Oltásáldozatok hírei 2. cikk (frissítve 04.04)

Létrehoztunk egy email címet, oltasaldozatok@gmail.com ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hírekről már feltettünk egy olvasható cikket.

Tekintettel a személyiségi jogokra, az érvényben levő jogszabályokra, az eseteket úgy közöljük, hogy azokat ne lehessen beazonosítani, bennünket emiatt támadni. Ugyanakkor minden ilyen csonka információnak létezik az azt teljessé tevő kiegészítése, vagyis az, hogy ki küldte, mikor és ki a károsult, hol.

Véleményünk az, hogy a lakosság alulinformált, bizonyos szakmákat (mint egészségügyi dolgozók, katonák, rendvédelmi erők, köztisztviselők stb.) kényszerítik az oltások felvételére zsarolással, fenyegetéssel, célozgatással, munkahely elvesztésének igéretével, így az áldozatok nem tudnak ellentmondani. Sokszor a hozzátartozók kényszerítik az idős családtagot az oltás felvételére, a birka típusú aggodalmuk révén. Azt már nem tudják megmagyarázni, hogy mivel is lesz jobb a hozzátartozónak, ha felveszi az oltást, de megfenyegetik, érzelmileg zsarolják, hogy nem láthatja az unokákat és ők (a fiatalok) csak így lesznek nyugodtak. Persze sokan csupán az egész napos main stream média agymosásnak köszönhetően döntenek úgy, hogy felveszik az oltást. Az efféle butaságoknak egyetlen ellenszere a tudás, ezért tartjuk fontosnak az esetek gyűjtését és közzétételét. Továbbra is várjuk az áldozatokról szóló híreket és igyekszünk ezeket maradéktalanul közzé tenni, ami nem egyszerű, mert egyre nagyobb számban érkeznek az ilyen beszámolók.


Oltás után meghalt – K. M. Éva

A szüleim felett lakó 52 éves rendőrfőtörzsőrmester az oltás után kb.3 héttel hirtelen meghalt.


Oltás után meghalt – (Név nélkül)

Egy csodálatos szegedi oktatóm ment el (03.26). Nevét nem közölném, ennyi adatból interneten rákeresve megtalálható a gyászjelentése. Rövid ideig tartó súlyos betegségben hunyt el, viszont azt sokan nem tudják, hogy előtte 2-3 héttel orosz vakcinát kapott.


Oltás után meghalt – V. Vanda

Régi kolleganőmmel kapcsolatban múlt héten szerdán kaptam fb értesítést, hogy 3 nappal a 2. oltás után (Sinopharm) elhunyt. 64 éves volt. A hírt megosztó kollegámtól annyit tudok, hogy az 1. oltást követő időben semmilyen előjele nem volt bármilyen mellékhatásnak. Részleteket nem tudok sajnos. Ők azon a héten szombaton találkoztak volna…. ?


Oltás után meghalt – (Név nélkül)

Egy ismerősöm halt meg, Astra Zeneca oltás után egy héttel, szive vitte el állitoóag, amugy semmi baja nem volt..


Oltás után meghalt – R. Tibor

Nekem is egy család ismerőse most halt meg 55 évesen, a második vakcina után. Életerős, makk egészséges ember volt. A második vackinára egy héttel halt meg.

Kellene egy fórum a kórházba bekerülő, covid-protokoll miatt elhunyt emberek eseteihez is. Abból is lenne bőven.
Egy ismerősöm, kb 60 éves néni, heves tüdőgyulladással került kórházba. Onnantól, hogy lélegeztetőre került, nem telt el egy hét, meg is halt. Nemsokára temetjük.


Oltás után meghalt – Á. Józsefné

Egy kollégám férje Januárban kapta meg a vakcinát , most már a temetőben van. 60 éves volt.


Covid pozitív oltás után – S. György

Az anyósom és az apósom a kínai vakcina után 2 hét múlva nagyon legyengültek, étvágytalanság stb.
Az apósom 39,5 fokos lázzal csak napok múlva hívta az orvost és így került az intenzív osztályra covid pozitív tesztel! [A feleség negatív!]
Tüdőgyulladás, alacsony vér oxigén, később közepesen súlyos tüdőembólia.
Napokig semmi információt nem kapott a család [a telefont nem veszik fel]!
Ismerős segítségével sikerült elerni, hogy 1 hét után mindennap hívja a lányát a kezelőorvos.
Utolsó tájékoztató szerint szerencsére javult az állapota.
Az anyósom az jobban lett, de az idegösszeomlás szélén van.
Ezek után megkerdezte, hogy mi mikor oltatjuk be magunkat!!!!


Rosszullét, fáradtság – (Név takarását kérte)

Örülök, hogy foglalkoznak ezzel a kérdéssel. Az én hírem hála Istennek jól végződik. 26,5 éves sportoló,egészséges, stramm katonai mentős fiamat “vették rá, finom erőszakkal” az oltásra, mondván,hogy nincs 6. és a Pfizerből 6 főt tudnak beoltani, ha kinyitják. Úgy jött haza a munkából: hogy “beoltottak,de nem én akartam”. Aznap a gyomra fájt, nem tudott enni, csak folyadékot (teát) fogyasztott. Közérzete,hangulata rossz volt, csak feküdt az ágyában. Másnap ennek ellenére elvitte a lelkiismerete dolgozni. Fáradt,gyenge volt. Ez ismeretlen volt számomra,mert kerékpározik kilómétereket és sportol is. Lassan következett a 2. oltási nap. Megkapta a vakcinát, de ami ezután jött, azt nem kívánom egy édesanyának sem. Másnap korán reggel elment dolgozni, de rövidesen megjelent idehaza. Hazahozták katonai mentővel. Akkor olyan rosszul volt, hogy én megijedtem. Szürkés-sárga volt a színe, hideg veríték verte ki és belerogyott az ágyába. Én “csak” imádkozni tudtam, mert a háziorvost felhívtam s az asszisztensnő pimaszul kioktatott az oltási reakcióról és a pánikolásom szükségtelenségéről, különben is ilyennel ne zavarjam a rendelést. Baráti orvosi segítséget kérve folyadékpótlást javasoltak s magas dózisú ‘C’,”D” vitamint és cinket. Három napig ápoltam és imádkoztam felette. Hála Istennek jobban lett. Azóta is gyengébbnek érzi magát, fáradékony, izmai fájnak, rosszul alszik. Elmondom még, hogy az első napra nem emlékszik s egy telefonbeszélgetését hallva tudtam meg, hogy ha nem hozták volna haza a munkahelyéről, akkor a buszon elájult volna s bekerül a kórházba és talán már nem is él. (Borzasztó volt ezt hallanom.) Ami ezután következetett az arról szól, hogy én nem oltatom be magam ezekután, mégha a háziorvosom invitált Astra Zenecára (csak úgy este 8 után telefonon.) Ismételt érdeklődésre lemondtam az oltást, hivatkozva egészséges fiam súlyos oltási reakciójára. Istenben hiszek és bízom, nem a vakcinában, többféle krónikus betegségem és immunhiányom is van. Magam is szedem az említett vitaminokat s mostmár a napra is kimegyek,a ‘D” vitamin miatt. Nekem is meg kellett szakítanom a kapcsolatot az ismerőseim kb. harmadával és nem azért, mert én nem tudtam volna tiszteletben tartani az ő véleményüket, hanem mert ők beszéltek velem minősíthetetlen stílusban, én meg nem akartam a szintjükre süllyedni. De vagyunk elegen, csak eléggé szétszórtan. De vége lesz, csak ki kell tartani. Ezzel szerettem volna segíteni munkájukat, melynek nagyon örülök és köszönöm. (Nem szeretném nyilvánossá tenni a nevemet,többen ismernek s a történet is felismerhető, elég az, hogy nagy valószínúséggel háziorvost kell váltanunk, mert neheztel ránk.)


Oltás után meghalt F. Erzsébet

Jó napot kedves doktor úr! Elöször is hálásan köszönöm hogy létre hozzta ezt az oldalt és örök hálám amit önök az őszinteségel, az emberiségért tesznek ♥️♥️♥️♥️♥️
Sajnos keresztapám 2 nap múlva az első oltástól meghalt, próbáltam le beszélni, mindent megtettem, sajnos nem hitt nekem. Átkozott gyilkosok, az átkozott oltásaikkal, mind a pokolba fognak jutni. Köszönöm szépen hogy elmondhattam. Örök hála hogy vannak ilyen orvosok mint önök. Pócs Alfréd, Lenkei, Gödény, Ön, meg a többi becsületes orvos!!! Isten áldja meg Önöket!!!!


Oltás után meghaltak – B. Imre

Somogy megye településein már nagyon sok idõs ember meghalt miután megkapták a Pfizer 1-et, vagy az astra zenecát. Hetesen az idõsek otthonában is az oltás után sok gondozott ember meghalt és közöttük egy 37 éves ápoló is. Mostmár esedékes a 2. adag is. Mit lehet tenni ha a somogy megyei vezér, M. J. Attila is az elsõk között oltatta be magát Pfizerrel. Érdemes megnézni a somogy megyei polgármesterek, politikusok Facebook oldalait. Ugyanazt a propagandát nyomják és persze magukat is beoltatják.


Megbetegedés oltás után – T. Piroska

Kedves Doktor Urak!

Megvan a “jó szöveg” az oltás után (az oltástól ?) megfertőzödöttekre. Azt mondják nekik, hogy ha nem lettek volna beoltva, akkor talán még bele is haltak volna a covidba. Ezt mondták egy ismerősömnek, aki 2 héttel az AstraZeneca beadás után olyan súlyosan megbetegedett (magas láz, erős köhögés, gyengeség), hogy a mosdóig is alig tudott kimenni 3 hétig. De túlélte.


Fertőz oltottan – N.Ágnes

T. Cím!
Ismerőseim körében 3 esetben tapasztaltam, h a beoltás követő napok után a beoltott beteg lett, majd akivel együtt lakott, találkozott mindenkit megfertőzött.Erre felbuzdulva készítettem egy kis összefoglalót, h a betegek számának növekedése, miként alakult az oltottak számának növekedésével, és igen érdekes eredményre jutottam.Szerintem, érdemes lenne ez irányba is kutakodni..

Szerkesztői megjegyzés: Kedves Hölgyem! Terjedelmi okokból a teljes kutatását nem tudjuk leközölni. Ugyanakkor az is oka, hogy nem kerülhet be az összes hívatkozása, mert a jelenlegi tesztelési technikákat (pl. PCR teszt), valamint az ún. fertőzöttek számítási módját nem fogadjuk el, mivel azok nélkülözik az alapvető tudományossági kritériumokat is. Nem érdemes egy hibás számítási módszerre építve messzemenő következtetéseket levonni az oltottak fertőző képességére. Ilyen adatokhoz akkor juthatnánk, ha valódi megbetegedéseket számontartanák, számolnák.


Oltás után meghalt – N.Krisztina

Tisztelt Szervezők, Apósom V. György (szül….., gödöllői lakos) 2021. Marcius 8-10 körül megkapta a kínai vakcinat, mely után néhány nappal később belázasodott. Nem voltak tipikus koronavírusos tünetei, azonban még néhány nap elteltével hányni kezdett, mely nem maradt abba. Mivel a kiszáradás fenyegette, az oltás után szintén megbetegedett anyósom 2021. 03. 25-en kihivta a mentőt. A kiérkező mentő aposomat az Uzsoki Kórházba szállitotta, ahol szívizom-károsodást állapítottak meg nála. Infúziót kapott, de a szívproblémák hatására másnap életét vesztette. Az esetet nem tudom nem összefüggésbe hozni a vakcinával. Ugyan cukorbeteg volt, de egészségében az oltásig szinte semmilyen romlás nem állt be. Anyósom, aki az oltást 2021. 03. 05-en kapta meg, 11-étol kezdve beteg lett, klasszikus koronavírusos tuneteket produkálva, az első tesztje azonban negatív lett, csak a második mutatta ki a koronavírust. Ö 64 eves, minden egyes nap 3 órat utazik tömegközlekedessel a munkahelyére és vissza, az oltás megkapása előtt a járvány kezdete óta egyetlen egyszer sem volt beteg. Tudom, hogy a történetem nem bizonyít semmit, és csak egy a sok száz közül, de szerettem volna Önökkel megosztani. Üdvözlettel: N. Krisztina


Oltás után meghalt a nagymama – mindenféle beleegyezés nélkül oltották be – megtagadták a boncolást, arról nem is értesítették – zárt koporsóban adták ki – S.B. Aranka

Tisztelt Tamasi Doktor Úr!

Nagymamámat B. Sándornét, (szül.neve Sz.Mária, ……….)2021.január 29-én oltották be az idősotthonban a Pfizer vakcinával. A családot nem értesítették, hogy oltani fognak. Az oltás után másnap, január 30-án reggel negyed ötkor rosszul lett, mentőt hívtak hozzá. Kórházba vitték, ahol sajnos reggel fel 8 után meghalt. A halál okát nem tudták megállapítani, ezért a kórház elrendelése a boncolást. Minket úgy tájékoztattak, hogy 2021 február 1-én délelőtt fogják boncolni. A szüleimmel február 1-én dél körül bementünk a sürgősségire nagymamám zárójelentéséért. Azután átmentünk a patológiára, hogy megkérdezzük elvégezték e már nála a boncolást. Akkor kaptuk az információt, hogy elhalasztották 2021.február 2-ra. Ezen információ birtokában elkezdtük szervezni a temetést, a temetkezési vállalat február 3-án hozta volna haza nagymamámat. 2021.február 3-án azonban hívta édesapámat a temetkezési vállalat megbízottja, hogy csak másnap fogják hazahozni, mert a kórház Covidosnak nyilvánította nagymamát. Ennek következtében zárt koporsóban hozták haza 2021.februar 4-én. Sajnos meg se nézhettük, így arról sem győződhettünk meg, hogy tisztességgel fel van e öltöztetve. 2021.február 6-án temettük el. Mivel a kórházban azt mondtak, hogy a boncolási jegyzőkönyvet majd fogják postán küldeni, azt minden nap vártuk. Azonban a temetés után 2 héttel kiderült, hogy nem boncoltak fel. Ugyanis akkor kaptuk meg a halottvizsgalati bizonyítványt, amin bejelölték, hogy nem szükséges boncolni, holott a zárójelentésen egyértelműen le van írva, hogy kórbonctani boncolását kérik, hiszen nem tudják a halál okát. A halottvizsgalati bizonyítványon ennek ellenére megjelöltek a halál okát. Számunkra ez érthetetlen. Mellékelem a doktor úrnak a papírokat is. Az idősotthonból kikértem a beleegyező nyilatkozatot, lefénymásoltattam, és az nem volt nagymamám által aláírva.
A család teljesen összetört, hiszen jó általános állapotban volt nagymama, ilyen hirtelen halálára nem számítottunk. A legfájóbb pedig az, hogy 2020.augusztusa óta nem találkozhattunk vele személyesen, mert a balkányi Szent Miklós Szeretetotthonban nem tették lehetővé a személyes találkozás lehetőségét semmilyen formában, csak telefonon tudtuk tartani a kapcsolatot. Úgy halt meg szegény nagymama, hogy nem láthatta a családját.


Oltás után meghalt – M.Kata

Tisztelt Dr. Tamasi!
Egy szomszédom figyelmét felhivták arra, hogy mivel diabeteszes,  a veszélyeztetettek közé tartozik. Először nem akart oltakozni, de később meggondolta magát. Két héttel később meghalt.Más alapbetegsége nem volt.
(külön megjegyezném, hogy bizonyos cégektől érkezőket mással oltanak, mint a lakosságot) 


Oltás után meghalt – M.K

Tisztelt Doktor Úr!
Apósom, V. Gy. , 4030 Debrecen, …. (kérem nevét és címét ne írják ki!) 2021. 03.26.-án délelőtt kapta meg az AstraZeneka oltást, másnap reggel halva találtuk. 75 éves volt, cukorbeteg, túlsúlyos. A háziorvos hívta oltásra, ő lemondta először, hogy várna még az oltással. Egy hét múlva megint hívta, hogy mennie kell oltakozni. Beadta a derekát. A cukorbetegsége kezelve volt, de az oltás reggelén bedagadt a lába. Mutatta a háziorvosának, azt mondta nem baj, vegyen be vízhajtót. A vérnyomása kicsit magas volt, azt mondták neki, hogy várnak kicsit míg lentebb megy és akkor beadják neki. Így megkapta az oltást. Este 18 óráig volt nála a lánya, addig nem volt gond. Másnap reggel amikor megtaláltuk a mentősök elmondása alapján hosszú órák óta halott volt. Nem tudom nem összefüggésbe hozni az oltással a halálát. A patológiáról 6 hét múlva kapunk boncolási jegyzőkönyvet.
Tisztelettel:M. K. ( kérem az én nevem se írják ki)


Két haláleset az oltás után és egy súlyos mellékhatás – B.Ildikó (halottak pontos adatait megadta)

Tisztelt Doktor Úr!
A felhíváshoz csatlakozva szeretném megosztani az alábbiakat:
Sajnos az utóbbi hónapban két idős, beoltott rokonom is meghalt. Mindketten az első oltásukat  követő egy héten belül hunytak el. 80 év feletti, krónikus betegségtől mentes, nem-dohányzó, testileg-, és szellemileg ép emberek voltak. Egyiküknél az oltást követően erős hányás, hasmenés jelentkezett, ezután kórházba szállították, ahol néhány napon belül elhunyt. A másik rokont az otthonában érte a hirtelen halál, egyik pillanatról a másikra összeesett. Egy harmadik, 60 év körüli rokonomnak az oltás óta abnormálisan megnőtt a vérnyomása, melyet azóta is csak vérnyomás-csökkentő gyógyszerek folyamatos szedésével tud kordában tartani. Az oltást megelőzően soha nem volt vérnyomás problémája.
Ezúton szeretném megköszönni a Önök áldozatos munkáját, melyet a hazugságok leleplezéséért tesznek! Sok erőt, kitartást és jó egészséget kívánok Mindannyiuknak!

Üdvözlettel:
B. Ildikó 


Súlyos károsodás, élet-halál küzdelem – K.Éva

Tisztelt Doktor Urak! Apukámat, aki 86 éves, február 5-én oltotta be a háziorvos a Moderna oltással.
Rendkívül erős szervezetű, 50 évesen volt bemutatkozni (először) a körzeti orvosnál és egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor volt életében (!) beteg.
Az oltás másnapján belázasodott. Izomfájdalom, általános gyengeség, étvágytalanság és láz, ezek voltak a tünetei. Állapota egy hét múlva rosszabbodott, és rengeteget fogyott. Szájzára lett. A körzeti orvos antibiotikumot írt fel (AZI Sandoz). Semmi változás nem történt, csak még rosszabbul lett. Egy hét múlva a körzeti újabb antibiotikumot adott neki (Levofloxacin), amit két tabletta beszedése után abbahagyott, mert befulladt alvás közben. Anyukám a körzeti orvost tájékoztatta, akitől azt a választ kapta, hogy “ne haragudjon nem tudok mit tenni, tele vagyok munkával, mert oltok. Menjenek kórházba.”
Apám kitartóan tiltakozott a kórházba vonulás ellen, de mivel sikerült egy ismerőst találni az esztergomi kórházban, aki főorvos és az ügyeleten dolgozik, így elvittük. (szó szerint, mert ölben vittük le a lépcsőn). A kórházban megállapították, hogy covidra negatív, viszont egy veséje leállt, a másik 25%-on működik és súlyos sepsise van. Azt mondták, ha nem marad bent, akkor két nap, maximum egy hét, de biztosan meg fog halni, mert a sepsis elleni gyógyszert intravénásan kell beadni, szájon át nem sokat ér.
Négy napig hordtuk a kórházba infúzióra, de a 4. nap után elkezdett mindent kihányni, még a vizet is. A lábai bedagadtak. Apám makacs ember, azt mondta, hogy rendben, akkor otthon szeretne meghalni, és abbahagyott minden gyógyszert. Ez két hete volt…A főorvos azt mondta neki, hogy 99,9% a Moderna mellékhatása és egyeztetett a kollégáival, mi legyen a továbbiakban. Még aznap újra hívta az orvos, és apu azt a tájékoztatást kapta, hogy visszatudja állítani az oltás előtti egészségi állapotot.
Apu azóta folyamatosan javul, bár nagyon gyenge még (-15 kg), láza nincs és a többi panasza is elmúlt, jó az étvágya, a veséje beindult. Bár a lába továbbra is vizesedik térdig. A múlt héten pénteken elvittük Esztergomba, (saját lábán ment le a lépcsőn!!!) ahol a laboreredményei jobbak lettek, de a sepsis még fenn áll. Jelenleg az esélyei a gyógyulásra 60-40%. Április 5-én visszük vissza a kórházba laborra és infúzióra.
Sajnos a szüleim vakon bíznak a kormány és a média tájékoztatásában, annak ellenére, hogy nem buta, sőt!
Mind a két fiam átesett a covidon, 2-3 napig a megfázás enyhe tünetei után (hőemelkedés, gyengeség) mára mind a ketten egészségesek.
Reménykedünk, hogy apukám is meggyógyul. Az Isten áldja doktor úr!


Oltás követően meghalt az édesanyja (a zárójelentést mellékelve megkaptuk) – S.Zoltán

Szép napot édesanyám az oltás után lett rosszul március 9-én kapta a pfizer első adagját . Március 19-én bekerült az Orfi kórházba nagyon legyengült állapotban 21-én reggel leállt a keringése és nem sikerült az újraélesztés .


Oltás után meghalt – Sz.V.Judit

Tisztelt doktor Tamasi József!
A családom nem hatalmazott fel, ezért konkrét adatokat nem közlök. Sógorom (66) március 2-án kapta az első kínai oltást. 7-én befulladt, az ügyeletes orvos Medrolinjekciót adott. Jobban lett. Március 27- én halva találtuk. ( Egyedül élt.)A boncmester azt mondta, h súlyos agyvérzés, az agyvelő nagyrészét elborította a vér. Szerinte nincsen köze a vakcinához. (A másodikat már nem kapta meg.) Nem volt jelentős betegsége. Magasvérnyomás, de kezelve.
Tisztelettel és munkáját köszönve: Sz.V. Judit


Oltás után órákon belül súlyos állapotban a házaspár, majd a feleség meghalt – Dr.K. Botond

Tisztelt Doktor Úr!
Edelény, M. család, oltást követő pár órán belül rosszul lett mind a férj mind pedig a felesége, súlyos állapotban kerültek kórházba. Kedves,vidám család VOLT,  volt, mert a hölgy sajnos nem élte túl! Tudomásom szerint ez esetben is fertőzöttség ellenére adták be az oltást!  A településen és környékén nagyon sokan gyászolják!


Orosz vakcina után elhunyt

Tisztelt Dr. úr!
XY vagyok, sajnos találkoztam oltás utáni halálesettel. Szeretném kérni Önt, hogy a leírt neveket csak nagyon szükséges esetben hozzák nyilvánosságra (de kérem ha lehet inkább ne.) Szegeden végeztem Kémiát ( vegyész vagyok) egy kedves oktatóm Dr. P.I. 2-3 héttel az orosz vakcina után elhunyt, gyászjelentésben persze ez nincs feltüntetve. Ezt onnan tudom, hogy pár napja egy gyerekkori barátjával és kollégájával ( aki kvantummechanikával foglalkozik) aki szintén oktatóm volt, beszélgettem és ő mondta, hogy éppen az intenzíven van, rá pár napra már a gyászjelentést olvastam, SZTE TTIK márciusi bejegyzései között megtalálható. …. Köszönettel és Tisztelettel XY


Oltás után súlyos állapot – N.Szilvia

Tisztelt Doktor Úr!
Édesapám S. Sándor 67 éves győri lakos, 2021.03.11-én kapta meg az AstraZeneca oltást. Aznap este influenza szerű tünetei voltak, ami 1-2 napig tartott. Egy hét múlva kezdett romlani az állapota. Elkezte rázni a hideg, magas 39 fölötti láza volt 6 napon kersztül, éjszakánként többször is át kellett öltöznie, ágyneműt cserélnie mert szakadt róla a víz. Márc.24-én bevitte a mentő a kórházba, igazolták a covid19 fertőzést. A tüdőröntgen szerencsére nem látott semmi elváltozást. Légzési nehézségei nincsenek. Alig eszik, iszik, fáj a háta, mindene, nagyon gyenge a mai napig is (áprl.1.) csak fekszik. Még egyáltalán nincs túl a nehezén. Édesapám egyébként cukorbeteg. Mióta van ez a pandémia soha semmi baja nem vot, mi is rendszeresen látogattuk.  Remélem minél hamarabb túl lesz rajta! Tisztelettel; N. Szilvia


Oltás után meghalt, több más súlyos eset – V. Zsuzsanna

Tisztelt Doktor Úr!

 Az oltássérültek nevét nem írnám le, de más azonosítót igen.

Szomszédom  74 éves nyugdíjas februárban megkapta az első kínai vakcinát. Pár nap után négy napig 39 fokos láz, napról, napra gyengült. Négy nap után feketedett az arca és az ujjai. Levegőt nehezen kapott. Ez hétfői nap volt. Mentőt hívtak, az véroxigén szintje 63% volt. Nyírő Gyula kórház, tesztelés, covid pozitív, kétoldali tüdőgyulladás. Szombat reggel meghalt. Azt mondták tüdőembólia. A feleségét letesztelték, tünetmentes pozitív. Lakhely……

Kb 40 éves biológus, kutató. Kékgolyó onkológiai osztály. Második pfizer után kb két héttel 39 fokos láz 8 napig. Gyenge, elesett volt, nem bírt kikelni az ágyból. Azt mondták valami fertőzés. Más tünet nem volt.

Egy 45 éves moziban jegyszedő hölgy édesapja 74 éves február végén kapta a kínai vakcinát. Utána két hétig gyomor panaszok, étvágytalanság. Harmadik hét belázasodott, nem evett, legyengült. Március 27-én tesztelték, pozitív lett. Szerencsére otthonában lábadozik, viszont covid tüneteket produkál a felesége, és két lánya is. A bácsi és családja, nem járt a vásárláson kívül sehova.

Kb 60 éves amatőr sportoló  2. Astra Zeneca után kb 10 nap fejfájás, gyengeség. Fekvés.

Üdvözlettel V. Zsuzsa


Véres vizelet az oltás után – B. András

Sziasztok! 
Pécelen több személy is véres vizeletet produkált a 2. oltás után.
A pesti nagybátyám ugyanilyen probléma miatt került másnap kórházba.
Megyaszó községben egy nő elhunyt az oltást követő napon.
Üdvözlettel!
B. András. 


Oltás után meghalt – B.Zs.

Édesanyám szomszédja 2 nappal az oltás után állitólag szivrohamban halt meg. Nem tudom melyiket kapta. Kb 65 év v afelett volt.
Nyiregyháza, pontos cím és név ……….

Őrültem ha barmiben segithettem
Dolgozzatok, kitartást! Szükség van rátok!


Oltás után meghalt – Kné B. Kornélia

Tisztelt dr. Tamasi Úr! Édesapám esetét szeretném leírni. B.G. és Dombrádon élt. 85 éves  nyugdíjas volt. Sajnos az oltás mellett döntöttek anyukámmal együtt, pedig hónapokig úgy tűnt, hallgatnak rám. A reg. levélre is mondtam, ki se nyissák, tűzbe vele. Aztán kibökte anyukám, hogy aznap jön házhoz a háziorvos és beadja nekik a kínait. Persze regisztráltak is, amiről nem tudtam. Elkeseredetté, dühössé váltam a tehetetlenségtől. Próbáltam lebeszélni őket még akkor is… Ott a faluban csak a tévét nézik a rémhírekkel, egymást is “oltják” ezekkel és elhiszik, hogy mindenki- akár ott is csakis abban hal meg manapság. Jól dolgozik a média. Meg ugye a háziorvosban is megbíznak, aki évtizedek óta ismeri őket és a betegségeiket. A lényeg, hogy apukám közel 6 éve ágyban fekvő komoly szívbeteg volt, rengeteg gyógyszerrel élte az életét, de azért még ki-kiment a levegőre, stb. Jól kezelte anyukám a betegségét, sőt apukám is saját magát, plusz mély istenhittel és hálaadással köszönt meg minden napot. Ezután a 10. napon kezdődött a köhécselés, enyhe láz, gyengeség. Szóltak a háziorvosnak, aki ezekután már nem ment le megvizsgálni mondván, ez a szabály!!!!!Helyette tesztet rendelt nekik. Apukám gyorstesztje és a PCR is pozitív lett. Anyukám unszolására bevittük a kisvárdai kórházba, ahol kétoldali tüdőgyulladást állapítottak meg. Mindennap érdeklődtem, ami nem volt egyszerű, de úgy-ahogy sikerült. Mindíg azt mondták: “a papa jól van, eszik-iszik, jó a hangulata, nem romlik az állapota, nem kell oxigén neki”. Megnyugodtunk. Az ígért napon nem engedték haza, rá két napra saját felelősségre hazahoztuk. Azt hittük, innen már csak jobb lehet, sőt milyen szerencsések vagyunk, hogy 85 évesen súlyos krónikus betegen ezt megúszta apukám. A meglepetés a kórház ajtajában ért, amikor mondták, parkoljak egészen közel a bejárathoz.Furcsállottam. Kitolta egy fiatalember és ő mondta, hogy nem tudtuk, hogy a papa mozgásképtelen??? Hát nem, ezt nekünk senki sem mondta. Alig bírta berakni szegényt a kocsiba, mert egyébként mentő nem visz haza covidos embert. Én meg nem nagyon akartam képbe kerülni, mert kontakt miatt beraktak volna karanténba. Pont hogy segíteni kellett nekik, amiben csak tudok. Hazafelé azon gondolkodtam, hogy visszük be az ágyáig szegényt. Szerencsére lakik a szomszédban egy fiatal, erős családapa, aki a feleségével és velem kb. 20 perc alatt bevonszoltuk szegényt azon  a pár méteren, mert csuklott össze, mint egy rongybaba. Innentől kezdve pelenka, gyógyszert nem akarta lenyelni, szinte csak ivott, alig evett és egyre gyengült. A 3. napon mély álomba zuhant, vérnyomása egyre alacsonyabb lett és másnap hajnalban megszűnt lélegezni. Ő volt az én édesapám.Számomra egyértelmű, hogy az oltás áldozata lett, mert egy éve, amióta tart ez az őrület, hazajártunk 2-3 havonta a nagy családunkkal, sőt én épp akkor voltam benne, amikor épp otthon voltunk tavaly ősszel és semmit nem “ragasztottunk” rá. Szép csöndesen élték a mindennapi életüket. Ékes példája annak, hogy a háziorvos szívtelenül , gondolkodás nélkül beadja ezt a mérget bárkinek. A temetés után egy héttel már hívta anyukámat, hogy beadná neki a másodikat. Köszönjük szépen, nem kérjük. Ezekután?????Elnézést, ha hosszúra sikeredett kedves doktor úr.További rengeteg erőt és kitartást kívánok Önnek és minden jóakaratú orvosnak a munkájukhoz!Tisztelettel Kné B. Kornélia Kecskemét


Covid pozitív oltás után – V. Barna

Tisztelt Doktor Urak!

Jelen üzenetben nem szimplán egy vakcinát és mellékhatásait szeretném leírni, így kicsit hosszabb lesz.
Apám Pilisszentkereszti lakos 68 éves, egész életében egészséges volt, kissé elhízott, tavaly komoly tüdőgyulladást kapott (nem korona), amit nem feküdt ki rendesen. Az egész koronacirkusz, ahogy az ún. harmadik hullám beindult és a kormány egyre zsarnokibb és fenyegetőbb lett, úgy adta meg ő is magát a hatalomnak. Külföldön élek és a bátyám is, így csak a szintén nyugdíjas ismerőseivel van napi kapcsolatban apám. Két hónapja még ki akart várni az oltással, 3 héttel később már büszkén mondta, hogy szputnyikkal beoltatta magát, mert a barátai oltatlanul nem hajlandók vele érintkezni, és a hatalom is megígérte, hogy májustól mindenki visszakapja a régi életét, aki oltott. Egy hét múlva ágynak esett lázzal, a vérnyomása is felment. Több, mint egy hét elteltével az egyik barátjától kapott gyorsteszt pozitív lett, így a háziorvos kórházba küldte, ahol negatív tesztet adott, amit újabb teszt követett, aminek az eredményére még vár. Kérdésemre apám elmondása szerint nincs összefüggés az oltás és a betegség között, mivel a (solymári bejelentett lakcím miatt ottani) háziorvosa ezt mondta. (Hogy is mondhatna mást, mikor felelősséget nem vállal egy kísérleti vakcináért). Tehát több, mint két hete súlyos influenzaszerű tünetekkel van otthon, úgy hogy jóformán senkivel nem találkozott az elmúlt hónapokban. Jelenleg a második oltástól való elállás helyett a teszteredménytől függően várja az orvosa engedélyét a feltehetően (végzetes) második dózis beadatására. Bármit mondok, vagy kérdezek, végül az jön ki, hogy a régi életét csak így tudja visszakapni. Tágabb családi körben mindenki oltatni akar, még az is, aki tudja milyen következményekre számítson, pusztán félelemből, vagy tagadás okán.

Üdvözlettel: V. Barna

Nem oltásáldozat, de félrekezelték:

Félrekezelés – M. Z.

Tisztelt Embertársaim!
Nagyon jó barátom. 67 éves volt!!! A gyomra körüli tájékán érzett fájdalmat, de nem tudta behatárolni, hogy hol.
Háziorvos kért tüdő ct-t. Tüdővel semmi gond. Javaslat vitaminok, pihenés. ( rutinos róka a Dr-no 40 éve a faluba van, mindenkit ismer személyesen ) Barátom nem fogadta meg a tanácsot, megijjedt, félelmében magára hívta a mentőt. A mentőbe azonnal le tesztelték, természetesen pozitív. Kórházba bevitték a kovidosok köze tették. A gyomor fájdalom senkit nem érdekelt. Kovidos és kész. És a lényeg most jön. Rátették oxigénre. Le fényképezte saját magát és elküldte a lányának. Kék zöld és püffedt volt az arca azon a részen, ami a maszkbol kilógott. Majd rá 2 órára ezt írta. Vigyetek haza mert ezek megölnek!!!!! Saját szememmel láttam a fényképet és az írást is. Gondolom már jól le lehetett szedálva, mert az írás így volt kb : vigye tétek tektekkkkktek hazzazzzaa ( már alig bírt írni) de azt hiszem akkor kapcsolt, hogy neki annyi. Ő ott és akkor fogta fel, hogy megölik. Így is lett az sms időpontjához képest 2 óra mulva hívtak a családot, hogy elhunyt., de akkor már lélegeztető gépen volt. A kiadott papíron kovidban hunyt el. A gov. hun nyirokmirigy rák. Elnézést a helyesírási hibákért, de a tablettem, néha azt ír amit ő akar. Nem hajlandó javítani a hibákat.


79 thoughts on “Oltásáldozatok hírei 2. cikk (frissítve 04.04)

 1. Barátnőm nászasszonya , xyné,( nevének közzétételéhez a családja nem járult hozzá) érdi lakos, a múlt héten hunyt el a … úton ( ennek közzétételéhez sem járult a család hozzá) lévő …..kórházban. ennek közzétételéhez sem járult a család hozzá. Lélegeztető gépen volt 2 hétig, előtte egy hétig csak oxigénnel és különféle antibiotikumokkal kezelték. Mielőtt be kellett szállítani a kórházba, egy héttel előtte kapott kínai vakcinát, az első adagot. Addig makk egészséges 70 éves hölgy volt. A vakcina után 5 nappal elment az étvágya, erősen köhögött, hőemelkedése, hasmenése volt és nagyon lefogyott. Először nem akarta hogy bevigyék a kórházba, de amikor már nagyon gyenge volt, nagyon erősen fullad és köhögött akkor a gyerekei bevitették éjszaka mentővel. Az orvosok naponta értesítették a családot az állapotáról ami változó volt.
  Végül azt mondták, hogy valamilyen “kórházi fertőzést” kapott és azért halt meg.

 2. Tisztelt Doktor urak!
  Nehéz olvasni a beérkezett haláleseteket!
  A kérdésem! nem lehetne felgyorsítani az összefogást és az emberek ébredését valahogyan?
  Mert az oltás nagyon gyorsan halad!
  Köszönöm!

  1. Fel kell jelenteni ezeket a pénzéhes férgeket emberiség elleni bűntett miatt!

  2. Ez igy nem igaz hiaba mennek milliok az utcara a diktatura rohog a markaba .De van egy mas alternativa keressetek Geri Tibor alkotmanyjogasz szabadsag mozgalom csoportjat ertelmezzetek a videoit irjatok ala a nyilatkozatot minnel hamarabb meg legyen a 100 ezer fo ezzel tudunk fellepni a diktatura ellen de mar csak egy honapunk van .

  3. Kedves Tamás! Ki kell, hogy ábrándítsalak. Hiába váltod le a rendszert (monarchiáról demokráciára, kapitalizmusról kommunizmusra, fasizmusról libertarizmusra) vagy a rendszer “vezérét” (királyt, elnököt, miniszterelnököt, tábornokot, népet) a helyzet nem fog változni. Ha nem hiszed el, kapjál le egy történelmi könyvet a polcról (bármelyik kor) és meglátod.
   Azt a hibás beidegződést kell az emberek fejéből kitörölni, hogy az emberiségnek szüksége van hatalomra, mert különben összeomlik a világ.

  1. Az oltás beadása után haltak meg. Ugye te sem szeretnél egy rendszeresített injekciótól meghalni? Különben meg: Sose halunk meg.

 3. A szomorú híreket olvasva felmerül a kérdés, milyen következményei lesznek a tervbe vett gyermekoltási projektnek. Dr. Duda szerint a Pfizer lesz a befutó. De miért kell egy egészséges, fejlődésben lévő szervezetet ezekkel a vakcinákkal terhelni? És mi történik/történt a kismamákkal???

 4. Tisztelt Orvosok!
  A tisztánlátás kedvéért listázzák már azokat is, legyenek olyan bátrak és korrektek, akik oltás hiányában haltak meg. Itt a 73 éves nővérem esete. Néhány napos rosszullét után, amit a békásmegyeri H. úr nevű háziorvos enyhének tartott, és az immunrendszerére bízta a gyógyulását , az életét, a kórházba érkezés után néhány órával fulladás közben elhunyt. Kovid tesztje pozitív volt, amit sejthetett a panaszai alapján a háziorvos is napokkal a halála előtt.
  Ha nem hitt volna az Önök és hasonló véleményű társaik vakcinaellenes propagandájának, a növérem a mai napig is élne. Kisebb bajaitól eltekintve az elmúlt 50 év alatt még kórházban sem volt.
  Időnként azért nézzenek szembe a saját lekiismeretükkel. Ne a népszerőséget hajszolják az embereket életének kockáztatásával, mert az egy kategóriába esik a szándékos gyilkossággal, legalább is a véleményem szerint.
  Körülöttünk hullnak az emberek, a kórházak alig győzik a betegellátást és Önök azt szeretnék, hogy a baj csak nőjjön?
  Ha mindenki elhalálozna a beoltottak közül, nem gondolják, hogy már csak 8 milliónan lennénk az országban?
  Mindenkinek joga van saját maga eldönteni, hogy oltat vagy nem. Önök vállalják majd a felelősséget minden oltásról lebeszélt embert haláláért? Vagy ez nem bizonyítható ezért bátran tehetik, megússzák majd az esetleges felelősségre vonást?

  1. Kedves Hölgyem! Önnek joga van az álláspontjához. Mint ahogyan nekünk orvosoknak is a miénkhez. Mi előbb azt látnánk szívesen, hogy egy ilyen “védőoltás” miként védte volna meg az Ön testvérét. Sajnos nincsenek ilyen adatok, azt látjuk, hogy most próbálják összehazudni az adatokat azokban a tiltott emberkísérletekben, amelyeket Ön gondolkodás nélkül megszavaz láthatólag. Méghozzá úgy teszik ezt, hogy közben sokan károsodnak a védőoltások beadása után, akikre nyilván nem fognak hívatkozni, amikor majd idézik az eredményeket. A kórház pedig győzi, ne aggódjon. Ön túl sok propagandát néz és mindent elhisz, ami azokból jön. A kórházak főként üresek, mivel semmi nem működik csak az az egy nyomorult covid osztály, ahol egyre inkább csak oltás károsodottakat látnak el. Itt egyetlen cél van: minél több génmódosító injekciót eladni védőoltás címén. Az is beszédes, hogy a véleményével nagyon egyedül van a sok-sok károsodott között. Soha nem láttam még ennyi kárt egy védőoltás beadása után, pedig 60 éves vagyok és életemet betegek között töltöttem 35 éve. De tényleg Ön hiheti, hogy az oltás Önt megvédi, csak azt kérjük, hogy tartsa tiszteletben azok óhaját, akik nem kérnek ebből. Jelenleg óriási erőfölényben reklámoznak állami pénzen gyógyszereket, amelyeket elvileg tilos lenne a reklámtörvény értelmében, miközben az emberek szabad döntési jogát sárbatiporják. Egyébként nosza rajta, listázza Ön az oltás hiánya miatt károsodottakat. De azt is bizonyítsa kérem, hogy ha megkapta volna, akkor nem lett volna semmi baja. Szívesen felrakjuk az oldalra a kutatómunkáját.

   1. Kedves Rozália!

    Még annyit hozzátennék Tamasi doktor úr válaszához, hogy senkit nem beszélnek le az oltásról.
    A fő céljuk, hogy minél hitelesebb tájékoztatást kapjanak az emberek az oltásról és a járványról, amit a médiából sajnos nem lehet megtudni.Legyenek tisztában az emberek az oltás esetleges mellékhatásaival is.Ezek után mindenki eldönti kéri vagy nem kéri.
    Mindenki saját maga felelős az életéért , az egészségéért és a döntéseiért.
    Az Ön testvére így döntött, el kell fogadnia ezt és ne hibáztasson mást.
    Minden jót kívánva,
    Üdvözlettel,

    K.Anita

    1. A gyakorlat az.hogy az oltáspártiak minden eszközzel igyekeznek rávenni az oltáskritikusokat,hogy oltassák be magukat. Ezzel szemben egy oltásellenes embertől sem hallottam még olyat,hogy bárkit is leakart volna beszélni az oltásról – ez azért eléggé beszédes!

     1. Kedves Bertalan! Sajnos ez így igaz!Nálunk még a családot is egymás ellen fordították mert az egyik fele oltáspárti a másik nem! Sajnos nem akarják tudomásul venni az egyén döntését.Le lettünk hordva mindennek mert nem kérjük az úgynevezett oltást!Mi úgy érezzük hogyha az ember a saját családjában nem képes értelmes kommunikációra akkor hogy tegyük ezt nem családtagokkal! Szörnyű ez az egész úgy ahogy van!!?

  2. És az oltásra rábeszélt emberek haláláért ki felel? miért nem vállalnak az orvosok felelősséget a beadott vakcináért? Miért én kellett aláirnom, hogy saját felelősségemre vállalom az oltást? Hogy lehet, hogy focimeccseken nem támad a covid, hogy lehet, hogy aug.20-ra nagy bulit szervez a kormány, de 20-a után jön a 4-ik hullám. Mondom ezt úgy, hogy a fiam azt mondta saját felelősségemre oltassam magam és a 90 éves apámat, mondván, hogy krónikus betegségeim vannak, túlsúlyos vagyok , ha beteg leszek belehalok. Megtettük, ő és családja nem fog oltatni. Csak maszkban találkoznak velünk és lassan 2 éve nem jött be a házunkba. A férjem, aki kamionos, jön-megy Magyarország-Németország között teszt nélkül, meg sem állítják. Utasokat hoz-visz…köszöni jól van. Szeptemberben Görögországba utazunk, megcsinálja a kötelező tesztet mert kényszerítik. Az apám és én is az oltás után tünetmentesek vagyunk, március-áprilisban oltottak. De ki tudja pár év múlva lehet hogy 3-ik mellem nő, vagy az apám megfickosódik 🙂 Jó lenne ha a kormány nem hazudozna, hanem őszintén elmondaná pro és kontra az érveket. Mindenki döntse el, hogy mit vállal be.

   1. Akkor az egyetlen kérdés, hogy mi okozza a tüdőgyulladást. Esetleg sok kis vérrög miatti hiányos keringés? Doktor Úr, nagyjából egy éve egy olasz orvos feltett egy videót. Sajnos annyit néztem már az elmúlt egy évben, hogy nem hiszem, hogy meg tudnám találni. De a lényege az volt, hogy a WHO instrukció ellenére, hogy ne boncoljanak, ők boncoltak.
    Az összes elhunytnál akit megnéztek (úgy emlékszem 50 ember), sok kis apró vénás vérrögöt találtak. Közös pont volt még, hogy ezek az emberek pár hónappal előtte kaptak influenza elleni oltást és iparilag fejlett területen éltek (szmog és elektro-szmog).
    Az utóbbi kérdésével úgy tűnik otthon senki sem foglalkozik, annak ellenére, hogy bizonyitékok vannak rá, hogy még egy mobil telefon vagy egy smart meter (okos villanyóra) közelségében is besűrűsödik a vér. Utóbbiról real time dark-field felvétel is van, előbbiről dark-field vizsgálatról készült képek.
    Okos villanyóra, dark-field fevétel a vörösvérsejtek viselkedéséről 17:30-nál:
    https://www.youtube.com/watch?v=F9bdU_uw2Dc
    Mobil telefon hatása a vörösvérsejtekre, képekkel Dr. Russell Witte prezentációjában: 1:16:05
    https://www.youtube.com/watch?v=qN6CEs0krKM
    Nem otthon élek, emiatt míg nem tudom otthon pontosan mi a helyzet, Önök milyen eseteket látnak. Azt tudom, hogy idekinn vannak furcsa esetek amiket a kinti sajtó long-covidnak hív és tartós szerv-roncsolódások, nem olyasmi ami egy légúti vírusra lenne jellemző. Lehetséges, hogy az esetek egy része hátterében otthon is ez a fajta sugárzás áll? Láthatatlan, senki se gyanakodna erre, ha senki nem hívja fel a figyelmet rá.
    —————–
    Nincs felhatalmazásom a családtól és mivel most történt és nagyon hirtelen: Keresztapám két napja halt meg, nagyon hirtelen, azt mondták valószínűleg embólia, a testvére szerint kb. másfél héttel előtte oltották, nem tudta melyik fajtával. Nem tudok ismert betegségéről, idős volt, de aktiv és egészséges egész életében.

  1. Dr. Stoian Alexov (Bolgár Patológusok Szövetségének elnöke) 2020 május 13-án, az Európai Patológiai Társaság május 8-i webináriumának összegzésére hivatkozva, azt a meglepő állítást tette, miszerint a kevés engedélyezett boncolás során a Covid-19-nek tulajdonított elhunytakban nem találtak SARS-Cov2 specifikus (monoklonális) antitesteket, amelyek egyben az ún. szerológiai tesztek – a “gigamega-tudású” Merkely nagy kedvence (1) – alapját is képeznék…
   https://off-guardian.org/2020/07/02/no-one-has-died-from-the-coronavirus-president-of-the-bulgarian-pathology-association/

   A fentiek megjelenése után az említett Társaság (European Society of Pathology, ESP) vezetői elhatárolódtak Dr. Alexov kijelentésétől, vélhetően az említett webináriumot és más korábbi tanácskozást is támogató AstraZeneca nyomására.

   ‘The problem that I see at the moment is that many pathology institutions face unspecific background stain and unspecific stains,’ said Dr. [Zsuzsanna] Varga [University Hospital of Zurich’s Institute of Pathology and Molecular Pathology].
   ‘…We tried several clones [monoclonal antibodies] to get such nice and reliable signals [as the paper’s authors] [but] we are at the moment not at that step where we can say we have a good antibody and we have reliable signals.’
   https://off-guardian.org/2020/08/06/fact-checking-a-fact-checker-a-response-to-healthfeedback-org/

   (1) antitest/szerológia teszt:

   “Pozitív teszteredmény arra utal, hogy a múltban elkapta a vírust és jelenleg immunis” Chicago Tribune, 2020.04.03.

   “A teszt nem alkalmas annak eldöntésére, hogy valaki jelenleg koronavírus beteg, vagy fertőző, vagy immunis,” Prof. David Kroll, University of Colorado, NBC News, 2020.04.04.

   “Néhány teszt hamis pozitívnak bizonyult, lévén a sokkal gyakoribb közönséges koronavírust érzékelte” Business Insider, 2020.04.03.

   “A nagy kérdés az, hogy az antitestre adott pozitív válasz vajon azt jelenti, hogy az illető jelenleg aktívan fertőzött, vagy a múltban volt valamikor az. Ez itt a kihívás.” Charles Cairns, Drexel University College of Medicine dékánja
   https://blog.nomorefakenews.com/2020/04/05/covid-here-come-the-antibody-tests-quick-easy-and-insane/

 5. Felettébb nagy szükség volna kompetens orvosokból alkotott csoportból szerveződött konferenciát tartani. Tudom, hogy volt már jó pár erre irányuló próbálkozás, ám a széles körben megszólítandó tömegekhez nem jutott el az információ. Nagy erők bevonásával bizony komoly hírverést kéne csinálni. Rendkívül hiánypótló lenne egy tájékoztató konferencia, mely még hatékonyabb lenne, ha az folytatásos lenne. Hasonlóan amikor megszerveznek egy tüntetést ezt is oly komolyan, vagy komolyabban kéne venni és óriási reklámkampányba fogni, hogy mindenki tudomására jusson, hogy a fősodratu médiával ellentétben, most igaz és valós figyelemfelhívásról lenne szó. Egy szóval: törekedni kell, hogy szinte mindenki halljon az első ÉLŐ adásban történő, MINDENKI által elérhető frekvencián fogható televíziós és rádiós közvetítésről, majd megkezdeni az IGAZ tájékoztatást: vírusról, izolációról, maszkról, oltásokról, arról, hogy a világban micsoda gigatüntetések tombolnak az intézkedések ellen, miként vélekednek erről nem irányított, hanem szabad véleménnyel bíró nemzetközi kompetens orvosok stb. Természetesen, más szakembereket, vagy eü.dolgozókat is meg lehetne szólaltatni, akár engem is mint gyógytornászt, ha úgy vélik valamilyen módon hathatósan léphetek közbe a dezinformáció ellen. Fel kell zavarni az álló vizet, amíg nem lesz késő. Csodálatos, amit tesznek a “tisztán látók”, DE EZ KEVÉS!!!EL KELL KEZDENI AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEKET, mert nagy a baj…

   1. Tisztelt Doktor Úr!
    Nyilván nem eleget..Csupán javaslatot tettem egy ÉLŐ adásra. Úgy vélem az ötlet jó, de erre nem reflektált. Igyekszem úton útfélen kifejezni ellenérzésem, maszk nélkül mutatkozom, s folyamatosan pöfékelem illatos tajtékpipám a pécsi utcákon. A mozgásszervi betegeimmel is sokat beszélgetek, igyekszem őket és családtagjaimat is felvilágosítani a helyzet tarthatatlanságáról és arról, hogy hová tart a világ. Rohan a vesztébe. A legtöbb videóját láttam és üdvözlöm hogy ellenállnak, azt is megértem, ha már kezdenek belefáradni. Jómagam 15 éve vagyok gyógytornász és kiválóan gyakorlom hivatásom, mégis nem a munkám, hanem az igazság, a betegek melletti kiállásom miatt vesztettem el több ízben az állásom. Legutóbb a máltaiaknál dolgoztam egy évet, jó pár idős embert sikerült járóképessé tennem, akik korábban önállóan az ágyban sem tudtak saját maguk megfordulni, s most, wc-re kijár, nem kell pelenkázni, sőt lépcsőn is képes közlekedni. Mind ezt egy év alatt, mindenféle segédeszköz nélkül, pusztán szakértelmemmel és a manualis technikáim alkalmazásával sikerült elérnem. Mégis kirúgtak, többek között azért, mert egy 80 év feletti vak nénit napi 6-8órára kikötöztek, a főnővér indoklása szerint azért, hogy vergődésével kifárassza magát, s így majd szobatársait az este folyamán nem zavarja az alvásban. Az egyik ilyen szobatárs, a vergődő, kiabáló, kötelékeitől szabadulni kívánó nénit, időnként fémbotjával ütlegelte…Erről mindenki tudott, ápolóstól igazgató nőn keresztül, de csak én emeltem szót ellene és erélyesen kértem a főnővért fektesse vissza ágyába. Ez csak a jéghegy csúcsa, amit ott vagy máshol tapasztaltam a magyar egészségügyben. Dióhéjban és elég zaklatottan csak ennyit írok. Kissé csalódott vagyok, a kérdése miatt. “Mit tesz ön?”Segíteni akartam az ötletemmel, írhatta volna, azt is hogy nem jó ezért és ezért. Kissé érzékeny vagyok az orvosi arroganciával szemben, amit számtalanszor tapasztaltam gyógytornászként. Amikor nem a szakmai érvek számítottak, hanem a rang, amivel vissza lehet élni, amivel a hatékony gyógyítást lehet gátolni….Sajnálom, szomorú és csalódott vagyok doktor úr.

    1. Sajnálom, nem akartam megbántani, tekintse elhamarkodott buta válasznak, néha mindenki elkövet ilyet, talán Ön is. Mikor leírtam és elküldtem, már éreztem, hogy nem jól szóltam. Hajrá, építsük a jobb újat, ha el tudja felejteni!

     1. Doktor Úr!
      Hogy megjelenteti-e ezt a választ vagy sem, Önre bízom.
      Az Ön mit tesz részre reagálnék, többek között azért is, mert akik tesznek valamit azok gyakran célkeresztbe kerülnek. Míg Ön nem állatorvos, mégis engedje meg, hogy megosszak egy esetet, ami talán segíthet a képet összerakni, hogy pontosan mi történik.
      Külföldön élő nagyon jó nevű macskatenyésztő vagyok hosszú várólistával. Van egy site-om amit most nem tennék itt közzé, már épp eléggé célkeresztben vagyunk így is. A web site-on évek óta nyiltan oltás ellenes vagyok – tapasztalati alapon – és mert sokat olvastam utána miután egészséges macskák betegedtek meg vagy haltak meg ilyen-olyan oltások után. Élő példa vagyok az egészséges kismacskákkal az évek alatt, hogy aki nem oltat de a fajtának megfelelő táplálékon tartja őket, annak az állata nagyon egészséges és az oltatás szükségtelen. De amikor valaki elhiszi és így tartja, az a valaki el fog gonolkodni, hogy akkor ugyan a gyerekre miért erőltetné rá. (Idekinn eddig nem volt kötelező oltás.)

      Tavaly tavasszal volt egy esetünk ami orvosilag talán érdekes lehet akkor is ha állatokról szól.
      Egy furcsa hivással kezdődött, a mobiltelefonomon (egy IPhoneX volt), amiben csak azt akarták tudni, én használom-e. Utána kétszer befulladtam telefonálás közben csak egy-két perc után. Olyan volt mint egy asztma aminél nincs köhögési inger, de nincs elég levegő sem. Kb. fél nap és sok viz után lett jobb. De akkor még nem gyanakodtam.
      Kicsit később 5 előzőleg teljesen egészséges kicsmacskánk először furán lesántult erre vagy arra a lábra, nagyjából egyszerre, egy napon belül. Nem akartak járni csak enni-inni keltek fel, de használták a béna lábat ha háton fekve játszantni próbáltuk őket. Szédültek? Rá nagyjából két napra sikerült őket megnézetni (csak sürgősségi ellátás volt), mindnek nagyon magas láza volt, annyira magas, hogy az állatorvos azt mondta, hogy lehet, hogy páran nem élik túl. Tüdőgyulladást hallott, de semmilyen légúti tünet nem volt, még egy tüsszentés sem, semmi. A mérgezést kizárta. Mi is. Több macskánk van, ugyanazt eszik, a kicsik is, de csak nekik lett bajuk. Ez az 5 kicsi az említett telefonomtól kb. 1 méterre aludt a nappali asztala alatt, a telefont az asztalon szoktam hagyni éjszakára. Amoxicillinen nagyon lassan mind felépült, rengeteget aludtak és kb. két hét alatt lettek újra “normálisak”. Ezzel majdnem egyidőben egy fiatal, 1 éves, egészséges macsa gazdája írt, hogy a macska hirtelen agyvérzést kapott, trombózist gyanítottak, megvakult és részlegesen lebénult. Sosem hallottam előzőleg mégcsak hasonlóról sem. Egy ismerős londoni tenyésztő kicsivel később a következőről számot be: Ő maga is nagyon beteg volt 3 hétig, úgy gondolta, covid. 12 kismacskából 9 vesztett el 1-2 hónap leforgása alatt. Előzőleg tünetmentes kismacskák “dropped dead” (holtan estek össze). A nappaliban tartotta a kicsiket, a wifi közelében (de előtte nem történt ilyesmi és nálam sem azelőtt a telefon közelségében/-től).
      Míg nem teljesen értem a technikát, azt tudom, hogy 2019-től Muskék cca 60 műholdat lőnek fel minden két hétben. Ezek valahogy kapcsolódnak földi dolgokhoz. Itt azon a tavaszon intenzív antenna bővítés és telepítés folyt és talán próbafuttatások is, amiről az embereket nem tájékoztatták, a hátunk mögött csinálták míg be voltunk zárva.
      Azt gyanítom a furcsa covid esetek – amik nem olyanok mint egy normál influenza vagy megfázás – ezzel az új technikával – bővítéssel vannak kapcsolatban. Kényelmes, láthatatlan, tökéletes járványt mímelni. Mivel túl sok pénz van benne és túl sok érdek, többek között a folyamatos megfigyelésünkre, az életben nem fogják nyiltan elismerni.
      Kérem elgondolkodnának az eseteken amit leírtam? Egy éve nyomozok. Nem vagyok orvos, próbálom összerakni a képet és próbálok annyi embert figyelmeztetni amennyit csak képes vagyok folyamatos kommunkációval, kommentelésekkel mindenfelé. Ennyit tudtam tenni.
      Az oldalukhoz gratulálok és köszönöm, nagyon hasznos összesitője az információknak és ráadásul magyarul, hatalmas munka lehetett.

     2. Természetesen.Én is sajnálom, hogy erőteljesen fogalmaztam és a bennem felgyülemlett keserűség túlcsordult. Igazán jól esett amit írt. Mostanság azon is gondolkodtam, hogy milyen hasznos lenne egy olyan statisztika, ami az aktuális kórházi gondozottak és sajnálatos módon elhalálozottak azon számát jelenítené meg, akik már átestek az oltásnak nevezett méreginjekción. Egyre több olyan hírt hallok aktív eü. dolgozóktól akik beoltott kórházi betegekről tesz inkább óvatlan, mint tudatos említést. Dr. Stefan Lanka videóit néztem ma. Az kórokozó elmélet hazugságáról Robert Koch csalásáról beszélt, amivel a mai napig csalárd módon hazudoznak vírusok izolálásával kapcsolatban. Ő volt az aki pénzt ajánlott annak a szakembernek, aki képes kanyaróvírus fel, vagy kimutatására. Végül a legfelsőbb bíróság döntése szerint, nem áll elegendő bizonyíték a kanyaró vírus létezésének létjogosultságára. S persze felmerül a kérdés, mi van a kanyaró elleni védőoltásban? Ami viszont kétség kívül bizonyított, hogy a higany milyen pusztító hatású a kp.-i idegrendszerre, vagy a neuronokra, szinapszisokra, vagy akár a saltatorikus gyors ingerületvezetéséhez szükséges támasztó, vagy schwan sejtek vonatkozásában. Minél jobban belemélyedek a témába, annál jobban távolodok el a hivatalos narratívátol és annál jobban látszik a pandémiaszínház háttere, érdekviszonyai és hosszú múltja, mely párhuzamos a háttérben működő Rotchild, Rockefeller családok ténykedésével. További sok sikert, erőt, kitartást kívánok Önöknek, rendkívül hiánypótló és nélkülözhetetlenül fontos amit tesznek a magyar emberek és tágabb értelemben a világ felébresztésének érdekében.

    2. Kedves Csajághy Árpád! Csak gratulálni tudok az emberségéért! Sajnos, ezt tudom igazolni, hogy az emberség már büntetnek számít a szakmában mint nővér ugyan ezt vettem észre, volt benne részem, bőven ami a mai napig kísért! Érdekes még a gonoszok még ott virítanak ahol mi üldözöttek voltunk! Hosszú lenne leírni 25 év ezelőtti történetet. Annyit csak, szerintem, legalábbis ezt tapasztaltam, hogy az embereknek van egy másod korlapja amin bizonyos megkülönböztetések vannak feljegyezve!
     Bizonyítani nem tudom, mert azt eltüntették, érdekes módon! Nem is írok többet, mert ha olvassa az “illető”, még jobban kiszúr ha arra kerülne sor, mint már megtették többszörösen, velem és édesanyámmal is!
     Minden jót kívánok mindenkinek! Akik elvesztették hozzátartozójukat, őszinte részvétem a családnak!
     Itt köszönöm meg a Doktor uraknak az áldozatos munkájukat!

     1. Kedves kolléganőm! Igen csak felkeltette érdeklődésem. Hasonló gondolkodásúak vagyunk és sajnos a minket ért hátrányos megkülönböztetések is megelőlegzik, hogy rokonlelkűnek gondoljam és ezáltal lehetőséget lássak az összefogásra kegyeddel is. A nevem alapján megtalálhat az interneten, s ha kedve van beszélhetünk még a témáról és az esetleges megoldásról is.

 6. Oké, ezek döbbenetes tények. (Valóban tények?) Mert ha igen, akkor azonnal feljelentéseket kell tenni. Haladéktalanul. Meg kell érteni, hogy tele az internet videókkal, írásokkal, tényfeltárásokkal, stb. De ezek csak videók és írások, üres szavak, súlytalanok, elhiszem/nem hiszem és/vagy érzelmi alapon. Ezek jelenlegi formájukban arra jók, hogy az embereket pro-kontra rémisztgessék, elbizonytalanítsák, szörnyülködjünk éppen valamin. Egyik oldal sem helyes így. Az egyik a vírustól retteg, a másik a háttérhatalomtól, egyik az oltástól, másik az oltás hiányától. Ez így nem jó. Ha valaki valamit tud bizonyítani, akkor legyen szíves tenni is, ne csak videókat gyártani, írásokat publikálni, és a szimpatizánsokkal együtt szörnyülködni azon amit tapasztalnak. Ez nagyon fontos. Tettekkel lehet eredményre jutni, a szavakkal meg semmire menni, volt rá egy év eddig. Részemről egy éve követem itt és máshol is az eseményeket. Mit láttam, tapasztaltam pro-kontra? Kiderült, hogy van vírus, meg nincs vírus. Aztán mégis van, és járvány is van, aztán nem, nincs járvány. Szászával tele ilyen videókkal a net, oké. Aki szerint nincs, tudja bizonyítani? Feljelentett illetékeseket? Álhír-rémhír? Volt? Nem, igen? Eredmény? Számított? Nem. Már maszkot hordunk. Oké, nem véd a maszk, de véd a maszk, nem, mégsem véd, a dupla maszk véd. Tele ezekkel is a net, oké. Aki szerint nem véd, tudja bizonyítani? Tett feljelentést? Bármit tett, hogy a törvény előtt érvényre juttassa a tényfeltárását? Igen, nem? Oké, hordjuk tovább a maszkot akár jó akár nem. Jön az oltás… Kötelező, nem kötelező. Mégsem kötelező, de rosszul jár aki nem oltat. Az oltás jó, az egyetlen járható út, ja nem, az oltás halált is okozhat, nem jó. Az oltás fölösleges, az oltás hasznos. Net: Szászával jó az oltás videók, és százával nem jó az oltás videók. Mi van? Akkor most mi a helyzet? Oké, akkor aki megállapította, hogy az oltás nem jó, veszélyes, tudja ezt bizonyítani? Tett feljelentést? Vitte törvény elé? Ez így nem jó. Egyik oldal sem. Ezek a szavak meg videók semmit nem érnek jó ideje, főként szócséplés, megosztja az embereket, akár az ellentábor. Ha valaki tud bizonyítani is abból amiket megoszt a jónéppel, az legyen szíves videógyártás helyett írjon inkább egy feljelentést, és inkább megnézném a híradásokban, ha sikerre jutott. Sokkal több haszna lenne a világ számára is, ha tettekre cserélné a szavait, videóit az, aki tudja is bizonyítani amit állít. És most bocs, de érzékeltetni szeretném: Megy a birka csorda… Mendegélnek. Némelyik csendben, némelyik bégetve, némelyik hangosabban bégetve. De mi meglepő van ezen? Hát, nem pont így szokás vonulni? Eddig tökéletesen szokványos terelés, és semmi haszna nem volt a hangoskodásnak. Fosunk a terelőktől, maszkot hordunk, oltakozunk ahogy kell, haladunk, ennyi.
  Részemről, aláírtam korábbi petíciótok, és másét is aki a jelenlegi eseményekkel szemben áll, és valamit tenni is kíván, ennyivel (bár mással is) hozzájárulhattam legálisan az ügyhöz. De nagyon szeretném, ha mindez járna is eredménnyel.

  1. Kedves Gábor, tenni mindenkinek kell, Önnek is. Lehet, hogy többet is, mint, amit eddig tett. Ébreszteni, híradással lenni, szétválasztani a magot az ocsutól, támogatni. Nekem úgy tűnik, hogy saját maga nem tudja, hogy melyik a helyes álláspont. Addig pedig csak tévelygés van. Szerintem haladnak a dolgok. Egyre több a beadvány, a per, egyre több ébredő ember. Oda kell állni, ahová érdemes és nem azt hangoztatni, hogy mi a gond, hanem tenni. Nincs kinn számonkérni, mert akik látnak, azok tesznek, akik nem látnak, azoknak hiába beszél. Ha mindenki annyit tesz, amennyit bír, akkor haladni fog.

  2. Kedves Gábor!
   A földi hatalom ügyei nem így működnek, ahogy Ön elvárná.
   Mondok példát. Lehet várni a bizonyítást, de semmi súlya nem lesz, a változás legfeljebb egyes emberekre korlátozódik.
   A finnugor hazugságot nem 1 éve, hanem 150 év óta folytatják. Nemrég genetikailag bizonyították ! , hogy mégiscsak hunok vagyunk. Tud Ön erről? Utánanézett, mit jelent ez? Feljelentettek bárkit is 150 év tettei alapján? A társadalomban kellő súlyt kap? Hát nem. Így várjuk akkor a bizonyítékokat, és következményeit.

   1. Kedves Gábor !
    Ha nem lennének publikációk, pro és kontra, akkor a közvélemény honnan értesülhetne az ellenkezőjéről, mint amit a főáramú média akar lenyomni a torkunkon ? Csajágaröcsögén, kedves Mari-néni honnan tudhatná, mit tegyen ? Szegénynek még internete sincs, csak a nyomorult Tv-je. ha unokája vagy szomszédja olvassa az internetet, akkor van lehetősége alternatív forrásként eljutni erre az oldalra mint ahogy önnek is ! Jó egészséget kívánok !

 7. “Németh Kristóf elkapta a koronavírust az oltása után
  Besenyei Balázs
  2021. 04. 06. 07:23
  Kínai vakcinával oltatta magát egyébként.

  A Blikk írt arról, hogy Németh Kristóf első oltása után kapta el a koronavírust (például Kárász Róberthez hasonlóan). A kínai vakcinát kapta meg a színész, három héttel az első oltás után azonban pozitív lett a koronatesztje.

  Meggyőződésem, hogy az oltás miatt úsztam meg enyhe tünetekkel és emiatt nem fertőztem meg a családomat sem. Nem tudom, hol kaphattam el a vírust, hisz minden szabályt betartunk, vigyázunk, és édesanyámmal is csak maszkban, a szabad levegőn találkoztunk. A nagyfiam azonnal az édesanyjához ment, én pedig beköltöztem a szobájába, ott volt az én otthoni karanténom. ”

  Egyetlen kérdésem maradt. Kivizsgálták azt a lehetőséget, hogy az oltások okoznak covid19 betegséget? Jó az az érv, hogy az oltás mellett is el lehet kapni a vírusfertőzést! Ezzel a cégek lerázzák magukról a felelősséget anélkül, hogy minden eshetőségnek utána járnának. Pedig ilyen bő vizsgálati alannyal még soha nem rendelkeztek.

  Csak azt tudom ezek után feltételezni, hogy mindent tudnak csak velünk nem osztják meg.

 8. Tisztelt Rozália!
  Részvétet kívánok nővére elvesztéséért. Az én édesanyám 79 évesen 2005 februárban hunyt el, amikor influenza járvány erősen tombolt. Nagyon köhögött, lázas volt. Minden orvosi segítséget (kivizsgálás, gyógyszer) megkapott. Az anyukám halálát mire fogjam?
  A covid tesztről bebizonyították, nem tudja megkülönböztetni a vírusokat. Lehet, hogy megfázott – influenzás lett – a nővére és az immunrendszere nem tudott küzdeni ellene. 2017.02.10.-én az újság írta (interneten fenn van): 1 hét alatt 100.000 új megbetegedés volt, 4 hónap alatt 14.000 halott. Miért is nem volt akkor védőoltás mizéria? Ajánlott nézze meg: Az Orvosok Világszövetségének tagjai HIVATALOSAN NYILATKOZNAK
  Több mint harminc orvos ŐSZINTE VÉLEMÉNYE az eltúlzott világjárványról, és a legfontosabb tesztelési fázist kihagyó, üzleti érdekek miatt hirtelen összedobott, már most sok problémát okozó oltóanyagról!
  https://www.facebook.com/watch/?v=1513942495463229

 9. 2021. április 6-án Somogy, Vas és Zala megyékben 4-7 óra között vérvörös égboltra válaszul…

  Ez is megtörtént, kár tagadni. A polgármestereknek azt üzenem, már késő állítani fénykeresztet, meg fogják mutatni az angyalok, hogy hová nem állítottak, legalább egy orgonabokrot tegyenek oda, elismerve felelőtlen gondolkodásukat. Tehát felhívóm minden olyan ember figyelmét, aki felvette kényszerből, kényszerítve tudatlanságból a Fenevad bélyegét, s nem akar kerülni a pokolba, beszéljen először a családjával, mondja el nekik a lényeget, hogy semmit nem örökölnek, mert minden valószínűleg a bankokhoz kerül. Aztán kezdjen el könyörögni, hogy őt, mint teremtményt segítsék át ezen a szorongattatás útszakaszán az angyalok őszinte bűnvallomást téve, a következőket imádkozva.

  „Az Úr adta, az Úr elvette, áldott legyen az Úr neve.”

  „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.”

  Jézusom, Te vagy szívem egyedüli Szerelme,
  életem egyedüli Reménye,
  lelkem egyedüli Világossága!
  maradj velem ezért Krisztusom!

  Bűnöm beborít engem,
  és bánom, hogy vétkeztem.
  Jöjj, és szabadíts meg minden bűnömtől,
  ne hosszabbítsd meg hallgatásodat,
  jöjj, és újíts meg,
  mozgass meg bölcsességeddel,
  és Szentlelked uralkodjék bennem!
  Amen

  „Uram, könyörülj rajtam, mert vétkeztem Ellened!”

  Csak az Élő Isten Pecsétjével rendelkezők fognak a lelkek népirtásának e formájától megmenekülni.

  http://masodikeljovetel.hu/sites/default/files/feltoltesek/ep_a5_148x210_uj_0.pdf

  Ördögűző imákból valamelyiket 3-szor:

  Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát és végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, és légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.

  Szent Mihály arkangyal, védelmezz minket a küzdelemben; a sátán gonosz kísértései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezére, a sátánt és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

  1. Ó, alkotó Lélek, jövel,
  és szívünk, lelkünk töltsed el!
  Te alkotád a szíveket,
  hozd nekik bő kegyelmedet!

  2. Kit úgy hívunk, Vígasztaló,
  kit ád nekünk az Alkotó,
  te, élő forrás, égi láng,
  szent kenet, égből szállj le ránk!

  3. Te, hét ajándok kútfeje,
  Atyánk kegyelmes jobb keze,
  az Úr erős ígérete,
  sugalmas ajkak ihlete.

  4. Gyújtsd meg szemünknek fényedet,
  és szállj szívünkbe, Szeretet!
  Ha testünk gyarló, s lankadunk,
  légy mindig éber gyámolunk!

  5. Űzd messze tőlünk ellenünk,
  Szent békességed add nekünk!
  Te járj, Vezér, utunk előtt,
  veszélytől védjen szent erőd!

  6. Add, ismerjük meg az Atyát
  teáltalad, és egy Fiát,
  és kettejüknek Lelke, te,
  örökre légy lelkünk hite!

  7. Az Istent áldjuk, jó Atyát,
  s ki felkelt sírból, szent Fiát,
  s a Lelket, szívünk vigaszát,
  most és örök időkön át!

  1. Tisztázni kell a lényeget . Jelenések könyve fenevad bélyegét a jobb kézfej vagy homlok beadása viselése jelzi . Ezt a teljes korszak és gazdasagi összeomlás idején világháború után teszik kötelezővé . Egyes következtetesek szerint a luciferaz wo2020 060606 szabadalmi microsoft vakcina lesz az . A mostaniak mérgek kíserleti szerek stb a karba . A teljes csőd utáni átalakulás világreformot 2030 – 2050 re tervezik . Ez eddig terv ,de odébb van a teljes banki állami figyelés elbirtoklás ….

   1. Előre is bocsánatot kérek a vallásos emberektől, de a világon nagyon sokféle vallás van, nem hinném, hogy mindenki a pokolra jut aki nem keresztény. Nekem van egy sokkal profánabb megközelítésem. Az elit aki ezt az egész agendát kitalálta arra, hogy a föld népességét leredukálja és elvegye minden tulajdonunkat valamit megpróbáljon valami átmenetet létrehozni az ember és a gép között, nyilvánvalóan őrült. Ép eszű, normális emberek nem tesznek ilyet mégcsak nem is gondolkodnak rajta.
    Ők követik a bibliát, nekik fontos valamiért, ezért választotta Gates azt a 060606 végű regisztrációs számot. A luciferáz egy régi cucc, attól világít a szentjános bogár.
    Míg az emberek erre a.. elterlés(?)-re figyelnek egyéb fontos dolgot történnek. Külföldön hódit egy új hobbi, az emberek mikroszkópokkal vizsgálják a mintavételi pálcákat és a maszkokat. Többeknek gyanús lett ugyanis, hogy miért kell azt a pálcát az emberek agyát elválasztó érzékeny csontig feltolni, mikor egyékbént – saját tapasztalat – egy macska genetikai tesztjéhez elég a pálcát az iny és a száj belső része közé dugni és lágyan egy picit forgatni.
    Ez a video egy összegzés azokból amiket az emberek feltöltöttek a mikorszkópos vizsgálatok után. Furcsa kis fekete cérnaszerű, de szabad szemmel láthatatlanul kicsi, dolgokat találtak amik hőre vagy folyadék közelségében önálló életre kelnek.
    A Moderna a saját web site-ján hívja az oltást operációs redszernek. Ezeknek a vackoknak amiket belélegeztetnek velünk kell, hogy legyen valami szerepük. Talán semmilyen beültetett chip-re vagy hasonlóra nincs szükség. Talán már megkaptuk a tesztekkel, maszkokkal és oltásokkal (már aki). Itt a videófelvétel:
    https://www.brighteon.com/d43d5d96-10fc-4757-82ee-6d12f7cf8209

   2. Tisztelt Zsemlin Jakab!

    Idegyüjtöm a kapott üzenetek információit: http://nyomaban.blogspot.com/ , múlt hónapban 28 honlapomat tettek tönkre, 22-t pedig belső szerkesztés alapján vagyok csak képes szerkeszteni. Tehát csak figyelni kell alaposan, az események egyre durvább folyamokat vájnak ki. S a legfontosabb az Antikrisztus Rómában van, tehát következik az újabb megrázkódtatás a keresztény egyházakban. Van olyan munkatársam aki szerint ez már az Oltáriszentség eltörlése lesz. S szerintem ennél jobb leleplező filmet az Antikrisztusról nem nagyon talál: https://besthirdetes.hu/tudasfa/davos-dekodolva-a-globalis-vegjatek.html Azt tudom ajánlani, amerre 5G van, ott már működnek a FUNVAX oltással beadott nanochipek, s ott már az embereket is képesek irányítani, úgyis lehet mondani akire nincsen szükség, annak elpattintják a chipét, a Litium belefoly a véráramába, s már nincsen az élők között.

 10. Mi lesz azzal a több mint 2 millió emberrel akit már beoltottak?
  Nincs vírus ezt nagyon sokan tudják de az orbán hazugságai sokakat meggyőztek az ellenkezőjéről.
  Az kellene az embereknek észrevenni e hogy egy VILÁG méretű átvágás részesei amit megint mint mindig a zsidók kezdeményeztek!!!
  A kötelező bankkártya bevezetésére készülnek mert akkor már ők a világ urai.Csak meg kell nézni a tv reklámokat,kötelezni akarják az embereket a bankkártya használatára,de ha rendelsz valamit már akkor se fizethetsz kész pénzel

 11. Csak azért írom mert sok a kételkedő!!
  Nekem már 3-r volt tüdőgyulladásom amit egy influenza szövődménye okozott,az első az még 1974-en és az akkor körzeti orvos Sumetrolint írt fel és adott egy injekciót 2 hét múlva elmúlt,a második 1980-an a katonaságom alatt akkor is Sumetrolin és 2 hét gyengélkedő de addig kis se engedtek.A 3-ik 1994-en volt akkor is a körzeti orvos Sumetrolint és 2 hét beteg állomány lett.Ezért írom mert aki nem ismeri a tüneteit az mindent bevesz,a szagelvesztés ez a első de ennél sokkal rosszabb az hogy egyszer majd megsülsz utána majd meg fagysz és ez így megy folyamatosan legalább egy hétig a következő héten a gyógyszer hatására már nem nagyon veszed észre hogy beteg voltál..Remélem ez világossá teszi mindenki előtt hogy nem légből beszélek!!!Viszont a kötelező HISZTI vírus elleni oltást nem tudom mire vélni,mert ez szerintem szándékos NÉPIRTÁS!!Senki nem ismeri a hatását és nem tudja mi lesz a beoltottakkal 2-3 év múlva.Pláne ha a DNS alakítja át.Ennek a hatását senki nem vizsgálta és nincs róla semmilyen információ!!

 12. Már nem dolgozom, 12 éve nyugdíjas vagyok.Kalocsán voltam házi gyermekorvos 33 évig.Elszomorít,hogy a szakmai megbeszélést a hivatalos szervek,a kórház vezetés Kalocsán megakadályozta.Az első perctől követem a vírus “útját”,a védőoltások “cirkuszát”.Mi lesz ebből? A megfélemlítés igen hatékony.Az emberek beoltatják magukat.Félelemből,esetleg a rábeszélésnek engedve.A családi kényszerítés is működik.Sokan figyelik,figyeljük,követjük az önök munkáját,de ez kevés.Tudom.Bármit tesznek,retorziók követik,büntetések az önök megnyilvánulásait.Én hála Istennek nem hiszem el ezt a fránya vírus teóriát,a védőoltások pedig valóban ember kísérletek.A leveleket végig olvasva sok halálesettel,szövődményekkel járnak.Féltem a sok-sok tudatlan ember társaimat.Úgy néz ki,hogy a hatalmak az egész világon minden országot kezükben tartanak.

 13. Tisztelt Szivlia, illetve Tamasi Dr.!

  A korábbi hozzászólásukra reflektálva:
  Ki mit tud tenni dolog: Éppen lehet kollektíve (jelenleg) illegálisan tüntetni is, családi kasszát büntetésekkel apasztani vagy épp nullázni, egyben meg az államkasszát szponzorálni ezzel. De nem biztos, hogy elegen engedhetik meg maguknak a büntit, erős visszatartó erő ez, de más hátulütője is van. Másrészről, attól ha a politikusaink törvénysértően -talán alkotmányos jogot is sértően is- bánnak a néppel (pl demens, ön -és közveszélyes egyénként, akit állami gyámság alatt kell tartani), még az elszenvedőjének nem muszáj ugyanígy viselkednie, vagyis törvényt sérteni. Attól, hogy az ellenfél rosszabb nálunk, még nem leszünk jobbak. Nem attól leszünk jobbak, hogy ugyanúgy viselkedünk., hanem attól hogy nem ugyanúgy viselkedünk. Adottak törvényi keretek, a politikusaink (törvényhozók) által hozott játékszabályok, és ezen szabályok szerint is lehet ténykedni. Mert attól, hogy kicsi a mozgástér, még van. Az egyik ilyen törvényi keret a peres eljárás, feljelentés. Teljesen legális, nem jár érte bünti (ha jogos!) Aki tényeket feltár, tud bizonyítani, az ne csak mondja, hanem mutassa meg a törvény előtt. Lesz foganatja, és minél több ilyen, annál inkább eredményre vezet. Megélhetéshez, bevételhez is juttathatja a perelőt (ha jogos!) pl. kártérítés formájában, nem kell ingyen csinálni. A másik teljesen legális mód pl. a passzív viselkedés. Nem asszisztálni a rendelkezésekhez. Rendkívül hatásosnak gondolom, más fórumokon is javasoltam: MUNKABESZÜNTETÉS. Tömegesen. Senki nem megy be dolgozni. Ez ma nem tilos, ez sem tilos. Nem jár érte bünti, nem sért törvényt. El lehet menni segélyre is 3 hónapra, valamennyi bevételhez juttat (kb. 120/hó, a semminél pont 120-al több). Nyilván nem teheti meg mindenki, de ha belefér a családi költségvetésbe, h az egyik családtag bevétele (részben v egészben) kiesik, bizony nagyon is opció és nyomatékos! Elég lehet bőven, ha sok családból (tömegesen) csak az egyik családtag nem megy be többet dolgozni. Úgy meg pláne, ha szervezetten, tömegesen, egy napon történik ez. A rabszolgatartó társadalmakban, a rabszolgának jogában állt elmenni egy meghatározott időben dolgozni, majd a szálláshelyére hazamenni. Kapott enni, inni, fedelet a feje fölé, megadott időkeretben és napon “szórakozhatott”. Ma pontosan ez történik, csak ellátmányról, szállásról nem gondoskodik a gazda, hanem bérért maga szerezheti be a szolga, és gondoskodhat maga a lakhatásáról. Érthető így, ugye logikus párhuzam? De minden gazdának az az érdeke, hogy jószágot rendesen tudja fejni (a rabszolgát dolgoztatni). Ez addig működik, és annál jobban, míg a jószág (vagy a szolga) jól van tartva, az fog jól tejelni, dolgozni. Ezek örök érvényű szabályok. A nép ma (is) egy fejőstehén, a “vezetőink” pedig egy a népen élősködő réteg. Éppen ahogy korábbi kultúrákban is voltak. Ezt az élősködést lehet megfúrni, úgy, hogy eddig hasznos tagja voltál a népnek, jól tejeltél, mától viszont nem tejelsz tovább, nem fizetsz adót, nulla munkabérből nulla adó fejhető. Sőt, még el is lehet menni segélyre, aztán, ha lejárt szoc.segélyre. Gyakorlati példaként említem, van egy erre szakosodott társadalmi rétegünk is, legálisan le lehet utánozni. Ha befejezték a “gazdáink” az elnyomást, majd újra felelősségteljes emberként lesz kezelve a nép, nem demensként, majd elmegyünk dolgozni. Tehát, legális keretek között én ezeket javaslom, mint egyéni és kollektív cselekedetek. Ezektől függetlenül, azt gondolom, ez a meccs már lefutott. Végül is, alig tiltakozott a nép, mindenki szépen maszkot visel, szépen oltakozunk, erről szól, nem? Kész, megtörtént. Igazából, jól tiltakozni fél éve lehetett volna, míg volt mi ellen, és akkor még nekem is volt hitem aktívan tevékenykedni. Csak azóta megvilágosodtam, mindjárt le is írom. 🙂
  Tamasi Dr. mondatára külön egy gondolat még: Talán tehetnék többet… Én magam. Hát, nem. Részemről ennyi a vége legális keretek között. Amit tudtam, amit fent leírtam, azt a magam részéről megtettem. Amennyire csak lehet nem asszisztálok, de törvényt sem sértek. Majd, ha nem lesz tilos, egyszer még kimegyek tüntetni, de nagyjából ennyi.
  Annyit szeretnék még elmondani, azt gondolom, hogy az embereket kollektív nem lehet felébreszteni, és érvelni sem túl eredményes, se győzködni. Nem marad meg tartósan. Mindenki egyénileg fog késztetést érezni hogy tájékozódjon, ha akar. Magától fog kérdéseket feltenni, és fogja rá megtalálni a választ is, ha akarja. Mindenki körbenézhetett a saját környezetében, és megítélhette maga a helyzet súlyosságát, vagy dönthetett úgy, inkább nem hisz saját szemének. Nyilván volt pro-kontra, de… Eltelt egy év, és bárki megtehette, hogy kérdéseket fogalmaz meg. De nagyon sokaknak ez az állapot teljesen elfogadható így. Végül is, nincs iroda, home office van, nincs buszozás, nincs sminkelés, nincs korán kelés, nincs irodai hasmenés, se kínos púzás. 🙂 Végül is, sokaknak ez teljesen megfelelő így. Hiába mondom azt, hogy de a szabadságod épp most veszett el, nem látod? Nem, nem látja. Mit lehet ezzel tenni? Semmit. Tudomásul kell venni. Egy nagyon csúnyán félreérthető hasonlatot szeretnék még itt leírni, és ezért elnézést kérek, ha bárkit megsértek! Nem áll szándékomban, csak szemléltető eszközként használom. A Párom mondta nekem pár hete a kandalló mellett: -Nézd ezt a kutyát itt, milyen jóízűen nyújtózkodik a kályha melegénél. Milyen érdekes, hogy itt fagyna meg, ha nem égne a tűz. Ez a kutya itt fekszik, látja a kályhát, a fát, érzi a melegét, használja. Itt van előtte minden, és mégis itt fagyna meg, mert nem tud vele mit kezdeni. 😉 Ennek a jószágnak, hiába próbálnám elmagyarázni, hogy minden rendelkezésére áll, hogy begyújtson, ne fázzon többé, sosem értené, mert ezek az ő korlátai, nem az enyémek. Részemről kispad.

  Gábor.

  1. Szerintem sok mindent lehet még tenni. Ott ahol vagyunk, ott kell reklamálni, ott kell felszólalni, ott kell perelni. Az aki tud. Aki nem, az is formálja magában az ellenvéleményt. Nácizmus, terrorizmus nem fogadható el, akkor sem, ha az embernek nincsenek pénzügyi lehetőségei. Építeni kell a jövő közösségeit. Ahhoz nem kell annyi pénz.

 14. Nagyon bízom abban, hogy az Önök munkája és gondolkodása gyorsabban terjed, mint ez a félelemvírus. Addig is próbáljuk ki minél többen, milyen a “Nem vagyok birkaság”!

  Tisztelettel
  Gál Csaba

 15. Tistelt Olvasók!
  Cecil asszonynak elküldött Közérdekű Adatkérésemre 15nap elteltével (határidő)választ nem kaptam. Kénytelen leszek bírósághoz fordulni. Ebben a helyzetben is tegyétek azt, amit a lelkiismeretetek diktál.
  Abban bízhattok aki öröktől fogva van. Nem arra aki ezt világzárványt ránk zúdította, ő is csak teremtmény. Mi keresztyének úgy szólítjuk ISTEN

 16. Tragikus lista! Oszinte reszvetem minden erintettnek.
  Megszakad az ember szive. Titkon remeltem hogy mi magyarok megusszuk ezt a kiserleti tomegoltast erre most mar ket es felmillio beoltott van nalunk. Tuti hogy en magamtol soha nem adatnam be egyik oltast sem.

  Kerdes: most akkor modosit gent az mrns vakcina vagy sem?
  A moderna vezetoje szerint modosit de amugy mindehol mashol tagadjak.

  Rewriting the Genetic Code: A Cancer Cure In the Making | Tal Zaks |
  https://www.youtube.com/watch?v=AHB2bLILAvM

  1. Kedves Eric!

   A kérdésére a választ megkaphatja, ha megválaszolja az alábbi két kérdést:
   1, Ön szerint, illetve a “tudomány mai állítása szerint” mit értünk “gén”-en?
   2. A cím kivételével (Rewriting the Genetic Code), meg tudná mondani, hogy a linkelt előadásban PONTOSAN MIKOR állítja azt az előadó, hogy “gént módosít” az mRNS vakcina?

   Üdvözlettel: egy molekuláris biológus

 17. Oltás után meghalt!
  egy közeli családtagom 71 éves volt, 10 napja kapta meg a Pfizer oltást, és ma meghalt. 5 napja elájult, a mentők bevitték a kórházba, és ennyi. Nagyon megrázó.?

 18. Az osztrák bíróság megsemmisítő ítéletet hozott, a PCR-teszt nem alkalmas diagnózisra és a gyülekezés tilalma törvénytelen.

  “A köztársaság nevében” március 24-én szenzációs ítéletet hoztak a VGW-103/048/3227 / 2021-2 szám alatt, amely a Kurz kormány számára egy hatalmas pofont adott. A bíróság több helyen kijelenti, hogy a PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség meghatározására. Ez a valószínűleg tényszerűen helyes ítélet közvetetten elutasítja az egész osztrák koronapolitikát, amely ezen a teszten alapul.

  A Bécsi Közigazgatási Bírósághoz az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) nyújtott be panaszt január 31-én a Bécsben megrendezésre kerülő ülésének tilalma ellen. “A tiltást helytelenül tették meg” a köztársaság nevében. Az ítélet indoklásában a bíróság tudományos tanulmányok alapján kijelentette, hogy a Bécsi Állami Rendőrkapitányság által felhozott tilalom indokai teljesen megalapozatlanok.

  A bíróság “minden ponton” egyetért a panasz állításával, sőt messze túlmutat az FPÖ által felhozott érveken. Különösen a koronabetegek számának meghatározásához használt kritériumokat és definíciókat kérdőjelezi meg tömegesen.

  Kifejezetten rámutatnak, hogy még az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint is “a PCR-teszt nem alkalmas a diagnózis felállítására, ezért önmagában nem mond semmit az ember betegségéről vagy fertőzéséről”.

  Az egészségügyi miniszter azonban egy teljesen más, sokkal tágabb esetmeghatározást alkalmaz a Covid-19 betegségekkel kapcsolatban, amelyek nem használhatók az ülés tilalmának igazolására, mert: A Korona Bizottságnak meg kellett volna alapoznia az egészségügyi miniszter esetmeghatározását és nem a WHO-nak; tehát a “betegek/fertőzöttek” számának bármilyen meghatározása téves.

  A bíróság arra a következtetésre jutott, hogy a Bécsi Városi Egészségügyi Szolgálat “információi,” amelyeken a Bécsi Állami Rendőrség tiltása alapult, “nem tartalmazott semmilyen érvényes és bizonyítékokon alapuló nyilatkozatot vagy megállapítást a járványról”.

  “Az egészségügyi miniszter definíciói alapján a Covid-19 esetdefiníciója 2020. december 23-tól kezdődően ‘megerősített eset’ 1) minden olyan személy, akinél bizonyíték van a SARS-CoV-2-specifikus nukleinsavra (PCR teszt), a klinikai megnyilvánulástól függetlenül, vagy 2) bárki, akinél bizonyíték van a klinikai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigénre, vagy 3) bárki, akinél bizonyíték van az epidemiológiai kritériumoknak megfelelő SARS-CoV-specifikus antigénre. Így az egészségügyi miniszter által meghatározott három ‘megerősített eset’ egyike sem felel meg a WHO ‘beteg/fertőzött’ koncepciója követelményeinek. A WHO nem hajlandó kizárólag a PCR-tesztre támaszkodni (megerősített 1. eset),” – állapította meg a bíróság. (1)
  Az FPÖ ezután sajtótájékoztatót tartott, ahol nyilvánosságra hozták a bíróság megállapításait.
  https://youtu.be/xJs-U4Vm07c
  https://www.info-direkt.eu/2021/03/31/oesterreichisches-gericht-kippt-urteil-pcr-test-nicht-zur-diagnostik-geeignet/

 19. A 21.sz. gondolkodás nélküli világában a COVID lett az új vallás, a maszk és a kézmosás a rítus, az oltások hatékonysága a dogma, a kétkedők és a bizalmatlanok az eretnekek, kérdezni tilos, engedelmeskedni kötelesség, a katonaság felügyeli az eseményeket, hálával tartozunk a megmentő oltásért. Hogy lehetséges egy demokratikus társadalomban a behódolás?

   1. Igen, ámbár engem ez az egész az 1984 című könyvben leírtakra elmlékeztet., Legalábbis szerintem ez a végső cél. Nem véletlen, hogy az idősekkel és a krónikus betegekkel kezdték….

 20. Ha csak kis léptekkel is, de menetelünk, amit tudok megteszek, akinek tudok magyarázok erről arról, igyekszem ébreszteni. Habár közel sem olyan nehéz a híradó folyamatos mantrázásával szemben eleget tenni ennek mintsem tüntetéseken részt venni és megmutatni, hogy a magyar ember nem fél ha a jövőről van szó!
  Köszönjük az itteni doktoraink eddigi munkáit, minden olyan tettet ami kicsit is de elő segíti a változást.
  Így tovább emberek, kitartás, kitartás, kitartás. – Ők is csak a folyamatos, kitartó agymosással értek el eredményt, nekünk sem szabad egyhamar feladni!

 21. Vajon az alábbi jogszabályi rendelkezést betartja valaki?

  18/1998. (VI. 3.) NM rendelet
  a fertőző betegségek és a járványok megelőzése érdekében szükséges járványügyi intézkedésekről

  13. §
  (7) * A védőoltást követő nemkívánatos eseményeket, beleértve az oltási reakciókat (mellékhatásokat) és oltási baleseteket
  a) * az oltó-, illetve észlelő orvos a járási hivatalnak és egyidejűleg az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnek,
  b) * a járási hivatal a kormányhivatalnak,
  c) * a kormányhivatal az országos tisztifőorvosnak
  haladéktalanul jelenti.

  1. Ezen az oldalon (https://koronavirus.gov.hu/letoltheto-tajekoztatok) található a vakcinák lakossági tájékoztatója és a hozzájáruló nyilatkozat, melyek mindegyike szerintem nagyon általános (hiányolom a vakcinák összetételét, esetleges kockázatokat, stb.). Nem tudom, jogilag megállják-e a helyüket. Vagyis a “bemeneti” feltételek instabilak, akárcsak az Ön által említett “kimeneti” feltételek is.

  2. Gondolom a leìrtaknak jelentik. Ellenben nem szerepel benne hogy a lakossàgnak is jelentsèk, ìgy ezt nem is teszik amint làtjuk. Vagyis teszik ezt ùgy, mint a most meghalt Bozsoki polgàlmesternèl, aki az első oltàs utàn 3 hèttel halt meg. Amire azt ìrogatjàk, hogy az oltàs utàn 1 hèttel kapta el a vìrust, ès az vègzett vele. Vèletlenül se az oltàs, mert az oltàsnak több előnye van mint hàtrànya. Csak azt nem èrtem, hogy àprilis közepèn-màjusban màr minek oltani egy felsőlègùti valami ellen. Mire kialakulna tőle egy vèdettsèg màr nyàr lesz. Akkor meg màr minek a mestersèges vèdettsèg. A màsik, hogy sokan ennyire nem bìznak a sajàt testükben ès Istenben? Aki bennünk lakozik ès mi Őbenne! Azt hiszem a sok hitetlen meg is èrdemel egy pofont. Ha az oltàs kapcsolòdik a fenevad bèlyegèhez, akkor kötelező jelleggel úgysem merik a lakossàgra ràerőszakolni. Csak fèlelemkeltèssel pròbàlkoznak. Ùgyhogy kitartàs mindenkinek, ès holmi utazgatàs miaatt ne akarjunk magunkon dns mòdosìtàst elvègeztetni ilyen kètes löttyökkel. Èpp tegnap olvastam a Dns alapù chippekről meg az önszaporìtò nanobotokròl. Jobb ha kerülünk minden testi beavatkozàst, ha emberek akarunk maradni, ès nem akarjuk hogy egy Mestersèges Intelligencia irànyìtsa a testünket, lelkünket mìg ebben a testben lètezünk.

 22. Tisztelt Doktor Úr!
  Kétségbe vagyok esve. Kezdik felvetni, hogy a gyerekeket ősztől elkezdik oltani. Kötelezővé tehetnek kísérleti vakcinákat gyermekek részére? Sajnos az alapján amik eddig megtörténtek már bármit el tudok képzelni. Viszont ha ezt megtehetik időben menekülnünk kell az országból.
  Előre is köszönöm válaszát.
  Egy kétségbeesett édesanya

  1. Kedves Tibor! Ezt a bejelentési rendszert a CDC működteti, mely az USA egyik egészségüggyel foglalkozó kormányhivatala. A CDC betűszó jelentése Centers for Disease Control and Prevention.
   Itt nálunk Magyarországon az OKNE bejelentőlap a használatos. Azt kitöltve lehet bejelentést tenni bármely oltás nemkívánatos hatásairól. A mellékelt linken meg lehet találni a bejelentéssel kapcsolatos infókat: https://www.ogyei.gov.hu/on_line_mellekhatas_bejelentes_betegeknek

 23. Tisztelt Doktor Úrak!

  Itt olvastam ezt a hozzászólást:

  Súlyos károsodás, élet-halál küzdelem – K.Éva

  “Tisztelt Doktor Urak! Apukámat, aki 86 éves, február 5-én oltotta be a háziorvos a Moderna oltással.
  Rendkívül erős szervezetű, 50 évesen volt bemutatkozni (először) a körzeti orvosnál és egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor volt életében (!) beteg.”….”
  “A kórházban megállapították, hogy covidra negatív, viszont egy veséje leállt, a másik 25%-on működik és súlyos sepsise van. “….”A főorvos azt mondta neki, hogy 99,9% a Moderna mellékhatása és egyeztetett a kollégáival, mi legyen a továbbiakban. Még aznap újra hívta az orvos, és apu azt a tájékoztatást kapta, hogy visszatudja állítani az oltás előtti egészségi állapotot.”

  Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Tehát vannak orvosok, akik visszatudják állítani az oltás előtti állapotot? És ez hogyan lehetséges? Esetleg van az országban ellenanyag is, hogy ha esetleg olyanok kapnák meg ezeket az oltásokat, akiknek nem szánták, akkor kéznél legyen a segítség? Vagy pedig vannak orvosok az országban, akik tudják gyógyítani/semlegesíteni ezen “vakcinák” hatását, de nem teszik közkinccsé, hogy a többi rászoruló is – persze idővel minden oltott az lesz – hozzájusson? Már az is gyilkosság, hogy parancsra beadják az embereknek ezeket a már bizonyítottan halálos anyagokat – hiszen minden állat megdöglött az ezekkel folytatott kísérletek alatt , amikor vadvírussal fertőzték meg utána őket – , de az még inkább az, ha valaki még tudja is, hogy hogyan lehet ezeket hatástalanítani, de nem teszi, nem szól róla a szerencsétlen, elhítetett embereknek…
  Félreértés ne essék, nem a hölgy rokonától sajnálom, hogy meggyógyították, hanem azokat sajnálom, akik szörnyű kínok között kellett, hogy meghaljanak, vagy éljenek, holott lenne segítség, gyógymód. Persze tudom, hogy nem ez a cél, hiszen nem létező járványra nem kell vakcinázni…

  Üdvözlettel: Balázs Ida

 24. Ez így kezelhetetlen. %-os eredmények kellenének, összehasonlítva a Covd kórházi halálozási, és a súlyos ütőtünetek adataival.

 25. Találomra utánakerestem, van-e a mi lakossági betegtájékoztatónkon kívül egyéb, részletesebb változat is. Pl. a Pfizer/Biontech (https://www.cvdvaccine.com/) oldalán, a megfelelő ország kiválasztásával, letölthető, a mi esetünkben a magyar nyelvű betegtájékoztató (https://www.comirnatyeducation-hu.com/files/Comirnaty_PIL_Hungary.pdf), ami olyan felépítésű, mint a hagyományos gyógyszereket kísérő betegtájékoztatók. Érdekes a “Lehetséges mellékhatások” fejezet. :))

 26. Boros László prof tette most közzé..Angliában: “10. oldal 32-es pont: A kórházi kezelések és a halálesetek újjabb halmozódását azok teszik ki, akik két oltóanyag-dózist kaptak; ezek a betegség hullám körülbelül 60, illetve 70% -áért felelősek. Ez annak tulajdonítható, hogy a legveszélyeztetettebb korcsoportokban eleve magas az oltások aránya (95%, lejjebb látható), így az immunizálási kudarcok súlyosabb betegségeket okoznak, mint a be nem oltott egyéneknél ez várható. Ezt a jelenséget az 55. és 56. bekezdés tárgyalja tovább.”
  https://tinyurl.hu/TgMV/

  1. Na azért, mert nem oltották be, még nem halt meg senki, mivel ezek az oltások nem védőoltások, hanem génmódosító technikák. Semmi közük a védelemhez. Sem nem védenek, sem nem teszik lehetetlenné, hogy fertőzzön. Teljes babona azt remélni, hogy ezek moslékok bármitől megvédenek.

 27. “Oltás után meghalt – M.Kata

  Tisztelt Dr. Tamasi!
  Egy szomszédom figyelmét felhivták arra, hogy mivel diabeteszes, a veszélyeztetettek közé tartozik. Először nem akart oltakozni, de később meggondolta magát. Két héttel később meghalt.Más alapbetegsége nem volt.
  (külön megjegyezném, hogy bizonyos cégektől érkezőket mással oltanak, mint a lakosságot) ”

  Mi az a mással oltás? Más vakcina?

 28. A korlátozások áldozatairól is jó volna egy gyűjtés, akik nem jutottak orvoshoz, és egy hétköznapi vakbélgyulladásba haltak bele, elmaradt műtétek, elhalasztott kezelések, lelkileg tönkrement gyerekek, felnőttek…

 29. A covid 19 az izmokat támadja, így a nővérem tünetmentesen meghalt covid 19 fertőzéstől szívizom gyengeségben, alapbetegség nélkül..

  Minden vakcinának amióta készítik rossz hatással is van a beadottakra, minimum 1 %- a mellékhatásoktól szenved, vagy bele is halnak néhányan.
  Közérdek: mindig az nem jó ami történik! 🙁 Ha nem tenné Orbán azt amit a fejlett nyugat, akkor az lenne a baj! ) Csak a halál biztos… és a saját immunitást és az oltott anyagot kikerülő covid törzsek… majd a szextett covidnál feltűnik, hogy nem Orbánról szól, hanem ahogy mindig a fejlett nyugati h.hatalom vezetők fejében nem működik valami jól. Az emberek szubjektíven és néha szélsőségesen a gondolataik mentén acsarkodnak. Pont ezért, az fog történni végül amit a mindennapi ember nem szeretne! Van az a helyzet, amikor nincs szuper jó döntés! Na ez a járványos időszak ilyen! EU. azt mondta, hogy nem lehet korlátozni a szabadságot és korlátoznak! Miért engedné be az országunk a külföldieket, ha kell nekik kártya és nekünk is így lehet utazni? Ezen kívül kell kettő teszttel is igazolni, hogy nem fertőző az utazó. Még jó, hogy tesztet nem kérnek itthon a teraszhoz stb. Szerintem a megoldásra kellene inkább törekedni. Gyártsanak hatékony, hosszú távú, biztonságosabb vakcinát, ami immunizál és mindenki tartsa be az etikett szabályait. Az etikett, eü. szabályok betartása nem megy az emberek többségének és nyit minden EU ország, közben meg tarol a dupla és tripla mutáns Indiában, ami mindenhol is fog. Bár népesség arányosan nem olyan magas a fertőzöttség, de a hosszan itt maradt valamilyen fertőzés az oltásokkal nem gyengül, hanem agresszívebbre mutálódik. Emberek, vállalkozások, választás előtt harcias kedvűek követelik a nyitást… meg is történik, így tovább marad és fertőz a vírus, és egyre brutálabb törzsekre mutálódik. Ha nem nyitna a gazdaság, kis időre sem lélegezhetne fel a kis és közepes vállalkozó, ha kinyit, akkor tovább marad a covid és még sok élet vész el indokolatlanul. Ha az emberek viselkednének is lenne fertőzés valóban, (bár a téli influenza eltűnt) csak talán gyengülnének a törzsek és készülhetne tartós jó vakcina. Nem kellene rövid időn belül harmadik, negyedik stb. oltás. Kérdés, ha mindenki fertőzhet és megfertőződhet az új covid törzsek miatt is, és a már “gyógyult” vagy oltást kapott beteg is meghalhat akár féléven belül, akkor mi a megoldás? Mert most csak a káosz van. Persze akik szuper imunitánsuak, de nem tudják még magukról, ők nem fertőződnek meg és nem is terjesztenek semmit! De kik azok, azt lehet tudni? Nem! Ez még távoli ismeret lesz. Egyébként nem jó mindenkinek az oltás … az immunitást adó jó vakcina sem lenne jó mindenkinek! Olvastam egy hozzászólónál: “1. Az adjuvánsokkal (gyógyszer, vakcina) szembeni azonnali anafilaxiás (akut allergiás) reakciók a vakcinák beadása után ismert az elmúlt időszakból. 2. Akut (napoktól-hetekig) autoimmun reakciók a keringési gyulladás és az alacsony vérlemezke számot és véralvadási problémákat okozó antitestek miatt. Ez stroke-ot, szívrohamot és szervi (máj, vese) elégtelenséget eredményezhet. Ne felejtsük, hogy amikor ezek a halálesetek hirtelen bekövetkeznek az időseknél, gyakran az „időskornak” tulajdonítják és nem végeznek boncolást. 3. Késleltetett immunreakciók (hónapoktól egy év múlva) az immunrendszer vakcinával történő kórokozó találkozása miatt- erre akkor került sor, amikor állatokon tesztelték a korábbi mRNS-vakcinákat. Hónapokkal később, amikor az állatokat egy másik koronavírus törzsnek vagy akár más légzőszervi vírusnak, például influenzának tették ki, túl agresszív immunválasszal (úgynevezett citokinvihar) reagáltak, amely széleskörű életveszélyes gyulladást eredményezett a tüdőben és a test más részeiben, de létrejön erős stressztől is. Lehet, hogy a média ezt egy új, „virulensebb” vírustörzsnek fogja fel, ami növeli a nyomást, hogy minél többen kérjük az oltást. Ezek a halálok a vakcina késleltetett mellékhatásai is lehetnek. 4. Hosszú távú (évek múlva jelentkező) autoimmun betegségek, amelyeket a „Covid antitestek” és a T-sejtek keresztreakcióba lépése okoz a test fehérjein belül. Az eredmények olyan állapotok növekedését jelenthetik, mint az autizmus, a fiatalkori cukorbetegség, az ADHD, az OCD gyermekeknél, valamint a gyulladásos bélbetegségek, a gyulladásos ízületi gyulladás, a szívbetegségek, a sclerosis multiplex stb. A többi lehetséges hatás a termékenység problémája lehet mind a férfiak, mind a nők körében, amik már tapasztalhatóak voltak a fejlett országokban, ahol az oltási arány magas. (Pl. A csökkent spermiumszám a férfiaknál rossz mozgékonysággal, az endometriózis a nőknél fokozott vetélésekkel.) Megjósolhatók ezek a fenti egészségügyi problémák az eddigi tapasztalatok, leírások és mellékhatásaik tanulmányozásával”. Vannak azonban olyan kísérleti adatok is, amelyeket állatkísérletek során jegyeztek fel, amikor a SARS vírus elleni mRNS vakcinákat próbáltak kifejleszteni … azért hagyták el ezeket a kísérleteket, mert az állatok többsége elpusztult, amikor néhány hónappal az oltás után vírusoknak voltak kitéve. ” Ha immunitást érne el a védőoltás, akkor abból nem kell ilyen gyakori oltás. Viszont a passzív immunizáció esetén gyorsan kiürül a védettség érdekében beadott oltás: pl. ilyet adnak néhány utazás előtt.
  Egy biztos, bezártság alatt a mozgáshiánytól leépül a szervezet és fogékonyabb lesz a fertőzésekre! Mindenki vigyázzon az egészségére, talán ez lenne a jó megoldás és a teljes nyitás eü. korlátozások nélkül? Akik mellékhatással lesznek gyógyultak, vagy a vakcinától lesz mellékhatásuk, esetleg mindkettőtől azoknak nem lesz normális életük. De ne hergeljük egymást ! Nekem sem jó minden ahogy van, de nem lehet mindenki kedve szerint, vagy csoportos érdekként dönteni, mivel akik a káoszt létrehozták, tovább fokozzák a háttérből! A világ mindig is érdekek és kutatók szövetsége miatt alakult úgy, ahogy van… sajnos. Mindenki egyedi: „Nem élt belőle több és most sem él s mint fán se nő egyforma-két levél, a nagy időn se lesz hozzá hasonló. Kosztolányi Dezső” Ezért, fontos lenne végre az emberhez méltó élet feltételeit megteremteni, nem vírusokat, vakcinákat, robotokat gyártani és a technikai fejlődésre fektetni a hangsúlyt. Sok kárt okoz a G5, G7 is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük