COVID vakcinák: Jó üzlet orvosoknak

Egy kicsi részlet a “Monitor” egyik műsorából, ami egyik kölni oltóközpontról készült. Igaz januári a riport, de ez az, amit én személy szerint soha nem fogok elfelejteni.

Riporter: “Jól megy önöknél, nem igaz?”

Dr. Hans Christian Meyer: “Nagyon jól megy, nagyon elégedettek vagyunk.”

Riporter: “Legyünk őszinték, ön és a kollégái életük legjobb üzletét csinálják.”

Dr. Hans Christian Meyer: “Ez nem kérdés. De ezt nemcsak magunkért, hanem az emberekért is tesszük a pandémia elleni harcban.”

Riporter monológja: “Meyer elég őszinte ahhoz, hogy bevallja, amiről sok orvos nem szívesen beszél, hogy az oltás minden erőfeszítés mellett egy jól jövedelmező üzlet is. A csúcsidőszakban 7 ember dolgozik itt, köztük két oltóorvos. Napi 10 órát, heti hét napot dolgoznak, naponta átlagosan kb. 300 oltást adnak be. Hétköznap minden oltásért 28 eurót kapnak, hétvégén 36 eurót. Ez napi átlag 300 oltásnál hetente 63.600 eurót jelent és havonta pedig több mint negyedmillió eurót, minusz személyzet és bérleti díj.”

____________________

A teljes riportban egyébként elhangzik, hogy az orvosok a korona időszak előtt évi 215.000 eurót kerestek. Kezdetben 20 eurót kaptak oltásonként, majd Jens Spahn egészségügyi miniszter megemelte az összeget, így próbálván anyagilag motiválni az orvosokat. (Hát elég jól sikerült) Az új egészségügyi miniszter, Karl Lauterbach 2021. december 24. és 2022. január 9. között folyamatosan 36 eurót fizetett minden egyes beadott oltásért. Szerették volna erről megkérdezni Lauterbachot, de nem akart nyilatkozni.

A gyerekek oltását ápolók végzik. A jelenlévő orvosok órabérben dolgoznak. Az órabér tartományonként nem egyforma, vannak olyan helyek, ahol óránként 130 eurót, másutt 150-et, de Türingiában például 175 eurót kapnak óránként.

A teljes riport linkje: https://www1.wdr.de/daserste/monitor/sendungen/corona-impfungen-108.html

Személyes hozzáfűznivalóm: Ha egyszer sor kerül arra, hogy az oltáskárosodott embereket legalább anyagilag kárpótolják, mert ugye az egészségüket visszaadni már nem tudja senki, remélem előszedik a sok pénzéhes orvost, aki meggazdagodott azon, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül oltott a kísérleti géninjekciókkal. Remélem kirázzák belőlük még az utolsó garast is.


Biró Éva

9 thoughts on “COVID vakcinák: Jó üzlet orvosoknak

 1. Elfogadnak egy építő kritika szándékával küldött megjegyzést?

  Nem egyszer kifejtették Önök is hogy a félelem, a terror, önmagában betegséget kelt.

  Ebből kifolyólag, megkérdezném, hogy MIÉRT. Miért van az hogy az itt publikált videók és bejegyzések jelentős hányada elé egy fenyegető hatalmas tű képét tolják a képernyőre, egy olyan vakcináról, amiről e honlap olvasói tudják hogy népirtásra tervezett méregoltások? Mégis, mit gondolnak hogy amikor egy ilyen fegyver közeledik valaki felé, miféle érzelmeket ébreszt, ha nem TERROR-t?

  Engem személy szerint nem érdekel, mert rám nincs hatással, de szerintem ez a módszer nem professzionális, emellett sokakat zavarhat és még el is bátortalaníthat a honlap olvasásától.

 2. Ezt én is hallottam, nem akartam elhinni. Negyedmillió euró havonta. Aki így felpumpálta magát a Covid alatt, annak nem probléma az Ukrán háború miatti olaj-válság, infláció. Meghúzza a szája sarkát, és tovább nézelődik a Porsche katalógusban.

 3. Köszönöm Éva!
  Borzalmas az egész, ahogy ez is:
  Nem a cikhez tartozik, de friss, ropogós hír:
  Új dokumentumfilm leplezi le az afrikai nők beleegyezésük nélküli sterilizálását eredményező WHO-programot
  https://childrenshealthdefense.org/defender/documentary-who-sterilization-african-women-infertility-film/

  Sajnos, a film angolul van és csak a CHD csatornáján érhető el, de beteszem miről van szó, így talán mások is “érthetik” miről van szó.

  A CHD Films új dokumentumfilmje, a “Meddőség: A Diabolical Agenda” című dokumentumfilm az Egészségügyi Világszervezet egy olyan programját tárja fel, amelynek eredményeként afrikai nőket sterilizálnak tudtuk és beleegyezésük nélkül.

  Dr. Andy Wakefield díjnyertes filmrendező, Robert F. Kennedy Jr. producerrel, a Children’s Health Defense (CHD) elnökével és a CHD Films-szel együttműködve készítette el a Meddőség című dokumentumfilmet: A Diabolical Agenda”
  https://infertilitymovie.org/

  A film leleplezi az Egészségügyi Világszervezet (WHO) népességszabályozási kísérletét, amelyet egy oltási program álcája alatt hajtottak végre, és amelynek eredményeképpen Afrikában a nők tudtuk és beleegyezésük nélkül sterilizálták őket. https://www.scirp.org/journal/paperinformation.aspx?paperid=81838

  A film premierje holnap, június 10-én, pénteken 14 órakor lesz a CHD.TV-n. https://live.childrenshealthdefense.org/
  Közvetlenül a 30 perces filmet követően a CHD.TV “Pénteki kerekasztal” című műsorának különkiadásában Wakefield, Dr. Christiane Northrup, Dr. Jim Thorp, Brian Hooker, Ph.D. és Dr. Liz Mumper beszélgetnek a meddőségi problémák drámai növekedéséről világszerte. https://live.childrenshealthdefense.org/shows/chd-friday-roundtable

  VIDEÓ ITT

  “Időszerű iróniával mutatja meg az Egészségügyi Világszervezet az igazi arcát, ahogy kétségbeesetten kapkod a globális egészségügy irányítása után” – mondta Wakefield, aki a film rendezője. “Ez a történet egy igazi ‘WHO’ dunnit.”

  “Meddőség: A Diabolical Agenda” (Egy ördögi terv) című film lerántja a leplet, hogy felfedje az igazságot a WHO és a kenyai kormány aljas együttműködése mögött, amelynek során egy kísérleti tetanuszoltást – amelyről később kiderült, hogy a terhességi hormon βhCG-vel (humán koriongonadotropin https://childrenshealthdefense.org/defender/casualty-covid-personal-freedoms/ ) volt megspékelve – több millió szülőképes korú afrikai nőnek adtak be tudta nélkül az 1990-es években és a 2000-es évek elején. Következésképpen ellopták a gyermekvállaláshoz való jogukat.

  Wakefield megörökíti ezt a tragikus történetet, és megdöbbentő új bizonyítékokat hoz napvilágra. Ahogy a néhai Dr. Stephen Karanja https://www.bbc.com/news/world-africa-56922517 figyelmeztet a filmben: “Ha végeztek Afrikával, eljönnek érted”.

  “A filmben feltárt igazságok hosszú árnyékot vetnek az afrikai tetanuszkísérlettől kezdve a meddőség tüneteiig, amelyek világszerte előfordulnak, beleértve a Gardasil vakcina https://childrenshealthdefense.org/defender/gardasil-vaccine-linked-birth-rate-declines/ és a COVID-19 oltás utáni jelentéseket https://www.thegms.co/publichealth/pubheal-ra-22041401.pdf is” – mondta a CHD tudományos főigazgatója, Dr. Brian Hooker.

  Mary Holland, a CHD elnöke és főtanácsosa, a “The HPV Vaccine on Trial: Seeking Justice for a Generation Betrayed” (Igazságot keresünk egy elárult nemzedéknek) című könyvének szerzője, https://www.amazon.com/HPV-Vaccine-Trial-Generation-Betrayed/dp/1510710809 a következőket mondta a filmről:

  “Ez a film olyan bizonyítékokat dokumentál, amelyek erőteljesen alátámasztják azt az elképzelést, hogy a WHO kísérletet folytatott a szülőképes korú nőkön, hogy terméketlenekké tegye őket tájékozott beleegyezés nélkül.
  “A Nemzetközi Büntetőbíróság Római Statútuma, https://www.icc-cpi.int/sites/default/files/RS-Eng.pdf amelyet a világ legtöbb országa aláírt, kimondja, hogy az erőszakos sterilizáció háborús bűncselekmény.
  Ez a film rávilágít arra, hogy az emberi lényeket beleegyezésük nélkül meddővé tenni, ahogyan azt az Egyesült Államokban az eugenika idején a legkiszolgáltatottabb emberekkel tették, valóban ördögi dolog.
  “A film azt a kérdést teszi fel, hogy a globális közösségnek hatalmas felhatalmazást kellene-e adnia a WHO-nak a globális egészségügyi politika szabályozására és érvényesítésére.”

  A CHD.TV a filmet külön műsorszámokkal együtt sugározza, amelyekben vezető szakértők vitatják meg a meddőségi arányok növekedésével kapcsolatos aggodalmaikat, és azt, hogy más vakcinák, köztük a COVID-19 oltás hogyan függ össze a meddőséggel. https://childrenshealthdefense.org/defender/new-lawsuit-gardasil-hpv-vaccine-infertility-seizures/

  A programban a következő kiemelt műsorok szerepelnek:

  Június 10-én, pénteken, 14:30-kor ET: “Pénteki kerekasztal” Dr. Andy Wakefield, Dr. Christiane Northrup, Dr. Jim Thorp, Brian Hooker, Ph.D. és Dr. Liz Mumper részvételével.
  Június 13-án, hétfőn délben ET: “Tea Time” Dr. Christiane Northrup női egészségügyi szakértővel, aki a közönség meddőséggel kapcsolatos kérdéseire válaszol.
  Június 14-től keddtől június 17-ig, péntekig, ET 10 órakor: “Good Morning CHD” (Jó reggelt, CHD) Dr. Patrick Flynn, Dr. Lawrence Palevsky és a CHD Africa képviselője.
  Június 16-án, csütörtökön, ET 13:30-kor: “Orvosok és tudósok”, Brian Hooker, Ph.D., Dr. Jim Thorp szülész-nőgyógyász mellett.
  Június 22-én, szerdán, ET 13:30-kor: “Széllel szemben” Dr. Paul Thomas és Dr. Andy Wakefield.

  Nézze meg a lekérhető “A megoldás” című műsort, https://live.childrenshealthdefense.org/shows/the-solution-with-dr-tony-o-donnel-phd/uBClXCPlzI amelyben Dr. Tony O’Donnell beszélget Dr. Andy Wakefielddel.
  “Az etikus orvosi gyakorlat egyik állandó alapelve, hogy minden betegnek joga van a teljes körű tájékoztatáson alapuló, önkéntes beleegyezéshez” – mondta Kennedy.

  “Leleplezzük, hogy a WHO súlyosan megsérti ezt az elvet a gyanútlan afrikai nők millióinak terhesség megelőzésére és megszakítására irányuló titkos kampányában. A WHO elhitette ezekkel a nőkkel, hogy egy közegészségügyi program részesei, amely az újszülöttek védelmét szolgálja.
  Ez egy időszerű üzenet arról, hogy a WHO semmilyen szinten nem alkalmas arra, hogy globális egészségügyi politikát diktáljon.”

  A cikket kommentáló egyik hozzászóló ajánlotta:
  Medical Racism (RFK Jr) egy másik nagyon jó videó. https://medicalracism.childrenshealthdefense.org/

  1. Maga a “Covid-19 járvány” is egy tömeges eutanázia volt, csak éppen engedély nélkül. Ezért ment a szöveg hogy a “vírus” főleg az idősekre és betegekre veszélyes.

   Engem pedig az lep meg, hogy meglepődik valaki azon hogy a bűnöző világlobbi az eutanáziát javasolja az idősek és betegek számára.
   Ez egyenes következménye annak az erkölcstelen erkölcsi rendnek és lélektelen egzisztenciának amit a társadalom oly nagy hányada magáévá tett amikor behódolt annak a folyamatnak ami a keresztény hit és annak értéke leépítését célozta és helyébe tette a nagy semmit, azaz a tudományizmust és materializmust.
   Hatalmas öngól volt. A materialista világnézet egyedül materialista értékeket és célokat képes értelmezni, így az az emberi lény amit “a semmi alkotott a semmiből véletlen természeti folyamatok által”, csak egy gépféleség, sőt még annak is ócska, hisz nincs tervezője és alkotója. Értéktelen. A világ urai számára csak haszontárgy, amelyek eldobható ha használhatatlan.
   Az ateizmus és materializmus szónokai hiába próbálták belemagyarázni moralitást, emberi értékeket és célokat világnézeteikbe, az egész tele van hézagokkal. A tudat bizonyos szintig képes megerőszakolni önmagát, de a tudatalattit nem tudja elérni, mert a materializmus önmaga értékeitől elválasztotta. Az alapvetően értéktelenbe nem lehetséges értéket varázsolni, a céltalant és értelmetlent nem lehet mesterséges módon értelmessé tenni, nem lehet az emberi tudatalattit és intuíciót kijátszani hamis érvekkel. A lélek Istentől való megfosztottságában, nem képes értéket érzékelni önmagában és fundamentálisan értéktelen és céltalan létében.

   Ezzel szemben az emberi élet végtelen, önmagában való értékét és méltóságát csak egy olyan morálfilozófia adná meg ami az autentikus keresztényi világnézet alapja, és ez ugyanakkor racionális és harmóniában áll a valódi tudományossággal is. Az élet eredete nem anyag hanem információ ami immateriális – az anyag csupán az információ leképezője, hordozója.

   Az emberi társadalom egyetlen túlélési esélye az ha a keresztényi értékekhez visszatalál, illetve rátalál azokra, (mert a jelen “kereszténység” csupán politika és a globalizmus hátsó kapuja) és valahogy elzavarja azokat akik megfosztották.

 4. EZT KAPOD A KÍNAI TERMÉKEKTŐL – HUN TV
  https://huntv.info/?p=4884
  The Magic Of Water- Live Webinar from Friday, September 3rd, 2021 (bitchute.com)
  https://www.bitchute.com/video/POmLgxSe7YVZ/
  A nemrég felkerült kínai oltásos étel mérgezés (jó üzlet???) ismét aktualitást ad a víz téma ismétlésének.

  Dr. Tom Cowan abból kiindulva, hogy a nukleáris tevékenység a földi körforgásban levő meglévő vizet megjelölte D2O-nak, vagy T2O-nak (nehézvíz, szupernehéz víz), és mégis találni tiszta vizet, arra a következtetésre jut, hogy a Földön folyamatosan keletkezik tiszta víz.
  Ennek forrásai:
  -a földi nyomás miatt a föld kőzetrendszerében keletkező, forrásokból feltörő tiszta víz,
  -élettani metabolizmus által a zsírból és cukorból felvett oxigénből az ATP energiájával alakul ki a víz (glükóz+oxigén-ből keletkezik víz és szén-dioxid),
  -az „éteri élet vize” pedig a sejtben a kettős spirál antenna által az univerzális energia (fényhullám szubsztancia) hatásának átkonvertálása vízzé. Ez a víz fogja a fehérjéket, enzimeket kialakítani a szervezet ásványi anyagaiból.
  Ez utóbbit úgy értelmezem, hogy a levegő páratartalma belélegződik a pórusainkon, a tüdő szivacsos állományú területére, ahol azzal a mechanizmussal (Wytor Schauberger víz ’tisztító’ találmánya) folyik tovább, amit a videó 33:50-nél láthatunk.
  Ez egy kitüntetett folyamat, mivel amit a sejtjeinkben működő kettős spirálnak látunk mikroszkóp alatt, az valójában a víz állandó egyensúlyi örvénylése, hullámzása, amiben az ásványi anyagokból anyag, fehérje keletkezik.
  Spirituálisan úgy érthető meg, hogy a kollektív tudatból lehívható az akarat szándéka, ami meg tud valósulni formaként, ahogy a homokból (ami formátlan) vízzel homokvárat tudunk építeni.
  Amit DNS-nek hívunk, az csak ásványi anyag, ami be van ágyazódva a víz örvénylésébe.
  Ha valami a protein képző hullámhosszt megzavarja, az megbetegít, az méregként a materializáció helyett dematerializál.
  Összefoglalva az félrevezetés, hogy a genetika mondja meg, ki vagy (genetikai kódoltság), és az is, hogy léteznek genetikai hibák.

  A két videóból szemmel látható, hogy az oltási cél minden eszközzel, bármi áron a bennünk levő tiszta víz mérgezése, megkötése nem természetes (betegség) alakzatokba.
  Az időjárás manipuláció és az 5G pedig a légköri felvehető vizet akarja teljesen kiszorítani. Elvileg visszafordíthatatlanul, ezért mindent, de mindent meg is tesz az egy kéz és kiszolgáló csapata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük