcina elutasítása következtében elvesztették munkájukat, karrierjüket, megélhetésüket, egzisztenciájukat?
  – mi a helyzet azokkal az oltatlanokkal, akik oltatlanságuk miatt nem kaptak egészségügyi ellátást, mi van az ő betegségükkel, ellátásukkal, esélyükkel, kilátásaikkal?
  – mi a helyzet az oltatlan gyermekekkel, akiket hazazavartak diszkriminatív módon az iskolákból, megtiltva számukra a digitális oktatásban való részvételt?
  – mi a helyzet az Alkotmánybírósággal, ami nem csupán védte, de meg is magyarázta, hogy az oltott és az oltatlan embercsoport nem ugyanolyan jogállású, köztük különbségek vannak?
  – mi a helyzet a rendes bíróságokkal, az alapvető jogok biztosával, az adatvédelmi biztossal, az ügyészséggel, a rendőrséggel, a köztársasági elnökkel, a komplett államigazgatási alrendszerrel, a jogvédő szervezetekkel és ezek válaszreakcióival, amiket a pandémia során tanúsítottak az elrendelt, jogtalan intézkedéssorozatokkal kapcsolatban?
  – mi a helyzet azokkal az oltatlanokkal, akiket az élet mindennemű – egészségügyi, oktatási, kulturális, utazási, gasztronómiai, turisztikai – területén folyamatosan diszkrimináltak védettségi kártya hiányában?
  – mikor állt fel egyetlen egy oltott ember is az oltatlan honfitársaik védelme érdekében, különös tekintettel arra, hogy ők maguk már elvileg védve voltak a vakcina által a haláltól, a súlyos szövődményektől, tehát nyugodtan küzdhettek volna az oltatlan elesettekért (?)
  – mikor került megtárgyalásra, kielemzésre, kibeszélésre a fenti események közül akár csak egyetlen egy is, hányszor emeltek hangot ez ellen az ide írók is?
  – miért csak az oltottakról és a vakcinákról értekeznek szinte hisztérikus stílusban egyesek, miért csak ez a fontos?
  – miért hangsúlyosabb téma az oltott ember helyzete az oltatlan ember helyzeténél?
  – miért fontosabb az oltott ember egészsége az oltatlan ember egészségénél?

  Válaszokat természetesen nem várok. Megtanultam, hogy az életben valóban csak pár ember van, akire számíthatok, még a legnagyobb gondban is, és az semmiképpen sem a tömeg lesz. Hiába állunk ellent, hiába vagyunk oltatlanok, gondolkodásmódunkban, meglátásainkban, igényeinkben, egész emberi lelkületünkben óriási különbségek vannak, úgy különbözünk egymástól, mint a fehér és a fekete.

  1. Mindennel egyetértve, a kérdéseit jogosnak tartva, már nincs különbség oltott és oltatlanok között, mert annyi nehézfémet és grafént tesznek az ételekbe, italokba, szórnak a levegőbe, hogy nem is lehetséges védekezni ellene.
   Így ma már mindenkit el tudnak érni az 5-vel, akár oltott valaki, akár nem.
   Az 5 G bevezetését kellene megakadályozni.
   De akkora pénzről van szó, hogy nem tudom, hogy ez lehetsége-e.

   1. Dehogyis nincs különbség oltott és oltatlan között! Az elmúlt három és fél év mondanivalója nem az, hogy mi van a vakcinában, milyen mellékhatásokat indukálnak, mi van drágalátos oltott emberek egészségével! A mondanivalója a gerinctelen megalkuvás és az ez után következő nyálfröcsögtető apátia az oltatlan, tiszta lelkületű, egyenes gerincű ellenállók iránt! A tömegek manipulálhatósága, az emberiség vizsgáztatása, a komoly feladatokban való helytállás képességének mérlegre helyezése, a korrupció mesterfokozaton történő működtetésének tesztelése! Ez a kőkemény mondanivalója az elmúlt évek eseményeinek, semmi más, melynek fenntartói és folyamatos táplálói a buta, hisztériázó, olvasatlan, manipulálható, gerinctelen, együgyű tömegek! Vesszenek a semmibe! Kívánom az összeomlást, azt a semmilyen jelzővel sem illethető katasztrófát, amelynek segítségével egyedüli kiutat látok ebből a rothadó, szennyes enyészetből.

    1. Kedves Sine Lege !

     Az utolsó mondatát kívánom én is a Világnak, mert vagy megtisztul, vagy végleg megsemmisül a Pokolban, nincs középút !!!

     Nem tudok a tömegekre pozitív tulajdonságokat írni, mert nincs nekik egyedileg sem !
     Számtalanszor megpróbáltam, de hazudnom kellene önmagamnak.
     Aki meg állandóan azt szajkózza, hogy “pozitívan kell látni a Világot”, azt főbe kéne lőni !!!
     A Világot annak kéne látni ami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De nem, Isten őrizz !

     Bárhová nézek, hangsúlyozom, bárhová ( !!! ), csak és kizárólag a megalkuvás, meghunyászkodás, beletörődés, önmaga becsapása történik, megfejelve legtöbbször nagy hangon, hogy “ugye, hogy nem haltam meg, ti meg itt rémísztgetitek az embert”, meg az agyontanultaktól, hogy “de a Karikó megmondta … ” !
     Tudnám ragozni, higgye el, de minek ?
     Megtapasztaltam legnagyobb sajnálatomra, hogy amikor emberek kimondják, hogy “mi”, az semmi mást nem jelent, mint hogy “én” !
     Innentől minden mindegy !!!

     Leírtam egy másik helyre, hogy az emberek, a tömeg, elképesztően a legmocskosabb proli mentalitással átitatott, teljesen mindegy, hogy dr., vagy hatelemis félanalfabéta !

     Ostobák, önálló gondolat kizárt, X, Z, Y, mantráit mantrázzák, képmutatók, önzők, gyávák, megalkuvók, de megjátsszák négyszemközt a bátrat, a szókimondót, miközben a legtipikusabb módon taposnak lefelé, nyalnak felfelé, belehazudnak a tükörbe önmaguknak is napi szinten, bármikor szembefordulnak önmagukkal, adott szavuk nincs, mert nem tartják be a fennhangon ígéreteiket, mindezek mellett elképesztően önzőek, soroljam még ???
     Hab a tortán, amikor hétvégeken ez a tömeg felnyalja a követ is a nagymisén !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     A tömegeket agyilag korcs, erkölcsileg moslékká idomította a nem tudom, hogy ki -és mi, mert ha nem mindenki lett ilyen, akkor nyilván komoly különbségek vannak ember -és ember között !
     A ráhatás aránylag egyforma volt, és ugye a jólétért, hírnévért cserébe sokan eladták a lelküket az Ördögnek, és innen nincsenek visszautak !
     Jól látszik, hogy milyen kicsi a létszám, aki nem állt be a sorba, lemenni kutyába !
     Plusz a magyarázatok, hogy ” de hát nem tehettem mást, a gyerek, megélhetés, külföldi út”, ezt is soroljam még ?
     Önfelmentés, ezerrel !!!

     Azt is leírtam már, hogy az ide írók nagy többsége csak a felszínt kapargatja, újsághírek, ilyen, olyan videók, és a büdös rohadt életben nem néz a takaró alá !!! A “mondanivalója” a fősodor tematikája, nagyon kevés kivételtől eltekintve.
     És ez akkor is így van, ha most hevesen tiltakozni fognak sokan !

     Az messze nem a takaró alá nézés, hogy ide pingáljuk akár gót betűkkel, akár iniciálé formájában a “talált irodalmat”, a Lenin összest meghaladó mennyiségben !!!
     Meg rágni a gittet, a gumicsontot, amit éppen az X, Z, Y, média a szájba adott !
     Leírtam ezerszer, hogy ezt csak az írója fogja elolvasni, senki más !

     Nagyon sok minden összefügg nagyon sok mindennel, és az emberi hitványság természetes, a tömegek számára magától értetődő (!!!???), állapota, meghatározza a világ állapotát.
     Ezt látjuk, és tapasztaljuk. Igen, megint azok a rohadt tények !

     1. Kedves S. G.!

      Így vélekedem én is, ahogyan Ön leírta. Az általam felvetett témák közül egyetlen egyet sem tárgyaltak meg kimerítő alapossággal az emberek, az ide írók sem, de sérelmezik, ha erre rámutat az ember! Minden, ami történik, még a látszólagos pereskedések, az ellenálló felszólalások az ilyen-olyan parlamentekben is, a rendszer részei, a csodálatos modell csúf szelepei, amelyek szükségesek ahhoz, hogy működjön a gépezet egésze: itt lehet, sőt kell is kiereszteni a gőzt, és ez hoz egy kis érzelmi enyhülést azoknak, akik úgy gondolják, hogy itt valóban vannak olyanok, akik őértük harcolnak, akik felvilágosultak és átlátnak a fondorlatoskodó bürokratákon! Ha egy ellenállás valóban kritikus szintet ér el és befolyásolja az agendát, azt rövid úton elintézik, lásd a hirtelen meghalt országvezetőket és minisztereiket. Ha egy úgynevezett ellenállást, felszólalást még nem fojtottak el, akkor annak nincs is gyakorlati jelentősége: hagyják, hadd dübörögjön mint megengedett szelep.

      Írjak alá bármiféle petíciót? Soha! Nem fogok könyörögni a karhatalomnak, hogy legyen oly szíves betartani a jogszabályokat! Egyedül az országos népszavazásnak van döntés kiváltására alkalmas joghatása, minden más – nevezzük azt konzultációnak, petíciónak, kérelemnek, beadványnak, akárminek – színjáték. Az összes kardinális kérdésben megtagadták az országos népszavazás kezdeményezésére irányuló aláírásgyűjtő ív hitelesítését (lásd NATO kilépés, EU kilépés, WHO kilépés, készpénzhasználathoz való jog, a vakcinázási gyakorlatért vállalt felelősség), innentől kezdve nincs miről beszélni, mert a tények beszélnek önmagukért.

      Soha többet egy embernek sem fogom megkísérelni felnyitni a szemét semmire! Mindenki tapasztalja meg a saját bőrén a valóságot, ha ehhez szenvedés, fájdalom, becsapottság érzete szükséges, akkor hát az szükséges. Le lehet vonni ilyenformán a végkövetkeztetést a helyzetet illetően, ha pedig így sem megy, akkor az ilyen emberekért nem kár!

  2. Nekem az a logikus, ha valaki úgy áll ki magáért, hogy közben mindenkiért is kiáll. Az oltás tartalmának ismerete azért fontos, mert a méreggel gyilkolást nem lehet eltussolni, és az oltás és társai nem maradhatnak használatban. Így jól jár az oltott is, és az oltatlan is. Így lehet az oltás, és egyéb méreg beadási formák ellen tiltakozni. Ez véd(ene) meg a következő sorozattól, a kötelezéstől.
   De lehet terelni is és megosztani is, ami út a pokolba visz, oda próbál vezet minket a hozzászólása. A ‘de miért a másik a téma?’ kérdés itt nem vezet jó irányba. Ha viszont megszűnik az ok, megszűnik a támadási felület, és utána lehet foglalkozni a többi kérdéssel.
   Vagy: foglalkozzunk mindennel, de maradjon az oltás? Ez ellen fura módon nem tiltakozik. Viszont mindenki “hisztis”, aki igen.
   Úgy érzem, hogy miközben az “oltatlanokért” próbál szót emelni, pont az oltatlanok ellen beszél, kerüljön csak rájuk is a sor. Jól gondolom?

   1. Tisztelt Hölgyem!

    Fatális tévedésben van hozzászólásom tartalmát illetően. Az Ön gondolkodása és az én gondolkodásmódom között óriási különbség van.

    1. Tisztelt Sine Lege, Igen, a fontossági sorrend a különbség. Hatalmas következménye van a sorrendbeli tévedésnek.

 11. A VAERS oldalon letölthetőek a vakcina mellékhatás adatai, évekre visszamenőleg. Elég csupán a letöltési adatokat megnézni, de letöltve az arányok is megjelennek: a 99%-a 2021-ben kiugróan a covid 19 vax okozta. 22 és 23-ban szintén, de akkor már alábbhagyot az “életetmentő” oltakozás:
  https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html

 12. A nagyok megkapták a Nobel-díjat.

  1)
  Medizin-Nobelpreis geht an Wegbereiter für Corona-Impfstoff
  https://www.youtube.com/watch?v=Hjx1OLUuecw

  2)
  Karikó Nobel-díjat kapott
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/kariko-nobel-dijat-kapott

  3)
  Medizin-Nobelpreis geht an Entwickler von Corona-Impfstoffen
  https://de.rt.com/international/182475-medizin-nobelpreis-geht-an-entwickler/

  Rickard Sandberg, eines der Mitglieder des Nobelpreiskomitees für Medizin, fügte am Montag
  hinzu, dass die Covid-19-Impfstoffe seit Beginn der Corona-Krise über 13 Milliarden Mal
  verabreicht wurden. Er sagte, die Impfstoffe hätten “Millionen von Menschenleben gerettet,
  schwere Covid-19-Erkrankungen verhindert, die Gesamtbelastung durch die Krankheit
  verringert und es den Gesellschaften ermöglicht, sich wieder zu öffnen”.

  Tehát 13 milliárd esetben injekcióztak ezzel a génoltóanyaggal. És állítólag sok embernek az életét mentették ( mennyit ? ) meg ezzel.
  (
  Miért nem nyugtával dícsérik ezek a napot ?
  És amikor a fiatal nő meddő lesz és a tudbó rák pusztit a génoltástól ? Azt milyen statisztikában fog szerepelni ?
  )

  Die breite Einführung der mRNA-Impfstoffe gegen Covid-19 führte
  allerdings auch zu zahlreichen Nebenwirkungen und Todesfällen, darunter “seltenen Fällen von
  Myokarditis [Entzündungen des Herzgewebes] nach der zweiten Injektion der Impfstoffe von
  Pfizer/BioNTech und Moderna” bei Jugendlichen und jungen Erwachsenen, wie es auf der
  Website von Johns Hopkins Medicine heißt. Die meisten Fälle sollen hingegen “mild verlaufen
  und von selbst wieder abklingen”.

  Tehát a géninjekcióval ritka esteteket is előfordultak, mint a Myokarditis [szívizomnak a gyulladása]. De ezek az esetek elég gyorsan
  elmultak.

  (
  Én nem igy tudom. De ha már ezek a nagy tudósok igy mondják, én akkor sem tudom elhinni nekik.
  Egyébként az emberek hülyének való nézése az határtalan, amit ezek itt müvelnek velünk.
  )

 13. A harmadik génoltás után a Melanome-rákesetek száma robbanásszerüen megnőtt.

  Forrás:
  Krebs-Explosion nach Auffrischungsimpfung? Was Sie jetzt wissen müssen!
  https://uncutnews.ch/krebs-explosion-nach-auffrischungsimpfung-was-sie-jetzt-wissen-muessen/
  https://twitter.com/robinmonotti/status/1707866498541211710?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1707866498541211710%7Ctwgr%5E67c66164dde016b8c8a50ea187c9dff1bcb432bf%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fkrebs-explosion-nach-auffrischungsimpfung-was-sie-jetzt-wissen-muessen%2F

  A tudós elöször a rák terápiánál alkalmazott T-sejetek elnyomására gondolt, hogy a rák ezért alakult ki.

  De a tudós kiderítette azt, hogy itt a DNA-Plasmidra és a SV40-re kell gyanakodni.
  Ami a mRNA-Spike-protein miatt, a p53-at megakadályozza abban, hogy a rákot elnyomja.

 14. “Aláírásba kezd a MI HAZÁNK a WHO pandémiaszerződés ellen”–Dúró Dóra (videó)
  A videó alatti LINK-en alá lehet írni. Valamint a MI HAZÁNK HONLAPJÁN is.

  YT–” WHO diktatúra:elhallgatott részletek az új járványügyi szerződésből”–SZAKÁCS ÁRPÁD (Ultrahang)
  A MAGYAR JELEN honlapján már olvasható a II.rész,az adás folytatásaként.Az informálás folyamatos lesz–Árpád szerint.

  1. Sajnos ezt a topikot csak most olvastam el, de az MHM oldalán azonnal aláírtam, és próbálok másokat is meggyőzni. Sajnos ez csak egy kis zsákfalu, és mi újak vagyunk, ahogy itt mondják gyütt-mentek.
   De próbálok a neten elérni embereket, főleg távoli családtagokat, volt kollégákat (majd 15 év távlatában). Sok kicsi sokra megy. Yuval Noah Harari azt mondta akik szegények meghalnak, a gazdagok élni fognak. Én azt mondom, akik félnek biztos meghalnak, a bátrak tovább élhetnek. Ha fiatal lennék mást tennék, de az már nem megy.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük