Aktuálpolitikai kerekasztal, beszélgetés Dr. Pócs Alfréddal

Ez a felvétel a vágatlan verzió.

5 thoughts on “Aktuálpolitikai kerekasztal, beszélgetés Dr. Pócs Alfréddal

 1. Kedves Doktor Urak!

  Megvan a “jó szöveg” az oltás után (az oltástól ?) megfertőzödöttekre. Azt mondják nekik, hogy ha nem lettek volna beoltva, akkor talán még bele is haltak volna a covidba. Ezt mondták egy ismerősömnek, aki 2 héttel az AstraZeneca beadás után olyan súlyosan megbetegedett (magas láz, erős köhögés, gyengeség), hogy a mosdóig is alig tudott kimenni 3 hétig. De túlélte.

  Döbbenetesen rafinált sátáni hazugságpropagandával állunk szemben.

  Üdvözlettel

  Tóth Piroska

 2. Én is csak az összefogást tudom hangsúlyozni, az egyetértés és összefogás erősít mindenkit, aki hozzáadja erejét, szándékát, tenni akarását, amely erős és szilárd erőt alkot. Tehát egységben az erő. Én is kívánok Boldog Húsvétot. Támadjon fel a nemzet Öntudata, amit több száz éven át elnyomtak, és Ébredjen fel az őszinte tenni Akarás és Bátorság!

 3. Nem mintha nem érezném magam teljes mértékig magyarnak, de azt gondolom, hogy a gonoszság mostani, egyre határozottabb örvénylésében már mindenkivel, mindenhonnan össze kell fogni, aki igazi embernek érzi magát! Persze nem feledve Zrínyi mondását, hogy “egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók”.

  Hogy mennyire eltökélt gazság évtizedét éljük, mégtovább árnyalja a (Bloomberg pénzelt) Johns Hopkins Center, már 2017-ben a világ prominnenseivel és vezető politikusaival gyakorlatozott “THE SPARS PANDEMIC 2025 – 2028” (A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators) dokumentum.
  Például saját oldalukról is letölthetően:
  https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/Center-projects/completed-projects/spars-pandemic-scenario.html

  Lehet Alex Jones-t szeretni és nem szeretni, de szerintem az alábbi videóban nagyon pontosan rámutatnak a 2. felvonásnak is nevezhető forgatókönyv néhány súlyos aggodalomra okot adó kinyilatkoztatására:
  https://www.bitchute.com/video/IamlJ1F1hhbx/

  Erről mindenkinek tudnia kellene, aki egyáltalán gondolkodik az mRNA felvevésén, akkor is, ha teljesen nyilvánvaló hogy akár beleegyezéssel, akár erőszakkal, de a kevéske kiválasztotton kívül rá akarják a világon mindenkire erőltetni ezt a szennyet! Már csak azért is mert, mint ismeretes a mostanit is szintén a Hopkins égisze alatt “AGENDA 201”-ként gyakorlatozták jó előre

 4. Ami körülöttünk zajlik az egy álmokfutás,tombol a gonosz.
  Ennek véget kell vetni!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük