Interjúk Oltáskárosultakkal – Augusztus

OLTÁSKÁROSULTAK jelentkezését várjuk telefoninterjú és video film riportalanyának. Írjon, ha ön vagy ismerőse az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált, mi visszahívjuk: oltaskarosultak@gmail.com


Telefoninterjúk:

/Neve megjelenítéséhez nem járult hozzá/ – Pfzizer (interjú ideje: 2021.08.29.)

Nyírő Róbertné – Moderna (interjú ideje: 2021.08.12.)

Sebőkné Budinszky Aranka – Pfizer (interjú ideje: 2021.08.03.)


Létrehoztunk email címeket, (oltaskarosultak@gmail.com, oltasaldozatok@gmail.com) ahová bárki elküldheti saját, az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk kilenc olvasható cikket, amiket a következő linkeken találnak: 9. cikk, 8. cikk7. cikk6. cikk5. cikk4. cikk3. cikk2. cikk1. cikk.

A telefoninterjúkat a főoldalon az OLTÁSKÁROSULTAK gombra kattintva is elérik.

8 thoughts on “Interjúk Oltáskárosultakkal – Augusztus

  1. Készül egy Alkotmánybírósági beadvány az oltottak sérüléseiből. Kérlek benneteket, hogy irjatok telefonszám megjelenítésével az oltaskarosultak@gmail.com.
   Legalább 50-100 esetet kell összegyűjtenünk ahhoz, hogy le lehessen állítani ezt az EMBERKÍSÉRLETET a Nürnbergi kódex alapján.
   Segítsetek összegyűjteni.
   Köszönet mindenkinek aki ebbe beleáll.
   Üdv. Elisabeth

 1. Rengeteg a mellékhatások, de ez nem jelenik meg a hivatalos adatbázisban. Úgy kapnak ezek a szerek végleges engedélyt, hogy az egészségügy által támogatott elhallgatását miatt semmi retorziót nem fognak szenvedni s onnét az Isten sem állítja meg ezeket, hogy bevezessék a kényszeroltásokat.

  1. Az Önök honlapján és számtalan Facebook bejegyzésben sok száz oltáskárosultról és halálesetről olvashatunk.
   Van olyan csapat, aki vállalná ezeknek az adatoknak az összegyűjtését és továbbítását azok számára, akik a médiákban újabb és újabb oltásokra ösztönzik a magyar embereket, és a 4. hullámról, delta és ki tudja még hányféle vírusvariánsról papolnak? A LELKIISMERET ébresztőórája lehetne ez számukra.! Véleményem szerint a kísérleti oltásokat reklámozó “szakembereknek” a szomorú és ijesztő esetleírásokkal való találkozása elkerülhetetlen!!
   Bízom abban, hogy ez hamarosan meg is történik. Számtalan nemzetközi szinten elismert tudós szólalt meg az elmúlt 1,5 évben, ami intő jel volt számukra…..a mostani izraeli adatok is egyértelműen bizonyítják a a kísérleti oltások hatástalanságát és veszélyességét. Egyre több beoltott lesz beteg… vagy meghal.. Az egészsèges immunrendszerrel rendelkező fiatalok és a gyermekek beoltása pedig egyenesen bűncselekmény! Milyen laboratóriumi eljárásokkal tudják bizonyítani ezek a hangadó oltáspropagandisták itthon ès külföldön a delta variáns létezését és a kísérleti oltóanyag hatékonyságát?
   Milyen influenza vírus az amelyik nyáron aktív?
   Több sebből is vérzik ez az egész és az újabb hullám körüli propaganda.
   Miért nem adnak ki védettségi igazolványt a T sejtes immunitás megléte esetében? Miért kellene félévente oltogatni egészséges emberek millióit miközben immunrendszerük tökéletesen működik?
   A nyár közepén már arról szólt a hír, hogy szeptemberben jön a 4. hullám. A vírus talán küldött e-mailt, vagy telefonált az “illetékeseknek”?
   Ideje lenne felébredni az embereknek a félelemhipnózis okozta tudatzavarból!
   A napokban az egyik hírcsatornán azt mondták, hogy Magyarországon nincsenek oltáskárosultak. A tömegek ezt elhiszik? Ha igen, akkor ideje tájékoztatni őket ..
   Az oltáskárosultak adatainak összegyűjtésével megcáfolható ez a hazugság.
   Összefogásban az erő!
   A napokban az egyik ismerősöm beszélt újabb esetekről . Terhes kismama a nagymama miatt beoltotta magát, majd 2 nap múlva meghalt…. 31 éves egészségügyi dolgozó- egészséges volt! – 3. oltás után szívinfarktus, szívelégtelenség….
   Sok száz oltáskárosult vár segítséget! Oltatlanként ès oltottként bízzunk a Teremtőtől kapott immunrendszerünk védelmező erejében….Óvjuk és védjük meg gyermekeinket!!

 2. Kedves Elisabeth!
  Azt írod, hogy legalább 50-100 esetet össze kell gyűjteni az alkotmánybírósági beadványhoz. Az orvosokatisztanlatasert.hu oldalon több száz konkrét esetről olvashatunk. Ezek szerint közülük csak nagyon kevesen vállalják fel, hogy kiállnak önmagukért és szeretteikért?
  Kedves Elisabeth!
  Ha Te a Csapattal dolgozol megtudhatod az elérhetőségeimet. Mivel rendszeresen írok erre a honlapra az e-mail címem ismert számukra. Írhatsz nekem levelet. A segítségemet egyébként már korábban felajánlottam, sőt a telefonszámomat is megadtam egy személyes levél és postai küldemény mellékleteként Dr. Tamási József úrnak.
  Ha együtt dolgozol a Doktor Úrral, akkor Tőle elkérheted a telefonszámomat is.
  Véleményem szerint az oltáskárosultakkal való kapcsolatteremtésre, kommunikációra és segítségnyújtásra sok olyan jól felkészült szakemberekre van szükség, akiknek van elég ereje, bátorsága, kitartása, hite és szabadideje is. Ha az oltáskárosultakat és a tünetmentes beoltottak arra is rá akarjuk venni hogy harcoljanak a jogaikért és fogjanak össze velünk, akkor sok-sok együttérző önkéntesre lesz szükségünk.
  Üdvözlettel: Anna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük