One thought on “Sikítoznak a nyugati bankok

  1. Hát igen, többek között arra is jó a kamujárvány, hogy a 2008-as pénzügyi válság után menetrendszerűen közelgő gazdasági összeomlást elfedje, különben még a legostobábbak is gyanút fognának. 2008 után hatalmas összegekkel mentették ki a bankszter-kartellt, mondván, hogy “túl nagy ahhoz, hogy elbukjon”, miközben a hitelfelvevő, adófizető birkanép feje fölül még a fedelet is elvették. Sokan még mindig nyögik a – nálunk is törvényesített – banki uzsorát…
    A banki mentőcsomagok azóta eltűntek egy pénzügyi fekete lyukban, valószínűleg a nagy részükből katonai (elmekontroll, biológiai fegyverek), biotechnológiai (mRNS injekciók, génmanipuláció), infotechnológiai (mesterséges intelligencia, totális megfigyelés) fekete vagy szürke projekteket finanszíroztak, ill. a parazita kaszt vagyonát gyarapították.
    A következő pénzügyi válság valószínűleg még a legagymosottabb birkáknak is szemet szúrna, ezért pont kapóra jött a kovid-cirkusz, mert minden bajt rá lehet fogni, és egy füst alatt bevezetni az Új Világrendet, ahol már a törvényesség látszatával sem kell törődni: jöhet a szabad rablás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük