MONDJ NEMET A GYEREKEK KÍSÉRLETI STÁDIUMBAN LÉVŐ VAKCINÁKKAL TÖRTÉNŐ SIETTETETT OLTÁSÁRA!

Csak egyetlen jó döntés van…..VÁRJ!!!

A felelősségnek nem csak egy oldala van, bár a médiában  kizárólag egyetlen oldalról közelítik meg. “Oltatni kell, mert ezt követeli meg a társadalmi felelősségvállalás!”

A gyermekeink vannak a legkisebb veszélyben a COVID 19 megbetegedéseket tekintve! Mind a szövődmények kialakulását, azok súlyosságát tekintve a gyermekek vannak a legnagyobb biztonságban!

Most mégis szeretnék a gyermekeket is elkezdeni beoltatni!

A vakcinákban sem a vakcinagyártók, sem a kormányok, sem az azokat beadó orvosok annyira azért nem bíznak, hogy vállalják a felelősséget értük! Ugyanakkor a propagandával, jogfosztásokkal, egyre erősebben presszionálnak minket  arra, hogy mi azért bízzunk!

Ezzel a történelem legnagyobb gyógyszerkísérletében való “önkéntes” részvételre kényszerítenek milliókat! 

A gyermekeink nem mérlegelhetnek, helyettük nekünk kell döntenünk, de az oltások, rájuk nézve eddig ismeretlen rövid és hosszútávú kockázatait viselni nekik kell! Ha pedig isten ments valami visszafordíthatatlan mellékhatás lép fel  gyermekünknél, annak minden jogi, erkölcsi és lelki terhe rajtunk nyugszik! 

Órási a felelősségünk ebben a helyzetben, de nem csak a médiában harsogott szempont alapján! Meg kell védenünk gyermekeinket attól, hogy kísérleti alanyokká váljanak! Ez a mi döntésünk! A mi felelősségünk! Gondolkodjunk tiszta fejjel!

22 thoughts on “MONDJ NEMET A GYEREKEK KÍSÉRLETI STÁDIUMBAN LÉVŐ VAKCINÁKKAL TÖRTÉNŐ SIETTETETT OLTÁSÁRA!

 1. A gyerekek oltasat normalis szulo nem engedi egy kiserleti genterapiaval, foleg akkor nem, ha ez a covid egyaltalan nem veszelyes a gyerekekre es a covid egyaltalan nem veszelyes a gyerekekre. Az oltasnak nevezett genterapia sokkal tobb halalt es sulyos mellekhatast okozott mar, mint maga a covid.

 2. Gyermekeim, unokáim nevében is köszönöm a Készítők áldozatos munkáját!
  A Felhívást igyekszem minél szélesebb körben terjeszteni!

 3. Eggyet értek önökkel mert én önök mellet vagyok minden igaz amit mondanak hű

 4. Álságos dolog ez a “társadalmi felelősségvállalás”. A bűntudatra próbálnak hatni, mely nagyon alacsony rezgésű tudatszint. Hiába, az emberek erre vannak nevelve, hiszen az oktatás is a bűntudatra és a megszégyenítésre épül.
  Azonban megjegyezném: még a segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény törvényi tényállása is leírja, mindenkitől csak a tőle elvárható segítség várható el. Tehát, ha a segítségnyújtó személy élete, testi épsége, egészsége veszélybe kerül, nem vonható ezért felelősségre. Szép dolog berohanni életet menteni az égő házba, de nem várható el. Ha nem tud úszni, ne ugorjon vízbe. Hívjon másként segítséget, dobjon faágat, kötelet, mentőövet, de nem kell neki magának is vízbe fulladni.
  Ez egy sebtében összehányt, biztonságilag be nem vizsgált, végleges engedély nélküli vakcina. Ráadásul értesül az ember – aki figyel, tájékozódik -, aggasztó nem kívánt hatásokról.
  Én várok. Ha kötelező lesz, ellenállok.

 5. Napi hírek a világból. Lesz-e végül nyájimmunitás ?

  A Seychellen szigeteken a lakósság 60 % már beoltott, ennek ellénére az új
  korona fertőzőttek száma a világ elsők között van.

  A beoltottság Seychellen szigeteken: 68 % első oltás, 60 % már a második oltást is megkapta.

  A Sinopharm lehet ennek az oka ?

  37 %-a az új fertőzőtteknek már a második oltást is megkapták.

  Az elnök hangsúlyozza, hogy Sinopharm megakadályozza a súlyós szövödményeket.
  Az oltóanyag 60 %-a Kinából jön. A maradék meg Astra Zeneca.

  De az elnök azt mondja, hogy 80 %-a a korházba beutaltaknak még nincsenek beoltva.

  Forrás: 1) 12. Mai 2021, 20:04 Uhr
  Coronavirus:Infektionswelle trotz hoher Impfrate auf den Seychellen

  https://www.sueddeutsche.de/gesundheit/seychellen-coronavirus-covid-19-sinopharm-impfrate-tourismus-1.5292230?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  2) President Ramkalawan: Seychelles remains a safe destination, vaccination campaign effective
  http://www.seychellesnewsagency.com/articles/14811/President+Ramkalawan+Seychelles+remains+a+safe+destination%2C+vaccination+campaign+effective

  1. A Seychelles szigetek kinyitott a beoltott turisták felé, hiszen a turizmusból élnek. Jöttek is beoltott turisták, pl. Izraelből is jó néhányan, ahol viszont Pfizerrel oltanak. A következmények drámaiak. Viszont minden országban, ahol magas az átoltási arány, hirtelen látványosan megugrott a megbetegedések és a halálozások száma, már nem csak a veszélyeztetteknél, hanem a fiatal, egészséges embereknél is.

   A gyermekek beoltásának ötlete elképesztő, különösen, hogy annak hatásait még annyira sem tanulmányozták mint a többi korosztályét és, mint tudjuk, az kevés és elégtelen volt.
   Erről és sok minden másról tájékoztat ez a blog:
   https://heroesneverdie.blog/2021/05/17/hnd-virokracia-a-jozan-esz-waterlooja-az-infantilizmus-diadala-2-resz/

  2. Egyértelmü, hogy az oltások váltanak ki covid-betegséget, de az adatokat eltitkolják vagy ami valószínűbb, hogy a tüske-fehérjét kódoló mRNA tartósabban fennmarad a szervezetben (beírja magát a genomba – LINE1 vagy egyéb reverz transzkriptáz aktivitást mutató transposon segítségével?) PCR pozitivitást jelentve s ontja magából a tüskefehérjéket (antigénteszt pozitivitás), melyekre markáns antitestválaszt ad a szervezet (több ezres értékekről is hallottam) kiváltva autoimmun reakciókat, trombózist vagy akár citokin vihart is. Ezek mivel covid-betegség tüneteivel járnak, AG, PCR teszt pozitívak simán covid19 könyveltetnek el. Ez egy rettenetesen precízen kitalált történet, de bizonyára lehet találni rajta fogást s kerül még homokszem a fogaskerekek közé, mint ahogy egyre merészebben kérdeznek az eddig elhallgattatott kutatók (lásd tüskefehérje kísérlet – maga a tüskefehérje felelős a trombózisok kialakulásáért s ugyan a kérdést felvető kutatók azonnal hozzátették, hogy tudják, az oltások által termelt tüskefehérje ilyet nem okoz, már vannak hangok, hogy mégis, hisz az Astra Zeneca oltások is trombózist okoznak. Csak idő kérdése, hogy az oltások mellékhatásait firtató tudósok kerekedjenek fölül s akkor érdekes helyzet áll majd elő. Mindazoknak felelni kell majd a tetteiért, akik felelősek több millió magyar állampolgár beoltásáért s több ezer honfitársunk haláláért!

 6. Másik hír a nagyvilágból. Botrány az egészségügyi adatok kezelése körül, most Svájcban.

  Forrás: Schweizer Farce: Digitaler Impfausweis scheitert
  https://www.heise.de/news/Schweizer-Farce-Digitaler-Impfausweis-scheitert-in-Skandal-6047902.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  https://www.meineimpfungen.ch/maintenance/

  A svácji oltási portál, meineimpfungen.ch használatával egy nagy biztonsági kockázatra derült fény.
  Tuljdonképpen a beoltottak saját maguk töltötték fel a portálra az adataikat. A portálon kb. 450 ezeren töltötték fel az adataikat.

  Mi ezzel a baj ?

  Az adatokat csak orvosok nézhetik meg. De a gyakorlatoban ez úgy történik, hogy mindenki eljátszatja, hogy ő orvos.
  Egy orvosnak jogában is áll az adatok törtlése és megváltoztatása is.

  Ezzel elérték azt, hogy a külügyes Ignazio Cassis és a védelmi miniszer asszony, Viola Amherd adataihoz az “orvosoknak” szabad
  rendelkezésük van.

  De akik az adatokat feltöltötték, azok már csak nagy bürökratikus akadályokkal tudnak az adataik fölött rendelkezni.
  A törléshez például hivatalos személyiségi dokumentum kell és az adatmodósítás, valamint törlés már 25 CHF-be kerül.
  ( A lakhely szerint kiadott hivatalos személyiségi dokumentum, “beglaubigte Ausweiskopie” megint pénzbe kerül.
  Tehát a dokumentumot a lakhatósági hatóság hitelesíti.
  Szerintem, kb. az is 25 – 30 CHF.
  )

  A 16 év alatti adatainak a modósításához hivatalos szülői, vagy gyámhatósági engedély kell.

  Az cikk végén ami érdekes, hogy a botrányt észrevevő adatvédelmi hatóság alapvetően nem a lekézdezési rendszer ellen lépett fel.
  Hanem csak azt jelentette ki, hogy kérem a híbák kijavítását.
  ( Tehát az eseményeket gyanútlanul szemlélőnek nem szabad magát gondtalan álomba ringatni, hogy a korona diktatúra majd
  csak megszünik egyszer. Majd magátol is vége lesz.)

 7. Ebben az a legszomorúbb, hogy fel kell hívni erre a felelősségvállalásra a szülők figyelmét. Ennek egyértelműnek kellene lennie.
  Az agymosáshoz ketten kellenek: az aki hagyja és az, aki csinálja. Milyen szülő az, aki nem próbál meg több helyről is tájékozódni
  erről a kísérleti génmanipulációs löttyről mielőtt akár magába, nemhogy a gyerekébe beadatná! Magamba se adatom be, mert fel akarom nevelni a gyerekemet, én vagyok a felelős az életéért, ha beteg leszek, senki nem viseli gondját! Tehát aki szülő, se magába se a gyerekébe nem adathatna be ilyen szennyet!!! Ezen nincs mit mérlegelni.

  1. Kedves Andrea, teljesen igaza van. Képtelen vagyok felfogni, hogy az emberek szinte verekednek az mRNS kezelésért, lassan már státusz szimbólummá válik ez a kétes anyag…

  2. Kedves Andrea!

   A kérdésre (amely bennem is folyamatosan megfogalmazódik), válaszként ide tenném e “gyönyörűséges” terv megalkotóinak álláspontját: “Arra mérget vehet, hogy nem leszünk abban a helyzetben, hogy milliók és milliók intelligenciáját előzőleg leteszteljük.
   Valamit fogunk találni, vagy okozni, talán egy járványt, egy vírust, ami az emberek bizonyos csoportjára, például öregekre, kövérekre céloz, vagy gazdasági válságot, mindegy, amelyben a gyengék elesnek, a félősek, s a buták meg elhiszik és kezeltetni fogják magukat.
   Addigra gondoskodnunk kell arról, hogy az a kezelés rendelkezésre álljon, ami a megoldás lesz. Az idióták szelekciója magától elintéződik, mert önként mennek majd a mészárszékre.” Azt hiszem ebben minden benne van. https://heroesneverdie.blog/tag/bill-gates/

 8. “Prof. dr. Stefan Hockertz német immunológus, toxikológus, oltás-fejlesztő írja a Twitteren:
  Az alábbi tudományos szakcikk: bomba. A Circulation Research szakfolyóiratban írják, hogy a tüskefehérje / Spike-protein hozzájárul az erek endotél sejtjeinek károsodásához és a Covid-19 a valóságban egy érbetegség. És az oltás pontosan ezt a tüskefehérjét / Spike-proteint tartalmazza.
  A tudományos szakcikk azt taglalja, hogy kirajzolódott: a covid-19 betegség elsődlegesen, oki értelemben NEM légúti, hanem ér-betegség: károsítja az erek falát, éppen a tüskefehérje által. Azáltal a tüskefehérje által, aminek a termelésére programozza, a hamisan ‘vakcinának’ vagy ‘védőoltásnak’ nevezett mRNS-terápia a sejtjeinket. A koronavírusos betegek szélütéses és tüdő-panaszai is az érkárosodás talaján alakulnak ki (tüdőembólia, agy-érelzáródás, bevérzések stb.)
  Prof. Stefan Hockertz immunológus, oltásfejlesztő szerint az mRNS-sel és ‘vektorral’ kezeltek PCR-tesztpozitívvá válnak. Tehát kovid-betegnek lehet őket hazudni vagy hinni. A tüskefehérjétől meg betegek. Betegek, tesztpozitívak, de nem a vírustól, hanem az mRNS program által velünk termeltetett vírus-tüskefehérjétől.https://heroesneverdie.blog/2021/05/17/hnd-virokracia-a-jozan-esz-waterlooja-az-infantilizmus-diadala-2-resz/?fbclid=IwAR2wnVx0RXJeC6LrZgDYDLpnuxBSsKEw09IIeW-gmXqmOaKCIvX8jI65yD4

  1. Köszönöm, ez is megerősíti az eddigi elképzeléseimet. R. Jaenish professzor Úr (lengyel származású) felvetette, hogy mi állhat a “többször el lehet kapni a vírust” vélekedés mögött.Arra az istenkáromló megállapításra jutottak, hogy integrálódhat a SARS-Cov-2 az emberi genomba. Tovább kérdezni egyelőre még nem mert, de nem vetette el annak lehetőségét sem, hogy az mRNA vakcinák genetikai anyagával is megtörténhet. Várom az újabb eredményeiket s a nagy robbanást!

 9. Mit tartalmaz a vakcina? Botrány Connecticut államban:

  Connecticut szövetségi állam kormánya titokban figyelmeztette az egészségügyi dolgozókat a vakcinákban lévő ártalmas anyagokra, amelyek akár halálosak is lehetnek, de ezeket az információkat eltitkolta a nyilvánosság elől. A cikkben érdekes adatokat feltáró linkek vannak.
  https://www.naturalnews.com/2021-05-18-connecticut-govt-secretly-tells-health-care-workers-covid-vaccines-are-deadly.html

 10. Tisztelt Orvosokatisztanlatasert!
  Kérdésem az lenne, hogy szerveznek-e esetleg valami aláírásgyűjtést, ami arra irányulna,hogy ne lehessen bevezetni a gyerekek kötelező oltását semmilyen körülmények között? (Eldönthesse a szülő, oltatja e gyermeket, vagy sem.)
  Illetve semmilyen szankció (gondolok olyasmire, hogy aki nincs beoltva, ne mehessen iskolába stb.) ne érhesse őket.
  A jelen körülmények között nincs még szó ilyesmiről, de a jövőben sem lenne jó, ha törvényhozóink “átvinnék” ezeket a törvényhozáson.

  Egy szülő

 11. Majd csak észreveszi valaki, hogy az összes beoltott állatkerti állat hamarosan elpusztult, erről keveset szólnak.
  így sor se kerülhetett volna emberi alkalmazásra.
  Ez emberiség ellenes bűntett, amit a szabadkőművesek tesznek az emberekkel.
  trugyubon törlik az erről szóló híreket, gyógyszercégek pedig nagyon jól titkolják ezt
  A Johnson Johnson már ma rosszul áll az azbeszt tartalmú rákkeltő hintőpora miatti perek kifizetése miatt.
  Már várom a végét.
  Lehet, hogy nem élem meg, mégis remélem jobb élete lesz a gyerekeinknek, mint amit most feltételezhetünk.
  Láttam néhány gyerek vakcinását a bitchuteon közvetítve. Esélyük sem volt a gyerekeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük