Folytatódnak a tiltakozások az oltások, a hamis járvány és az intézkedések ellen


https://www.bitchute.com/video/x4ExmUMIzMYs/

5 thoughts on “Folytatódnak a tiltakozások az oltások, a hamis járvány és az intézkedések ellen

 1. Jó látni, hogy legalább máshol tiltakoznak az emberek a jogtiprások ellen. És nálunk? Egy újabb kétharmados kormánypárti győzelem, egy érvénytelen népszavazás a gyermekek szexuális indoktrinációja ellen.
  Mi jöhet még? Látva az ország mentális állapotát, Isten irgalmazzon nekünk!

 2. Lehet mindent folytatni, csak már el van döntve minden. Azért mert pár ezer ember hőbörög az utcán az a legkevésbé sem érdekli az illuminati testvériséget, sőt legalább tudják, hogy kiket kell első körben kiiktatni, mert az arcfelismerő szoftver mindenhonnan elérhető és a faxbúkon meg ott van az ábrázolata a sok faxbúkernek és már tudják is, hogy ki volt ott a tüntetésen, de ha véletlenül éppen nem tudnák azonosítani, akkor a zsebében lapuló megfigyelő/lehallgató/nyomkövető készülék (okostelefon) alapján már gyerekjáték lesz. Persze nem véletlenül küldözgeti a telefonszolgáltató az SMS-ket, hogy “nem fogod tudni használni a 3G telefonodat vegyél újat, (mert azzal még könnyebben tudnak nyomon követni)

  Covid pass is már van és Július 1-től már az egész EU-ban kell mutogatni.
  Itt lehet olvasgatni : https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_hu
  Digitális pénz is lesz szerintem legkésőbb 2023 végére, a készpénz meg nem lesz, és minden más amit elterveztek az illumináti WEF pribékjei azt mind meg is fogják csinálni.
  És 2030-ra az embereknek tényleg nem lesz semmijük sem és mégis boldogok lesznek.
  Sokat gondolkoztam azon, hogy ezt hogyan kell érteni ? Aztán egy lehetséges megvalósításra jutottam:
  Szóval az embereknek nem lesz semmijük sem, szó szerint semmijük sem, de nem csak az anyagi értelemben véve hanem szellemi értelemben sem.
  Tehát emberi mivoltunk sem lesz. Így már érthető hogy vigyorogni fogunk és boldogok leszünk hiszen nem is fogjuk tudni, hogy mi történik körülöttünk, mert a sok géntechnikás vakcináció után már azt sem fogjuk tudni, hogy kik vagyunk, már akik esetleg még túlélték a 38-ik oltást is.
  Most így egy régi könyv jut eszembe : Aldus Huxley: Szép Új Világ
  Persze a sok birka csak legyint és tovább nyomkodja faxbúkját, a weboldalak meg tovább ontják a megfigyelési adatokat a guglinak a látogatóikról, ezzel is elősegítve, hogy teljesen kiárusítsák a magánéletünket a világhatalmi elit részére. Ebbe sajnos ez a weboldal is beletartozik, mert ott van a forrásában gugli kód. Miért kell kiárusítani, hogy ki, mikor nézte meg ezt a weboldalt ?

  Abba kéne már hagyni a faxbúkot, meg a guglit, mert az egész életünket ellopják és még fel is használják ellenünk !!!

  És gúnnyal gratulálok a sok fidesz birkának, mindenkit, sőt még saját magát is elárulta a fideszre szavazó barom, mert orbán is az illuminati WEF pribékje, de a márki is ugyanazt csinálta volna, csak az még hülye is.

  Szóval lehet tüntetni még, de ezzel már elkéstünk, a 24. óra után vagyunk.

  Kedves Tamasi doktor Úr !
  Emlékszik még a fogadásunkra, hogy ennek soha sem lesz vége ? Azt hiszem nyerésre állok…, bár a szívem szerint veszteném inkább…. !

 3. A régi korokban a papír alapú levél felbontás és a vonalas telefon lehallgatás volt a divat.
  Nem inkább a lehallgatást, mint olyat kellene nyakon csípni?
  Inkább ne beszéljünk, ne tartsunk kapcsolatot? Csak mert vannak, akik az illegális behatolásban élik ki magukat, mert a legális világban képtelenek helyt állni?
  Ami pedig az engedetlenséget illeti, a nemet mondás gyakorlása időszerű, akkor is, ha elkésettnek tűnik. Mihez képest?
  A határidők illegálisak és relatívak.
  Kinek szurkol?

  1. Teljesen egyetértek, a határidők illegálisak és relatívak. Bár sajnos látom én is, hogy milyen sok a menthetetlen birka, remélem, hogy mások egyre többen fognak nemet mondani és Tamasi doktor úr nyeri majd a fogadást, a menthetetlen birkák pedig – bár nekik sem kivánnám – mehetnek a levesbe.

 4. Nem tudom eszrevettetek-e, de mar pszichológiailag keszitik elo az embereket az oszi “variansokra” Nyaron egy kis szabadsagot kapunk aztan ujra be fognak kemenyiteni. Remelem mostmar sokan felebredtek es latjak, hogy ez nem az egeszsegunk megvedesere megy ki. A nagy voros vezer Trudeau ujsagiroknak engedelyt hozott letre, ugy mint a kommunizmus idelyen, csak az kaphat engedelyt, aki part barat cikkeket ir. Elfolytjak a szabad szolast. Ami Canadaban, Australiaban es Uj zelandon folyik hihetetlen. Meg mindig nem lehet beutazni es szegeny lakosokat szo szerint sakkban tartjak. Aztan kina sem semmi a pecsettel lezarolt lakasajtokkal. Lattatok ahogy shanghai-ban szerencsetlen bezart eemberek ejjel uvoltoznek? Borzalom es eheznek. Ez total kontrollrol szol hogy hozzaszokjunk, nem szabad a dontesunk, hanem azt csinaljuk amit az allam mond nekunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük